Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Zasto Djelicu raste nos?

 

 

Zasto Djelicu raste nos?Zasto Djelicu raste nos?E bas se neda taj kandidat za premijera....Od Kostunice su valjda vec digli ruke, pa i ako bude premijer, ali Djelic....Eh Bozzo, Bozzo...a obecao si odgovore na pitanja, da ne govorim o mojoj veceri,,.,,neko mi rece da ima nekih fotki tvojih po Zemunu, restoranima.,..ma sve je to super,....ali gde su odgovori...a obecao si!!!?

Ja samo ovo tek onako, da te podsetim...Bred Pit mi ne nedostaje, ali novi premijer bi mi dobro dosao, pod uslovom da ispunjava obecanja...

Eh sto me nerviraju oni koji imaju pamcenje!!!

Srdacno tvoj Shumadinac

BKC

PS> Opet cu se ja javiti za neki dan....procice te valjda rano prolece !


Alter ego?

Pustite te igrarije.

I menjajte nick. Tako lep dečko, a tako grozan nick.


hvala najlepsa

mislim da je nick ipak slobodnan izbor. Sta bi ste mi Vi preporucili? ;)


Dabome

Izbor je neograničen. Otvorite neki rečnik ili enciklopediju, pa polako listajte. Naći ćete sigurno nešto bolje. Gore - teško.


a sto to tako gorko citate

metastaza, gr. premestanje, preoblicenje.


Dobro,

ako vam se baš toliko svidja grčki, evo npr. "metanoja" (promena načina mišljenja). Prilično slično značenje, a ne budi ružne asocijacije. Pa još intelektualno!


ipak,

mislim da precenjus znacaj ovog posta. Stetiti Djelicevom ugledu?! Nije ovo politika ili kurir- mislim na citanost.


Možda

Možda si u pravu.


Politika cita blog

evo vidite na njihovom sajtu kako novinarka citira pricu o parkicu pod kategorijom Beograd i poredjenje neuporedivo sa Kopenhagenom. Mislim da ima znacaja ovaj blog, vise nego sto se misli.


ma to oni,

citiraju samo zato sto je u pitanju Kostunicin Cedomir Antic.


Visoko cenim Vasu odanost sposobnom

i potencijalnom kandidatu za premijera, ali dozvolite mi da imam pravo na svoj stav, koji ce vam se svideti il ne:
1/ Nigde nisam rekao nista ruzno o B Djelicu, naprotiv, osim sto sam se kako vi kazete "uhvatio" eto bas za demokratsje principe...znaci problem je tu, a ne u meni.
2/Procitajte, ako Vas ne mrzi sta je on rekao, a sta ja od momenta kada je bio u Davosu!
3/Cinjenica da su se VELIKI vec dogovorili i da je Djelic samo zrtveno jagnje, bila mi je jasna i dok je bio u Davosu, sto sam i zeleo, dobronamerno, da mu skrenem pazznju, ali ON to nije razumeo...Danas je ta moja prognoza vec sasvim izvesna...elem, sa mnom ili bez mene, Djelic, u ovom krugu necce biti premijer.Naravno ne zbog mene, vec zbog ranijeg dogovora, koji su postigli "neki" koji ce tajkodje obavljati visoke funkcije...a Bozzu bas i ne ljube!!!
4.Odlucivalo se kako cemo da zzivimo i 1989, 1991...2000, pa i ove godine..slazzem se da od premijera zavisi "nas put"...ali na zzalost Kostunica ce opet biti premijer...Ponavljam ako ne znate, da sam medju retkima koji je avgusta 2000/te na Sv.Stefanu, od clanova DOS.a, govorio o katastrofalnim posledicama ako VK bude nas protivkandidat SM....I tada sam bio ja kriv, a ne oni koji su verovali VK, ali vise da ce i ni sami biti kalifi, pored kalifa...I??? Opet sam ja kriv..pa ok, ako je tako lakse!?
5.Ne znam kako ste dosli do zakljucka da mi se ne svidja ni Djeliceva kravata, mada ne znam koje je boje, ali to NIKADA nigde nisam ni napisao...Naprotiv rekao sam da je bio JEDAN OD NAJOMILJENIJIH MINISTARA U DJINDJICEVOJ VLADI...citajte kako pise, kako rece stari dobri Vuk ST...Drugo, na konkretno pitanje ko bi bio bolji premijer, ja sam cak i napisao da bi to, po meni pre mogao biti G.din Vlada Gligorov, npr, nista manji strucnjak, sa manje partijskog putera...i sa vise licnog digniteta..A MISLIM DA BI U TOJ VLADI DJELIC BIO DOBAR MINISTAR FINANSIJA..
6.nIKADA NISAM IMAO NIKAKAV LICNI SUKOB SA DJELICEM, STO CE ON POTVRDITI, NADAM SE, AKO SE POJAVI NA BLOGU...NAPROTIV NAS LICNI ODNOS JE BIO UVEK SA PUNO MEDJUSOBNOG UVAZZAVANJA, A STO SE MENE TICE, JA GA I SADA IMAM ZA B.DJELICA
Eto tako...nadam se da neccu ja biti bas krivac za sve...a sto se tice skidanja Bloga...za pocetak bi to mogao da uradi BOZZA... jer na njegovom blogu stoji nesto sto je obecao a nije uradio! DO sada nisam ne samo skinuo svoj Blog, nego ni jedan komentar koji je bio uperen protiv mene, Zasto bih? Sve smo to mi!
POz
BKC
Razmislite za sebe to sto sam Vam napisao, pa pogledajte okolinu BDJ, i tamo potrazite krivce a ne na Blogu!


Džaba sam krečila.

Džaba sam krečila.


To ne znam, ali Vas ja na to nisam nagovarao?

Zanimljiv je Vas pristup, da kada Vam odgovorim vrlo konkretno, argumentovano, onda Vi 'pobegnete" u stari vec ofucani grafit..Hm! Ajd da probamo jos jednom.
1. Nadjite mi jednu losu, ruznu rec upucenu Djelicu?
2. Ako zelite procitajte pazljivo sve postove, pa cete videti da sam se trudio da onemogucim i druge, da se krecu izvan same teme, ili da se bave privatnim zivotom BDJ
3. Ko je bio "po usima" Bozzu da se sam javi na Blog/u i da kazze sta je rekao...Kako Vam nije palo napamet da on skloni Blog..da mu predlozite, recimo tako nesto, ako je vec odustao od korespodencije sa Blogerima?
4. Zar zaista mislite da se premijer bira uz pomoc Bloga, te da to utice na tzv. pregovarace oko Vlade?
5. Naucite da pravite razliku izmedju principa, pa makar i u Srbiji i tabloidne stampe.Ima razlike, drasticne?
6. Pre nego sto mene optuzite za "diverziju" saznajte, ako Vas bas toliko zanima, ponesto o autoru Bloga...pretenciozno, ali..nemam druge!
S postovanjem,
BKC


Ne

Ja to dobrovoljno s vremena na vreme, kad mi se učini da bi vredelo uložiti trud.


A ja sam pomislio da Vi zaista ozbiljno branite

Djelica...od onoga ko ga i ne napada..! Jeste problem argumentacije u polemici, ali ok...odabrali ste...sami.
Nadam se da ce se i Bozza jednog dana pojaviti, pa i napisati da sam bio u pravu, ali da je on naivno naleteo, kao sto je svojevremeno hvalio Dinkicca...cini mi se, ili se varam?
Poz
BKC


Djelića

branim dobrovoljno, ali ozbiljno.

Kad sam rekla da sam džaba krečila htela sam da kažem da je uzaludno ubedjivati vas, a ne da ste u pravu.


Evo veceras je Bozza na Poligrafu

pa svi zainteresovani mogu da dobiju poneko zadovoljenje u smislu odgovora!!!
Eto i njemu prilike da kaze nesto o Blogu!
POZ
BKC


Za beskompromisnog i principijelnog Carla Pontija+Zokstera

Gospodjica Milic, sada vec ozbiljno fiksirana, otvara novi blog o Bozidaru Djelicu. Povod - njegovo gostovanje u "Poligrafu".
Nasha civilna trudbenica, nanovo selektivno zgrozena, podvalchi sledece:

Quote:
U pola sata Đelić se ni jednom, ni jednom, nije distancirao od politike Vojislava Koštunice.

U toj istoj emisiji, pre samo par nedelja, gospodin Svilanovic je izjavio ovo:

Quote:
Vodite (misli na Koshtunicu) jedan posao tri godine, i imate zavidne rezultate u tom poslu, mislim da nema razloga da bilo ko prekori predsednika Vlade ili naš pregovarački tim da su loše radili svoj posao.

I gle chuda, od principijelne borkinje protiv svih nepravdi ovog sveta - ni rechi!
Kako sad da uskladimo kritiku neizgovorenog i blazeno aminovanje na jedan notorni idiotluk?

Imate li vi, gospodo Carlo Ponti und zokster, neko tumachenje za ovakvu hipokriziju?


Imam (govorim u svoje ime):

Imam (govorim u svoje ime): nisam zaposlen u svojstvu portparola i odgovaram iskljucivo za svoje reci i postupke. Elem, sve sto vas tako bolno tisti oko Jelene Milic, Djelica ili Svilanovica, izvolite se obratiti njima.


Cvrc

A ja bih se zakleo da ste se uziveli u ulogu portparola. Gde Jelena, tu i vi.
But, pitanje nije bilo u kom svojstvu vi ovde nastupate, vec kakvo je vashe mishljenje (to bar svako ima) o selektivnom gnevu und pravednishtvu drazesne Jelene?
To shto ste se izmigoljili u odgovoru ipak mi govori neshto - na putu ste da shvatite. ;)

Inache, za vashu info, nishta me ne boli, nishta me ne tishti. Kazem samo da licemerje ne treba podrzavati, aplaudirati mu i diviti mu se. Naprotiv.


Sikerte, da se ne

Sikerte, da se ne objasnjavamo bez potrebe; vi ocito mislite da to sto govorite i pisete ovde, na ovom blogu, ima nekakve tezine, svrhe i smisla, a po mom skromnom misljenju u vasim postovima nema nista od toga i, stavise, smatram vas vec duze vreme otkako vas silom prilika pratim, jednim dosadnim zanovetalom s kojim raspravljati bilo sta predstavlja cisto gubljenje vremena. Da ne ispadne da sam hipokristican, evo da citiram vase nemusto brbljanje, jedno mesto iz vaseg poslednjeg posta koje vi izgleda smatrate dobro plasiranim sarkazmom: "vec kakvo je vashe mishljenje (to bar svako ima) o selektivnom gnevu und pravednishtvu drazesne Jelene?"

Zbilja drazesno. Nadjite sebi drazesnog i ravnopravnog sabesednika (toga bar ima), pa razmenjujte svoje opservacije o "o selektivnom gnevu und pravednishtvu drazesne Jelene", mudrujte i poducavajte druge kako "svako bar ima svoje misljenje" (u vasem slucaju to je , na zalost, vise nego cesto tacno), a mene manite sa tim jeftinim, srednjoskolskim doskocicama i postedite me svoje nepotrebne paznje. I, pre svega, vase sumnjive drazesnosti.


Razdrazesni Carlo Ponti

Uf, hebote, koliko jeda u ovoj gomili rechi. A sve to, samo zbog jednog pitanja.

Moja teza da svako ima mishljenje ochito je bila pogreshna.

P.S.
A "silom prilika" je mocno. :p
Vidite, ja sa neobichnom lakocom zaobilazim vash blogerski opus, shto cu ubuduce josh revnosnije chiniti.


Sikert: ".S. A "silom

Sikert: ".S.
A "silom prilika" je mocno. :p"

Da ne ostane na tome da izigravate lingvisticku sfingu, izvolite reci sta vam smeta u pomenutoj sintagmi.

Pokazite se u punom sjaju.


Prstic + tochkic na mouse-u = zbogom ostajte

Nije problem u sintagmi, nemojte se plashiti da cemo se preganjati oko pravopisa.
Smeshno je to shto niste chuli za opciju "skrol".


Da ti sad ja odgovorim,

Da ti sad ja odgovorim, Donalde: nisam bio lenj nego sam prebrojao koliko puita si prozvao Milicku, Pontija i mene na ovom threadu, i ispalo je da se to desilo ni manje ni vise nego 9 puta!!! (i slovima: DEVET puta!). To je zlatna mera tvoje upornosti danas.

A kad covek na kraju uzme i lepo ti odgovori, onako kako zasluzujes, i kao sto ti je Ponti odgovorio, ti se kao nesto cudis, nadjes se odjednom uvredjen i jos ga savetujes da tvoje postove jednostavno zaobidje (skroluje): "Prstic + tochkic na mouse-u = zbogom ostajte"

Dobar je taj tvoj savet, ali devet puta je devet puta i skrolovati postove Donalda Sikerta svaki cas ipak je naporno. Naposletku, zasto ti, Donalde Sikerte, uopste pises te svoje nesretne komentare na blogu B92 ako sam savetujes nas, svoje korespodente, da je najbolje da ih preskocimo (skrolujemo)? Zasto tracis i nase i svoje vreme?

Donalde, evo tvojih devet postova koje je po tvom samokriticnom sudu valjalo preskociti (skrolovati), tek da te podsetim na meru i obim tvojih zaludnih napora, kao i one najupornije blogere koje ovo vise ne mrzi citati:

1.
Donald Sikert (6 Mart, 2007 - 17:48)

Gospodja Milic se, na primer, toliko usredsredila na postavljanje pitanja (x 15) da je odgovor nije, ispostavilo se, ni zanimao.
Iz kog razloga su se u tu prichu upleli balanseri gospodje Milic, gospoda Carlo Ponti i zoxter, nikada mi nece biti jasno.

Eto.
Ako treba, nastavice se...

2.
Donald Sikert (7 Mart, 2007 - 00:43)

Znachi...ne treba nastavak?
Svi zadovoljni.
I Balanseri?

3.
Donald Sikert (7 Mart, 2007 - 18:22)
zokster,
Nisam siguran koliko ti je pametno da se bavish temom u kojoj se i njena postavljachica, gospodja Milic, toliko slabo snalazi.

4.
Donald Sikert (8 Mart, 2007 - 03:02)

Eh, Carlo Ponti, pa necemo se valjda ovako igrati?

Mislim, lepo je to shto vi insistirate na odbrani lika i dela gospodjice Milic (tko zna, mozda je u pitanju gospodin Milic?) ali je prilichno shoderski da se u tom naumu sluzite lazima.

5.
Donald Sikert (8 Mart, 2007 - 14:44)

Sorry seems to be the hardest word for Carlo Ponti

I otkud vam ideja da se, kada se insistira na argumentima, radi o napadanju?
Vi diskusije dozivljavate kao napade i odbrane?
Govori li to vishe o vama ili o meni?

6.
Donald Sikert (8 Mart, 2007 - 13:51)

Za beskompromisnog i principijelnog Carla Pontija+Zokstera

...Imate li vi, gospodo Carlo Ponti und zokster, neko tumachenje za ovakvu hipokriziju?

7.
Donald Sikert (8 Mart, 2007 - 14:57)

A ja bih se zakleo da ste se uziveli u ulogu portparola. Gde Jelena, tu i vi.
But, pitanje nije bilo u kom svojstvu vi ovde nastupate, vec kakvo je vashe mishljenje (to bar svako ima) o selektivnom gnevu und pravednishtvu drazesne Jelene?

8.
Donald Sikert (8 Mart, 2007 - 21:11)

Uf, hebote, koliko jeda u ovoj gomili rechi. A sve to, samo zbog jednog pitanja.

9.
Donald Sikert (8 Mart, 2007 - 22:14)

Prstic + tochkic na mouse-u = zbogom ostajte


E pa Donalde Sikerte, evo da

Evo, Donalde Sikerte, da ne ispadne da nisam poslusao tvoj savet. Kao sto vidis jesam - i zbogom ostajte.


Priznanje

zokster,
Vi se to kandidujete za mog hronichara ili shta?
Kako vas nije mrzelo?
Mislim, na momente deluje k'o sluzbena beleshka. :)
Predlazem da, osim u uvodnom delu, gdegod pishe D.S. izvrshite zamenu sa rechju "lice".

A i ovo iznurivanje, jedan pre podne, drugi popodne, samo fali lampa u lice. ;)
Ok, priznajem, prechesto sam vas pominjao. Necu vishe. To sam rekao i vashem kolegi iz jutarnje smene.

P.S.
Uostalom, uvek mozete posmatrati situaciju iz jedne opushtenije vizure - koliko smo vi i ja bliski kada se ukaze fenomen cirjakovic, na primer.


Ne znam zasto

Coleta svi napadaju? Zato sto je Djelic najsimpaticniji od postojecih kandidata za premijera, pa se solidarisemo s njim? Pa ok, mozda jeste. Ali ono sto je sustina Coletovog posta je jednostavno istina. Meni je od samog pocetka "smrdelo" sto Boza ide u Davos, odnosno koga tamo predstavlja. Ok, mogli biste reci da nije isao kao buduci premijer, ali na osnovu onoga sto je tamo govorio, kome je sta obecavao (navodno) i sta je ovde pisao, definitivno je licilo kao da je tamo u svojstvu buduceg premijera.

Ja sam u jednom postu tada pitao da li Boza pravi racun bez krcmara. I izgleda danas da je stvarno tako - da je napravio racun bez krcmara. Cole samo na to (mozda nekima neprijatno) podseca. Sta je lose u tome? I mislim da njegova pitanja svakako zasluzuju odgovor - stavise svi mi zasluzujemo da cujemo odgovore na ta pitanja.


Hvala Vam sto ste me pravilno razumeli

..moja ideja nije bila da se dezavuise B Djelic, ni kao strucnjak, a ni kao kandidat za premijera...o tome sam vec rekao sta mislim.Ipak po starom dobrom obicaju u Srbiji se zamene teze, pa onda onaj koji nije kriv, ispadne kriv.I da budem do kraja jasan...Slicno sam razmisljao kada se pojavila, npr, Ana Sofrenovic, koju takodje cenim i postujem, ali ona je napisala tekst, posle koga je dobila nebrojeno pitanja, pozdrava...i nista.Nema je! Naprosto ne znam cemu njeno pojavljivanje, pa i nepostovanje ljudi, koji nju postuju.Nije morala da se pojavljuje na Blogu, pa joj niko nista ne bi ni prigovorio...Ako neko misli da je lako, svakoga dana biti na Blogu, i svaki slobodna trenutak koristiti da se odgovori, grdno se vara. Ima nas nekoliko koji zaista revnosno i pisemo i odgovaramo.Onog trenutka kada ne budem vise mogao da odgovaram na pitanja, ili pisem Blogove, najavicu to par dana ranije...i skloniti se, bar do trenutka kada cu to ponovo biti u stanju.Ni manje ni vise!Mislim da je to korektno i prema B92 i prema svima koje zanima ono sto pisem.
Hvala
Poz.
BKC
ps/znam da je ponekad dosadno citanje odgovora koji tezze da budu principijelni i korektni, bez uvreda i pljuvanja, ali svi na jednoj sdtarni trazze "dosadnu' drzzavu, a vecina bi ipak malo senzacionalizma//.


Hm, Vasilije se slaze sa Jasnom???

napomena za gospodina Kovacevica: izvinjavam se sto post saljem na ovu vasu temu posto pripada temi Biljana Srbljanović – ministarka kulture ?! Svetlana Lukić - ministarka za medije?! i komentar je na postove gospodje Hag ("Vi stvarno mislite ovo što ste napisali:") i gospodina Cirjakovica ("sve") pri kraju druge strane. Taman kad sam ga napisao, tema je bila zatvorena, pa rekoh aj' da mi ne propadne trud i dok mi je jos u clipborad-u. Mozda ga g. Cirjakovic i Jasna procitaju. Pa ga saljem ovde znajuci da ste vi najdemokraticniji i najtolerantniji od svih VIP blogera :-)

Hehe da mi je ovo (mislim na slaganje sa Jasnom) neko rekao pre neki dan, ne bih mu verovao :)))

Gospodine Cirjakovicu,

Onaj clanak/feljton o Latinki je jedan od primera zbog kojih ja mislim o NIN-u losije nego sto bih to zeleo. I to ne zato sto imam dobro misljenje o Latinki ... a uglavnom sam kriticki raspolozen i u odnosu na partiju/opciju za koju tvrdite da im je ideolog. Jednostavno je NEPRIHVATLJIVA bila ta kolicina ANONIMNIH INFORMATORA.

Mogao bi to covek da razume da je clanak bio pisan u davna komunisticka vremena kad je spomenuta osoba bila na vlasti. A sada mi izgledaju ti anonimni izvori ok ako se pise o nekim tajnim sluzbama, kriminalnom miljeu itd. Pa i to u razumnoj meri. Ali o osobi koja vec decenijam nema nikakav politicki uticaj a navodno je ideolog minorne "partijice"? I to u vreme u kojoj svaka "susa" moze da pljune na svaku politicku licnost pocev od predsednika drzave i vlade? Ma dajte, ako vec niste mogli da nadjete one koji ce da to kazu pod punim imenom i prezimenom, niste trebali ni da pisete takav clanak. Mozda to JESTE sve tako kako ste napisali. Ali onako kako je napisano, ne odgovara jednom ozbiljnom politickom nedeljniku. Nego obicnom rekla-kazala na nivou Kurira ...

I slazem se sa Jasnom da u vasem listu treba da budu objavljeni intervuji Cede Jovanovica, Filipa Davida, LATINKE PEROVIC ... i drugih "sa te strane". I rado bih procitao i intervju Seselja a i nekih drugih sa druge strane. Pa narvano da me intersuju gledista ljudi sa SVIH strana politickog spektra ako zelim da formiram SVOJE MISLJENJE ... i o njima a i o politickoj sceni Srbije.

Hehe jedino se u ovom drugom delu sigurno ne slazem sa Jasnom. Posto nju interesuje samo JEDNA strana (mada cita priljezno i ove druge - pa kako bi inace imala kontraargumente:))). Pa bi i vas rado "proterala" na neki drugi blog (a i mene sigurno). A meni drago sto ste tu :-)

Pozdrav,
Vasilije


Vasilije,

samo da ti se javim, pozdravim te i pitam za junačko zdravlje.


Dracena,

drago mi je da te vidim :-)

I zelim ti da tvoje junacko zdravlje bude isto kao i moje - odlicno :-)


Pa ok....iskoristili ste mogucnost

izneli svoje misljenje...Hvala za komplimente!
BKC


Prebezi, dobrodoshli!

Quote:
Hehe da mi je ovo (mislim na slaganje sa Jasnom) neko rekao pre neki dan, ne bih mu verovao :)))

Chovek se uchi dok je ziv.
Zelim vam da i ubuduce pazljivo chitate Jasnine tekstove i iz njih crpite razum i osecajnost. ;)

A vidim i Dracena se, na svoj karakteristichno umotan nachin, priklanja vama tj. Hag.


ok g. Sikert ...

... poslusacu vas, i crpicu Jasnin razum i osecajnost ... Kad je u pitanju jedna, NJENA, strana. A ignorisacu mrznju i ostrascenost, kad su u pitanju sve ostale strane ;)


A na Milutina bi mogao da se

A na Milutina bi mogao da se ugledas u pogledu dalekometne ejakulacije.


Hehe g. Zokster ...

... pa necu ja da se mesam u vas "resor". I nemojte se vi dati omesti kritikama nekih "zlih" jezika koji tvrde da ste suviste matori za omiljenu vam sportsku aktivnost. Samo vi i dalje trenirajte u romanticnoj tami vase devojacke sobice ...

Konkurenta verovatno nece uspeti da pobedite, ali je bitno da se vi drzite one olimpijske "vazno je uzivati" :))) Ma ne mozete vi tog protivnika da pobedite ni po inteligenciji ... ali sta ima veze, to je i tako (uglavnom) pitanje genetike ...

Vaznije je da mozete (verovatno) da ga pobedite u gramatici ... Gresi covek ponekad kad pise ono "ne" ... pa mu ne mozemo onda priznati da je u pravu u mnogim stvarima ...


Virtuelni Ananije: potegao

Virtuelni Ananije: potegao si samo u ovom postu protiv mene: genetiku, gramatiku, seksualne aktivnosti, gerontologiju, inteligenciju, sport, Olimpijadu i devojacku sobu... Ukratko, sahranio si me. Po meri svoje inteligencije, dara i pismenosti.


Pa zokster,

Pa zokster, potegao si i ti stotine i stotine postova protiv mene. Bez ijednog vidljivog razloga (osim sto se ne slazes sa mojim misljenjem). I svi su bili ovako "dubokoumni, smisleni i imale veze sa temom" kao ovaj tvoj prethodni. I ja ti UGLAVNOM nisam odgovarao. A sad kad sam napisao par recenica ... "decko" nam se nasao pogodjen...

Mada si u pravu ... i tih par recenica su gubljenje vremena - izvinjavam se i tebi i meni zbog toga :-) Ignorisanje je mnogo bolje resenje ...


Virtuelni Ananije: "Pa

Virtuelni Ananije: "Pa zokster, potegao si i ti stotine i stotine postova protiv mene. Bez ijednog vidljivog razloga (osim sto se ne slazes sa mojim misljenjem)."

Osim sto se ne slazem sa tvojim misljenjem. Prava sitnica. Tricarija. Svekojesta. Koga briga za Ananijevo cenjeno misljenje?


Šta je bilo Donalde,

oštriš kandžice od zore?

Uvuci kandžice, Donalde, za mene ti nisu potrebne. Ako se dobro sećaš, ja sam prema tebi uvek bila prijateljski raspoložena, iako si ti prema meni uvek negovao oštar pristup.

Sa Jasnom se nikad dosad nisam ni u čemu složila, a ovu diskusiju nisam ni pratila, nego pozdravila Vasilija, što učinim uvek na prvom mestu gde ga sretnem.

I molim te, pronadji bar jedno mesto gde sam ja govorila "umotano"? Možda i jesam, a da toga nisam svesna, pa se, molim te, potrudi i citiraj me.


Bilo je, onako, usput

Dracena,
Oshtar pristup je standardna mera od, za mene, neprijatnog intimiziranja.
Da se potrudim i citiram? Nemam ja tu vrstu elana i sistematichnosti poput zokstera.
Mrzi me. Shvatite to kao moj utisak o vama.

Nego, otkud vam ideja da je ovo "pozdravljanje Vasilija gde god ga sretnem", bilo kome i na bilo koji nachin interesantno? Verujem da se i samom Vasiliju sqrchilo, no zeli da se profini pa cuti.


Donalde,

Vaš način odbrane od "intimiziranja" je vaša stvar i nemam ništa protiv da tako i ostane, ne smeta mi, samo uzgred u polušali pominjem.

Utisak vas jako vara. Trudim se da uvek iznesem jasno i otvoreno šta mislim o temi o kojoj diskutujem. Istina jeste da izbegavam da vredjam ljude: ja za tim nemam potrebu, a ni drugima moje uvrede ne mogu biti od koristi. Ali tu nema ničeg umotanog.

Slažem se da moje pozdravljanje Vasilija nije čitaocima interesantno, ali eto, dopuštam sebi da malo zloupotrebim blog. Da li je to Vasiliju dosadilo? To prepustimo Vasiliju. Očekujem da će mi otvoreno reći ili bar staviti do znanja kad mu dosadi. Osim toga, ne znam zašto vi branite Vasilija od mene, kad on ume da se sam odbrani i od većih dosada.


Pa Donalde, nije bas tako

Pa Donalde, nije bas tako (sto se mene tice). Dracenu smatram jednom pametnom i prijatnom osobom, pa mi prija i njen pozdrav... Ovde na blogu se trudim da NIKAD nikog ne uvredim (osim one koje vredja drugacije misljenje) ... a meni se suprotno desava non-stop. Ne doticu se mene te uvrede mnogo i uglavnom ih ignorisem ... ali ipak prija coveku i poneka rec dobrodoslice :-)

Inace se slazem da je to nesto neinterasantno za vas ostale ... Ali tu na blogu ima toliko raznih licnih poruka i prijateljskih pozdrava ... o kojekakvom trash-u i da ne govorimo. Tako da racunam da poneka takva sporadicna prijateljska porukica koju razmenimo Dracena i ja ne kvari "idilicnu razmenu konstruktivnih misljena" ;)...

Pozdrav,
Vasilije


Virtuelni: "ali ipak prija

Virtuelni: "ali ipak prija coveku i poneka rec dobrodoslice :-)"

O, dobro nam dosao, Virtuelni Ananije.


Hm,

neko sa smislom za humor kao sto je tvoj i tvog prijatelja Pontija bi ti odgovorio prepisivanjem tvoje recenice dobrodoslice ... samo sto bi u imenu izmenio jedno jedino slovo: "A" u "O" ... Ali ja necu, posto sam (kako neki primetise) fini ;)


Prijatelj se u nevolji poznaje

Ti, dakle, želiš da te pozdravimo sa: "O, dobro nam dosao, Virtuelni Onanije."

Rečeno-učinjeno.

Prijateljski pozdrav (bez rukovanja, molim), CP


ah, tu je i najbolji

ah, tu je i najbolji prijatelj, cimer i kondicioni trener dragog nam zokstera ... izasao i on na blogovsko svetlo iz romanticnee tame :)))

Hehe a ovaj decko je (izgleda i pomalo) inteligentan ... pa je uspeo da ukapira ono u vezi jednog slova (pa nije mala sala jedno celo veliko slovo:D) ... E sad sto nije ukapirao da je adresa bila devojacka sobica (sa dva nerazdvojna drugara), nema veze...

A ja moram sad da vas napustim. I zelim vam prijatan trening i puno dobrih takmicarskih rezultata ...


Vurtelni: "A ja moram sad da

Vurtelni: "A ja moram sad da vas napustim."

Kamo lepe srece da je to istina.