srdjan_dukic

Ja nisam ono što mi se dogodilo. Ja sam ono što biram da postanem. (Carl Gustav Jung)
 
Rođen na početku jednog haosa, okružen granatama i suzama, ispod fenjera, usljed nestanka struje u bolnici. Takav mi je život i dan danas, okružen istim haosom samo u drugom, mirnijem i prikrivenijem obliku. Međutim, taj isti fenjer i dan danas svijetli u mojoj duši i podsjeća da imam svrhu...

Rođen sam 21.10.1992. u prelijepom gradu Prijedoru koji leži na još ljepšoj rijeci Sani. Osnovnu školu završio kao mali pametnjaković, a srednju - gimnaziju kao propalitet, buntovnik i revolucionar. Te "revolucionarne" godine života su bile popraćene aktivnim baljenjem glumom u pozorištu, neprospavanim noćima uz knjige, dobru muziku, filmove i tek po neku djevojčicu koja je imala hrabrosti da upozna kompleksni i iskompleksirani um Mog Satiričanstva. Trenutno živim u Novom Sadu, blogujem i studiram na Pravnom fakultetu.
Još da napomenem: U tim "rebel" godinama sam počeo izučavati istočnu filozofiju, teologiju i okultizam što je dovelo do mnogih lomova i krahova moje ličnosti, te njene feniksizacije. Sada sam nešto "između anđela i demona", ili 'pak samo želim tako da se predstavim. Bilo kako bilo, nadam se da će vam druženje sa mnom biti bar malo zanimljivo i poučno, a ja obećavam da ću se svojski potruditi da se ne razočaram.

U zdravlje i ludilo,
vaš Srđan :).

srdjan_dukic

srdjan_dukic
Datum rоđenja:  21.10.1992 Pol:  Muški Član od:  23.09.2012 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed