Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Veliki brat

Lepo ime - EnaLepo ime - EnaPočelo je!

Utisci se još sležu. Srbima je malo 12, pa su u kuću ubacili 14 stanara! Vrlo šaroliko društvo. Mislim da je ženska ekipa dosta jača. Mnogo jakih žena na malom prostoru (600 kvadrata), ne sluti na dobro. Ja sam slab na crvenu boju, tako da moj glas za sada dobija Ena.

Muški onako: od četnika do metroseksualaca. ZaObožava "Isijavanje"Obožava "Isijavanje" svakog po nešto. Za napaljene tinejdžerke i sve one koji se tako osećaju, Marko je dobio konkurenciju u tri godine starijem Ivanu. Udario pijanista na DJ-a. Težak izbor za Srbiju koja voli ipak turbo folk. Bar onaj vidljiviji deo.

Solidan početak. Ja kao svaki "normalan" građanin ove Srbije uvek očekujem katastrofu. Kad dobijem nešto što je pristojno, onda se oduševim.

Eto dobismo "skoro Jugoslaviju u malom". Nema hrvata (ono imaju svog Brata) i slovenaca. Makedonci nas za sada samo gledaju. Zato imamo goste iz inostranstva: iz Nezavisne nam Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Nacionalne manjine možda budu neki drugi put.

Super bakaSuper bakaNajveće iznenađenje je svakako "Super baka", gospođa Veselina. Rođena 1948. ova gospođa izgleda bolje nego većina tinejdžerki. Svaka čast na izgledu i hrabrosti.

 

Kad smo već kod hrabrosti, Vesna "Miss YU" ex Jugović, skinula je crninu posle osam godina i promenila prezime u ..... DA VINČA. Po uzoru na Vinču, šta god to značilo. Nadam se da će je pozvati u neki budući Celebrity Big Brother.