NE TREBA KUSUR (letopis Terazijskih sofizama) II

trafficante RSS / 19.07.2009. u 20:09

   4690_89594588458_745328458_1857246_3813037_s.jpg             Petak 10.07.09.

                        10.07.2009

                         

            Jednako ludo jutro,jedino sto bas ovaj put,svoje voajerske sklonosti usmerih na tuzne radnike McDonald-a !

            Oduvek sam ih smatrao za jako cudan soj ljudi.                 

 Nekako su suvise drugaciji,suvise programirane ljudske telesine,nekako- svi oni lice jedni na druge sa zalepljenim vestackim osmehom,koji bi se po iskucavanju i kraju radnog vremena ,deforormisao u krajnje umornu, oklembesenu grimasu ispod  ugasenih ociju.

 

                Pratim njihove kretnje ko kad sam ,kao mali, satima zurio u MRAVE  dok mi  se konacno nisu zgadili.!..

Nisu to obicni ,prostodusni borci za neku sitninu u moru jeftine radne snage.

Ne ,to su ljuske od ljudi koje se grcevito bore da ne budu zgazene od strane sistema,od svih tih cizama koje trupcu nad  njihovim,ocajnim, i nadasve programiranim mozgovima.

Ako se u opste mozgom moze nazvati,ta zgrcena sundjerasta masa ,lako podvodljIva materija sa savrsenim porformansama za upijanje neograniceno  suludih prohteva i naredjenja?!!!!!

Trebalo je da negde pise kako se covek ozbiljno razlikuje od primata po kapacitetu sive materije,al opet JELI to covek uopste Ako dozvoli da zaradjuje za lebac neispustajuci prva dva meseca dzoger za ribanje klozeta,druga dva, skuplja plasticne platoe , da bi kasnije ,mnogo kasnije,pokovo plasticnu hranu,  sve vreme zanesen mislju da tje jednoga dana izgubiti obe noge stojeci na kasi satima i posle svega postati sef poslovnice,ako li pozivi dovoljno duze od mentora koji sad jasnim SEKTASKIM tonom i programom odredjuje ko kad kako i gde treba da postane saraf jednosmislenih radnji,pa dotle , chak i kad  ko moze da pisa i koliko dugo moze da se zadrzi na utoljavanju osnovnih fizioloskih potreba.

Ma ajte molim vas,do pre neku godinu sam se ozbiljno plasio uticaja raznije sekti medj SRBLjEM,  al danas se ozbiljno bojim jedne vrhunski uklavirene poslovne politike koja li postane model  poslovanja u vecno  tranzicionom drustvu,e onda smo se ozbiljno sjargali ,   rodjaci.!!!



Komentari (1)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

dunja73 dunja73 10:07 20.07.2009

--

uklavirene poslovne politike koja li postane model poslovanja u vecno tranzicionom drustvu,e onda smo se ozbiljno sjargali , rodjaci.!!!

E tako ti rode , ovde u Svabiji sve laufa ..
Mada , nije to sve tako crno kao sto na prvi pogled izgleda ..

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana