Sećanja...

leopold_lady RSS / 23.07.2009. u 21:24

Nema ih.Negde su potisnuta.Trudim se da koliko-toliko normalno živim. Ali,nekad,kao večeras se probude... Nisam pre neki dan gledala dokumentarac Novo je to da sam bila zlostavljana - namerno.Ipak,večeras me "uhvatiše" sa emitovanjem na B92 INFO... Tačno je to da sam mesecima ležala,da sam u džemperu pobegla sa fakulteta-zbog nevine šale,da mom ocu i Petru nisam dala dugo da me dotaknu,zagrle.Tačno je i da sam htela da umrem.Samo legnem i umrem.



Komentari (2)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

margos margos 21:31 23.07.2009

*****

E, bzvz... stvarno ne znam šta bih ti rekla... Mene je pogodio film, naravno. Priče i sve ostalo oko filma, pa i komentari na blogu kod Snežane Mihajlović (pogledaj, možda ti bude prijalo). Bez obzira da li je dete i devojka ili žena u pitanju - uvek je to nasilje nad devojčicom u njoj samoj - i to se ne zaboravlja - ali sa tim se živi. I može da se živi čak kvalitetnije nego mnogi drugi bez takvih iskustava.

Najgore što je takvih mnogo među nama, a stid ih sprečava da progovore, a nezainteresovanost ili nesposobnost drugih da čuju ih zatvaraju u sopstvene lavirinte misli, sećanja, potiskivanja, lažnog zaborava.

Svako je u svom iskustvu sam - ali sličnih je mnogo.
Stoga, ipak, nisi baš sama - da znaš.

miloradkakmar miloradkakmar 23:13 23.07.2009

Re: *****

Nemam reči, samo se grlo stegne.
ipak, nisi baš sama - da znaš.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana