Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Bioskop "ODUŠAK"

Ponovo radi bioskop!Ponovo radi bioskop!Pametni ljudi kažu: "Ako ih ne možeš pobediti, pridruži im se!". Tako i ja. Ne kažem da sam pametan, nego praktičan.

Jako sam ponosan na svoje blogove, a još više na ljude koji na njih svraćaju. Primetio sam da koju god temu da započnem, uvek nekako završimo na priči o filmu. Malo je nezgodno da raspravljamo o filmu negde između Bijonse i Pahomija, pa mi je bilo najlogičnije da se otvori jedan pravi kutak za sve ljubitelje filma.

Pošto je ODUŠAK (bio) pravi hit, logičan je nastavak BIOSKOP "Odušak". Ovde je sve dozvoljeno: pričanje, telefoniranje, pušenje...

Može da se razgovara o aktuelnim hitovima, filmskim klasicima, filmskim tračevima, budućim projektima, ličnim razmišljanjima, idejama, glumcima i glumicama... šta god, samo da ima veze sa filmom.

I pre svega da se zahvalim doživotnim članovima kluba Odušak, BebiodLonchara i Andjeliji. Ovo je ipak bila njihova ideja.

Nadam se da će od ovoga biti neke koristi. Voleo bih da snimimo dokumentarni film zajedničkim snagama. Za početak nam je potreban scenarista....