Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

USTAV - BOJKOT - NEODLUCNI - PROTIV - ZA ?

USTAV – PROTIV – BOJKOT – ZA ?

Ustav - bojkot....protiv...za...ne znam ?Ustav - bojkot....protiv...za...ne znam ?

 

Puno toga je vec receno o novom predlogu ustava…Ako se na trenutak oslobodimo emotivnih reagovanja, pa i neprimerenih, na osnovu dosada izrecenih stavova, moze sa konstatovati sledece:

1.Najveci broj ucesnika iskazao je stav da se Referendum o ustavu bojkotuje (takav stav je pre svega posledica poziva LDP/a…)

2. Jedan broj ucesnika je u dilemi izmedju bojkota i glasanja protiv (onih koji ne slusaju nikoga “ slepo” vec pokusavaju da donesu racionalnu odluku)

3. Verovatno najmanji broj je onih koji misle da treba izaci i glasati PROTIV(uglavnom su to oni koji smatraju da je to dobra motivacija za izbore koji slede)

4. Jako mali broj ucesnika Bloga tvrdi da treba izaci i glasati ZA!

 

Zbog toga sam mislio da je dobro, da bar na ovom mestu vidimo koji bi to bio procenat za: BOJKOT – NEODLUCNI - PROTIV – ZA?

Naravno da ova anketa nije releventna za sveukupan (ne)uspeh referenduma, ali da se “prebrojimo”.pa zbog toga…molim sve ucesnike da od sada, naredna dva dana, SAMO JEDNOM…umesto komentara, NAPISU OPSTVENO OPREDELJENJE, bez obrazlozenja:

 

1.BOJKOT

2.NISAM ODLUCIO/LA

3.PROTIV

4.ZA

 

Na kraju cu objaviti rezultate, ali za razliku od zvanicnog referenduma i Vi sami cete moci da ih vidite .TRANSPARENTNO, NEGO STA.

 

 

Evo i mog glasa…sa kojim pocinjemo:

 

PROTIV

 

Branislav Cole Kovacevic

04.10.2006.god, Kragujevac