Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Molim te vladiko, osveštaj mi silikonske grudi!

Osvestana!Osvestana!Znači...no comment!

Ono malo civilnog društva u Srbiji koja se uporno suprotstavlja civilizaciji, pokušava da izgradi neki novi, vrli svet, za koji se pitam – kome?

Sve se ustežemo da ne budemo nasilni, agresivni, da na drugačiji način komuniciramo sa ostalim svetom, sa napaćenim i izmanipulisanim narodom, a onda ti taj narod pljesne takav šamar da tri dana nema oporavka.

Popovi idu i pokrštavaju sve nekršteno: čvarke, piksle, zidove, printere, majice, silikonske sise, pa i Internet stranice.

Zaustavimo Crkveno nasilje dok još možemo!!!

Hajde da pređem preko toga što na vestima slušam i gledam sve crne hronike, ali od količine gluposti koja tamo prodefiluje – teško se živi!!!

Sa druge strane, nezabeleženo je i nepamćeno –negde je logično i važno da se (i glupost) čuje.

Dakle, gde su mi danas frkenzi nastali.

Zamislite – oko episkopa bačkog Irineja.

Od danas, stavljam na znanje narodu, naša je zemlja pod okupacijom!

Jak je Bog!Jak je Bog!To što je Irinej blagosiljao sajt JSO, u to ne ulazim, čoveku je verovatno plaćeno, ili je odradio posao volonterski, kako god mu drago.

Nije ni prvi put da popovi blagosiljaju kojekave etički diskutabilne stvari – sposobni su za sve. Bolje da malo narod povedu u katarzu, da mu saopšte da nije narod kriv već Ratko Mladić, da počnu ovoj državi da plaćaju porez, a ne da drže elitna (pravoslavna) obdaništa i to debelo naplaćuju...

Poznato je to da su nas naučili da o Crkvi ćutimo, ipak nije lepo, ima to veze sa Bogom, a mi ćemo jednog dana svi Bogu na istinu!

E, briga me, ako ga ima – biće to duga rasprava.

Mene se Bog ne tiče, nit` u džep nit` iz džepa, ali to šta se radi u njegovo ime – mnogo je!

Pre neko veče u Narodnoj biblioteci na otvaranju izložbe o prijateljstvu Srbije i Amerike (sic!), najveća je zvezda bio jedan od tih pop-super-starova, svi mu nešto ulaze pod mantiju, i što je zaprepašćujuće klanjaju se na neki nov način, nešto jako duboko. I političari, i kulturni poslanici, i sva ta diplomatija, a popu duša na mržnju miriše...

To što su popovi najveći ljudskopravaši u ovoj zemlji samo ponižava pojam ljudskih prava i sloboda. Njima se sve može – ostalim građanima ništa! Sve u ime verskih prava! Ma daj....

Gej parada nikako - gradska slava (čuj: gradska slava!!!) iliti Spasovdan može. Ovamo mala grupa slobodarski nastrojenih entuzijasta ne može, ovamo i Vojska i Policija i Crkva može! To što skandalozno paradiranje litije vređa ostale verske grupe i ateiste, nema veze, samo da se Crkva ne ljuti...

I tako je Crkva, bez kritičkog odnosa prema sebi samoj i građanstva prema njoj, postala parametar etike i ispravnosti.

Mislim, šta reći...Mislim, šta reći...Ja ne verujem Tadiću da će isporučiti Mladića dok se god krsti i ljubi ruke popovima.

Ne verujem ni popovima dok se god manastiri koriste kao maska za zavođenje mladih i kojekakva iskorišćavanja (svašta se priča!!!).

Ne verujem u pravdu srpskih popova dok god šetaju u luksuznim automobilima kupljenim sumnjivim novcem. Kako se to Crkva obogatila baš tokom ratova!?

Ne verujem im ništa dok god kradu narod!

Ne želim da pomenuta biblioteka strada jer hram sv. Save ima milijardu tona!

Ne želim da slušam popove i vernike dok govore o siromaštvu, a 300 kila zlata na krstovima Hrama.

Protiv sam crkvene politike države koja sav novac daje za Crkvu samo da se pope ne ljute.

Ua i za Koštunicu koji je najavio da će fokus kulturne politike biti pravoslavlje i sve to....fuck off – kultura je i ono što je nastalo posle 15.veka.

Na kraju krajeva, NEĆU da se pravoslavni verski fundamentalizam finansira od mog poreza!

Zaustavimo nasilje crkve nad građanima, pre nego što moramo da prijavimo i pomolimo se pre odlaska u WC, i pre nego nas odvedu u tamnicu zbog mastrubacije!

I slažem se sa Biljanom Srbljanović koja je u (btw – odličnom), intervjuu za Playboy izjavila (a ja parafraziram), da joj zameraju jer ne poštuje drugačije mišljenje, ali (često) ga zaista ne treba poštovati!

 

Boban Stojanović

Njoj se molim. Sveta KittyNjoj se molim. Sveta Kitty


Šta bi?

Šta se dešava sa komentarima?


ne znam ali bas sam tebi nameravao ovo da posaljem

CONCORD, N.H. -- They packed the room with cameras in hand to record the moment. And when Gov. John Lynch put down his pen, they broke into applause.

Lynch's signature Thursday morning completed a long-awaited step toward equality for New Hampshire's gay couples: civil unions.

Episcopal Bishop V. Gene Robinson was in the crowd. Although his consecration in 2003 as the first openly gay bishop in the Episcopal Church divided the worldwide Anglican Communion, Robinson and his longtime partner plan to enter a civil union.

"This is not a radical departure," he said of the bill. "This is a real confirmation of what New Hampshire has always been about: the freedom of its own citizens and fairness for everyone."

Robinson said he will not direct Episcopal priests in the state to bless same-sex unions, letting priests decide that individually. Such blessings have been another divisive issue for Episcopalians and Anglicans.

"That authority belongs to them and I would not in any way ask them not to do that. ... Just like in marriages, every priest will have the option to bless or not to bless," Robinson said.

In the fall when the bill came through I thought, we'll start to, you know, make some headway," said state Rep. Bette Lasky of Nashua, who shepherded civil unions through the House. "I really didn't think we'd be here. I can't believe it. This to me is not routine. I do believe we made history."


Kamo onoliki

komentari?


taman

sam se sela, sta se desava?


Gone with the wind...

:)


Sta bi?

Gde ste????


možda je i ovde selidba?

sve s komentarima! :)


Ah... pusti snovi...

Quote:
Lynch's signature Thursday morning completed a long-awaited step toward equality for New Hampshire's gay couples: civil unions.

Biće toga i kod nas, valjda...


Ja gledala

u Irskoj intervju sa gej svestenikom koga su promovisali u najvise redove....a Irska katolicka zemlja, da ne moze biti vise. Sjajan intervju.


Stvarno

sta bi? Ja taman okacio snimak jedne "biserne" izjave Dragana Markovica Palme na temu homoseksualizma u Jagodini iz sinocne emisije Spijunka sa FOX-a. Bas se pokazao kao domacin a onda ga iznerviralo to sto je novinarka Vesna Simic pocela da snima i one koji ga ne vole i prekinuo snimanje. Evo, dakle, ponovo Palmine price o homoseksualcima

http://www.youtube.com/watch?v=AbKLGyEj3Jg


ovo

je malo jezivo, kao zona sumraka


sta je to

jezivo?


bilo nekad,

mislim na ovo ovde, kako su nestali svi


Ma tu smo mi :)

samo su komentari nestli....:)


Ne znam sta se desilo

Mene tema taman inspirisala da okacim Palmine snimke iz Spijunke.


Ju ju

Slika i prilika Srbije 21. veka! "Znaci nemozemo da kazemo da su to ljudska prava" Pa odakle tebi shwajne pravo da govoris o ljudskim pravima!? U tom smilsu bi ljudsko pravo bilo da te napunimo tom vasom tamnom materijom.


Drvo

je u stvari gromada...i s njim se druzi patrijarh?!!!
Epa dakle!!!!


Evo

i Palminog stava o skolovanju:

http://www.youtube.com/watch?v=hCHianEN3GY


Ja sam to sinoc..

...prepricala na blogu o Baji...sad vidim da tamo nema nijednog komentara...ne znam o cemu se radi..


Stvarno,gde se dedose

Stvarno,gde se dedose onoliki komentari,a bilo je bas super.Ovo nesto kao u doba rts-a??


ja

nisam bila kod kuce, cim sam dosla, sednem da citam, vidim ima puno komentara i odjednom, nista. bas me zanima sta je sve bilo.


sta nije

sta nije bilo...zanimljivo,duhovito,malo i provokativno,bilo je cak i mailova zanimljivih licnosti.ahh,demn!nisam snimio,pa ako moze bobane ponovo,ili na mail..pozz

p.s. e,onda se pojavi b.s.i odjednom,sve izbrisano..


Znaci

Sajber popovi se uhakovali i skinuli komenrate (i verovatno gacice)! Ipak su se konsultovali sa Dartom Waderom! Znao sam ja kad oni pricaju o toj tamnoj materiji..


e sad

necu moci da izdrzim. kada sam izasla oko 8, bas se zahuktalo. mozda su stvarno sajber popovi, nevaljalci su to, lepo sam rekla sveznajucem.


eto,i ja to

eto,i ja to kazem..nevaljalac do nevaljalca.


Postaju

jaki nema sta! Nista, sad cemo mi nase Dzedaje da angazujemo!


Ljudi, meni komentari ostali u cash-memoriji,

tako da nista nije izgubljeno :))
Jedino sto mogu da uradim, jeste da ih pejstujem zbirno, kao jedan komentar, ili da ih okacim negde (npr. box-net), te pustim samo link.

A mozda se g. Drupal smiluje, pa povrati progutano:))


pedja,

je l mozes da mi posaljes molim te? ili ih okaci


okaci,pedja okaci,samo

okaci,pedja okaci,samo pazi!ako ih dovati B.S.ponovo,opet ce u kos..


dobro vece

CuB


Ima preko 200 komentara,

prvi napisan u 18:20, poslednji u 22:15 (po lokalnom, blogovskom vremenu). Ipak, gotovo sam siguran da ovaj blog ima backup, tako da ce svi komentari biti vraceni (mozda na novom blogu?). Nisam fahovac iz oblasti My SQL (naprotiv), ali, cini mi se, kada bih svih ovih 200 komentara pejstovao u jedan i poslao, da bi tek onda bilo zbrke.
S druge strane, ako bih 200 komentara okacio negde drugde, kao, npr. Word doc, bilo bi to krajnje nepregledno, itd.

Predlazem da sacekamo da se javi Restak, ili neko iz urednistva.


Pametno

zboris Pedja. Cekamo Restaka.


nestali su

i komentari sa starih blogova, duletov poslednji, ne moze da se otvori druga strana


nema ni jednog komentara..

...na svim blogovima od juce...Na ovom ima trenutno 100...


lepo što su ti ostali

lepo što su ti ostali komentari, al je l imaš ti neko objašnjenje za njihovo isparavanje?
i kamo blog na novom blogu, queerias? :)


E bash bez veze... a taman

E bash bez veze... a taman mi bilo zanimljivo sa sveznailcom & Milutinom i njegovim belim bubrezima


ako zelis puno,ponekad se i

ako zelis puno,ponekad se i ostvari..


tako

je, samo napred.


:)))

Milutko belobubrezic ...:)))
Mozda je doslo do kratkog spoja.


u toj glavi je trajni

u toj glavi je trajni spoj.odoh da spavam sutra moram da posaljem toliko mejlova,a moj francuski nije kao nekad.pozdrav svima!!


ne znam doktore

zasto ste menjali stari nick?


ni prvi ni zadnji put..ali

ni prvi ni zadnji put..ali sad je lovac na potezu.cudo je ovaj internet,toliko lepog a i ruznog moze da pokrene..'ku noc.


vidim da ste

ozbiljno shvatili novog sebe doktore.


da li se mi znamo?

:)


da li se mi znamo?

:)


TD

..Da mi je neko prichao da ce slika Milutinovih belih bubrega biti skinuta bash sa ovog bloga, ne bih mu verovala...Rekla bih, laaaazzzzzeshshsh. :))


Sve je moguce Bebo

:) sad ce Milutin da se hvali da je banovan zbog belih bubrega :)) a do sada nikog zbog toga nisu banovali...:)


!!!

Primetio sam da su prvo nestali svi komentari 'Sveznajuceg', ozbiljno...


Ma

kazem vam oni upotrebljavaju tu tamnu materiju. A i taj sveznajuci sto kaze da sve zna o svemircima i klonovima... hmmm...


Eto

Mora da je neka 'visa sila' u pitanju, jer kako je moguce da nestanu komentari : )

neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i resava stvar


je l to

neko bio napravio tezi incident? pa da je to uzrok?


To

je sajber Irinej! glavetom i bradetom!


Oces da kazes

lete sajber popovi ...pa moguce je...evo pola dava je skoro...vreme im je.


I

I jos je pun mesec.. ta na na na ta na na na


late sajber popovi

se zovu omaje, vampiri, drakule i sl, ali nista lepo.
p.s. nestase svi duletovi komentari


Zana

odoh ja da spavam....ne brini...sutra ce sve biti ok...a ako i ne bude...pa uvek mozemo ponovo da kometarisemo.
Laku noc!!!


vazi dano,

laku noc, idem i ja da spavam...


ku noc TD

..ovo postaje Dan mrmota :))


A i pun je mesec :))

A i pun je mesec :)) Vukodlaci i vampiri se razmileli..:))


Da

Vukodlak Irinej & Co.


JJ dear,

shta je to kod vas, neka chistka?

btw, gde se dede greeny?

ovo sve neshto neobichno!


pAngie..

pishi brishi. I ja sam se iznanadila nije me bilo neko vreme i gle -puf i ocelavi blog :))Veoma neobichno


Samo za BB

Prosvetljenost je kao odraz meseca u vodi
Niti se mesec skvasi, niti voda lomi
Iako mu je svetlost mocna
ogleda se i u barici
a ceo mesec i nebo
ogledaju se i u kapi rose

jel bio Milutin danas?


za Radonjica

jeste Milutin je bio danas vishe puta na ovom blogu i okacho svoje bele bubrege tj pluca koja su bela zato shto ne pushi.

Za poetski raspolozenog Radonjica:
Susret

Eto, jednom neki chovek poshao na posao, i usput sreo drugog choveka, koji je, kupivshi veknu poljkskog hleba, ishao svojoj kuci.
I to je, zapravo, sve
Danil Harms "sluchajevi"


evo za MilutinaBio jedan

evo za Milutina

Bio jedan ridji covek koji nije imao oci i usi. Nije imao ni kosu, tako da su ga uslovno zvali ridjim.

On nije mogao ni da govori jer nije imao usta. Nos takodje nije imao. Stavise, nije imao ni ruke ni noge. Nije imao ni stomak, nije imao ni ledja, nije imao ni kicmu, nije imao nijedan unutrasnji organ. Nije imao nista sem pluca. Tako da nije jasno o kome je rec.

Bolje onda da o njemu vise ne govorimo.


Radonjicu

za Milutina samo neku nepushacku :))


ok

umro sam ko mineral i postao biljka
umro kao biljka duvana i postao zivotinja
umro kao zivotinja i postao covek

Cega da se bojim? Kada me je smrt ucinila manjim?
A opet umrecu i kao covek, da poletim
andjeoskim krilima; mada cak i kao andjeo
moram da nestanem; sve sem Boga nestaje
kad zrtvujem dusu andjela
postacu ono sto niko nikad nije

Ooo daj mi da ne postojim! Jer nepostojanjem
"uz zvuke orgulja", postacu Milutin


Ok...

...uz dodatak parafraze Harmsa - tata mi je juche rekao da ce me nevolje pratiti sve dok budem Milutin :))


...


verovatno

ovaj blog nije bio osveshten,
ne znam da li da urgiramo kod restaka,
da za ovaj novi blog povede rachuna,
pa organizuje nekog sveshtenika.


angie..

imash mail...


Mi smo sada u nekom

Mi smo sada u nekom medjuprostoru.Nismo na novom blogu,a nismo ni na starom.Zaglavljeni smo ovde. :)


pidola...

..mi smo u limbu... :))


Bas je ovo super

mesto....kao u ogledalu...


Lektorko draga,

Izvinjavam se, ali moje prezime je Rafailovic, a ne Azdejkovic :))

PS: Sto se objasnjenja nestanka komentara tice, znam isto koliko i ti.


Sise?

Ko, gde i kome je osvestao sise?


kad rekoste sise, ovo je neko postavio pre brisanja


gonzo

Filaret Ceci


preseliste li se vise, a i nas sa vama


jao pufnice

jao pufnice koja romantika


eh...

sve potpisujem osim "nije narod kriv već Ratko Mladić". Maistre je možda bio kreten, ali je rekao jednu pametnu stvar: svako društvo ima lidere kakve zaslužuje. a naše društvo je bilo pogodno tlo za korov tipa zloboleon, mladić i drugari.


jao

Dosta mi je vise i pravoslavne i gej euforije! Jel bi mogli svi malo da spuste loptu i jednostavno da prestanu da nam namecu svoja opredeljenja po ceo dan?

Zaista mislim da je crkva preterala sa nadoknadjivanjem toga sto su godinama morali da cute i krisom budu ono sto jesu, ali mislim da ni gej parada nije ok, mada zdusno podrzavam gej populaciju u nastojanju da ostvare prava koja imamo mi ostali, kao sto podrzavam i hendikepirane, rome i sve druge grupe koje su po bilo kom osnovu manjinske,

samo sto ta parada nema nikakve veze sa tim pravima - JER NI MI OSTALI NEMAMO POTREBU DA SE JEDNOM GODISNJE SKIDAMO, LIZEMO I GRUPNO VACARIMO KRUZECI GRADOM JER JE SVE TO ODVRATNO I NEUKUSNO BILO DA JE U PITANJU STRAIGHT ILI GAY GOMILA I NIJE NESTO STO TREBA DA GLEDAJU DECA KOJA SE VRACAJU IZ SKOLE NPR!

Takodje ne vidim potrebu da se POZLACUJU KRSTOVI I KITI HRAM SVETOG SAVE A DA SE BIRA IZMEDJU REKONSTRUKCIJE HITNE POMOCI I DOMA OMLADINE!

dakle gnusam se preterivanja i pozdravljam umerenost u svakom smislu


Ok...razumem

al ne preteruj i ti...nemoj tolko9 da se gnusas...:)


nije to gnusanje... to je

nije to gnusanje... to je ocajnicki pokusaj, niz takvih da zivim svoj zivot i da me niko ne spopada svojim preterivanjima


bog te mazo

zasto ne pises umereno malim slovima?


prihvatam za pisanje malim

prihvatam za pisanje malim slovima


Miloshe datepitam, ael

Miloshe datepitam, ael mislish da je lepo da deca gledaju prosjake po coshkovim, pijance na klupama po parkovima, penzose koji brljaju po kontejnerima, unesrecene ljude koji idu ulicom i svadjaju se sami sa sobom... Jel mislish da je lepo da to deca gledaju kada se posle shkole vracaju kucama, a?


Laki je malo nervozan



naravno da je tuzno sto su

naravno da je tuzno sto su deca prinudjena to da gledaju kao i vec spomenute stvari, jer deca nisu za to kriva i bilo bi lepse da nam situacija nije takva...


mada

stvarno ne vidim kakve veze to tvoje pitanje ima sa onim sto sam ja napisao i jos manje zasto te to toliko nervira


Milose, Urke, brate mili...

Ovde u L.A. postoji deo grada koji se zove West Hollywood i peretezno je nastanjen homoseksualcima i lezbejkama. U tom delu grada se tradicionalno svakog 31. oktobra zatvara parce Santa Monica bulevara za helloween zezanje.
Najbolje zezanje u gradu. Prijatni ljudi, karnevalska atmosfera, milina. Znaci nije u pitanju gej parada mada su protagonisti u glavnom gej. Pa sta?
Dete koje ide kuci iz skole da ne vidi STA???
Sta ces ti Milose dragi svom detetu da dozvolis da gleda? Nebo? Ponasanje deteta mahom zavisi od roditeljskog vaspitanja. Ako mislis da ce dete da ti postane gej samo zato sto ce videti gej paradu, ti nisi normalan i treba da se preselis na Mars. Ja cu svog sina da vodim u West Hollywood bez problema. Cim malo poraste. Da li ce mi dete biti homoseksualac ili ne to ne zavisi od mene. A ni od gej parada.
I Milose, da li shvatas da su roditelji gej ljudi u glavnom heteroseksualci? I da li shvatas zasto ti ljudi prave 'kontraverzne' parade. Nije zbog 'vatanja' veruj mi. Stavi se malo u tudje cipele pre no sto pustis komentare u opticaj... isto vazi i za mene : )


hmmm, izvinjavam se sto sam

hmmm, izvinjavam se sto sam koristio velika slova jer ocigledno ono sto je malim napisano niko ne procita u takvim porukama.

i nema nikakve veze spominjanje dece sa tim sto ti pricas, pa gay se ne postaje tako sto vidis nesto, to bar svi znamo, ima veze sa tim da ti neko nesto namece, kao sto su nam nametali teme vezane za ratove, pa za kosovo, pa za jos neke probleme na kojima se neko osladi a svi ostali kojih se to ne tice su prinudjeni da to sve gledaju jer su bombardovani time sa svih strana.

i jos nesto, parada ponosa kako je zovu treba da bude nesto sto ce proizvesti pozitivne efekte, ali ako ona preraste u puku sex paradu i karneval i veselje onda to vise nema nikakve veze sa teskom situacijom u kojoj se ta grupa nalazi, naprotiv izazove kontra efekat.

dakle veoma sam dobronameran kada ovo pricam jer zelim ista prava za sve


parade su za zajebanciju, a

parade su za zajebanciju, a ne teske situacije


pa na to sam i mislio, malo

pa na to sam i mislio, malo mi je nejasno da u drustvu u kom se nazalost ni minimalno ne postuju ljudska prava raznih manjinskih grupa jedna od njih bi da se bavi kako ti kazes zajebancijom i to predstavlja kao svoju grcevistu borbu - nespojivo mi je jednostavno


A jel ti spojivo da sam ja

A jel ti spojivo da sam ja sad smazo biftek, a volim krave?


jeste mi spojivo ako nisam

jeste mi spojivo ako nisam bio prinudjen da te gledam u svakoj emisiji kako se zalazes za ujedinjenje sa indijom kako bismo iste te krave ne samo prestali da jedemo nego kako ih treba proglasiti svetima i pustiti ih da se svrckaju po gradu...


e pa dobro, ako mogu krave

e pa dobro, ako mogu krave cele godine da svrckaju po Indiji, nek svrckaju i ovi jednom godisnje po paradama


slazem se sa tim samo u

slazem se sa tim samo u slucaju da ih proglasimo svetima i da ih stavimo iznad svih ostalih - onda nema frke


a zasto delfini da ne budu

a zasto delfini da ne budu sveti isto?

Oni nisu manjina? Ili jesu?


pa zar nisu? :)

pa zar nisu? :)


a sta fali ovoj devojci?

a sta fali ovoj devojci?


jel vi to o Mirjani M.?

Quote:
ako mogu krave cele godine da svrckaju po Indiji


Vidi sad

Sta to znaci? Dok jedna manjinska grupa ne dobije prava, druge manjinske grupe treba da cute i cekaju? A sto se tice zajebancije, mozda bi bilo bolje da naprave prvu gej brigadu koja bi pod punom ratnom opremom (full make up too) isla gradom i borila se za svoja prava?
A to da zivis u drustvu gde se ne postuju ljudska prava, za to si u pravu. Uradi nesto po tom pitanju.


Miloshe

shta fali zajebanciji, karnevalu... Pa valjda nam je dosta crnih majci, uniformi, bezbol palica....


pa nista ne fali, ali kad je

pa nista ne fali, ali kad je to karneval koji je u tom fazonu to mu dodje kao pretplata na patriotizam u vreme radikala i sps-a


ok

samo mi ide na nerve ta fora sa decom koja se vracaju iz skole npr. Nemoj da zaboravis da su to ta ista deca koja pretuku nekog do smrti zbog novca, telefona...


pa onog malopre se nisam

pa onog malopre se nisam gnusao a nasilja koje sad spominjes se gnusam i veoma bih ga strogo kaznjavao! nije bas poredjenje na mestu. sem toga ono sto se servira svakodnevno negde svima nama podize nivo prihvatljivosti raznih stvari pa je onda sasvim normalno da danas 17ogodisnjaci opljackaju banku u brankovoj. demokratija - nema sta


???

kakve veze ima demokratija? Cela prica je pocela oko toga kako neki degenerik pop blagosilja web stranicu ( pazi ti to) degenerika ubica. Taj isti poop i cela ta religijska organizacija gej ljude naziva bolesnicima. A onda se pojavis ti i zalis se kako ti je muka od politike i gej populacije i svih koji isteruju svoju pravdu na sav glas.
Mozes li da predlozis nesto pametno?


kolose kolosalno...

i da bi Milosha podsetili na blagosiljanje, na tradiciju...


pa da li ste vi normalni?

pa da li ste vi normalni? Naravno da mi je muka od crkve tj od njenih velikodostojnika koji blagosiljaju kriminalce, sisate pevacice, a ujedno se jako brinu za Kosovo ali ne za Srbe koji su dole nego kao i premijer nam za 15% teritorije i imanja koja dole imaju jer ih nazalost ne mogu preneti malo severnije...

Dakle da se vratim na drugi deo svog posta malopre, bio sam npr u Hilandaru na nekoj fakultetkoj praksi (arhitektonskog faksa) i video koliko je sve to farsa. Dzipovi, laptopovi, cash-kolica, satro obnova... pa kad je tako tamo onda moz'' misliti kako ce biti ovde.

dakle slazem se sa vama sto se primarne teme tice


Jedan indijski svestenik je

Jedan indijski svestenik je rekao:"Kad god mi dodje neka prostitutka,samo govori o Bogu. Kaze mi:'Sita sam zivota koji vodim.Treba mi Bog.' Medjutim,kad god mi dodje neki svestenik,taj prica samo o seksu."


i verovatno mu presednu i

i verovatno mu presednu i prostitutke i svestenici


Ma ne,ne...

...sustina je da,kad se odreknemo necega,ostajemo zauvek vezani za predmet odricanja.

PS Nisam tebi rekao,tu pao komentar(sto je odlicno,posto nije otisao medju one nestale).


eto vidis

zasto treba da se odrzi gay parada, i to ne jednom godisnje.
Kada nesto postane vidljivo i primetljivo, vremenom postane i uobicajno, tu si u pravu. Ja jesam za to da dodje do "podizanja nivoa prihvatljivosti" (svesti) puka po ovako, za njih, nezamislivim pitanjima.


pitanje

Da li možda imate sačuvan svoj post od juče, napisan kao odgovor i sačinjem od činjenica o ulozi spc?
Ako imate, molim Vas da ga stavite ponovo.


bravo kolose

potpisujem.


iju

Quote:
samo sto ta parada nema nikakve veze sa tim pravima - JER NI MI OSTALI NEMAMO POTREBU DA SE JEDNOM GODISNJE SKIDAMO, LIZEMO I GRUPNO VACARIMO KRUZECI GRADOM JER JE SVE TO ODVRATNO I NEUKUSNO BILO DA JE U PITANJU STRAIGHT ILI GAY GOMILA I NIJE NESTO STO TREBA DA GLEDAJU DECA KOJA SE VRACAJU IZ SKOLE NPR!

Mnogo gledaš američke filmove i američki prajd. Na žalost, kao i većina ljudi u srbiji, potpuno si neobavešten šta je zapravo pride i kako u stvari izgleda.


hm, kakva je ovo molitva?


Meni je ovo ludje od 1984!:)

Ej, pazi paradoksa da popa osvestava web-sajt!!!:)
Pa, da je bilo po njihovom, ne bi bilo ni 'lektrike, a kamoli konjfljuktera, a jos manje interneta!:))

Popo, kupio sam neku muzicku opremu, pa ako mozes, dosji da mi je pomokris suzama Dzesusovim...:))))))

Mungos, The Umrecu od Smeha & Blama

P.S. Queerio, dragi moj prijatelju, ni ljubitelji Dunava i Save, niti oni naklonjeni kucicma, mackama, zlatnim ribicama, a Boga mi i dobroj "kapljici" ne paradiraju. Pusto to...


Senor Mungos

Dunave, imam i ja novi mixer, mozemo li to na gomilu pa o istom trosku?


Hola, sennor Rodos(e)!

Nisam znao da si i ti muzicki nadaren. Bas sam prijatno iznenadjet.:) Samo ga drzi (mislim, tog mixera) dalje od mojijeh mostanica...

Mungos, The Odras'o(?) Na Savi, Voli Kucice, Muziku I Sve Sto Vole Mladi:), Navija Za Sport I Skuplja Salvete Crvene Zvezde


1.

Moj skromni doprinos.


:))))))))

Mnogo si vickas', ali i maljav, nemas grudi, ne lucis estrogen & progesteron i mnooogo si bre muskobanjast!:)))

Mungos, The Neizleciva Lezbaljka

"Zene ce mi glave doci..." (Nemam pojma cije je)


Samo nam on jos moze pomoci


fenomenalno

Tekst je odličan, upravo je to ono što i ja mislim...
Samo da dodam, da sam negde čula da neki pop drži tri (3) butika...