Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

"U Srbiji pušenje nepoželjno"

Danas se u novinama pojavio oglas Vlade Republike Srbije. Plaćen našim parama naravno. I to se oglasilo Ministarstvo zdravlja lično sa sve sloganom DOBRODOŠLI U SRBIJU. I OVDE JE DUVANSKI DIM NEPOZELJAN!!!! Pa onda ide tekst pod nazivom SRBIJA PROTIV DUVANSKOG DIMA, koji objašnjava tri nova zakona: o zabrani pušenja u zatvorenim prostorijama, o oglašavanju i o duvanu.

Zdrav život ministra JočićaZdrav život ministra JočićaKako ih nije sramota! Nas Neobavešteni premijer LIČNO otvara novu fabriku duvana, a onaj njegov pit bul Kapitalac ubi se da u svom selu otvori koju fabriku istog! Zajednička država ode u dim, Srbija skoro šampion u pušenju (izvinite na izrazu), a njih baš briga. Čekaju rezultate.

Lepe su to pare od duvana. Brze. Nisu li se svi mafijaši ovog našeg Balkana upravo obogatili na švercu duvana. Oružje, droga i žene su nekako u drugom planu.

Naš prethodni Diktator se odrekao seksa sa svojim ženom (razumljivo), pa ga je upražnjavao sa narodom. Ova Vlada kaže narodu da se odrekne pušenja. Valjda imaju nešto u zamenu da nam ponude. Čisto sumnjam. Valjda ovaj narod ima bar toliko dostojanstva da ne puši pikavce.

Tek da se zna da podržavam akciju našeg ministra. Dosta mi je da budem pasivni pušač! Nema ništa lepše od čistog vazduha. A i zdrava pluća nisu za bacanje.

Odoh da vidim šta je bilo sa nepušačem Klarkom Kentom. Otac mu je umro, pa se stvari malo usložnjavaju…