Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

MRAK !

Sastali se "naši", "vaši",

oponenti, aminaši,

Zauzeli sjajnu zgradu

Uz pucnjavu i paradu,

DA POREDAK VRATE STARI -

Izbranici, skupštinari.

 

Aminaši - skupštinari,

I vi novi i vi stari!

PODLA DELA PODLIH LJUDI

Potomstvo će da osudi.

GNUŠAĆE SE DECA VAŠA

Od otaca - aminaša.

 

Muka mi je. Slušam drečanje u skupštini, slušam kako galame oni, koji bi morali da budu tihi kao buba-mare. Može im se. Puštaju ih metiljavi i odlučno zaspani. Daju im i ono što galamdžije nisu ni htele - vlast. Samo što im je ne upakuju u sjajan paket sa crvenom mašnom i na kolenima zamole da je uzmu.

Meni je i tako zlo samo kad vidim Bankrot Babu. Kad je vidim kako zloslutno skvrčena sedi, kao da smo imali kolektivnu lobotomiju. I sve vreme priča sama sa sobom. A sad ovo! Ima gore i od Babe. Kad vidim kako se Grobar smeši, mene lepo žmarci podiđu. Moj kum kaže "Boj se čoveka, koji poružni kada se nasmeje", e to je to. Malo je što smo gledali kako Crvenog vojvodu iznose bezbednjaci, dok on svojom kilažom brani pridobijeni džip, kako tolerantno polivaju vodom, kako sede, u skupštini, kao zalutala ekskurzija u belim majicama, samo im još fali vodič sa šarenim kišobranom.

Priznajem, ja govorim već neko vreme da ako toliko naroda glasa za radikale, e onda neka budu radikali. Neka vidi narod za koga je glasao. Ko nije naučio lekciju za vakta zlotvora iz lipovog 'lada, neka ga oni nauče. Neka dođu i neka upale mrak. Šok terapija! Strujom! Pa da se predsednik vladajuće stranke javlja preko video bima, narodu, iz 'apsa. Pa da onda vidimo čiji sinovi će da pojure da brane Kosovo svim sredstvima. Da vidimo kamo je ta "carska" garda, da vidimo ko će prvi da uprti šarenicu i krene da brani kolevku. Ili da vidimo ko će prvi da čučne. Da vidimo kako je kad zaključaju Srbiju. Jeste, ja sam govorila da je bolja šok terapija od ovog metiljavljenja i zadihanog glumljenja zauzetosti i umora od neljudskog truda i kao razmišljanja...Mada sad, kada je šok terapija bliža no ikad, mene lepo 'vata strava i pripada mi muka.

Ovi metiljavi, odlučno neodlučni se dopisuju i zaspano prepucavaju. Okolo kolaju priče o kombinacijama, ja tebi dva resora, ti meni tri, jedan na stepenište i tri sa talona, da vidimo ko je ugrađen odavno i ko ne sme da se dira, a gde bi mogli da ne možemo...Sve je već dogovoreno, a možda i nije, mada neki kažu...Nemaju vremena da se sastanu, jer čekaju Božić, pa čekaju Novu godinu, prvo jednu, a onda i drugu...a onda su tu vikendi i produženi praznici. A onda - slava! Ja stvarno ne shvatam kakva bre stranačka slava i stranački zaštitnik?! O čemu mi pričamo!? Vreme teče, a oni slave slavu...kako to uopšte izgleda? Kuda dolaze gosti? Šta kažu kad uđu? "Srećna slava domaćice!"(ako je stranka imenica ženskog roda, to bi moralo da je to...) Je l' nose stranačko žito u crkvu? Ko pali sveću? Oni slave li slave sv.Georgija, a iza leđa im porasla aždaha sa šest glava i samo palaca...

Ljudi, oni već drže ruku pored štekera. Upaliće mrak...i šta onda? Opet zarđale kašike, mahanja pištoljem ispred skupštine, bejzbol palice po mračnim ulicama?...Je l' to to?!! Ili je i to zbog nečega dobro, da se već jednom i konačno vidi ko je ko. Crno ili belo. Mada mi je ovo crno mnogo crno. Mrak.

Inače, onu pesmu gore je napisao gospodin Vojislav Ilić, još 1886. godine.

 

 


A da napravimo konzorcijum i

A da napravimo konzorcijum i na tenderu otkupimo firmu koja proizvodi mrak?


A pare?

Nemamo, a i da imamo odakle nam?


pa na kredu, a kao

pa na kredu, a kao obezbedjenje stavimo hipoteku na onu firmu koju hoćemo da kupimo.


Ma oni su

se već napunili, odavno. Sad im treba trešnja na šlag. Mada su je planirali za koju godinu, kada se još malo "operu", al' sad kad im baš nude vlast na tacni...


nije to loše oko trešnje i šlaga

trešnju 'će iz'edu crvi ili neka druga pošast da pohara, a šlag im je ionako uskisao jer su ga pravili od pokvarenih jaja.. mis'im belanaca. ko to bude kusao ima da se prikuje za "carsku prostoriju" i tamo se ili uguši u sopstvenom produktu ili više nikad ne izadje na izbore i glasa za njih
uzgred, zar nije nekako logično da toma smeni bakutu? mis'sim njoj je već vreme odavno, a on je nekako stručan za ono što ide po nju?


Ma ja kad

vidim ovoga, sve mi nešto, božemeoprostiisačuvaj, pada na pamet da možda Baba i nije najgore što je moglo da se desi. Još ćemo mi Babu od blata praviti.


pričalo se da baba

ima dobru reputaciju kod rokfelera i u citi banci
valjda će imati da plati tomine usluge ili će joj on to možda gratis?


E ta reputacija

ako nas ne izvuče, ništa neće...


da je mogla

već bi nas izvukla
ili je babac bio samo na nekom prijemu po belom svetu i očešao se o rokfija, a on joj rekao "excuse me", pa su to u javnosti preveli sa baba ima dobre veze preko bare. Isto se tako i Dinkić očešao o nekog bankara, kada su onomad imali kongres u Beogradu, pa čovek ni kriv ni dužan video svestke bankare i sebe uvrstio medju njih


Gringo,

Sasvim slucajno (iz posla) znam da babu stvarno cene po tim velikim svetskim bankama.... Pre nego sto krene pljuvanje, sa obzirom da je raspolagala sa maltene celim budzetom nase zemlje imala je vise nego par prilika da saradjuje sa tim bankama i bankarima. Sama cinjenica da niko nije uhapsen (u inostranstvu) zbog pranja para zemlje koja je pod sankcijama govori da bas i nije dunster za raznorazne finansijske konstrukcije.

Dosta tih banaka joj je ostalo podebelo u dugu zbog svega sto zna!


lako je tudjim k*** gloginje tresti

nisu babine pare bile, a raspolagala je sa njima bez obzira prema zakonu i bez straha od posledica, ni za svoj dzep, ni za svoju karijeru, ni za svoju slobodu. a mnogo je to para jednoj babuskeri da ih dadnes. to se ne radi.
ne razumem se, ali cisto sumnjam da je ona bas najveci finansijski strucnjak kojeg je nase podneblje iznedrilo. nema li drugih skolovanih i mudrih. ali etika i moral umeju da sputaju. zeznuto je to.


Ode ti Dejane......

.... daleko od teme. Ako pazljivo procitas zadnju recenicu shvatices sustinu mog posta!


baba veštica!

"Сви мисле, вештице живу на неке планине ел преко мора, на горске бачије ел на поjате, негде млого далеко, кој зна ди, и отуд само, у зло доба ноћи, кад се, да простиш, гузиче ђаволи, - пу, пу, пу, јебем ти под лево колено – појашу неку мочугу ел нешто тако, и долете да неког на брзу руку роваше, па се одма врате у њину пустињу. И нико их никад више не види.
Ма јок, бога ти. Ти њу, човече, гледаш сваки дан и знаш која је ал не знаш шта је.
Онда ти сматраш, одма ћеш да је познаш. Она, мислиш, има зуби кај кочеви, ел нокти на руке кај тица ел главуџу ко мерица, па ће одма да видиш шта је.
Ма каки, бога ти. Не пише њојзи на чело... Та тебе у очи гледа и смеје ти се, бога ти називље и радује ти се што те видла, а иза леђа ти гради гроб а ти то не видиш кај један бркати сом.
И нико немож да рекнеш да је вештица. Да стегнеш петљу, па кажи за неког, ова је вештица. Ајд да те видим."


:)

Taman sam zadremao..... Polazem oruzje, svaka cast.

Odakle ti ovo, svega ti?


Juce baba ne htede da stavi na glasanje

onu uvredu pokojnog Djindjica. Jedva cekam da dzukela crkne pa da je posthumno vredjam.

nadam se da cu d aje nadzivim - kapiram nisma bas takav baksuz da me taj skot nadzivi.

(ono gore je D. Mihajlovic - jako koristan citat)


Što bi rekao

Duško Kovačević (na pressu održanom u Lj), "Dobri i pametni ljudi umiru, a skotovi i barabe žive po 300, 400 godina."
To me brine.


Tako je

Petrijo. Svaka ti zlatna.


Deki, e jesi me nasmejao...

ama ne tresu se time gloginje, mada bi takva alatka bila sigurno muški san...idi čoveče, lepo sam se zadavila od smeha...kaže se "lako je tudjim q po koprivama mlatiti".
A da je baba stručnjak, u to bih i ja posumnjala, ali ostavljam to kvalifikovanijima. Da meni neko, kao njoj Sloba, da gomiletinu para i sva raspoloživa i neraspoloživa sredstva baratanja istim, bila bih i ja stručnjak-inja.


Jelice,

Apsolutno se slazem sa tobom!


jelice, ne potcenjuj babu,

,baba ima, cenim nekih 3.5 miliona glava (u srbiji, bez rasejanja), svaka se uklapa sa telom ko jaje jajetu. ili se kaže "ko salivana"?ili tako nekako :)

evo je, vodi skupštinu ko prava! ... čime li se hrani, pitam se... a pije guaranu, stoposto :) ... evo, sad joj malo pala koCentracija, nešto mrmlja u bradu.... aaaa!!! evo ga neki mladiii.. dilber, šta li je... punjeni fazan, nemam pojma...

...ma strašno!!! šta se odvo dešava!!??!


More, ne potcenjujem ja

nju, upravo to što je prošla i kroz vodu i kroz vatru i kroz sve sulundare, e to je ono čega se treba bojati...al' kako stvari stoje od zla ima i gore.


Džaba joj te glave

ako ih ima, trebalo bi da uživa u nekoj belosvetskoj egzotici, a ne da se cima ovde i pusti grobara da joj dahće za vratom.
Sem ako nema svetu misiju da srpskoj mladosti otkrije misteriju zgrtanja tolikih glava


mislim da bi najbolje bilo

da se i ona i grobar zgrnu u neku raku, ili provaliju. kao, ona se brecne kad on bude postao presednik, tu se pobiju, par kung-fu zahvata i obooga više nema... izvinjavam se na gramatici, ne znam da li ovo spada u imenice, ličnosti, stvari, prideve... šta li je...

dobar scenario za film, ali ne holivud, bar bi se obistinilo za par decenija/godina... nego singapurska b produkcija, nema šanse da se desi: ima da se grobar i klijentica fino izljube i zamene stolice, tj. mesta... i mirno razmene vlast!!!

...
a je l' gleda neko neke vesti? jesu nešto izglasali? a ne, evo i dalje rasprava. sad je mićunović. bila vesna pešić, nisam stigao celu da je snimim... 'ajde da ona bude predsecnica skupštine, pa da ovima lepo daje lekcije, kratak kurs ponašanja, jezika, posvećenosti...

aaaaa. evo se baba zahvaljuje mićunu. kaže, hvala lepo, gospodinu mićunoviću. pa neverovatno.
a sad čeda replicira...

i to na mićuna tj ds!!! a ne na babu! ni na tomu! pa zašto??!?!!

idem da gledam...


Alo ljudi,

ima li ikoga da pokaže Babi dugmence kojim se isključi mikrofon?..dakle, ona brabonja, ne staje...pa to je stvarno smešno...ovi okolo joj sufliraju, ona ponavlja kao papagaj, po tri puta, sama sebe preslišava...


Belanca

Prodaju nam sham za shlag:)Shlag je ukusniji:)
A baba zaista izgleda gromorozno. Ova je unikatna. Ama bre, cim su se oni ponovo ispojavljivali, po saranama, po skupstinama, preko glasnogovornika, po svadbama....sta ima vise da se prica. Ustvari, bilo je jasno prilikom hapsenja Milosevica, da je napravljen dogovor. Verovatno se svi secaju kako su se SM i VK zatvorili i razgovarali, kobajagi ovaj ubedjivao onog da se preda. Yeh, really!


Uzaaaaaaassss...!!!

I ja sam izdrzala posredstvom satelita da vidim nesto od ''replika'' onog naduvanog gen. sekretara radikala pa mi zaista pozli. Strasno, bre, ljudi, da tako nesto jos moze i da izadje pred mikrofon u NARODNOJ SKUPSTINI! Prosto da covek izgubi kontrolu i dobije nervni slom pri samoj pomisli da oni jos uvek stoje i postoje tamo gde su stajali i 90-ih. Blago receno, uzas!


Posledica

Ovo sto danas gledamo je rezultat(posledica)politike koja se konstantno od 5.oktobra vodi u nasoj zemlji.
Politike koju nisu cinile samo stranke, vec i javnost, mediji, nvo, pojedinci, analiricari, ugledni i cenjeni ,....
Posledica ciscenja DS, "sanitarnog kordona", kako je trazio Dacic, rasturanja vlade Zorana Djindjica i kasnije Z.Zivkovica
Ovo je posledica opsesivnih hajki Mladjana Dinkica i interesne odrganizacije G17 protiv Zorana ( Laki je malo nervozan)i njegove Vlade( Bodrum, Kolesar-Janjusevic, Raseta,...).
Ovaj mrak danas je posledica Tadicevih cutanja i kohabitacije sa ubicama(Povodom tribine na Pravnom gde se orgijalo nad zrtvama Srebrenic, Tadic je izjavio da svako ima pravo na svoje misljenje), ovo je logican sled postupaka Tadica i DS-a.
Njihovo cutanje ili cak i ucestvovanje u kolektivnom silovanju bivsih funkcionera te stranke pa i samog predsednika cesto.
Ovo je zahvalnost Tadica, DS-a, Dinkica, Labusa, Otpora i ostalih za milion i nesto glasova koje su dobijali od gradjana u prethodnih 7 godina da bi se razracunali sa crveno-crnima, a oni su sa njima pravili vlade, kohabitirali i rusili i napadali svoje.
Djindjica i njegove sardnike, jedino.
Sad kad su od zlotvora sa kojima su se igrali( srs i dss)najureni, pokusavaju da jos jedan put prevare gradjane i traze njihovu podrsku.
Mislim da im se ne sme zaboraviti sta su nam uradili



E Zoks,

tako će verovatno izgledati granični prelazi kada proradi mrak.


meni i sada izgleda slično...

mislim, nema tih cigli i stepenica, više je kao neka rampa... a ja pošten, pa neću preko kukuruza...

ali ako svi ovi nastave ovako, a ovi preko počnu radove na izgradnji nekog zida ili tako nešto, evo mene u nekom čamcu za italiju. ili forsiram neko mađarsko kukuruzište... :)


Zaboravio si najvaznije:

Ovo je slika i prilika Srbije. Pa i tvoj komentar pokazuje koliko u Srbiji nema zelje za dogovorom.


E moja Jelice

kakav Narod takvi i Glasanje.
A tamo neki Mi, ko god da smo ti Mi, se stalno nadamo da je to neka greska. Zabluda. Prevara.
Evo sa'ce...Deus ex machina...sto je lepo primetio moj prijatelj, Englez, koji nista ne zna ni o cemu "kod nas"....
E pa nece, jer takva stvar ne postoji. Ne postoje cuda. Osim onih: drvo, cvet, svetlo, male bebe. To su jedina cuda.
Dzaba cekamo.
A sto se mraka tice, pa vec je odavno mrak nego su nam se oci navikle pa mislimo da i nije tako tamno.

Olga


E draga,

sad ima da padne udaranje kolenima u prepreke i naletanje na zidove, ima da bude kao u rogu.


nemam rechi...


Zato su svi

vec poceli ili da zmure ili haluciniraju.
Cdan kad cu da pojedem sopstveni pasos ili pocinim kakvo slicno ocajnicko (ne)delo.

Olga


More, znaš šta mene

nervira...kao novi izbori...i šta onda? Je l' će da guraju izbore sve dok radikali ne dobiju takvu većinu, da oni mogu da kažu "Mi smo hteli i baš bi smo, ali evo vidite..." Koji đavo uopšte kandiduju na izborima kad nemaju petlju da uzmu vlast i ponesu odgovornost za obećano?!


A mene najviše nerviraju

apatični likovi, koji me gledaju belo i misle: šta se bre ova pali, kako je dosadna sa politikom.

Jednom sam onom Vasiliju, oduševljenom što ja navodno preskačem politiku u tekstovima, rekla da ako preskočim politiku upašću u rupu. Zaboravila sam da mu kažem da nije priča o politici samo priča o Koštunici i Tadiću... Ma!

U njima je najveći problem, u tim apatičnim likovima. Kukavice!


Drz' se ti meni

Jeco.

Olga


Jelice

brze bih reagovala
nego mi "razvodna" drugarica bluzira na tel. pa zavrcem rukav na dve strane.
Dakle, zasto?, pitas.
Pa zato sto: oportunizam? 5 min of glory (koce odoleti?)
Tako nesto.
Pa gledaj ovaj blog, ista meta isto odstojanje. Cast izuzetcima.
Hej, sta da pricamo.

Olga


Nemoj

kakav nam je pasoš ni utroba ti ga ne bi svarila i vratila bi ti ga nazad :(


Ima da ga jedem

pa kud puklo da puklo.

O.


"Šok terapija"

ima jedan veliki nedostatak. Dolazak na vlast - u Srbiji bar - predstavlja ne samo vlast nad institucijama, nego i vlast nad medijima. Vlast nad informacijama, ili možda još šire, vlast nad istinom. Još znatno pre nego što je Nilošević postao ono što je postao, "intelektialna elita" u sprezi sa osamostaljenim delovima državnog aparata, zavladala je medijima i počela da proizvodi "srpsku istinu".

To je bila osnova dugogodišnje i tragične Miloševićeve vladavine. Do neke mere, on nij bio njihov naredbodavac, nego njihov izvršni organ.

Ni 5. oktobar nije tu mnogo promenio. Tako nam se dogodilo - a to je činjenica koju potcenjujemo - da stasaju čitave generacije mladih koji su odrasli u tom umobolnom eksperimentu informativnog trovanja. To je suštinski razlog zbog kojeg su raditali tu gde jesu. To je suštinski razlog zbog kojeg ne smemo dozvoliti njihovo dalje napredovanje kroz institucije, i zbog kojeg moramo preokrenuti situaciju na izvoru problema.


Ja ću sad

da popijem Ranital, da u'vati, pa da gledam RTS dnevnik (drugi ovde nemam)...ako me nema neko vreme, grlim školjku, ma koliko to odvratno zvučalo...


kome treba emetik

a nije mu dovoljan RTS, neka okrene b92 (ide veliki brat uživo)


Jelica je mnogo gledala televiziju


Parlament,

da budemo precizniji.


Nema bežanja !

I ja sam prvo pomislio da se sa celom porodicom iselim u Tunguziju,što dalje odavde od zemlje koja mi je popila 50% života.Ali ne!
Ako ima mozga među strankama koje su napredne,preći će preko svih animoziteta i u ime budućnosti ove zemlje i ovog naroda,oteraće u istoriju SRS/SPS zajedno sa njihovim prirodnim partnerima koji su ih od 2000. štitili DSS/NS+palmaiz Jagodinu...
Poslednji je trenutak da se oslobođeni DSS-a (koja je do 2000. bila nevidljiva u svim akcijama i protestima opozicije a od 2000.glavni zaštitnik svih partija i finansijera,kao i ubica miloševićevog režima),dogovore o koaliciji koja će Srbiju približiti Evro-integracijama.
Mislim da je to moguće,da se mogu dogovoriti.Odnosno da se moraju dogovoriti.Ako je moglo 2000. sa svim opstrukcijama može i danas.


Jedino što

je stvarno dobro u ovom sranju je da se sad vidi, sad se zna ko se kome dopada. Dosta je bilo maskiranja prefiksom "demokratski". Da vidimo u kom čuču grmi zec i ko je zaista kakav...što su ovi Ranitali tako mali...meni bi sad trebao neki k'o točak...


Tačno tako

Jasno se vidi da DSS ne pripada proevropskim partijama.
Onaj koji glasa za Tomu grobara,ne može biti demokratska opcija!
Onaj koji štiti Miloševića,Šešelja,Ratka i Radovana,koji aminuje Legiju i JSO,ne može biti demokratska opcija.

Dakle,pamet u glavu pa da se borimo protiv zla !
Nema više maski,ne verujem da sada Toonini poštovaoci i ljubitelji poput Olje i Matije,Tirketa i Tijanića,Manojla i Đoke Kesića mogu da operu i opravdaju ovakav potez,da mogu ponovo da zamažu oči i da proglase normalnom i demokratskom glasanje za Radikala.
Dakle bez njih može se naći zajednički cilj svih proevropskih partija.Da se spase što se spasti može !
Da ne odemo u vražju mater !


dss je zbacen petog oktobra

dss je zbacen petog oktobra sa vlasti. bice opet!!!


Da da Niksone,

zbaciće ih ova jaaakaaa DS i iznad svega principijelna. Evo nesuđeni (da ne kažem žrtvovani) premijer veruje u život posle života.

Hag


Jeste Nixone,

Koliko si tad imao godina? 14?
Pa dobro, zemlja Srbija i ti ste od tad napredovali istim tempom.


Neće, Jelice,

Toma koaliciju, reče malopre, samo da odradi to što treba oko skupštine(!), a onda Mićunović (direktno kucam); „Ko god je verovao u napredak srpskog parlamenta do danas, vidi da je bio u zabludi.”
Crno-belo u svim nijansama - jest` da trebaju bombonice, al` valja ih čuti i videti.


Jelice...

Čir je pukao...teško je krvari se, ali sad se može krenuti ka ozdravljenju. Ali, čeka nas bogami svašta...
Evo, sad se tek vidi koliko je zlo naneo Tadić kohabitacijaom i naročito pristajanjem na Ustav...
Sad, ovaj čas, on meni liči na Beneša, onog češkog predsednika vlade kad je Čembrlen uzmicao...


Ljudi, ja reči nemam...

evo gledam direktan prenos preko RTS za nas u rasejanju...pa ono je luda kuća...koja je ovo tačka dnevnog reda uopšte? Baba ne zna ni gde je...zove Vučića "Tomo", ne da mu reč, a ovaj 'ladno izlazi za govornicu i ne ferma babu dva posto...Baba sve vreme mrmlja i priča sama sa sobom u mikrofon...totalni cirkus...o majmunima, o Darvinu, Mićun blagoglagolji o tome šta je on pričao u nekom intervjuu, ovi o "zapadnoj civilizaciji"...priča ko kol'ko hoće, a baba džvanjka za sebe "pa ne mogu da ga bijem"...dakle, cirkus!


Vučić!!!

Tu ne samo da sam prestala da gledam, kad je taj progovorio, nego sam i mami zabranila da gleda! Bez imalo šale. Ne znaš koja od nas dve je po psovanju bila gori kočijaš... Ugasila TV definitivno, otvorila vrata od terase... Ej, koji je mir ovde napolju, i kakav lep vazduh.........


Ženo!

Pa ti si propustila Natašu Jovanović! Baba zaspala, a Nataša uzjahala i govorila 3 sata, bilo svega i kubanske podrške svetim granicama srpskim i Tome četničkog vojvode (uz višesatni doprinos stranačkoj udvoričkoj prozi)i prave demokratije i tri četvrtine planete...svega...samo još da nam je pročitala neki svoj recepat za tortu i komplet...a Baba pala u komu relativnosti vremena kao takvog, nit' meri vreme, nit' prekida, nit' diše...mumificirala se i ćuti...


propustila sam

priznajem.
šetam po blogu, mejlu, netu. smirujem živce.
ne znam da li si videla komentar na b92 valjda juče. baba rekla da je sazvala skupštinu u ponedeljak iako bi i sama morala na neku sahranu, a neki tip napisao komentar na vest:

Borka, ti ne moraš ni da se vraćaš sa te sahrane u ponedeljak...
(Srbomrzac, 5. maj 2007 15:02)

al vratila se, vidiš, prija joj skupštinska koma...


E, Lektorko,

bar nečemu da se nasmejem...mada kiselo.


e, pa u kiselom je stvar, naravno

a ja skupljam rasutu energiju i go-vo-rim sebi: ima važnije. recimo, možda ti se sin upiškio, idi da proveriš.
razumeš? j... te, sve je naglavce!!!
ajde, idem da proverim.


Jelice,

zasto vam baba toliko smeta..... Zaboga zena ima 80 godina i koliko sam primetio od pocetka sednice nije ustala sa mesta!!!
Za razliku od ovih mladih magaraca, koji se malo malo gube negde. To se zove posvecenost poslu. Ja imam 28 pa bih prolupao posle 3 sata a ne baba od 80 godina.


Uopšte mi ne

smeta. Obožavam je. Živi svoj život. Priča sama sa sobom. Njonja sve vreme. Sa svima je na Ti. Zadrema i odluta, pa se vrati i kroz nos kaže "vreme". Baba je fenomenalna. Baba je neviđen folklor. A Baba ima takvu kondiciju u neprolupavanju da me ovo sada uopšte ne čudi.


A što bi ustajala?

Drema sve vreme jer da nije tako ne bi ovoliko trajala sednica, ne snimaju je izbliza pa ne možemo ni da vidimo...neko joj je verovatno šapnuo da otegne što može duže...Do toaleta nema potrebe da ide jer su joj verovatno stavili pelenu i rekli da ne mrda dok se spolja ne dogovore...a ispod stola nateže red bull ili guaranu...najglasniji po strankama non-top se šetkaju, valjda idu po konsultacije kod šefova pre nego što izadju za govornicu i kažu nešto...


E,

vas dve ste mi ulepsale dan!


ako ovo potraje do duboko u noć,

možda baba ne izdrži... :) ...


Puki,

sumljam...baba je žilava, a i po malo dremne usput...


umirem

umirem od smeha...


Gde da ne izdrzi...

Evo je kako igra kolo. Nabacivala kondiciju kako bi izdrzala ovu maratonsku sednicu.


Mala

ali tehničar. I ljubičanstvena.


Kristina...

Ma shta je tebi, kava kondicija...kad se baba sagne kao neshto da prochita, shatro ne vidi, ona to uradi crtu bre ...:)


Drago

Ne zaboravi da Tadic u zemlji u kojoj ima 5% normalnih ljudi (potpisujem da nema ni jedan vise) uspeva da nakupi 20% glasova za ideje o civilizovanom zivotu.


Ma jeste...Momire...

...ali otvorio je vrata zlu na opasan način.


Da, ima valjda neke logike u

Da, ima valjda neke logike u tome, odnosno nekakvog opravdanja za one koji do sada nisu videli, koji tek sada vide to što kažeš, naime koliko je zlo naneo Tadić kohabitacijom. "Čujem" kako počinje priča: pa morao je da pravi kompromise, pa nije mogao drugačije, pa politika je to, pa Srbija je to...
Kao da se sa očiglednim zlom i nacifikacijom smeju praviti kompromisi - samo zato što je toga mnogo!
I svađala sam se danas tim povodom, ozbiljno...
I ponavljam stalno: šta god da je bilo, i ma iz kojih razloga, više ne sme. Tačka. Zaokret, preokret, kraj.
Ko je još lečio državnike -a vidi koliko bolesnog uma se tamo nakotilo?! Nema im leka ni lekara, treba ih smeniti.
Joj, Drago moj, baš sam ljuuuuuta, vidiš...


Elem, ovo dokazuje

da ko s' decom spava popišan se budi.


jelice,

ovo MAJKE MI nisam videla pre nego što sam ti gore napisala odgovor! :))))
eto zdravog smeha! :)))


Има једна боља,

сремачка: "КО СЕ МЕША МЕЂ'ПОМИЈЕ - ПОЈЕДУ ГА СВИЊЕ!"


Biće..

..gadno Lektorko...gadno. Svašta nas čeka još..


Iskreno,

i ja razmisljam sve cesce o Tunguziji - sto dalje od ove neverending nocne more!!!


Draga Jelice, sa caletom sam

Draga Jelice,
sa caletom sam pratio satelitski prenos Leteceg Cirkusa Narodne Skupstine. Pola sam se smijao, pola suze ronio... Ne bih da zloslutim, samo bih da upozorim: Mene to sve vise podsjeca na Weimarsku Republiku... Samo jos da se izabere novi kaplar sa brcicima... Ponuda je da zaboli glava.


Igore,

ja više ne mogu da se nasmejem, vidim i čujem da je smešno, ali ne mogu da se nasmejem. Strah me je.


Ma ovi su smešni

u odnosu na SPS/JUL/SRS...Toona nema muda da se ponaša kao Sloba.On ima 15 % u Srbiji.On je novi JUL.Upalićemo svetlo i oteraćemo babaroge.Samo da bude malo pamti kod Tadića ,Čede i ostalih.Oduvaće ih zauvek.
Smešni su koliko su jadni i bedni.


Bogami,

jadni i bedni provozali sve kao majmune, pa ti vidi...


Djelic

Upravo slusam Djelica i siguran sam, da on nema sanse u Srbiji jer govori evropski sa ciframa umesto mitovima...

LP MMM iz Beograda


E, al' posle govorio Vučić,

čovek preti. Preti Đeliću, pita ga da li je najbolji prijelj sa Tačijem, Čekuom i da su se u Prištini radovali kad je DOS došao na vlast a sad se tresu od straha što dolaze radikali.

Preti zatvorom. Svima. I ne govri onako. Hoće, čim uzmogne.

Sad će i Nataša Jovanović. Al se ta picnula. Sečate se kako je izgledala da je došla u Bg.

I ona pokazuje "Pravdu" i naslovnu stranu sa Đelićem. I ona preti hapšenjem svima.

Hag


boze, ovi su ludi!!!! ili

boze, ovi su ludi!!!! ili smo mi!?


:(

Quote:
boze, ovi su ludi!!!! ili smo mi!?

i oni i mi...


Predlažem

kolektivno lečenje.


Kažu neki: dno dna!

Jok!
Ima jedan narod koji živi ispod dna i misli da je dotakao dno a nada se da baš i nije.
I živi tako, baš živi, svadja se, raduje se, svašta nešto mu sa dogadja al' živi ispod dna.
I dok on tako živi iznad njega, iznad dna se taloži vreme i taloži se život...
Šta će biti sa tim narodom...
Jebem li ga?


Nebojša,

moram da te ispravim, kaže se dno dnova, ali ovo je dno dnova od dna.


Jelice...

...poludeo sam gledajući ovo ludilo.
Ne znam da li je još neko primetio da se najbolje primio Arkanov fazon javljanja "po poslovniku"...a onda sere šta oće.


Nebojša,

ja popila Ranital, pao mi pritisak pa sam protiv glave dodala Brufen, muž mi doliva novi viski (obzirom da sam inače samo na česmovači, dva viskija su za mene cigla), odoh da poljubim slovenački pasoš...i da slušam dalje. Po poslovniku.


bljak

sta reci ako vec neko nije zaplakao
unutrasnjim placem
gadjenjem nad sobom tu gde jesmo
i sta sve jos moramo proziveti
otpor do pobede
ali plasim se da pobede nece biti


:-((((((((

ja sam zaplakala, zaista, i knedla mi stoji u grlu, i ocajna sam i zbog nas i zbog nase dece, i cvrsto sam resila da idem daleko, daleko odavde...


Svaki narod ima onakvu vlast

Svaki narod ima onakvu vlast kakvu zasluzuje ... Ima li tu istine?


manjina

Sva prilika da je tako. Ima nekih koji zasluzuju bolju vlast ali, to je manjina jer da su vecina bilo bi drugacije.


Optimizam i pesimizam u zemlji čuda

Dragi prijatelji...Nije baš sve tako crno. Došlo je vreme da i Srbija, kao sve normalne države, dobije jasnu sliku o političkim partijama koje nas predstavljaju. Mi smo nazalost politički nepismena nacija i za neke stvari nam treba mnogo više vremena nego ostalima. Danas je to napokon postalo jasno i niko vise nece imati nedoumica u tom smislu. Najzad ćemo imati jasno definisanu levicu i desnicu, Evropejce i Azijate, prošlost i budućnost...Bilo bi mnogo bolje da se to desilo ranije, ali bolje ikad nego nikad. Oni koji više nemaju strpljenja da čekaju bolje drustvo imaće problem...ovi drugi, koji još veruju u teoriju evolucije imaju čemu da se nadaju.
Glavu gore braco Srbi, ovo je zemlja čuda...sta je četiri godine radikala i DSS-a naspram vecnosti...


mnogo

jer mi ne zivimo vecno. a i prethodnih 15 izgubljenih godina nije malo kad vec imas 33...:-((


demokratija?

meni frka od svih koji "brinu" o svetu u kome zivimo...

brinu oni jedni o drugima i o white-male-christian- right- supremacy koja nazalost vlada svetom...

The International Democrat Union (IDU) is a working association of over 80 Conservative, Christian Democrat and like-minded political parties of the centre and centre right.

Formed in 1983, the IDU provides a forum in which Parties holding similar beliefs can come together and exchange views on matters of policy and organisational interest, so that they can learn from each other, act together, establish contacts and speak with one strong voice to promote democracy and centre-right policies around the globe.

Our Mission

The IDU will foster the common philosophy of its Member Parties, establish permanent relations at a bilateral and multilateral level, encourage mutual support and to these ends will provide a forum for the exchange of views and information on matters of interest to all or a considerable number of its Member Parties.

Countries can only develop their full potential if they develop recognising the ideals of liberal democracy, freedom of the individual, and the need for economic growth to be based on individual initiative and free, competitive enterprise economies. The IDU has a clear role in a modern world, where today's idea in one country is tomorrow's policy in another.

Through the IDU, member Parties can exchange policy ideas, assist each other to win the political argument, and to win elections. There are regular meetings of both the full IDU and its Regional Unions and Organisations.

The IDU plays an essential role in enabling like-minded, centre-right parties to share experiences in order to achieve electoral success.

Members from Serbia:

1) Democratic Party of Serbia (DSS)
Member: EDU, IDU

2) G17 PLUS
Member: EDU, IDU Observer

text gore je editovan, checkirajte linkove (izmedju ostalog i za ostale clanice iz drugih zamalja)... power, power, power... :(

www.idu.org/member.aspx

www.idu.org/history.aspx


Ova skupstina

se ponasa katarzicno. DJelic sad prica kako je ziveo u 7 kvadrata sa mamom i ocuhom. Ovo je cisto ludilo!


Gothso,

svi su pootkidali, prljavog veša za igre bez granica...tresu ne staju, ciče, podvriskuju, samo čekam da neko nekog gađa ili saplete u prolazu, pa da se potuku, samo još to fali...a baba da odnjonja ono njeno, večeras sto puta ponovljeno "Pa, dobro 'ajde"...


Vucic je na ivici da pocne nekog da tuce!

Njaludje je kad bilo ko stane za govornicu pocne sa Dame i Gospodo, a onda nastavi sa : lopuzo, mafijo, izdajnik, pohapsicemo sve...


:)

:)))))


potresno

potresno


Meni ovo liči na...

mislim da je bilo 1997.godine kada je SM sastavljao Vladu i pravio koaliciju...Non-stop je pregovarao sa Šešeljom i trajalo je to danima, da bi jednog jutra osvanula vest SM se dogovorio i napravio koaliciju sa SPO. E ovo je to isto samo se sada javno dogovaraju da i narod čuje, valjda su to prednosti demokratije.
Nasmejao me je danas nastup gen.sek.na radikali začinjen bakinim biserom...
Navodi gen.sek. da u redovima demokrata sede oni koji su tokom '90-tih izneli izmedju 6 i 11 milijardi dolara i da gospodja Vučić to najbolje zna. A na to je baba ko iz topa odgovorila - "ne znam ja ništa"!?!

Odoh da čuvam koze!!!


Imaš koze?

Odakle ti?


Nemam još svoje...

radim na tome...ali počeću da čuvam nečije, pa ću jednog dana da imam svoje stado i onda ću da postanem čobanski tajkun a takvi očigledno najbolje prolaze...:)ali daleko od Srbije da me ne bi prozivao gen.sek.radikal - odakle mi koze? jer sam ih pošteno kupila...on je od onih što viču "drž'te lopova"...Babi pada roletna, počela je da brlja sa imenima,...


Baba brlja

odavno...ali povremeno hibernira, pa sakupi snagu za novu fotosintezu. Samo gledaj, lepo je rekla "Ja ću ovde biti do kraja"...kako apokaliptička izjava.


tj. ja cu ovde biti SA VAMA

tj. ja cu ovde biti SA VAMA do kraja. A i ova prica ima tuzan kraj!


Baba sluti...

...kraj. Baba - zlosutnica..o))


ma najgore je sto smo i mi

ma najgore je sto smo i mi poceli da slutimo isto


pandora

pandora, pandora a zasto si gola?


Ostale joj

pare na Kipru.


Jelice

na cemu si ti veceras? Na svaki tvoj komentar umrem od smeha. A mozda sam i ja na nekom... samo jos ne znam


Tripraseta,

Ranital,Brufen i pristao muž da mi sipa treći viski. Baba i ja trčimo mrtvu trku. Ne znam samo na čemu je ona. A Vučić mi upravo daje spid, indigousne moje...


na ekserima, garant :))

na ekserima, garant :))


hehehehe

evo, opet. Ja cu da se propijem! Bebo ima li sta bolje kod tebe?


Beba drži

samo šrafove.


Ma to sve slabo - srafovi +

Ma to sve slabo - srafovi + tiplovi


+

moji srafcigeri... ma ima bebo biznis da pravimo.. a Jelica da uvozi u dezelu. I-hi-hiiii... bog da nas vidi


Prasika,

je l' su to proradili francuski ključevi? Ja sam otvoreno napisala, 'ajd sad i ti.."hi-hi-hiii..."
Kad je bal, nek' je na vodi...na viskiju, izvin'te.


Лако је теби да се зај...

кад имаш најјачи Евро пасош:=)

извињавам се,ја на ти:(


Andžele,

prolazi i u Ameriku bez vize...malo li je...idem opet da ga poljubim. Ma, sve na Ti...naši smo, svi sem njihovih.


Ja ću moj..

...pojesti, samo da ga nauljim..o)
Ali, imam rezervni ...kad imam dve mame...o))


е да имаш српски

никада ти не би пало на памет да преко лета посетиш Гану и Занзибар:)хихихи


Imam i ja

srpski. Je l' neko probao sa senfom?


...probao,malo je gorak,mora

...probao,malo je gorak,mora sa vise priloga,da ubije ukus.


srBski pasosh

najbolje ide, dizvinesh, s vazelinom. U...


pa

to je jedino mesto za koje nam ne treba viza


погрешно сам се изразио..

мозак је на off после 23х...мислио сам-да имате само српски већ бисте размишљали куда на летовање-Гана,Занзибар и...која још оно...ааа...Свазиленд?:)))

Мој је још мусав од виза и печата..греота да трошим сенф:(


aha

Zivot damo, francuske ne damo!( znas ono kao Kosovo)
al` tek ce da prorade


:)

Quote:
Navodi gen.sek. da u redovima demokrata sede oni koji su tokom '90-tih izneli izmedju 6 i 11 milijardi dolara i da gospodja Vučić to najbolje zna. A na to je baba ko iz topa odgovorila - "ne znam ja ništa"!?!

Puuuuuu bre, gde ovu legendarnu izjavu da propustim. Eto sta ti je minut nepaznje kad kuckam po blogu i pratim prenos istovremeno!

Baba pored svega ima i istancan smisao za humor.....


To je bilo danas...

izmedju 14:30 i 15 časova...Pre nego što su se verbalno a umalo i fizički dohvatili Vučić i Dinkić, meni je žao što sam to propustila...kažu da je mali od radiklaske palube opsovao majku Dinkiću!!!


Ja sam zgrozena.... Kazu

Ja sam zgrozena.... Kazu ljudi "nek' dodju radikali na vlast, pa kad narod vidi kakvi su, nece vise nikad" ali, koliko smo godina propustili, zar imamo vremenu bas svaku budalu da pustimo da se malo igra'vlasti"....


E to je meni

frka sa šok terapijom, ko će da dočeka efekat?


Mumificirani Metuzalem( gopodja BV)

sad odbrojava: vreme... vreme... vreme 3.put


ohlokratija (grčki: οχλοκρατια; latinski: ochlocratia)

vladavina olosha.


Joj kamičak...

...ovo je još drastičnije....jezik je ovde nemoćan..


Evo, Toma nas uverava...

da se njegovim izborom ne bira Vlada...a onda će da izvadi ašov i odemastupropast!!!



a pazi malog al` se rastrcao

a pazi malog al` se rastrcao


Еј,па шта је ово?!

Зар није big brother на Б92?Кад је РТС откупио права?
Јел live цео дан?Кога ће избацити из куће?:)Ко се са ким слизао,ко је кога номиновао,шта се једе у ресторанчићу,ко шта пије..јел недељни задатак да изаберу председника?


Kaže SPS-ovac...

da se večeras drži opelo DOS-u...i sa slašću bi držao predavanje o demokratiji...a prepodobni mučenik Vučić šeta se po sali sa mobilnim...zbogom pameti! Dragan je Šutanović, ali ga nema...pa napominje Šami nešto čega nema na dnevnom redu...i poziva na uljudnost a onda će da sidje sa govornice i glasa za Ašov!!!


Досадна ова епизода.....

а и Шами је трезан...сутра ће нас мама Јевропа грдити да нисмо добра деца...


Sve sam patriota do patriote ....

Što li ja gubim vreme gledajući "OVO" ...

DSS se skandalizovao a SPS se demokratizovao ... idila ..

Jel čuje neko ovde BS BS ..


hmm a gde je Vladeta ?

Janković. Vladeta Janković. :)


to je pravo pitanje!?

to je pravo pitanje!?


U drugom redu,

čeka da vidi ko nosi šnjur.


Kalvados

je isto dobra ideja, al' ga nemam trenutno.


EUREKA !

Ljudi javilo mi se !!!!

Pa da sada se sve uklapa, neko je u DSS zaključio da je DSS u stvari light-SRS ... pa sada hoće da ih rasturi tako da na nove izbore idemo ko ljudi sa dva bloka ... (a onda sam se probudio...).

Ljudi a šta ćemo ako ovi nesrećnici naprave vladuuuu (mislim ne daj bože DS-DSS pu pu pu...) ? S kim ćemo onda na ulice u bojkot ?

Neeeeeee nema šanse ... nego što izgubismo X meseci (broj još uvek nepoznat ...) ..


Јел у БГ-у

стварно радикали крстаре колима са заставама?Сад рече несуђени први пендрек Србије...


Izveštači sa terena ?

Ovo bi i ja želeo da znam....

A evo i male Vučine ... E ne vredi ... Nemož čovek da bude bezobrazan ko on pa to ti je ... Takav kreten radja se samo u Srbiji ... a ne može se ispod granica ...

Uuuu imamo i naturščika genijalca .. samouki genije ... Evo sada reče mala Vučina .. da je vrhunsko dostignuće završiti srednju školu .... E ovo je da poludiš ...

A evo ga i Šami ... e ne mogu više... evo primera iz Nemačke verovatno one sa kraja četrdesetih godina prošlog veka ...


Nema ih još. Ali su

Nema ih još. Ali su verovatno spremni kao i do sada. Ja stanujem kod Skupštine.

H.


To je verovatno...

bio poziv da simpatizeri izadju i podrže Tomu...što pokazuje da radikali manipulišu...drugo i ne znaju da rade i ko ima iole pameti zna da se oni sve vreme ne obraćaju svojim skupštinskim neistomišljenicima već biračima jer takav rečnik samo kod njihovih pristalica prolazi...


Да,баш сад констатујем..

били су се примирили,чак су у пар наврата и Јевроопу помињали у одређеним периодима...ево,сад их ваљда еуфорија ухватила па су се вратили старом речнику.Искрен да будем ја Јевропи ништа не верујем,нису нам добро учинили,никада им нећу опростити бомбардовање,никада нећу заборавити неправде које су нам нанели као народу..народу а не политичкој елити јер није Марко М. био на Кошарама са мојим другом који је погинуо већ је у исто то време увозио јахту из једне Јевропске државе(гле,за њега нису важиле санкције)...али шта је ту је,сад морамо да поједемо говно,ћутимо и радимо на себи.
После овога ће ствари бар бити јасне.


Aha,

već su operisali i sa ubijanjem srpske nejači. Videli da može. A Lidija o Lidija samo protrese spiralama i zagleda se zaneseno u bočni zid sa zagonetnim smeškom preko crte našminkanih usana. Obaška košulja optička varka, oftamološki stajl.


A sta.....

..... kazete na Cecu?


Kakva sad Ceca?

Šta sam propustila?


ma ona rukometasica

Da joj vis` fLizuru? Za`ebala i babu


A ja

mislila na plastičnu udovicu. Pa k'o velim, mora da su jaki ovi ekseri, kad sam nju propustila.


ikebana

a sta mislis od cega je ova ( desno)?


Ihaaaj.........

Nisi videla????

Ceca Kitic, rukometasica (SPS)......... Znaci neverujem kakva frizura i pojava generalno! Kod mene u kraju kazu "kraljica zabave" look!


Ahahidi

Ceca je bablji ketering - u zuri drzi sendviche, cepi, spidove & pelene za babu...


:)

Kad pogledas u tom kontekstu, ima smisla.....


reci...

kako drugachije...


Nema dalje......



Bože, a ja

sve vreme gledam rege ženu i sve mislim odakle li je ova zalutala...uopšte je nisam prepoznala, porasle joj kikice.


A na

koji izlaz da izađu oni što nisu simpatizeri?


Budjenje ranog proleca

Ne znam kako kod vas, ali meni udarilo u glavu.. Osecam neodoljivu strast.. da onog zvalavog razvalim nogom preko gubice, bar jedanaest puta /za svako Mladjino „milionce“/... onu lajavu kozu strpam u Sutanovcev gepek i izgubim kljuc.. Koferceta liposukciram
batinom od lipove grane... grobara humano preselim u Antin, pa nek’ vid sta ce s njim, a
Aligrudicu smirglom doteram lice do visokog sjaja... Ma, imala bih jos konstruktivnih ideja..


удараш

јаче од грашевине,хехе....


NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF THE DARK SIDE

Zakasneli komentar

Olga


Radikali

k'o Borgovi.


C'mon, radikali i borgovi su

C'mon, radikali i borgovi su ko sekac prema Velikom Krangu


Ljudi, ovo

ko sveti sinod...eno ga jedan, kaže - započeli smo na drugi dan Đurđevdana, a završavamo na Markovdan...qq...


Samo saborno ....

Sa'će ova skupština Srbiju expresno da približi carstvu nebeskom ... pa je red da se znaju sveci ...
Jadna nam je džamahirija ...

Vid' ga ovaj zbunio se ... aaa ne čovek je гентлемен ...


Satelit

Smognem malo snage da pogledam ''sednicu'' preko satelita. Uspanicila sam se jer cu poceti da ih sanjam. I znam, ne smem da pravim poredjenje ali kad pogledam parlament zemlje u kojoj se nalazim i onaj u matici, bas se dobro osecam sto sam ovde a nisam tamo.
I mnogo toga mogu da razumem ali da zena od 80 godina nije u penziji i da preseda skupstinsku sednicu to ne postoji ni na drugoj planeti a kamoli ovoj zemlji.
Primecujem da posebno radikali sve manje spominju narod a sve vise Srbiju. Sad vise ne govore ''u ime naroda'' vec ''u ime Srbije''. Jadna Srbija.
Ima li ko da nesto kaze, ja ostajem bez teksta.


Teško ....

Kako lakše Nevena ... dok sam bio u Beogradu još sam i imao iluziju da mogu da utičen na stvari ... sada samo mogu da gledam i da se nerviram ... I na kraju ću morati da se odreknem te zemlje ali ne mogu... racionalno kaže ne okreći se ali ne ide ... s jedne strane možeš da živiš dostojanstveno, imaš dokument koji ti formalno daje epitet "gospodina", a s druge krš papir od koga te je samo sramota ... Ali ne ide .. još uvek ne verujem da je kraj ...

O zemljo nepismena ..


ајде да разбијемо монотонију..

правимо листу најфрик скупштине..
Моја фаворит је Шормаз,Драган Шормаз:)


Ufff...

..dobar izbor ali je konkurencija žestoka..o)


Chek da se spremim...


JJ

pa nisi morala i da se ofarbas za tu priliku?


хихи

неодољив је:)))
Али речник...јаој...ово мора у Вујаклију да уђе:)


Zamalo ...

Već sam hteo da dam glas ... ali na vreme se javio ovaj idiot ...
Srbin nacionalna "manjana" musliman islamske veroispovesti koji jedva čeka da postane Srbin pravoslavac ...
Jako mu se dopadaju Šešeljeve knjige... Voli sve što vole mladi, a najviše radikale ...

A evo ga favorit, Šormaz, narodni izabranik, ne da se, već se pročulo da je predložena lista ...

E povlačim reč ŠORMAZ RULEZ ...


To se

njihovim rečnikom kaže - pošteni musliman. To jest.


Kaže...

pune su mu uši DS-a ali mu je zato prazna glava...I evo ga manipuliše, konačno su se otkrili - baš izjavi kako nas EU mrzi i kako nas namerno destabilišu a Hrvatskoj povlađuju. To je zato što je Hrvatska i bez pregovora sa EU uveliko Evropa a što Srbija zbog svog poganog mentaliteta neće skoro ili uopšte...


Tako je!

Živeo govornik!


Ura ! Ura ! Ura !

Kako samo pametno zbori ... gde su ga krili sve ove godine ... ccc ..


Pa, prvo je...

valjda bio kod Mladje a onda se lepeći plakate izborio za svoje mesto pod DSS suncem. Cula sam neki dan fascinantnu priču a tiče se još jednog od preletača - Vlajka Senića (iz SPO u G17+)...Naime, pre nego što je pokucao na vrata sadašnje stranke, pomenuti g-din se preko posrednika raspitao može li i kako u jato VK. A odande mu poručili da bi bio zgodan zbog visine da za početak lepi plakate stranke...I onda mu je Mladja otvorio vrata...


Dobar je Sormaz,

ali ga ovaj Milivojevic prati u stopu.....

Kakva pojava, boze me sacuvaj :(


Чекај,чекај...

сад ће Шормаз да му каже:))))хихихи


Zamisli....

.... njih dvoje u TV duelu! Bez titla ode mast u propast....

I sad neka dodje neko i kaze mi kako je DS moderna, evropska i takve gluposti, vidi kakav ludak prica ispred njih.

Da ne bude zabune, Sormaz je apsolutno van konkurencije!


Sve lepše od lepšeg...

Mada nema frke maše čiča Toma prstićem 'saće da ga civilizuje... uz pomoć bratskog slobodnog naroda Kube...

Uuu skandalizovali se radikali .. samo da se Vučić ne vrati... refleksno ću reagovati pa će mi posle biti žao ... A i ovde se buka u toku noći kažnjava ...


Milivojević...

Head&sholders :)


Tomo majstore.....

"Ovakvima veterinari pustaju krv"

:))


Toma institucija...

Toma je čovek institucija ... ;)


Tako reći

spomenik.


Spomenik...

...zlu.


Party pooper......

Taman smo se zalaufali!


Košulja

mu stoji bar za bronzanu.


Toma kaže da ima...

15 godina poslaničkog staža što govori da 15 godina ništa drugo nije radio kao i većina radikala...vazda na grbači države...pa su još ojadjivali kasu Skupštine zbog lažnih dnevnica, šetaju se kao paunovi po holovima dok se za govornicom smenjuju, za tih istih 15 godina, petoro ljudi iz stranke...Evo ga Vučić, galamdžija...

Uostalom, svi se oni pljuju medju sobom a za skupštinskim šankom zajedno piju kafu, pričaju viceve, smeju se...i tako zaludjuju narod kako se ne podnose i mrze a ustvari, kao u kvizu "Najslabija karika" igraju jedni s drugima i jedni protiv drugih a sve zbog para...


kako nije nista radio?


Paz' sad ovog ...

Vid sad ovog Vlahovića davi sa tu nekom statistikom i brojkama ... Pa ovi samo što nisu zaspali a sad još i ovaj koristi one reči "kvalifikovati", "green šta ?", "7& privrednog rasta" ... ma koga bre briga ..

Inače, Toma se bre žrtvuje već 15 godina a neko ovde kaže da on iskorišćava državu ... pra bre nema smisla ... 15 godina ovakav kadar držimo u čelu države .. pa pogledajte samo rezultate med i mleko a vi sad tu prigovarate za par dnevnica gore dole ;)

Evo ga ovaj opet .. šta je sad pa to "bipolarno" .... ;)

Jel zna neko koliko će još da traje ova žurka ... kaće narodnjaci da dignu atmosferu ? Ubi me ovaj rock ;)


а какву им музику

пуштају на ове слушке?
Мислим да је у питању trance?
Е..шта ти је живот,одрадиш дневну и ноћну,слушаш зику,клопаш у ресторану за сто кинти,пијеш виски на рачун шефа посланичке групе,прочиташ сутрашње новине,...и добијеш 100 000 + ПДВ:),..па такав стандард немају ни у Шведској.И онда неко каже како нам је лош стандард:)


Goa trance u Zextra odelima

Goa trance u Zextra odelima :))


Kaze baba 6 minuta ostalo???

Nije valjda kraj?!


Anah ID

Kraaaaaj! Ma neeeemoj! Sad kad je nablolje...neee :(( Baba tresni crtuuuuu


Čanak ide na crtu ...

Mož' da bidne nešto ...


Ma ovaj ih zajebava za medalju.....

Cita izvestaj sa berze, a bogami vidim prati i blog pa krade izraze.


Prepisao me je..

...doslovno je Čanak izrekao ono što sam ja napisao o "čiru"..o) A, mangupaa..


Drago

reche neko da prate blog...citiraju nas :))


Ma da...

..a kao da postoji bolje i kvalitetnije mesto za razmenu mišljenja u Srbiji..o)


Pa to ti kazem.....

#@^@^$&*!@#$%^&*(*&^%$#@!

Jebes zemlju kad prekidaju skupstinu u pola 3!


наставак на Б92

...


eee bedak, a bash je bilo

eee bedak, a bash je bilo ludooooo


лаку ноћ

децо:)
ЈЈ било нам је лепо..јел има неко да ставља на youtube?:)


Produžeci ....

Aa stara srpska ... nikad ne reci kraj dok sudija ne odpišti ..

Kada se nastavlja ova terevenka ?


Laki reče

da normalni građani više nisu budni. Jesmo mi nenormalni?


ma evo ovi poceli glasanje.

ma evo ovi poceli glasanje. Javno. E, sad je stvarno KRAJ, MRAK!!!!! i tsl.


jesam li ja poludela u ovo

jesam li ja poludela u ovo doba pa ne cujem dobro,kao Borka pa sam precula, nisam dobro shvatila,cula, poludela... sta vec, za koga su gladsali Djelic i Rajko Djuric?
A Vladeta opet odsutan! Kad je gusto, Vladeta!


Ima

poštedu.


ma cu li za koga su glasali

ma cu li za koga su glasali ovi gore?


Ja ne mogu više,

načisto sam obrljavila, a tek J...idem kod S, ili bolje U,F,H...da čujem hepiend, pa da se izljubimo.


pripemite se za...

jer je od 244 poslanika za predsednika glupstine izabran Toma Grobar Nikolic sa 142 glasa.
Zivela Srbija!!!
Evo, sve sa Seselj-bedzom kaze da on nije opasnost za Srbiju. E, pa meni je sad bas laknulo. Odoh da isecem vene


...........

Olga


Olga,

jednom je Balasevic rekao da su pobedili narodnjaci. Sada se uz "Krik" moze reci: pobedila Sluzba (UDBA, BIA, ili kako se vec zove taj kriminalni sindikat).


radikali su psihijatrijski problem Srbije

Problem radikala u Srbiji nije političke nego psihijatrijske prirode.

Uzmimo za primer šešeljeveg klona vučića. Dečko je emocionalno još uvek zaglavljen u ranom pubertetu, što se reflektuje u neskrivenoj ličnoj mržnji prema političkim neistomišljenicima. Uvrede, ponižavanja, podsmevanje tuđim fizičkim nedostacima, nepristojne aluzije, dreka, nacionalna netrpeljivost, otvorene pretnje, sve su to obeležja nezrele osobe, a takav je vučić kada zaboravi da uzme redovnu porciju bensedina.

Kada neko u tim godina ne ume da se kontroliše, to je već posao za stručnjake koji se bave patološkim manifestacijama frustracija i kompleksa.


Expertski

a i drzi se dugme, shto je simptom nesigurnosti. Ustvari i ako se lazno pretstavlja kao taf gaj on je u stvari mali bata kome su uzeli pishtolj na vodu, a? :)


ЈЈ беба

јел си ти психолог?:)


ma ja to onako iz

ma ja to onako iz prakse...;))))
PS Ja sam marveni lekar :))))))))))))))


Значи када те будем

видео да ништа не држим?Хихихи:)
Шала-мала...одох спавати,треба устати рано..лаку ноћ свима.


U svakom Srbinu cuci

Mr Hyde

Olga


.

.


yes...

parasici -Toreni shrink, po novom :))
pa shto obrisa?


pa zato sto mi komentar

pa zato sto mi komentar zavrsi nege u tri lepe... i nema veze sa onim za sta sam se zakacila.
ajde da ponovim: marveni psihijatOr
btw. ael primecujes kako ovaj vucic prica, sve se napreze, da izvines kao da k*nj*... ma sta ce mi kao


prasici...

nemo se nervirash..evo za sanak mek..


thx

a za sanak mek evo i jastuce

i ja tebi zelim sanak lep


vucic definitivno

nije normalan. procitala sam kako je bio besan sto mu se majka nije nasla u zgradi rts kada je bombardovana.inace , to je napisala komsinica njegove majke kojoj se ova pozalila sva ocajna zbog takve izjave svoga sina.


Oh, jesus f***ing christ, nije valjda

da se i na takve fazone pada?!
Eto, ja sam uzzzassssno besan sto mi deda nije stavio glavu pod nemacke bombe nad Beogradom, sto ja nisam bio na onoj pijaci u Nisu kad su je, naivni oni iz NATO sjebali uranijumskim bombama i prosuli ljude po kaldrmi, sto mi prijatelji i svi najblizi nisu poginuli u bombardovanju mostova po Novom Sadu. I svih bih se odrekao sto nisu. Sada. Ljut sam, nevidjeno.
Eto, rekao sam. (Dzaba je da se kaze, bato, sto da ne. Mogu jos jednom da kazem). Ima li neki polozaj da se dobije za ovo herojstvo?


ne nsarski,

fazon je sto je njegova majka bila zaposlena u rts. i on je ocajan zbog toga sto da mu je majka poginula , onda bi to bio argument kako nashi nisu znali da ce zgrada biti bombardovana.


kapi, zapamti ovo:

Words are cheap.
Mudrost cele americke politike.
I on na tome kapitalizuje.
Slucajno znam i za mamu i rts i slicno. Ajde boga ti, pa te fazone su sibicari valjali sve do 1987 kad su provaljeni na Zelenom Vencu. Mozes da kazes sta hoces. Ne kosta, a neki sucker moze da se primi. Samo, ta vest jos nije stigla do njegovog sela, ili do naseg.

P.S. Mislim, kako znas da je ocajan? Zato sto je on to rekao? On "nije normalan".? Normalan je itekako. On je samo gnjida koja zna sta radi i sta prica.


nsarski,

cuj , nije on to pricao javno , nego u domu svome. majka se pozalila komsinici. a ja verujem da bi ga bolelo dupe da mu je majka poginula.


nije javno,

a ti za to znas?
OK, jel znas ti sta je Staljin rekao Hitleru na tajnom sastanku za koji niko na svetu ne zna? Pamet ima da ti stane kad ti kazem.


cekaj nsarski,

napisala komsinica komentar na b92. cuj , kao kada bi ti sad nesto napisao iz privatnog zivota svog prijatelja ovde na blogu.


Dobro, ljudi u svasta veruju.

Napisala komsinica, eto nema druga posla pa komentarisala komsiluk. OK, cekam kako si trazila, moooozda je sve to autenticno, mada bi ti trebalo mnogo sati i nekoliko pica da me ubedis (za to vece).
Ej, jedina stvar koju politicari ozbiljno treba da rade je da projektuju imidz. To je njihov posao, to, najpre, a posle sta dodje na red. Na komsilik, na drugove iz skole, na mase, na slucajne prolaznike. To je njihov posao, od Makijavelija naovamo. Glumis ludilo.*
I oni to znaju ako su vredni carskog haraca koji za nerad otimaju.

P.S. *Glumis ludilo.
Secas se pre mnogo godina, kad su ljudi hteli da izbegnu vojsku sa dijagnozom ludila da su glumili ludilo po komsiluku, medju drustvom, pred devojkom, u javnosti. Secas se? E, to su oni bili spremni da rade samo zbog nekog yebenog vojnog roka od 12 meseci. Sta mislis da su ovi sibicari spremni da urade ako ce im to doneti 15-20 godina, celu politicku karijeru, love, moci i privilegija kakve u snu nisu sanjali. (Alternativa je svinjac za koji su, btw, objektivno kvalifikovani.)


nsarski,

bilo kako bilo, on nije normalan covek. ako neko na taj nacin pokusava da izgradi imidz, onda sa njim definitivno nesto nije u redu.


Oh, pa ti mislis da imamo posla

sa normalnim ljudima?! Politicarima kojima se smesi vlast!? Vrati se u obdaniste, definitivno. Pa sve od pocetka.


nsarski,

kako da ti kazem , za mene je djidnjic bio normalan covek, za mene su normalni i svi ovi sto su se okupili u ldp-u i oko ldp-a.


Ima, nadje se,

nije da nema. Ali, obicno, to nije slucaj.


Sharski

ja mislim da Vuchic ne moze biti ochajan, veseo, tuzan...on nema osecanja, on samo lichi na choveka. Hmm dobro na pola puta ka choveku...


bebo

jel mu saljes pozdrave?


Drugim rechima,

your everyday politician.


jj bebo,

ja sam rekla da je bio besan. rekla bih da se kod njega radi o tzv. borderline personality disorder (BPD)


kapi, sista

poshto nije chovek ne znam koji disorderi vaze za njega.

Mozda blog nauchnici znaju Milan N., Cira, Sharski...vrag ce ga znati


Kažem ja

da je Borg. Jedna od matica. Možda ipak trut.
Ljudi prozivaju se, k'o evrovizija...du pua...


SRS je stranka patriota, al zamalo!

A što je najlepše, danas su kradikalčići u parlamentu poput uličnih kolpotera najavljivali šta donosi novi broj "Pravde" (kupuje se na kioscima, a nije novina), koji tek treba da izađe iz štampe! Pa koliko to partijskih glasila imaju smradikali?! Veliku Srbiju, Zemunske novine, Kurir, Reviju 92, Pravdu, ...

U stvari, zezam se. Stvar u Srbiji je ovakva: UDBA koristi medije koje je sama osnovala i stranku SRS u cilju uništavanja demokratske Srbije. Koriste SRS kao kanal za plasiranje svojih poluistina i neistina koje bi trebalo da diskredituju, pre svega, DS i LDP.

Šta je rešenje? Otvaranje dosijea! To će srušiti taj sistem tzv. državne bezbednosti koji samo radi na izmišljanju unutrašnjih neprijatelja. To će izazvati efikasnu lustraciju i društvenu katarzu. Ali doušnika tajne policije je i suviše da bi se to realizovalo. Samo će Srbija i Rusija ostati evropski bastioni ksenofobičnih i paranoidnih državnih sistema.


hm!

a ko koristi UDBU?


expertski

nas samo moze spasiti ulazak u nato. nego, nece nas! molim boga da ne sklopimo neki savez sa rusima i kinezima.


Chicha Toma ..

..ce ovako da proba da izbedgne otvaranje dosijea


teta toma, predsednica

teta toma, predsednica


Tetka

vojvotkinja.


Evo izglasali vojvodkinju od

Evo izglasali vojvodkinju od zardjale kashike za preCenicu parlamanta. Spasavjte se ljudi


Mrak, mtrak, mrak, totalni

Mrak, mtrak, mrak, totalni je mrak. Nishta se vishe ne vidi u tami...

..laku noc
Malo neznosti ce ostati za nama. I praha...


E pa deco,

Toma je precednik skupštine. Laku noć, u punom smislu reči. 'Odoh ja da spavam, ko ostane poslednji, neka UGASI SVETLO.


Nauci to na jeziku nove domovine:

El último en salir que apague la luz!

Mexico!!!


Nsarski,

može i ovako : Kdor ostane zadnji, naj vgasne luči!


uh,

Jelice, draga, pa ti si još uvek optimista!
Čuj, neka ugasi svetlo!?


Dobro jutro, Srbijo

Svanuo je 30 januar 1933!

Brzi voz za Ausvic polazi odmah. Ko putuje, izvolte u vagonima, ko ne zeli da putuje, neka se prijavi na salter

DEMOKRATSKI FRONT


doktore

moracemo da se uclanjujemo, i da nadjemo neko bolje oruzje od tastature


Najbolje oruzje...

...sad treba imati mozga i srca...ali i nesto ispod pojasa. Do subote moramo da smislimo konkretnu organizaciju.

Pozdrav, Dr M


pozdrav iz Auschwitz-a


opet smo ispali naivni!

Opet su uspeli da nas iznenade...


hajde i ja

da ti čestitam novo doba, Srbijo!


cemu se svaki grobar raduje


skupštinska debata


gradjani srbije, uskoro


šta imamo danas za ručak, mama?


sirota, izeli je ovi dole

sirota, izeli je ovi dole


i gospoda poslanici

u slobodno vreme


strasno


pa stalno nam govore da se

pa stalno nam govore da se istorija ponavlja...
jbg, i kako sad da spavam bez nocnih mora ( zapravo jutarnjih)


auhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

auhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ovo je divota pa ne moze da bude bolje - vec imamo 'vojsku' koja se zove krv i cast sad imamo i vojskovodju tomu -

ovo nije za salu.


Sakrivajte

beštek.


kad mogu oni

možemo vala i mi!


BUDJENJEEEEEE!


gorrane,

a koga su nameravali da kontranapadnu? Je l' specijalni gost nešto pevao? Kol'ki pečat, k'o vodeničko kolo. Kameno.


kako koga?

sve Srbske dušmane!


Tako je!!!

Izvinjavam se što nisam o'ma s'vatila. Vidi se da nisam patriota. Idem da vežbam u ćošku, kašikom.


E bre Jelice...

gde je se seti...Prosto ne znam sta te je asociralo..vreme , dogadjaji, licnosti...!
HM?
Pozdrav
BKC


Knjaže,

asocijacija je status quo. Srbijo, starico majko, što bi rekao moj drug Robiška.


je l' gleda neko poligraf,

trenutno?

pa neverovatno!


puki,

ja kuckala neke vesti, ne videh (a i ne dopirem, mogu samo posle da vidim zapis). O čem se radi? Šta sam propustila?


bio

aligrudić (je l' beše miloš?). ne zna se da li je strašnije za čuti ili videti. ako čezneš, mogu da ti sejvujem snimak, mada bi najbolje bilo da nisam ni zagađivao kompjuktor :)

inače, radi se o novoj-staroj ljubavi, koja nas je, kao, sve iznenadila...


A ja

videla zapis sa Petrovićem, nisam primetila špenadlu...dobro je što ga nisam gledala. Samo mi još to fali, produžeci u pripadanju muke.


ovaj, bre, jelice,

preživeli smo razne noževe, kašike i slično, al' ova špenadla bode krvnički :)


ovaj, bre, jelice,

preživeli smo razne noževe, kašike i slično, al' ova špenadla bode krvnički :)

uh, odoh na tvoj novi blog... baš si mi dinamična!!! cenim da je to taj šengenski adrenalin :)
ma neeee, to nije novi blog, to je stari, ali drugi... događaji me potpuno sluđuju :)


Mož' čovek

da krepa od te dinamike.


Da je Sasa Koen iz Srbije,

Da je Sasa Koen iz Srbije, imao bi Borat nastavaka k'o spanska serija.... Materijala na pretek...


Videh sada,

mrljavljenje kao i obično. Posle coitusa. Koji je bio interuptus.