narkoman.ex

Kao mali, nikada nisam bio dobar đak ali sam važio za jednog od najmirnijih u školi. Kako je rat okretao sve, i to je preokrenuo. U 7.razredu sam bio najgori, a već u 1.srednje sam i izgubio pravo na dalje redovno školovanje. Upao sam u neko pank društvo i idući na razne koncerte i svirke,pod stalnim dejstvom alkohola, u prilici sam da probam marihuanu i razne tablete. Ubrzo sam postao glavni snadbevač tog mog društva marihuanom i ekstaziom. Ekstazi sam uzimao toliko da mi se vilica deformisala i jedini način da prestanem da ga uzimam bio je heroin. Nisam znao da funkcionišem normalan, u jutro bi se budio u agoniji i očaju, osećaju krivice. Kada izađem na ulicu bio sam u panici, nisam znao da se ponašam. Sve bi dolazilo u normalu kada bi se uradio. Vrlo brzo sam shvatio da sam opasno navučen i na sve načine pokušavao sam da se oslobodim toga ali nije išlo. Išao sam po psihijatrijama, na letnikovce i planine, bio čak i u zatvoru 6 meseci ali i ako bi se skinuo na kratko ubrzo bi postajao gori nego što sam bio. Sav u ožiljcima od uboda igle vani sam izlazio samo da bi došao do novca i heroina. Bio sam otpisan od svih, pa i sam izgubio nadu.
U mom životu se desilo čudo. Već skoro tri godine sam potpuno čist i bez ikakvih lekova. isto toliko sam i ne pušač. Vodim jedan potpuno drugačiji "normalan život"
Ovde sam da dokažem da parola "jednom narkoman - uvek narkoman" NIJE TAČNA, kao i da pokažem da su narkomani "ljudi" kojima je potrebna pomoć, a ne samo neke osobe koje će vas lako pokrasti i zaraziti.

narkoman.ex

narkoman.ex
Datum rоđenja:  09.07.1981 Pol:  Muški Član od:  21.12.2008 VIP izbora:  2 RSS RSS Feed