Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Sanja Perić

E, moji astrolozi...

******Došao je i taj dan. Od danas je u BG astrološka konferencija, lepo, jel da? Jeste, eto malo širimo bratstvo i jedinstvo među astrolozima, kad bi se zezali, jer je takva misija više nemoguća nego sva tri dela istoimenog filma. Zašto je to tako? Pa recimo zato jer im se ciljeve razilaze, načini nepodudaraju, pripadaju različitim školama, negde u sebi duboko željni slave, pa nepoštovanje tuđeg rada i dela cvrči kao vrelo ulje kada se smeškaju i glume neko interesovanje za ono što im pričate.


Born to blog!

Born to blog!Born to blog!Priznajete li zavisnost blogovanja?

Pre samo šest meseci, nisam znala šta je blog, HTML mi je bio špansko selo, skup kvačica i crtica, a danas kao nepopravljivi skriboman ne mogu a da dnevno nešto ne postavim, ne prokomentarišem...

Jednom mi je jedan prijatelj rekao, "znaćeš da si pravi bloger onog trenutka kada budeš imala u glavi ideju za sledeća tri posta." Tada, kada sam otvorila svoj prvi blog kod Lepenskog ideja mi je bila, pisati tu i tamo, voditi dnevnik, i kako god, to je bio početak moje blogerske avanture, a kao svaki pravi avanturista širim se blogosferom, pa ću od danas pisati i ovde. Dobro vas našla!


Syndicate content