Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

RED, RAD I DISCIPLINA

U  Vasingtonu je pre nekoliko dana proglaseno vanredno stanje zbog ubistva britanskog drzavljanina u uglednoj cetvrti od strane grupe ulicnih huligana, pripadnika afro-americke populacije koja  nije do sada zalazila u ovaj deo grada. 

Gradonacelnik je proglasio zabranu kretanja posle 10 sati uvece za sve koji su mladji od 18 godina a nisu u pratnji roditelja.

Svako ko primeti okupljanje vise od tri pripadnika iste afro americke populacije po coskovima  i na ulicama treba odmah da pozove policiju.

U cilju borbe protiv kriminala, bezbednosti i reda…

Drzavne bezbednosne sluzbe kontrolisu telefonske pozive( narocito medjunarodne), e-mailove, fajlove u bibliotekama, privatne bankarske racune, navike u kupovini, ponasanje, kretanje 

Pusenje je u nekim drzavama zabranjeno na svim javnim mestima ukljucujuci i ulice, radi zdravlja populacije.

Prohibicija jos nije uvedena, ali uskoro ce. 

Tinejdzerima u skolama se savetuje da ne koriste kondome, vec da izbegavaju seksualne odnose

 Svako moze biti uhapsen u svako doba dana i noci, bez objasnjenja, prava na advokata i posete i zadrzan neograniceno vreme bez jasne optuznic. 

Gradjani su  istrenirani da  u cilju opsteg mira i bezbednosti promatraju i prijavljuju jedni druge.

Svi vredno rade ne bi li zaradili za jos jedan tenk od automobila i jos vecu kucu u koju ce jos manje primate goste, jer nema se vremena 

Pripadnici dobrostojece srednje klase su odpremili svoju decu u bezbedne letnje kampove gde se deca bezbedno zabavljaju pod budnim okom svojih vaspitaca zdravim sportskim aktivnostima u strogo struktuiranom vremenu.

Ocevi sve vise rade u strahu da ne budu outsourcirani.. 

Dobrostojece Mame srednje klase vezbaju, preuredjuju kuhinje, sredjuju baste, kupuju i  blago su sedatirane anti-depresivima,alkoholima, sedativima i neizmernom dosadom.

Vesti iz sveta na nacionalnim kanalima traju sve krace, oko 15 minuta kad se izuzmu reklame, a  i to gleda samo polu-mrtva populcija 55+.  

Nacija uziva gledajuci “Americkog Idola” u raznim varijantama na razlicitim kanalima.

 

Rupert Mrgud je kupio Myspace…

 

Sve je pod kontrolom….