Забрави мојте целувки

queeria92 RSS / 03.09.2008. u 20:00

favourite-gay-beach4.3573.JPGOd jutros sam malog mukicu dva puta bacio u nesvest. Jadan se toliko radovao što se vratio u najlepšu zemlju na svetu, natürlich Serbien, da ga ni triple-brom nije mogao smiriti, te sam morao primeniti fizičku silu. Eminentni stručnjaci kažu da nejač ne treba fizički kažnjavati, ali ja stvarno nisam imao drugog, a kako mi se čini uskoro i trećeg izbora. Evo ga sada mirno spava (sve je zaključano), te se mogu posvetiti blogopisaniju. Završio se odmor, vreme je za nove blog podvige.

Ali, dok sam bio odsutan, brčkao i pokušavao da se ratosiljam aristokratskog bledila na blogu se desila prava mala anti-queeria revolucija. Vidim da je to Boban lepo hendlovao. Lupio je ignore, spakovao se i otišao na more. Pametan potez. Mada je trebao da se ugleda na sestre radikalke i da baci koju kletvu, ali dobro… ima vremena. Nego, da se vratimo na temu.

More.

Ne znam kako vi, ali za mene odlazak na more je prilika za celonoćno i celodnevno opijanje, drogiranje i orgijanje, sve dok se na nekoj peščanoj plaži, kao sestra Amy, ne onesvestim sa flašom u ruci, džointom u ustima i dildom u zadnjici. Nekad je taj raspored drugačiji, što je samo dokaz da je tulum bio ekstra ludilo, naročito kada flaša i dildo zamene mesta.

Odlučio sam da ovogodišnje letovanje bude najperverznije do sada, te sam se bacio na potragu za mestom gde ću deset dana maksimalno ludovati. Mikonos, Ibica, Majorka… Stvarno je bilo teško odabrati. Moj izbor je pao na najperverznije mesto na planeti. Ne, nisu Koštunići. Jok, nije ni Čačak. U pitanju je bugarsko mesto nevaljalog naziva KITEN.

U agenciji su mi rekli da je mesto kao stvoreno za mene, jer na palmama umesto kokosa rastu kite, umesto meduza u moru plivaju kite, i ima najveći priliv kita po metru kubnom u Evropi. Kad sam to čuo iz sveg glasa sam zapištao: „Tri karte za Kiten“.

Ali, kada sam stigao, shvatio sam da sam bio prevaren. Ničega od onoga što su mi obećali u agenciji nisam našao. Ispostavilo se da je Kiten mesto za porodični odmor. Preplavili su ga parovi sa sitnom decom, koja vas ujutru umesto petlića pevača bude svojom vriskom i cikom. Vrištanje s pet zvezdica. Ali sam se ja i u takvoj situaciji kao mačka dočekao na noge. Šta ću kada sam snalažljiv. Pravi Catfag.

U početku sam se plašio da ću letovanje provesti tako što ću iz sve dosade na plaži čitati „Dragulj Medine“, koju sam ispod žita, za velike pare uspeo da nabavim. Ali sam uspeo da otkrijem pravi zlatni rudnik. Seksi tatice.

Ranije sam moralisao i govorio: „Nikad s oženjenima“, ali nikad ne reci nikad. Shvatio sam da u ovo krizno vreme ne mogu sebi priuštiti luksuz kao što je moral. Nije to za mene. Zato sam se prepustio bludu i razvratu sa oženjenim muškarcima. Zovite me kučkom, zovite me kurvom i droljom. Zaslužio sam, ali se ne kajem. Plus, dirty talk me jako pali.

Ali kako smuvati oženjenog frajera?favourite-gay-beach3.3574.JPG

Nećete verovati, ali je to piss of cake. (*)

Odmah na početku treba odbaciti škart. Ćelave, bivše bildere kojima su se opustile sise, te imaju veće grudi od gospođa, s pivskim stomacima i dlakavim leđima – što procentualno znači da 90% njih odmah bacamo u морето, ali nam ostaje sasvim dovoljno da možemo da izaberemo žrtvu(e) po našem ukusu.

Za razliku od bioskopa i pozorišta, na plaži morate sedeti u prvom redu. Nažalost tu se nalaze suncobrani i ležaljke koje se naplaćuju, tako da biranje žrtve zahteva i određene troškove. Taj prvi red na plaži je ekstra bitan jer se pri izlasku iz vode kupaće gaće zalepe za telo i pokažu sve što je vlasnik poneo od prtljaga, odnosno zaboravio ili izgubio na aerodromu. Muškarci čim izađu iz vode, prvo što učine, jeste da malo otvore kupaći da bi pustili vazduh u njega kako se „prtljag“ ne bi video. Zato ne može drugi ili treći red, već samo i jedno prvi. Takođe, treba uvek biti ispred konkurencije.

Špijuniranje „prtljaga“ obavezno zahteva sunčane naočare, kako se ne bi primetilo što činite, a koje se zavodnički spuste na pola nosa ako neko ima extra big luggage. Kada odaberete nekoliko, red je načiniti uži izbor. Treba izabrati one desperate, one frajere koji su u mismach brakovima, čije su supruge propale od teškog života, na kojima su se zadržali trudnjački kilogrami, strije, celulit i koji su laki za smuvati, jer ipak nemate mnogo vremena. Dovoljan je namig i oni su vaši. Ovaj recept važi za strejt frajere i lezbejke koji žele da smuvaju udate žene. Izaberite one cice čiji muževi spadaju u onih 90% koje smo bacili u морето. Uspeh zagarantovan.

favourite-gay-beach2.3575.JPG 

U čitavoj ovoj akciji muvanja oženjenih frajera muči me jedna dilema. Zaboravio sam da ih pitam koju laž serviraju svojim polovinama kada šmugnu da se vide s mnom. Mislim, ipak su na odmoru, tako da priča da su duže ostali na poslu ovde ne može da posluži. Ako kojim slučajem možete da mi rešite ovu dilemu, molim vas podeliti tu informaciju s mnom.

UPOZORENJE

3576.jpgPostoji veliki rizik da se gospodin Desperate nakon jednog ekstra seksa zaljubi u vas. Zato predlažem da mu odmah na početku objasnite da ste vi gostujuća zvezda, kao sestra Samantha i da je u pitanju samo letnja kratkotrajna avantura, inače ćete kao ja, proći kao bos po trnju. Mislim, totalno razumem da se nakon samo sat vremena (50 jura) provedenih s mnom do ušiju zaljubio (vredim svaki cent), ali ne mogu da shvatim da me je odmah zaprosio i obećao da, čim se vrati kući, podneti zahtev za razvod braka. Ovo je samo jedan od dokaza da put do muškog srca vodi preko stomaka ili prečicom preko kreveta. Pošto nisam imao kud da pobegnem pokušao sam da iz ove novonastale situacije izvučem maksimum. Vremenom sam shvatio da gospodin Desperate nije tako loš i počeo sam da osećam prema njemu ono što nikada do sada prema muškarcima nisam osećao. Da li je to bila ljubav ne zna, ali na kraju sam ja pristao da se venčamo i jedva čekao da se on razvede. Kad sam stigao kući shvatio sam da mi je dao pogrešan broj, nepostojeću e-mail adresu i najverovatnije se uopšte ne zove Antonije Kovačević. I sada patim i kletve bacam na zli muški rod i pokušavam da забравим негови целувки.

Uprkos svemu ovaj odmor će mi ostati u lepom sećanju. Za to su se potrudili „Dangersi“, striperi iz bratske nam i prijateljske Rusije, čiji nastup sam imao čast da gledam. Nakon njihovog opasnog nastupa sam promenio mišljenje o Rusiji, jer niko nema što Rus imade. Naš drug Azis je, za razliku od nas iz Kvirije, dobio emisiju na bugarskoj televiziji TV2. Naslušao sam se Cecinih, Jecinih i Breninih pesama u bugarskoj obradi. Lepo sam pocrneo, a da li mi je guza ostala bela, proverite sami.

 

Всичко ве обича ваш предан,

Predrag M. Azdejković

Pas koji laje, ali još uvek ne ujeda.

 

www.queeria.com

www.queeriacentar.org

www.youtube.com/queeriaTV


Atačmenti



Komentari (58)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

velikiigi velikiigi 20:36 03.09.2008

Pitam se?

Ko je vodja gej sekte?Je l bi to trebalo da bude neko sto pretvara bol u gnev?
queeria92 queeria92 20:48 03.09.2008

Re: Pitam se?

Trenutno je vodja Elton John.
nebojsam92 nebojsam92 21:16 03.09.2008

Re: Pitam se?

queeria92
Trenutno je vodja Elton John.

AlexDunja AlexDunja 21:21 03.09.2008

Re: Pitam se?

nebojsam92
queeria92
Trenutno je vodja Elton John.


saturday night's alright (for fighting)
flipper58 flipper58 22:31 03.09.2008

Re: Pitam se?

sto pretvara bol u gnev?


Mislis, Pain in the Ass!
vladimir petrovic vladimir petrovic 03:27 04.09.2008

Re: Pitam se?

Bez zelje da budem duhovit (premda malcice ima i toga) slobodan sam da, vama iz Kvirije, predlozim sledece:

Po ugledu na neke blogere B92 (kako VIP tako i one drugorazredne), koji povremeno ustupaju svoje blogove prijateljima i poznanicima koji imaju nesto da kazu, dobro bi bilo da vi, kviri, povremeno ustupite prostor nekoj – lezbejki. Ovo kazem zato sto ocekujem, kako vi kacite slike golih muskaraca, da ce ona okaciti slike golih devojaka (sa lepim zadnjicama i prednjicama). To moze biti zabavno…

P. S. Tebi, Pedja, je naziv bugarskog grada Kiten asocirao na – kite, dok je mene (koji sam ponekad slow-minded) asociarao na – macke, zapravo macice (engleski: kitten). Slicno tvojoj asocijaciji, Rumuni verovatno imaju ugodan osecaj kad naidju na naziv najveceg grada u Istri, jer kazu da Pula na rumunskom asocira na – zensko medjunozje. A da li ima naziva mesta u regionu koji Madjarima bude ugodne osecaje – treba (uctivo) pitati duhovitog Tibora Jonu.
Spiridon Spiridon 08:22 04.09.2008

Re: Pitam se?

queeria92
Trenutno je vodja Elton John.


Ja bio ubedjen da je u pitanju Dule Mihajlovic.


aleksandarz92 aleksandarz92 11:10 04.09.2008

Re: Pitam se?

vladimir petrovic

Rumuni verovatno imaju ugodan osecaj kad naidju na naziv najveceg grada u Istri, jer kazu da Pula na rumunskom asocira na – zensko medjunozje.


Nije žensko nego muško međunožje.
queeria92 queeria92 12:08 04.09.2008

Re: Pitam se?

Po ugledu na neke blogere B92 (kako VIP tako i one drugorazredne), koji povremeno ustupaju svoje blogove prijateljima i poznanicima koji imaju nesto da kazu, dobro bi bilo da vi, kviri, povremeno ustupite prostor nekoj – lezbejki. Ovo kazem zato sto ocekujem, kako vi kacite slike golih muskaraca, da ce ona okaciti slike golih devojaka (sa lepim zadnjicama i prednjicama). To moze biti zabavno…


Hm, ti baš ne poznaješ srpske lezbejke
Slike golih devojaka je eksploatacija ženskog tela i to je fuj
brokenballs brokenballs 15:13 04.09.2008

Re: Pitam se?

Hm, ti baš ne poznaješ srpske lezbejke
Slike golih devojaka je eksploatacija ženskog tela i to je fuj

ODLICAN ODGOVOR.ISKRENO,POKVARENO I SEBICNO.UKRATKO REALNOST DANASNJICE.
jacHa. jacHa. 21:05 03.09.2008

evo i podloge za patos ;-)

Nije baš Brena, ali nije ni daleko ;-)



Dobrodošao nazad u blog! Cmokili
queeria92 queeria92 21:11 03.09.2008

Re: evo i podloge za patos ;-)

Kiss x 3 :))

Jeste, krivo je more
nebojsam92 nebojsam92 21:20 03.09.2008

:)

queeria92 queeria92 21:37 03.09.2008

Re: :)

He, he, he :)
Samo se nadam da nisam ja taj asshole
nebojsam92 nebojsam92 22:02 03.09.2008

Re: :)

queeria92
He, he, he :)
Samo se nadam da nisam ja taj asshole

pnbb pnbb 17:04 04.09.2008

Re: :)

u jebote al se dikembe promenio....
yanjing yanjing 21:31 03.09.2008

Uf.

Ne znam kako vi, ali za mene odlazak na more je prilika za celonoćno i celodnevno opijanje, drogiranje i orgijanje, sve dok se na nekoj peščanoj plaži, kao sestra Amy, ne onesvestim sa flašom u ruci, džointom u ustima i dildom u zadnjici.


Dobro ste se zivi vratili.;-)))
queeria92 queeria92 21:35 03.09.2008

Re: Uf.

Ćuti...
Vratili smo se, ali živ nisam... pola me nema...
zeks92 zeks92 21:36 03.09.2008

hahahaha

ovo odmah u bukvar...
text za 10!
[da li mi je guza ostala bela, proverite sami.

Necu.Bole me dupe, za tvoje dupe ...
na blogu se desila prava mala anti-queeria revolucija.

ma ... rasirise se, naduvase se ... to cemo bocnuti, pa ce explodirati...
queeria92 queeria92 21:38 03.09.2008

Re: hahahaha

Necu.Bole me dupe, za tvoje dupe ...


Ponuđen kao počašćen.
Dr M Dr M 21:51 03.09.2008

Zasto lagati?

čitavoj ovoj akciji muvanja oženjenih frajera muči me jedna dilema. Zaboravio sam da ih pitam koju laž serviraju svojim polovinama kada šmugnu da se vide s mnom. Mislim, ipak su na odmoru, tako da priča da su duže ostali na poslu ovde ne može da posluži. Ako kojim slučajem možete da mi rešite ovu dilemu, molim vas podeliti tu informaciju s mnom.

"Izvini sto sam zakasnio, jedan decko kukao kako ne moze da igra svoju omiljenu igricu pa sam mu uglavio joy-stick"

Nista laz, poluistina rules!
queeria92 queeria92 21:58 03.09.2008

Re: Zasto lagati?


"Izvini sto sam zakasnio, jedan decko kukao kako ne moze da igra svoju omiljenu igricu pa sam mu uglavio joy-stick"


Sehr interesant :)
aquariusoptimist aquariusoptimist 22:08 03.09.2008

Re: Zasto lagati?

Ovde su u modi honey traps.
Jedna moja koleginica je unajmila a girl honey trap sumnjajuci da muz ima ljubavnicu, only to find out that he has a boyfriend.
ssvetlana92 ssvetlana92 22:39 03.09.2008

Samo tako momci! :)

Drago mi, em milo da se vratiste! Ovde na blogu sve prsti od "morala", pa je bilo krajnje vreme da nas osvezite, ako nicim drugim a ono ISTINOM! Slatko si me nasmejao i oraspolozio! :)
queeria92 queeria92 22:44 03.09.2008

Re: Samo tako momci! :)

Pršti na sve strane :)
Vreme je za veliko spremanje
ssvetlana92 ssvetlana92 23:07 03.09.2008

Re: Samo tako momci! :)

Ako zatreba pomoc za veliko spremanje, zovite:)!! Dosadilo mi je da slusam o postenju! Ovde niko nema ljubavnicu, na daj Boze ljubavnika! Niko nikada nije imao vezu sa ozenjenim/udatom! Niko nije video "onu" stvar..mozda jedino kad su pravili decu, no i tada su bili cedni! Krajnje je vreme da otkrijete farsu i najzad saznamo sa cim i kim imamo posla! Pa ko sta voli, nek izvoli!
flipper58 flipper58 22:39 03.09.2008

Radi balansa

Mislim da ste suvise usko specijalizirani za ovaj websajt.




zasto je ovo politicki nekorektno, iskoriscavanje zenskog tela...



a ovo je cool?!


ZABAVA U NA-TUR CAMPU.


queeria92 queeria92 22:43 03.09.2008

Re: Radi balansa

Cvrc, ništa se ne vidi
flipper58 flipper58 22:54 03.09.2008

Re: Radi balansa

Sta treba da se "vidi"?
queeria92 queeria92 23:01 03.09.2008

Re: Radi balansa

Pa ono... šta god već žene imaju dole...
ssvetlana92 ssvetlana92 23:21 03.09.2008

Re: Radi balansa

Ove cikice su bas simpaticne, sa trbuscicima! Pravi porodicni ljudi! U pozadini je neko dete ili mi se cini?
flipper58 flipper58 23:23 03.09.2008

Re: Radi balansa

Ove cikice su bas simpaticne, sa trbuscicima! Pravi porodicni ljudi! U pozadini je neko dete ili mi se cini?


It is a family affair, ovih dana pred, kraj sveta.
ssvetlana92 ssvetlana92 23:23 03.09.2008

Re: Radi balansa

queeria92
Pa ono... šta god već žene imaju dole...


Pa vidis da je tu stvar zabila u pesak! Kad vec nije glavu! :)
ssvetlana92 ssvetlana92 23:25 03.09.2008

Re: Radi balansa

flipper58
Ove cikice su bas simpaticne, sa trbuscicima! Pravi porodicni ljudi! U pozadini je neko dete ili mi se cini?


It is a family affair, ovih dana pred, kraj sveta.


Ah, da! To mu dodje oko 11-tog ili tacno tada!? E pa da malo danemo dusom, krajnje je vreme! :)
flipper58 flipper58 23:31 03.09.2008

Re: Radi balansa

Svetalana92
Pa vidis da je tu stvar zabila u pesak! Kad vec nije glavu! :)


Svetlana92, cisto radoznalosti radi, je si li trandza?)))
ssvetlana92 ssvetlana92 23:43 03.09.2008

Re: Radi balansa

Haha..nisam trandza, ali mi je istina draza od svega! Nisam apriori ni na jednoj strani...ali sam onako, kakobisereklo strejt! :))
flipper58 flipper58 23:53 03.09.2008

Re: Radi balansa

ssvetlana92
Haha..nisam trandza, ali mi je istina draza od svega! Nisam apriori ni na jednoj strani...ali sam onako, kakobisereklo strejt! :))


Drago mi je da imas smisao za humor:)

Kako je rekao cika Churchill "ima mnogo groznih lazi na svetu, najgore je sto je pola njih istina".
ssvetlana92 ssvetlana92 00:01 04.09.2008

Re: Radi balansa

flipper58
ssvetlana92
Haha..nisam
trandza, ali mi je istina draza od svega! Nisam apriori ni na jednoj
strani...ali sam onako, kakobisereklo strejt! :))


Drago mi je da imas smisao za humor:)

Kako je rekao cika Churchill "ima mnogo groznih lazi na svetu, najgore je sto je pola njih istina".


Ova fotka je slatka! Cika Churchill je bio bas pronicljiv! Sto se mene tice, ja volim golu istinu pa sta bude! A pomirila sam se sa tim da mene lazu, jedino mi zao njih sto lazu, sebe! :)
flipper58 flipper58 00:05 04.09.2008

Re: Radi balansa

A pomirila sam se sa tim da mene lazu, jedino mi zao njih sto lazu, sebe! :)


Izvini upravo gledam "The Perfect Vagina" na TV Channel Four (uskoro i na B92) pa malo gubim koncentraciju, o kakvim lazima u stvari ti pricas?

queeria92 queeria92 00:08 04.09.2008

Re: Radi balansa

flipper58 flipper58 00:11 04.09.2008

Re: Radi balansa

on je maskirao pimpeka a ona sebe? sta je poruka?

ili ono je decko iza velikog lista? ALi zasto je onda dasa iritiran.
Ne razumem
ssvetlana92 ssvetlana92 00:20 04.09.2008

Re: Radi balansa

flipper58
A pomirila sam se sa tim da mene lazu, jedino mi zao njih sto lazu, sebe! :)


Izvini upravo gledam "The Perfect Vagina" na TV Channel Four (uskoro i
na B92) pa malo gubim koncentraciju, o kakvim lazima u stvari ti pricas?



Ti si bas neki mnogo naivan, pa treba da ti se crta! Ali i ja gubim koncentraciju, idem da se pridruzim svom daljinskom upravljacu i odgledam neki naucni program, pred spavanje! Ima tu svega! Moze svako sebe da pronadje! :))
Slatko smo se ispricali! Pozdrav! :)
flipper58 flipper58 00:23 04.09.2008

Re: Radi balansa

Svetalana92
Ako zatreba pomoc za veliko spremanje, zovite:)!! Dosadilo mi je da slusam o postenju! Ovde niko nema ljubavnicu, na daj Boze ljubavnika! Niko nikada nije imao vezu sa ozenjenim/udatom! Niko nije video "onu" stvar..mozda jedino kad su pravili decu, no i tada su bili cedni! Krajnje je vreme da otkrijete farsu i najzad saznamo sa cim i kim imamo posla! Pa ko sta voli, nek izvoli!


sorry, mislis na ovo. mislim da si zamenila teze. Ispada da je Kvirija vrhunac morala. ?!
U pravu si, ali samu u nemoralnom svetu.

Pozdrav:)_
angie01 angie01 00:30 04.09.2008

Re: Radi balansa

izvini fliper 58- jel ti na ovoj slici u sredini na povocu- devojchica?

je si li to sluchajno ili namerno?


Je l ne pravish razliku, ili shta?

Molim da se ukloni ta slika- jer nije ni malo normalno da to uporedjujesh-iskorishcavanje dece i veze odraslih osoba.
vladimir petrovic vladimir petrovic 08:44 04.09.2008

Re: Radi balansa

Ssvetlana92
... ali sam onako, kakobisereklo strejt! :))


Hm. Biti strejt nije dogadjaj. Oni drugi su "in". Pa ko sme, neka predje limes... No risk, no fun!
ssvetlana92 ssvetlana92 10:51 04.09.2008

Re: Radi balansa

vladimir petrovic
Ssvetlana92
... ali sam onako, kakobisereklo strejt! :))


Hm. Biti strejt nije dogadjaj. Oni drugi su "in". Pa ko sme, neka predje limes... No risk, no fun!


Ja sam ono sto jesam i tako je kako je. Svako ima pravo na svoj izbor. Niti se hvalim, niti druge kudim. Nisam bas sigurna da je nesto "in" ili "out" kada je sexualno opredelenje u pitanju! Po meni je out, jedino laz!
ssvetlana92 ssvetlana92 10:59 04.09.2008

Re: Radi balansa

flipper58
Svetalana92
Ako zatreba pomoc za veliko spremanje,
zovite:)!! Dosadilo mi je da slusam o postenju! Ovde niko nema
ljubavnicu, na daj Boze ljubavnika! Niko nikada nije imao vezu sa
ozenjenim/udatom! Niko nije video "onu" stvar..mozda jedino kad su
pravili decu, no i tada su bili cedni! Krajnje je vreme da otkrijete
farsu i najzad saznamo sa cim i kim imamo posla! Pa ko sta voli, nek
izvoli!


sorry, mislis na ovo. mislim da si zamenila teze. Ispada da je Kvirija vrhunac morala. ?!
U pravu si, ali samu u nemoralnom svetu.

Pozdrav:)_


Veoma je diskutabilno sta je i ko vrhunac morala. Nadam se da sebe ne ubrajas u moralne, obzirom na fotografije koje si objavio. Pusti druge da zive svoj zivot, a ti se pozabavi svojim!
flipper58 flipper58 11:31 05.09.2008

Re: Radi balansa

izvini fliper 58- jel ti na ovoj slici u sredini na povocu- devojchica?

je si li to sluchajno ili namerno?


Je l ne pravish razliku, ili shta?

Molim da se ukloni ta slika- jer nije ni malo normalno da to uporedjujesh-iskorishcavanje dece i veze odraslih osoba.


Slicica je sa najobicnije strejt vecernje zabave za turiste u nudistickom kampu kakvih imah sijaset u Dalmaciji. Kao sto vidis cika se sprema da muze kravu. Sta si ti videla lose u tome. It is only a game!
man ray loves me man ray loves me 11:47 05.09.2008

Re: Radi balansa

i sta si navalila, angie, ostavi pasolinija na miru!
mada, pasolini, angie je mislila na sliku iznad (i think).
angie01 angie01 15:34 05.09.2008

Re: Radi balansa

Sta si ti videla lose u tome



ja mislim na sliku devojchice iz Azije-sa cvetom u kosi, a na povocu- koja izgleda nikome ne smeta sem meni.

To je slika, koja pokazuje morbidnu zloupotrebu dece , koja je zakonom zabranjena i nema nikakve veze sa bilo chim, gde uchestvuju odrasli- dobrovoljno i sa sveshcu o tome i veoma je neuporedivo- pa sad ne razumem, shta tu nije jasno- sklonite sliku gole devojchice, njoj nije mesto na ovom blogu i u ovakvoj raspravi.
flipper58 flipper58 23:18 05.09.2008

Re: Radi balansa

angie01
Sta si ti videla lose u tomeja mislim na sliku devojchice iz Azije-sa cvetom u kosi, a na povocu- koja izgleda nikome ne smeta sem meni.To je slika, koja pokazuje morbidnu zloupotrebu dece , koja je zakonom zabranjena i nema nikakve veze sa bilo chim, gde uchestvuju odrasli- dobrovoljno i sa sveshcu o tome i veoma je neuporedivo- pa sad ne razumem, shta tu nije jasno- sklonite sliku gole devojchice, njoj nije mesto na ovom blogu i u ovakvoj raspravi.



Veoma interesantno Angie. Kako su tvoje reakcije definisane politickim korektnostima koje su u modi. Meni se, na primer, ta tvoja "eskploatisana devojcica" u TVOJOJ socially conditioned imaginaciji, ni malo ne razlikuje od devojcica u savremenim socijalnim japanskim filmovima, koje istrazuju svoju seksualnost. Slozio bih se sa tobom jedino u slucaju da su ovo postovi na nekom sajtu za perverznjake. Ali posto pokusavam da vas provociram, i izgleda uspevam,

Sto se tice Pazolinija, mr. man ray , njega sam pregledao kad je bilo kul gledati ga, mada sam napustio "100 dana sodomije" kada su mi govna "dosla do grla".

njoj nije mesto na ovom blogu i u ovakvoj raspravi.
trooly interesanto! u kojoj "raspravi"? ))

Secate li se kad su se Pazolinijeve "Arapske noci" prikazivale redovno u Partizanu kao meki pornic. BTW, Za mene je to umetnicki film par excellance.

tttomaz tttomaz 08:24 04.09.2008

What a fag

queeria92 queeria92 12:09 04.09.2008

Re: What a fag

Fenomenalno :)))
skyspoter skyspoter 12:32 04.09.2008

ako su

ovo tvoje fotke sa letovanja da li mozes da mi das ime agencije? imam najvece sunglasses na svetu...
angie01 angie01 17:41 04.09.2008

izvinjavam se,

.
queeria92 queeria92 18:07 04.09.2008

Re: izvinjavam se,

Ja ga nisam sklonio, tako da...
dunjica dunjica 20:34 04.09.2008

Q92,

hvala za fotke!
queeria92 queeria92 20:58 04.09.2008

Re: Q92,

sve za tvoje okice :)

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana