Novi super-heroj iz Pančeva (Mr Methane Strikes Again)

zokster RSS / 22.06.2007. u 11:36
Pančevo, jedan od najzagadjenijih gradova Srbije. U toku noći i jutros u Pančevu se ponovo osetilo jako aerozagađenje.

Aparati opštinskog sistema za merenje zagađenja zabeležili su povećanje benzena na oko 63 mikrograma po metru kubnom vazduha, amonijaka na 29 mikrograma, totalnog redukovanog sumpora na 20 mikrograma, dok je koncentracija praškastih materija skočila na čak 246 mikrograma po metru kubnom vazduha.

Zbog jugoistočnog vetra male brzine i sniženja temperature zagađenje se iz industrijske zone i viših slojeva atmosfere spustilo na grad, pa su se u Pančevu dugo osećali intenzivni neprijatni mirisi.
Novi super heroj spustio se u Pančevo! Njegovo ime je Mr Methan!
podb78_83.jpg
Mr Methan is farting again! Farting toxically!
Dolazak Mr Methana osetio se prvo na ulicama dotle mirnog grada:
43_1875_5.jpg 
A zatim i u obliznjoj Vojnoj akademiji:
spava.jpg
Snimateljske ekipe uspele su da zabeleže napad Mr Methana:
Gradjani Pančeva u panici beže iz grada:
00023755.jpg
SPASITE PANČEVO!


Komentari (7)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Jasmina Tesanovic Jasmina Tesanovic 14:49 22.06.2007

ovaj

je jedan od boljih kontrablogova

zokster zokster 14:52 22.06.2007

Re: ovaj

Cuti, ti sto si straight.
Sestre Bogavac Sestre Bogavac 15:00 22.06.2007

U ČEMU JE PROBLEM?

Pančevci, ne brinite!
Od prvog dana EX TEATAR FESTA, u Pančevu je otvorena kancelarija ProTranzita, lokalne firme u okviru medjunardne berze problema ProbleMarket. Direktorka pančevačke kancelarije je gospođa Ana Vilenica, i sigurni smo da će naći načina da novi napad Gospodina Metana, dobro unovči.
PROBLEM JE NAČIN ŽIVOTA!
Umesto podrške Pančevcima, pejstujem informacije sa otvaranja ProTranzit kancelarije u Pančevu.

Problemarket je internacionalna deoničarska kompanija koja je odgovorna za organizaciju i menadžment međunarodne Berze problema. Kompanija Problemarket je na taj način na tržište izbacila PROBLEM kao generički nov proizvod.

Reč “problem” oduvek je imala negativnu konotaciju. Opšteprihvaćeno mišljenje je da niko ne želi da ima problem. Međutim, mi verujemo da su problemi začin naših života: kada se suoči s problemom, pojedinac mora stvoriti energiju kako bi ga rešio. Stoga, mi probleme vidimo kao katalizatore energije. U tom smislu, oni imaju vrednost i moguće ih je staviti na tržište. Problemarket upravo to i radi.

Kompanija Problemarket od nedavno ima snažno prisustvo i u Srbiji, kroz delovanje Kancelarije ProTranzit osnovane 15. novembra 2006. u Beogradu. Otvaranje kancelarije ulazi u okvir globalne poslovne saradnje kompanije i njene stalne težnje za osvajanjem novih tržišta. ProTranzit kancelarija u Beogradu sledi globalni strateški plan kompanije Problemarket, a uzimajući u obzir specifičnosti lokalnog ekonomsko-političkog konteksta.
Uviđajući značaj zagađenog Pančeva za problematičnost ali i poslovnu solventnost zemlje Srbije, ProTranzit kancelarija se odlučila da otvori filijalu ProTranzita u Pančevu.
Svečano otvaranje filijale u Pančevu biće upriličeno tokom EX TEATAR FESTA koji je ova firma finansijski podržala i omogućila njegovu realizaciju.
Na svečanom otvaranju biće predstavljena i prva inicijativa filijale ProTranzit u Panečevu koja je omogućena posredstvom kompanije Problemarket. Radi se o saradnju između Pančeva i najzagađenijeg grada u Sloveniji koji su odnedavno gradovi-pobratimi. Ova dva grada dele isti problem, ali i spremnost da zagađenje vazduha u svojo sredini vide kao izazov koji im u saradnji sa kompanijom Problemarket može doneti anormno povećanje profita. Mogućnost slobodnog zagađenja privlači strane investitore jer smanjuje troškove za filtere, a i inače se lagodnije radi bez ograničenja.
Na otvaranju će govoriti:
g Marta Popivoda, direktorka kancelarije ProTranzit u Beogradu
g Jelena Knežević, menadžer za eksterne komunikacije i odnose s javnošču
g Ana Vilenica, direktorka filijale ProTranzit kancelarije u Pančevu
g Ana Slivšek, predsednica slovenačke opštine
SPECIJALNI GOSTI:
KVARTET DIVERMENTO

Trinidad Tobagović Trinidad Tobagović 16:21 22.06.2007

UPOZORENJE

Fotka koja prikazuje navodno bežanje građana iz zagađenog Pančeva je ustvari kadar sa tradicionalne Glosterširske "trke nizbrdo za sirom" Ne nasedajte na dezinformacije, zrak u Pančevu je čist kao što je uvek bio, čak čistiji nego ikada.
kiklop nandor kiklop nandor 22:03 22.06.2007

Re: UPOZORENJE


Možda je zrak čist ali je vazduh zagađen :)
kiklop nandor kiklop nandor 22:02 22.06.2007

U živo iz Pančeva


Zagađenja je bilo, ko drugačije kaže kleveće i laže. I neprijatelj je srBstva.

Baba Milijana, komšinica, ima osamdesetak godina. Hekla ne koristeći naočale (mislim, dobro vidi). E, ona mi juče reče da je videla, citat, "čoeka koji leti". Nju je posle bolela glava. Znači, istina je i za Mr Methana.

Po gradu Pančevu kruži priča da taj superheroj, kako ga je Z (od Zokster, a ne od Zoro) nazv'o, živi u pančevačkom naselju Vojlovica. Vojlovicu deli samo ulica od fabrika pančevačkih smrdljivih. On je tu rođen i odrastao i nije čudo što ispušta gasove koje ispušta. Mr Methan je mutant i nije oženjen. Živi sa starim, sparušenim, roditeljima koje drži u velikoj tegli. U tegli su krevet i teve. Dišu prečišćen vazduh, što je dokaz da Mr Methan ima srce.

Inače, tik uz pančevačku Rafineriju je manastir Vojlovica,. Manastir Vojlovica je najveći pogon za proizvodnju pravoslavlja "na Balkanu". Balkan je do Dunava ali srBski istoričari, političari, crkvenjaci & ostali intelektuAAA vole da granice pomeraju. O tom pogonu za proizvodnju pravoslavlja sam svojevremeno objavio strip u lokalnom listu i spreman sam da isti priložim kao dokaz.

Zoksteru je promaklo, nije objavio B92, da Mr Methan koristi svoje moći samo u samoodbrani. Veliki je protivnik pančevačke smrdljive industrije i srBske vlade koja istom upravlja. Znači, koštunica je (ne zaslužuje veliko početno slovo) upravnik pančevačke gasne komore.

Zlobnici tvrde da je Mr Methan tokom kampanje "Milosrdni anđeo" prstom navodio avione NATO pakta na postrojenja Hemijske industrije Pančevo.

I za kraj ovog kratkog obraćanja, fotografija koja prikazuje najnoviji podvig Mr Methana.


kiklop nandor kiklop nandor 22:44 22.06.2007

Najnovije iz Pančeva!


Zagađenje i večeras! Ako je suditi po mirisu - Rafinerija je odgovorna.

Hemijska industrija Pančevo radi - sve van Pančeva se gradi!

Ua!

Blago osamostaljenima.

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana