Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

I ona se vratila!

Deja vuDeja vuOvo je godina velikih povrataka. Vratio nam se Supermen, King Kong, Kristina Agilera (sa novim pesmama), Dajana Ros (sa starim pesmama), Kapetan Džek Sperou sa sve brodom... Svoj filmski dolazak najavljuju Volverin, Srebrni letač i Tor.

Još uvek čekam Dejvida Finčera. Za njega ima nade. Trenutno snima film Zodijak, o čuvenom serijskom ubici koji je terorisao San Francisko šezdesetih i sedamdesetih.

Moram priznati da od svih silnih povrataka, po ovoj vrućini, najviše mi prija povratak Beyonce. Lepo za oko, lepo za uho, a mozak u tegli. Lepo devojka uhvatila svog dečka Jay Z-ja za kaiš, i snimila pesmu za ovo leto: Deja Vu. Spot je veoma vruć. Ko mi ne veruje, može da ga pogleda:

http://www.beyonceonline.com/Video/Beyonce_DejaVu_VidFull.mov

Doduše nije ona nigde ni odlazila da bi morala da se vraća. To se više odnosi na njenu solo karijeru. Posle silnih filmskih uloga, raznih pesmica za filmove, kao i poslednjeg okupljanja grupe Destiny's child, Beyonce u punom sjaju ponovo (skoro) sama, uz pomoć svog dečka snima novi album. Dečko malo švrlja, ali je za razumeti ga. Ko nije video njegovu štićenicu Rihannu, taj ne zna šta je propustio.

Za one silne mrzitelje, kojima verovatno sada rastu rogovi dok ovo čitaju i pitaju se "Kako bre može", da kažem da to nije sve sto se ove dive tiče. Ono što mene najviše interesuje je filmska verzija čuvenog Brodvejskog mjuzikla DREAMGIRLS. U filmu će pored Beyonce glumiti još i Džejmi Foks, Edi Marfi, Deni Glover... Inače mjuzikl je inspirisan karijerom grupe Supremes i Dajane Ros. Predstava je odigrana 1522 puta, nominovana za 13 Toni nagrada, osvojila 6 Tonija, pesma iz mjuzikla And I'm Telling You (I'm Not Going) dospela je u Top 30 Bilbordove liste...

Verovatno to malo zanima ljude koje dolaze na ovaj sajt, ali zbog onih malobrojnih da kažem da album B DAY izlazi 5. septembra.