Coa Smor

Brodim, brodim! Na gondoli, sa sombrerom, prkoseći morskoj bolesti i besnim galebovima sa udaljenih horizonata gde ljudska noga kročila nije...ka Barnilendu.
 
Ne, ozbiljno, iz Trstenika sam, ali sam na studijama pa sam daleko od zavičaja, al ne smeta to meni, taman fino kad se smoriš od provincije odeš u metropolu, kad se smoriš od smoga, GSPa i toga da ti treba mesec dana da iscimaš zavičajca da se vidite odeš kućiiiii. Lepo.

Ovo nije skroz istina pošto sam pred krajem faksa i zasposlen sam sad ali ovo sam pisao pre godinu i jače dana i mrzi me da korigujem, to važi i za ovo ispod, pa prilagodi šta da radim.

I šta radim u životu, pored lupetanja? Pa, studiram neke računarske lalalarije, na jednom priv faksu, ima svojih prednosti, ima i mana, što ću sad. A mislim se da upisujem arapski (ne mislim se više, šta da upisujem još nešto i budem mator pa opet da radim ovo što sam prvo završio, debilno bi bilo). Takođe pijem po kućama i kod kuće takođe. Pivo može, u zadnje vreme dosta vinjak jer nikako da skupim pare za neki kvalitetan alkohol :( Ovo isto više nije istina sad pijem kao nobles samo se ne ponašam tako kad popijem. Ko zna mog (sada već bivšeg) cimera ili, recimo, moju majku, svakako ima u vidu da uglavnom pijem sa ljudima kojima je bazična doza ono što ti zoveš duplo, a uglavnom ti sipaju duplo. I ja tako sipam isto, da se ne uvrede i da manje šetam dok slušamo psihodelični rok i filozofiramo.

A slušam svašta, razne razne žanrove, jer mislim da su žanrovi za ograničene ljude. Ne slušam grand paradu, Block Out, a ni EKV. Žao mi je, tako je ispalo, ne znam zašto, a za ova druga dva se možda i predomislim kad nakupim živaca da ih ozbiljnije preslušam. Međutim, slušam Kaiser Chiefs, Nightwish, Jethro Tull, Pink Floyd, Lily Allen, Extended F@mm, Ghost (guglajte malo ko je i šta je, mrzi me da kopam po jutjubu, imam dosta od njih ako nekom treba), Midnight Syndicate, Tech N9ne-a, Blackmore's Night i još mnooogo drugih (ne obavezno tim redosledom), i mnogo volim da pričam o tome svemu. Gledaj na last.fm naravno. Gotivim da pišem svašta svašta, to se najviše ispoljilo u nekoj rep formi koju mnogo volim jer ne umem da sviram. A u stvari bih voleo da radim nešto ambicioznije. "Čak štaviše", trenutno i planiram tako nešto, al' koga briga za to sad.

Moj net alter-ego Coa Smor viđen je po nekim tamo forumima, majspejsu (ne, nemam pojma čemu to služi ali imam ga), fejšbuku isto tako, msn mesenđeru i tako još ponegde. Nije teško naći.

// biografija je prastara, majspejs je mrtav ali imam tviter, i upisao sam drugi faks

Coa Smor

Coa Smor
Datum rоđenja:  03.02.1986 Pol:  Muški Član od:  21.11.2006 VIP izbora:  1 RSS RSS Feed