Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Pisanje na B92 Blogu

Kao što možete da primetite, na B92 Blogu su počeli da pišu i oni koji nisu poznati široj javnosti ali su na osnovu svog dosadašnjeg rada skrenuli pažnju na sebe. Autori koji već imaju svoje blogove su često poznati baš zbog svojih nadimaka pa tako neki odlučuju da zadrže nadimak i kada počnu sa pisanjem na B92 Blogu.

Novi autori koji su izabrani zbog njihovog već postojećeg pisanja su Dejan Švajner (a.k.a lepensky), Maja Kuruc (a.k.a makilica) i Lilika (a.k.a lilikica).

To još jednom pokazuje da se pridržavamo našeg obećanja koje smo dali kada smo krenuli sa B92 Blogom, da B92 Blog nije V.I.P. samo zato što pišu V.I.P. osobe nego zbog značaja koji blog kao sredstvo komunikacije treba da ima i u Srbiji. Dajući mogućnost da pišu osobe koje trenutno nisu V.I.P. dajemo im mogućnost da to postanu.

Takođe, hteli bi da napomenemo da svakodnevno primamo zahteve ljudi da krenu sa pisanjem na B92 Blogu, a trenutna koncepcija bloga je takva da ne možemo svima da izađemo u susret. Molimo za razumevanje.

Hvala što čitate B92 Blog.


a trenutna koncepcija bloga

a trenutna koncepcija bloga je takva da ne možemo svima da izađemo u susret. Molimo za razumevanje.

nemozete vi da pisete sta vi hocete,vec sta ceda odobri.Nisu oni ludi da svako kaze ono sto misli...