Vlasta92 B92 VIP

God Save the Queen
 
Vlastimira Stanković Ruškuc.

Da, to se sve ja tako zovem. Ne staje ni na jednu lajnu na dokumentima, a kažu mi da ga je pre par godina Brakus stavio kao pitanje na kviz; "Ime novinarke koja se sinoć javila iz NS". Za kintu. Niko nije znao. Ni moji.

Vlasta je OK, ali su mi ono 92 dodali stručnjaci ovde i nikada nisam saznala zašto, niti zašto to ne može da se promeni. Vlasta murija. Osim toga, kada uguglate Vlasta92 izađe i neka erotska stranica...Ajd, ovo drugo pomozbog, ali ona murija...

Zaposlena sam u Fondu za podršku investicija u Vojvodini kao PR, a sve do svoje četrdesete, koliko mi je i sad, već duže vreme, bila sam novinar. Pfff...

Idealno bi bilo živeti od pisanja. Čekaj, pa ja živim od pisanja! Od pisanja knjiga, preciznije. Ali, kako ovde od toga nema leba, potpuno sam nemotivisana, a i inače sam uvek bila mnogo bolja kada mi neko naruči temu.

Druga najvažnija stvar je muzika. Bez nje mi života nema. To što nisam postala pisac, to ću sebi oprostiti, ali što nisam postala musician, e, to neću. Da nisam tako važna, odavno bih se ubila.



Poštovanje,
Queen of Telep


Vlasta92

Vlasta92
Datum rоđenja:  26.11.1967 Pol:  Ženski Član od:  03.11.2006 VIP izbora:  181 RSS RSS Feed