Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Dnevnik iz Jerusalima

Raduje me sto mogu da najavim blog koji će stizati direktno iz Jerusalima. Sa nestpljenjem ocekujemo da Srdjan Fuchs započne svoj dnevnik i tako nam prenese bar deo atmosfere u kojoj se ovih dana živi i radi u ovom gradu večitih strepnji.

Takođe radimo na tome da na B92 Blogu dobijemo i dnevnik iz Libana.

Sve predloge u vezi sa ovim blogovima mozete ostaviti u vasim komentarima na ovaj tekst a kasnije direktno i samim autorima.

Ispod vam prenosim biografiju Srđana Fuchsa.

...............................................................................

Radim kao instruktor sa autističnom decom (Israeli Society for the Autist Children), i sređujem arhive jugoslovenskih Jevreja iz 2. sv. rata u Dokumentaciji Jevrejskog naroda pri Hebrejskom univerzitetu u Jerusalimu. završavam studije biblistike na Američkom institutu za biblijska istraživanja (American Institute for the Bible Research in Jerusalem). paralelno, u sklopu posla, učim na kursevima specijanog obrazovanja pri pomenutom Izraelskom društvu za autističnu decu. u Izraelu sam od juna 1999. Rođen sam 1975. godine u Beogradu, gde sam proučavao nesvršeno srpsku književnost za južnoslovenskim jezicima. služio sam u vojsci Jugoslavije 1996-97. godine, u sanitarnoj službi. Srđan Fuchs