Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Kako nastupate na TV ako imate najveći K (koalicioni potencijal) ?

"Sve je to zbog Kosmeta""Sve je to zbog Kosmeta"Danas sam više puta poželeo da sam jedno od dva P – poznat ili planinar. Dvanaest komada od ove prve grupe je zatočeno u kući „Velikog brata“ ne znajući da je izabran Predsednik Skupštine koji itekako ima veze sa zločinima u Antinu (Hrvatska). Za neupućene, nešto detaljnije se može pročitati na http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2005&mm=06&dd=19&nav_id=170881 . Voleo bih i da sam neki od planinara koji nam pišu blogove iz neposredne blizine Everesta. Nadam se da i oni ne znaju šta nas je snašlo.  U večerašnjoj emisiji „Upitnik“ na RTS (za neupućene: javni medijski servis evropske Srbije po ceni od 3.75 EUR/month) i mi obični smrtnici mogli smo da ukapiramo šta se dešava, šta DSS misli i koliko ozbiljno oni idu u ovoj priči sa radikalima. Naime, pored Milana Markovića iz DS-a, gost je bio i Dušan Proroković iz DSS-a. Naravno da taj čovek ništa eksplicitno nije rekao, ali ponavljao je par sitnica iz kojih se koješta možete zaključiti:

  1. Ništa još nije dogovoreno. Iako ima suprotnih mišljenja, čini mi se da DSS drži ama baš sve opcije otvorene „do poslednjeg daha“. To im se veoma sviđa, jer pokazuju da su glavni, a i donosi novi dan za tehničku vladu.
  2. Na početku pomenute emisije, Dušan Proroković je rekao da je važno da imamo Vladu „pa makar ona bila oročena, sa nekim specijalnim mandatom i slično“. Na kraju emisije je rekao da „misli da ćemo vladu imati ovog vikenda“. Meni je sasvim dovoljno da zaključim da se intenzivno pravi deal sa radikalima u vezi formiranja Vlade.
  3. DSS će i u narednom periodu (naročito ako dođe do izbora, ali i bez njih) da nas davi sa pričom kako oni nisu mogli dalje da se dogovaraju sa DS „zbog uticaja spoljnog faktora u Srbiji koji je veoma jak“. Pored pominjanja obraćanja Havijera Solane (čuli smo ovo 10 puta juče u Parlamentu), večeras je lansirana i priča kako je Ministar spoljnih poslova Holandije znao imena nekih budućih ministara u Vladi, što je sudeći prema Prorokoviću – sasvim neprihvatljivo. Znali smo ih i svi mi ostali, a samo smo čitali novine. Ili je svako ko čita novine ustvari još jedan „strani faktor“?
  4. DSS će uporno ponavljati priču kako je LDP kriv. Dobro ste pročitali. LDP je kriv. Naime, pomenuta mlada nada DSS-a je u večerašnjoj emisiji objasnio kako je DS ima frustraciju od LDP i da zbog toga DSS i DS nisu mogli da postignu dogovor. Obavestio nas je kako su poslanici DS juče više aplaudirali Čedomiru Jovanoviću nego sopstvenim poslanicima, kako je DS taoc LDP, a da je LDP ustvari pokušaj izvođenja blitz krieg-a u Srbiji, a sve sa ciljem otimanja Kosova i Metohije. Nadam se da me pratite, ja sam jedva uspeo da ispratim ove gluposti, koje su ponovljene nekoliko puta tokom emisije.
  5. Kao nikada do sada DSS je otvorio vrata govoru mržnje tj. objasnio pučanstvu da je takav govor potpuno u redu. Naime, g-din Proroković je svom sagovorniku u emisiji rekao: „Ako delite partije na proevropske i antievropske, na civilizacijske i anticivilizacijske, onda morate da prihvatite da postoji podela na patriote i izdajnike, a da vas svrstavaju u jednu od te dve grupe.“

 Ne idite iz Srbije, show tek počinje... a imamo u Eurosong u četvrtak i subotu !


Najzad sam saznao ko ima

Najzad sam saznao ko ima najveći K u Srbiji, a i šire...


A i tehničar je, skoro pa

A i tehničar je, skoro pa tenički pre..., ovaj K.


Mali ali tehničar? E pa

Mali ali tehničar? E pa neće moći, to kod mene ne prolazi!!!


Lako bi mi da se ti pitaš,

Lako bi mi da se ti pitaš, ali vidiš, taj prolazi i kod Kena i kod Tome, ni Ken još ne reče sudbonosno NE, a Toma ga sve više merka. Pa kad se zaogrnu njih dvojica u ruske šubare, pašće i jedna ruska trojka, podmoskovske večeri, sve sa Dačićem.


kvartet

To je kvartet, zaboravili ste NJ. K. V. Velju Ilića


Velja će to da snima, pa

Velja će to da snima, pa sve na naslovnu stranu Kurira, kao skandal :))


QQ LELE

a ča če pusta Samanta onda?!?!?!?!


Ma jok. Velja ce da otvori

Ma jok.

Velja ce da otvori Kliniku za trojke, da Srbije iskoristi tu svoju prednost, pa ce onda da udari autoput, most i tunel do te klinike, da svet moze da dolazi. A onda ce Cacak da dobije i aerodrom...


Zaboravili ste stazu za

Zaboravili ste stazu za Formulu 1, bez toga ne ide, ionako je dobar u asfaltiranju.


Ja ću da idem da se lečim

Ja ću da idem da se lečim od steriliteta kod Velje u kliniku, da mi produva jajovode :)


formula...

Voli covek asfalt, cudo jedno... Da ne znam da je u pitanju provizija, pomislio bih da on to voli jer je vazno za narod...

Sta li je sledece posle F1?


F2

F2


F kao formula, faun, fabrika

F kao formula, faun, fabrika ili falus ?


Aaaaaaaaa... Falus... Pa

Aaaaaaaaa... Falus... Pa što nisi odmah rekao...


F2

Falusa dva na Milenkovićevom blog-u, dvojica Voja sa falusnim simbolima, vole deca igračke.


opsesija tim falusoidnim

opsesija tim falusoidnim igrackama je pocela - Tomica je rekao da ce predloziti povecanje budzeta za vojsku


Wow, wow, wow, ček malo, a

Wow, wow, wow, ček malo, a u kom svojstvu, zar on kao predsednik Skupštine ima bilo kakva ovlašćenja u vezi kreiranja budžeta? Ili se već vidi i u izvršnoj vlast?


ma svaka poslanicka grupa

ma svaka poslanicka grupa moze da predlaze sta god hoce... njima trenutno i ne treba izvrsna vlast


Eh, sad mi se ogadiše

Eh, sad mi se ogadiše falusi i falusni simboli...


Meni...

...sve nesto lici da se Ken transformisao u Barbiku pa ga sad dohvatili ovi sto imaju K.
Mislim koalicioni potencijal.


Kostunicin koalicioni potencijal:

"ili mi dajte sve ili cu da odvezem buldoge"


Pedja, Ne zanosi se... to je

Pedja,

Ne zanosi se... to je samo koalicioni potencijal. Nazalost.


Pusti me da maštam

Pusti me da maštam breeeee... Što mi rušiš devojačke snove... :((


Meni se čini da ceo DSS sad

Meni se čini da ceo DSS sad složno mašta o toj vladi sa radikalima. To im se toliko svidja, da ne mogu da izdrže...


To mu dođe grupna

To mu dođe grupna masturbacija :)


Meni vise lici na

defekaciju!


ribice su krive

Cudi me da nisu optuzili onu zvezdu sto je eksplodirala u kosmosu,verovatno je ona kriva sto nisu napravili vladu!!!
Meni je drago sto je stari,dobri,neobavesteni...Voja usao u pakt sa djavolom,jer sada je posle dugo skrivanja ipak pokazao gde pripada!!!IDI VOJO I VISE SE NE VRACAJ!!!
Sada neka se opamete DS i G17 plus,a tu je i LDP,i neka razbucaju ove mracne stranke,koje hoce da naprave od Srbije rusku koloniju!


Prorokovic je otprilike

Prorokovic je otprilike rekao da bi haos (neizbor Predsednika Parlamenta) najvise odgovarao LDP koji bi to iskoristio da dodje na vlast, a to ustvari hoce medjunaodna zajednica, kako bi nam oteli Kosovo... Cudo nevidjeno...


goati

dobra je analiza, slazem se

dobra je analiza, slazem se sa vecim delom sem sa onim da ce malim strankama goreti pod nogama (to uvek govore, pa prodju i sps i g17), a mislim da i LDP nece tako lose proci...


Bejbi, je l dobro samo ono

Bejbi,
je l dobro samo ono sto ti prija da cujes?


Corn, Pa procitaj sta sam

Corn,

Pa procitaj sta sam napisao: uvek govore da ovi ili oni nece proci cenzus zato sto su mali, pa opet svaki put uspeju da prodju...


ma nije tebi bilo receno

ma nije tebi bilo receno :)))))
Ja cekam da mi se javi onaj stud gore


sorry, povlacim :))))

sorry, povlacim :))))


corn mouth

prija mi da cujem da ce ds po misljenju goatija (ako se sve bude desavalo kako on predvidja)na kraju dobiti, ali nije u tome sustina. sustina je da ce do polarizacije doci tek nakon trecih izbora. to mi ne prija, jer bih ja voleo da se to dogodi vec u julu.

ako aludiras na ldp sasvim mi je svejedno da li ce se nakaciti ds-u ili ce ici samostalno na izbore.


Ja se slazem Sa Goatijem u

Ja se slazem Sa Goatijem u vezi treceg kruga. Ako budemo imali izbora za mesec - dva dana, svaka partija moze da dobije nekoliko mesta vise ili manje, ali u totalu to nece nista da promeni, a DSS i DS nece vise nista probati jer ce da se pljuju tijekom kampanje i to je to...

Meni je muka kad ukapiram da time gubimo godinu i po dana.


goran miletic

e to za gubljenje vremena ste u pravu, ali ja se nadam da ce nakon toga doci do stabilne vecine koja ce biti na vlasti od 2008 do 2012.

p.s.: 2012 ce biti 12 godina od petog oktobra i to je stvarno jedan dug period. zapanjen sam tom cinjenicom, koju sam primetio tek kada sam napisao tekst!!!


...

Quote:
2012 ce biti 12 godina od petog oktobra i to je stvarno jedan dug period. zapanjen sam tom cinjenicom, koju sam primetio tek kada sam napisao

majstore
pa ti citas misli Tadicu!


veselo veselo

Ali i sta od ovog Balkana i ocekivati kada su jos uvek politicki aktivni i vise od toga: Seselj, Dacic, Mesic i Silajdzic. Najgore je sto i ovi mladji koji dolaze nisu nista bolji. Ja nisam optimista.


Quote:Seselj, Dacic, Mesic i

Quote:
Seselj, Dacic, Mesic i Silajdzic

Opet baljezgas.


hmm

do you use that mouth to eat?

p.s. Poznajemo li se?


Ne i necemo se poznavati.

Ne i necemo se poznavati.


Veliki ili tanji, pitanje je sad

Citam (u nekom racunarskom casopisu) o mobilcima, pa kazu:

"Onaj ko ima najtanji, taj je BAJA!"
Nesto me tu asociralo na veliki a tanusni potencijal. Koalicijoni, of cors. U ovom slucaju tanji (circa 10%), postao najveci.
I na tome se moze profitirati.


Nazalost ti si ono trece P

Nazalost ti si ono trece P (u onom karakternom smislu u kom se ta rec najcesce upotrebljava u Srbiji, a ne odnosi se na sexualnu patologiju). Ostalo je manje-vise tacno.

BTW Koliko god mi Nikolic nije drag, ovo za Antin treba ozbiljno proveriti jer jer ozbiljan optuzba i nije za jedno frljanje po blogu.


?

Quote:
postoji podela na patriote i izdajnike, a da vas svrstavaju u jednu od te dve grupe

Izvinite, ali ja sam nesvrstana.


Najveci koalicioni kapacitet

Najveci koalicioni kapacitet je samo uctiva sintagma,koja u stvari znaci da mogu da se qrvaju sa svima.


eurosong

je meni uvek licio na ogledalo politike, jos od Insieme ujedinjena evropa, preko pobede HR pred priznavanje, do naseg Laneta posle svrgavanja diktatora koje je izgubilo od Ukrajine gde je trebalo da se desi narandzasta revolucija... Znaci, ne idemo u glavno takmicarsko vece, najverovatnije bez bodova, CG ce dobro da prodje. Cisto kao signal podrske ili drske.


ne zanosimo se, mi, kako god

ne zanosimo se, mi, kako god se nama činilo, i nismo neka ne znam kakva tema u Evropi, Estonci ima da pokupe masu bodova!!!!