Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Ne u porodicu! Radikalima! Dulićki - može

Goran Cvetanović: leskovački lovac na ustašeGoran Cvetanović: leskovački lovac na ustašeNisu dugo izdržali radikali u svom hipi fazonu. Opet je pokuljalo zlo. Anonimus za širu javnost, doktor Goran Cvetanović, raspalio ponovo po Ivani Dulić Marković. Kao, moramo mi da vidimo šta su njen brat, tata, pas i kanarinac radili tokom rata u Hrvatskoj. Nije što su Hrvati, to je, kao, sasvim kul, svi smo mi pomalo GSS (izvinjavam se Goranu), nego što su ustaše! Zamisli, nisu bili u Vojsci Republike Srpske Krajine.

I sve to samo par dana pošto je potrešeni Toma Nikolić preteći zavapio gostujući na RTS-u da mu se ne dira u porodicu. Kao, radite meni šta hoćete, al', nemojte da mi prozivate ženu.

Podržavam.

Nego, šta ćemo sa porodicom i familijom Ivane Dulić? Ko će da zauzda razuzdane radikalske strelce? Njoj može da se dira porodica?

Gledam komentare na poslednji radikalski napad mraka i ludila - jedni osuđuju, ima onih koji su otvoreno za taj diskurs, ali najzanimljiviji su mi oni, kao "objektivni", koji su u fazonu "e, a šta ćemo ako je sve to istina".

Pa, šta "šta ćemo"? Kakve veze ima šta radi nečiji brat ili otac? 'Ajde za bračnog druga ili maloletnu decu da te neko i prozove (ako si funkcioner), za to donekle i odgovaraš (ono prvo biraš, ovo drugo ti vaspitavaš). Al kakve veze, gospodo radikali i prikriveni radikali, ima gde je nekome bio brat i kakav mu je otac?