Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Jedna molba

Upućena pre svega ekipi koja je vodila prilicno besmislen dijalog na blogu gospodina Cvetkovića da to vise ne cini ni ovde niti na blogovima drugih autora.
Nije u redu da zatrpavate i nas i druge citaoce "šumom" koji devalvira kvalitet ovog bloga.

Shvatite da ni ja a ni moje kolege nismo u mogućnosti da 24h izigravamo policajce na ovom blogu pa ćemo biti prinuđeni da ukidamo prava pristupa onima koji ne poštuju osnovni kućni red.

Poslednjih dana bio sam jako često u ulozi pandura iako to nikako ne bi trebalo da radi direktor sajta. Bilo mi je vazno da Blog krene kako treba i cini mi se da je na dobrom putu. Medjutim to zaista nece biti moguce ubuduce i moderaciju ce pored samih autora raditi i ljudi koji ce dobiti striktna pravila tako da nece imati previse vremena da vam cinculiraju kao sto sam ja radio ovih dana. Dakle desavace se ukidanja pristupa bez upozorenja i molbi. Broj komentara eksponencijalno raste iz dana u dan pa imajte razumevanja.

Zato vas evo jos jednom molim da se pridrzavate osnovne kulture komunikacije na blogu koja podrazumeva konstruktivan pristup pre svega, koncizno iznosenje misli, izbegavanje beskonacnih dijaloga u chat maniru i  naravno potpuno iskljucuje govor mrznje.

Svakako da zadrzavamo pravo selekcije kako autora tako i komentatora bloga jer nam kvantitet nikada nije bio prioritet. Drugim rečima nećemo odobravati pristup apsolutno svima, već zaista samo onima koji mogu podići kvalitet Bloga 

Hajde da nastavimo svi zajedno da gradimo nesto sto će nas i ubuduće još više zabavljati.

Živeo P. Azdejković (mogao bi biti predsednik kućnog saveta)

Hvala vam