Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Aleksandar Đorđević

Aleksandar ĐorđevićAleksandar ĐorđevićRođen u Beogradu 28.1.71, menadžer u oblasti internacionalnog poslovanja, obrazovan u SAD, Italiji i Beogradu. Od 1990. započinje medijsku karijeru i postavlja standarde u više medijskih formi koje do tada nisu viđene na našim prostorima (informativni program na engleskom jeziku, izveštavanje za CNN World Report, showbiz infotainment, tele-shop, itd.).

Od 1995. fokusira se na marketinškom aspektu medija, realizujući veliki broj reklamnih kampanja za različite domaće i internacionalne klijente. Od 2000. godine, sa partnerom pokreće projekat Noć Reklamoždera, koji je danas nezaobilazni segment kulturnog života mnogih gradova u regionu ex Jugoslavije, Beograda pre svih. 2002. i 2003. UEPS odaje priznanje za rad na novom brendu Exception i eventu Noć Reklamoždera. Od 2001. koordinira i Kaki tree Project japanskog umetnika Tatsua Miyajime u našoj zemlji, kao humanitarni projekat i umetničku viziju neuništivosti života u ratom pogođenim sredinama.

Od 2002. do 2004. realizuje marketinške kampanje za velike internacionalne kompanije (Samsung, SCJohnson, Beiersdorf) u okviru globalne marketinške mreže Foote Cone Belding (Afirma FCB Beograd). Od 2005. pored Noći Reklamoždera, producira i godišnji happening Noć Frankofonije, kao jedinstven primer kulturnog dijaloga frankofonskih zemalja u multi-kulturalnim sredinama. Trenutno radi na projektima čiji je cilj internacionalno promovisanje Beograda kao značajnog kulturnog središta ovog dela sveta.


Nemaš veze s košarku?

Pošalica!
Dobro došao!
Majstore, daj nam malo sveta....!