Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Duel

design by HHdesign by HHDugo očekivani duel je došao! Duel kojeg su očekivali i sami ukućani. Prasica je obećala da će glasati sa četiri telefona i dići ceo Novi Sad.

Udario Boldrik na Crnu Guju! Kome se privoleti? Kome dati glas? Da li će se na ovom glasanju lomiti pitanja o nacionalizmu, poniznosti, patriotizmu, crnogorcima i muslimanima...? Mnogo pitanja, a nijedan odgovor.

Što se mene tiče, Nikola mi je bio gadan od dana prvog. Onog trenutka kada je ušao u kuću i stavio noge na stol, bilo je jasno ko je ušao. Nikola je muška verzija Ene. Takoteći prasac. Lenj, aljkav, provokator, licemer, neko od koga alkohol lako napravi svinju, doduše sa određenim smislim za humor koji profunkcioniše po neki put... I naravno ne treba zaboraviti njegove glupe nacionalističke ispade. Bio pijan ili trezan, on treba da se vrati kuću.


Nije valjda

da jos uvek ljudi padaju na VB i pale se na iste. O zemljo Srbijo progutaj nas :(


Srbijo, i "bogu" si teska...

...Nisam procitala nijedan ovakav teXt, ne zanima me.
Ali mi je veoma interesantno to sto neko moZe svoje vreme da trosi na pricu o Velikom bratu...Bolje citajte Orvela, nesrecnici.


ana

ne znam koga nazivaš "nesrećnici". ja pročitao knjigu, hvala na pitanju.
neko troši vreme na velikog brata, neko na izborne kampanje. ima se vremena i za knjige i muziku, muzeje i izložbe. u čemu je problem.
bolje bi bilo da nsrećniki koji ovde objavljuju komentare svoju kreativnu energiju usmetre ka nekakvom pisanju romana, pesama, priča... ili bar nek slikaju.


e da, anketa 1 i 2

KO ISPADA U SUBOTU?

anketa 1
NIKOLA 277 (54.3%)
EDIN 233 (45.7%)
Ukupno glasova: 510

anketa 2
Edin 785 (51.4%)
Nikola 741 (48.6%)
Ukupno glasova: 1526


Pozdrav Srdjane,

Nikola je stvarno ponekad gad, ali je i Jadranka mnogo konzervativna i cesto rastuzuje celu ekipu. Ali mislim da bi najzgodnije bilo da izadje Daliborka posto se druzi sa Nikolom i Draganom. Mislim da je Ivan najposteniji covek tamo i nadam se da ce da pobedi.
A ovi sto dizu noseve i ne gledaju VB neka se ne mesaju.


dmilos

obovavam dušebrižnike. puna im usta svakojakih prava, a moje pravo da gledam šta hoću se odmah dovodi u pitanje. mislim da to nema veze sa njihovim nosevima, nego kućnim vaspitanjem. ja ne idem okolo i držim lekcije šta ko treba da radi. moj blog - moj prostor. dobrodošli svi, ali postoje i granice.

ove nedelje je izbor između nikole i edina. i mislim da na kraju ivan treba da pobedi...


Jos jedan obozavalac dusebriznika

Propao mi dan ako mi neko ne izrazi brigu sto kad umrem necu otici u onaj zabran gde zubore potocici, dijamanti sijaju na nebu umesto zvezda a sve to garnirano lepetom andjeoskih krila. Jos mi je teze ako me neko zali zasto bas sada citam Henri Milera, Dejana Stankovica, Marovica, Srbljinovicku...a ne nesto o politickom pluralizmu. Do suza me gane briga sto zanemarujem Skrjabina a slusam Renza Arbora. Ocajan sam kad me zale sto ne gledam i svrsavam na majmune u Replici dok ne pocne BB. Ove poslednje dusebriznike obozavam do ludila. Srecna Nova Godina svim blogerima!


srdjanje bre

ovo konacno bitka na neutralnom terenu:))))
ko ce ispasti sve jedno mada ljakse ti dodje kao jeftine srpske komedije, a placljivko jbg in mi skroz dosadan bre
mada treba debele izbaciti prve i staramajku domacicu!


NS prasići

Čekaj Miloše, Jadranka i Daliborka (nažalost) nisu nominovane. Samo Edin i Nikola. I kako stvari stoje ovo će biti najdramatičnije glasanje do sada. Kako je Srđan to predstavio cela stvar se svodi na to da li u NS ima dovoljno prasića :). Nije daleko od istine. Ja kad bih glasao (a toliko lud ipak nisam), glasao bih za Nikolu. Iako je u ostalim stanarima imao više nego žestoku konkurenciju, mislim da se Nikola (pored Marka, Ene, Save, Maje i sličnih likova...) istakao tupavošću i napadnim pokušajima humora, koji ne mogu da vas ostave ravnodušnim. Posle toga vam se plače, ali ne od smeha. Nadam se da će da pobedi Ivan, iako je pomalo dosadan i ima crtu autističnosti, ali je među stanarima jedini pametan i kulturan, a pokazao je za ovih skoro 100 dana da je i kvalitetna osoba, a ne samo običan licemer kao recimo Daliborka. Zameram mu samo što u onoj situaciji kada je Marko pretio Saški nije reagovao, nego ga je pustio da divlja nad devojkom. Stoka!
Oni koji kritikuju Velikog Brata su samo delimično u pravu. Mogu da ih shvatim, jer sam i ja imao isto mišljenje, pa prvu polovinu nisam ni gledao. Mada i sad retko pratim, mislim da je emisija simpatična i da nije isprazna. Ima tu dosta psihologije i sociologije. U stvari, čitava emisija je svet u malom.
A sad malo da se ložim k'o budala:

NIKOLA NAPOLJE!!! :)))


Srdjane Pecarosu

Svaka cast majstore,zabacio si udicu a somici grizu li grizu.Mada kad malo bolje razmislim trula ti je fora da navlacis ******** na blog,pusti ljude da idu svojim putem blazeno je carstvo krotkima


Somić

Kad se vec sam javljaš, jel grizeš na suvo ili koristiš neku zaštitu? :))


aha

Ne znam ko je zbog cega ovde pisao, ali ja sam hteo da branim ljude koji to gledaju. Ako ste negde culi da je to emisija za "seljake" ne mora da znaci da su svi glupi koji je gledaju. A ako je nekome zanimljivo da zavlaci ljude, mogu samo da ga zalim sto mu je tako dosadan zivot. U svakom slucaju nemam sta da dodam


.. ne sluti na

.. ne sluti na dobro..
Volela bih da vidim N. napolju zato sto ne podnosim fasiste, zatim surove ,proste,strokave i pijane ljude. A da, i netalentovane glumce sa neuglednom spoljasnoscu - ova kombinacija je fatalna !
Ono sto bode oci je cinjenica da je Edin kao predstavnik druge nacije ostavljen na milost i nemilost ,zasto su mu to priredili a i on sam sebi nije mi jasno ?..
Falio je neki Rom,Madjar ,Albanac da razmrda stvar i da se vidi da postoje jos neka imena i drugaciji ljudi..
Neka ode zlo .


Ta "regionalna" koncepcija

Ta "regionalna" koncepcija srpskog Velikog Brata je zaista glupa. Edin može trpeti posledice zbog svoje nacionalne pripadnosti, ali isto tako to se može pokazati kao neka vrsta pozitivne diskriminacije, ako za izbacivanje Nikole stigne gomila glasova iz Bosne. U takvoj pozitivnoj diskriminaciji je Nikola već uživao, jer je bio nominovan mislim 9 puta, svaki put je uspevao da ostane u kući (osim ono jednom kad je ipak bio vraćen). To vraćanje ukućana je najveća glupost koju su producenti VB napravili. Zapravo, napravili su toliko svinjarija da nešto mislim kako će izgubiti licencu za VB...

Elem, nadam se da će Nikola da izleti. Šteta što će Jadranka ostati do kraja. Pre svega, šteta je što je uopšte ubačena u kuću kao kukavičje jaje.


Srdjane

Vec sam se zabrinula da nece biti bloga o ovom duelu... Jos jutros sam cula na radiju od Gorice ko je nominovan i ceo dan vijam da vidim da li ces postaviti ovu temu. Sad mi je lakse. Imam osecaj da ce ispasti Edin i zao mi je ako bude tako jer je Nikola lencuga i smarac. Nisam jos glasala, ali evo odmah cu (za Nikolu naravno, mislim protiv). :)))
Pozdrav iz NS


Edin napolje

Vojo

Bas se pitam hoce li mi autor bloga dozvoliti ovaj moj komentar.Sa iscekivanjem obrazlazem svoj stav pa sta bude.

Edin napolje ne zato sto je musliman, niti zato sto je Nikola Crnogorac, Edin napolje zato sto je losiji covek, covek bez mrve karaktera (sto se videlo kada rece onomad nicim izazvan JA izlazim pa onda junacki ostade), zato sto place ka neka zena :)(boze moj povredila ga pesma koja uzgred nema nista fasisticko u sebi,iako gore neko
zbog iste okarakterisa Nikolu kao fasistu, Edin napolje zato sto se oseca ugrozenim (iako svestan osude na koju ce naici moja sledeca izjava ovde nemogu da mu ne porucim sto si doso kad si znao da si ovde naj...o, :) unapred se izvinjavam svima kojima je ovo zasmetalo ali sujeta je cudo koje moras povremeno i nahraniti, Edin napolje zato sto Nikola i pored svih realnih mana, mana koje su gore nabrojane od ekipe koja navija za Edicu i dalje stoji kao covek, kao neko ko ima mrvicu karaktera, integriteta.

Nikola kao covek kojem je i cenjeni Edi priznao da je najpametniji tamo.

Nikoli priznajem sto je jedini covek od krvi i mesa, covek sa svim vrlinama i manama.Covek koji ima stav i koji se za stav bori te od njega ne odustaje.Nikola za razliku od ostatka ekipe velikog brata istoga nikada ne oslovljava sa bigi, sto je Edijev omiljeni izraz :), Nikola je znao da za ovih sto dana i da odbije zadatak recima, to necu da radim, to je glupost i idem svesno u nominacije, Nikola treba da ostane do kraja jer ako nista drugo ispratio je u direktnom duelu 8 - 9 takmicara i nadam se svim srcem ispratice i ovoga.

E sada posle ovog ostrascenog dela da i ja budem malo fin i da kazem da velikog brata ne pratim redovno, :) mislim cisto da se uklopim u gornju ekipu, naravno ako me primate u tim iako drugacije mislim no vi.

E da ne zaboravim Edin me je i nervirao sa onim sorcem Bosanske reprezentacije, mislim znam ja da to nije lepo sa moje strane ali za mene kao gledaoca je to opasna provokacija isto kao sto je Edinu provokacija pesma.

Svima onima koji ce da mi sada objasnjavaju kako Edi ima pravo da nosi isti, mogu samo da kazem i ja imam pravo da ga glasam i to pravo cu sa merakom iskoristiti.

Zato iako nisam mislio da cu ikada glasati i loziti se na pricu velikog brata ovaj put moram i to direktno isprovociran svima vama koji vise volite tudje nego svoje pamakar to moje bilo u stvari tudje.P.S ja sam Bosanac :)

Ja vise volim Nikolu, jer je covek,klasican gadni Crnogorac no opet covek sa karakterom, sirovim pocesto prostim humorom, za razliku od nedorecenog muljavog Edina koji ima pricu koja davi najstrasnije.

A da nemogu mu oprostiti ni onu nesrecnicu Maju koju je najbrutalnije navukao recima ja sve sto u zivotu radim radim sa mislima osecanjima itd a potom se pravio blesav i iskulirao istu kada se ona onomad vratila.

Koji licemer navuce nesrecnicu da mu pere gace a onda kao satro znas ja imam curu koju volim itd, pa bar da je ljudski dosao i rekao Maji devojko volim svoju curu nemogu da je varam,nego najmuljavije moguce koristi prednosti a kulira nesrecnicu....

To nerade dobri karakterni ljudi.

Dakle ako ovaj komentar bude objavljen eto nama rasprave do subote a tada nadam se da ce ishod biti EDIN KOLENDA PUBLIKA VELIKOG BRATA JE REKLA SVOJE I TI NECES DOCEKATI FINALE.Edine izbacen si....

Ps. oprostite mi na pravopisnim greskama, malkice sam umoran a malkice i nepismen ;)

Pozdrav svima


Nikola najpametniji?

Slažem se za to sa Majom, stvarno je navukao čini mi se :))), mada ne pratim toliko da znam detalje. Nego, nije mi jasno samo odakle ti to da je Nikola najpametniji u kući? To si baš hrabro rekao :)
Pozdrav!


Nikola je da prostis, covek

Nikola je da prostis, covek koji ume da zajebava samo slabijeg od sebe i to tek kad ima podrsku u gomili za svojim ledjima. Kad je sam i kad pametno oceni da ga gomila nece podrzati, podvuce rep i pobegne u cosak. Pa se ne da ni primetiti. Svoj humor i smisao za podjebavanje nije ni probao da pokaze na onom veselnniku Savi i drkadziji Marku, em mu falila m@da, em mu zenske ne bi dale da im mrsi ruse kose zbog pljuckanja ni njine ljubimce. Bio je manji od makovog zrna dok opet nije ostao sam da se iskijava na babi iz Obrenevca. Nekad davno cuo vic o junaku koji se vratio iz boja i doneo odsecenu ruku ubijenog Turcina kao trofej. Pitala ga zena -A sto coce ne donese odsecenu glavu ka' ostali ljudi? -Doneo bih i ja ali neko mu je odseka pre mene - odgovori joj on. E, da ne videh Nikolu, jos uvek bih mislio da takvi tipovi postoje samo u vicevima.


I da ne preskocimo Edina

A posto je tvoj post bio vise da se sprdas nad Edinom a tek usput da objasnis puku junacinu Nikolu, hajd' malo i o ovom drugom. Strefilo mi se da zivim u engleskoj zemlji. Ima samo dve stvari zbog kojih im se divim: kako uspevaju da opstanu na ovako ocajnoj hrani, i drugo, izuzetan smisao za humor na svoj racun. Lep primer za tu vrstu engleskog humora pokazao Edin juce kad je savetujuci Ivana sta je u redu a sta nije kazao: ne mozes pored nekog proci tek tako kao pored turskog groblja. Mrtav ozbiljan.


ej џеронимо

то сам и ја чуо, али се бојим да он није ни приметио да је то рекао. само ми се тако чини, не знам. а ово што си рекао за николу је толико тачнно, куднт агри мор.


Nije primetio

Naveo sam zbog toga sto taj detalj pokazuje da nije opterecen takvim stvarima. Da jeste, to mu ne bi preslo preko jezika ni pod teskom drogom.


Vojo

"zato sto place ka neka zena :)"

e ovim si ga bas ukopao! pitam se samo sta li ti je smesno?!


Slažem se. Mislim stvarno,

Slažem se. Mislim stvarno, šta može biti gore kod muškarca nego da plače kao neka žena?! Zapravo, mislim da je misao verovatno bila da plače kao neka p...a?

A obožavalac Nikole ima još jednu fantastičnu izjavu:

Quote:
...Edin napolje zato sto se oseca ugrozenim (iako svestan osude na koju ce naici moja sledeca izjava ovde nemogu da mu ne porucim sto si doso kad si znao da si ovde naj...o, :)

pa onda:

Quote:
E da ne zaboravim Edin me je i nervirao sa onim sorcem Bosanske reprezentacije, mislim znam ja da to nije lepo sa moje strane ali za mene kao gledaoca je to opasna provokacija
- stvarno nezapamćena provokacija! Nije mi samo jasno kako ga VB nije automatski kaznio nominacijom?

Quote:
Koji licemer navuce nesrecnicu da mu pere gace a onda kao satro znas ja imam curu koju volim itd, pa bar da je ljudski dosao i rekao Maji devojko volim svoju curu nemogu da je varam,nego najmuljavije moguce koristi prednosti a kulira nesrecnicu....
To nerade dobri karakterni ljudi.

Hm... da, sigurna sam da to autoru komentara, kao ni ostalim 95% muškog roda to nikada, ali nikada nije palo na pamet:)

Stvarno, taj Edin je neverovatni gad...


vojo

samo ti nama piši, da si ti nama živ i zdrav.
dobra diskujija uvek dobrodošla, samo da ne počnemo da se pič******.
ja se ipak negde duboko nadam da će ispasti nikola...


Dragi Vojo

Nikola jeste fasista ,pesma koju je pevao je "patriotska" ,nacionalisticka ,ratnohuskacka pa i fasisticka ,tu pesmu i mnoge druge pevali su ratnici brdjani dok su 4 godine gadjali Sarajevo ,tako da je Edin koji je sedeo u dolini i to prezivljavao mogao samo da se oseca jako lose u datoj situaciji . Nikola je takodje u magnovenju izjavio kako bi zaklao pomenutog Edina ... da li je potrebno jos nesto dodati.. A vama zasmetao dres Bosne i Hercegovime ??Dres?
A da, oseca se da ste SRBIN iz Bosne emitujete tu losu energiju.


dragi vojo

ja sam iz srbije pa mi jako smetaju četničke pesme. neću sada o stradanju familije od strane četnika u drugom svetskomratu. što se mene tiče, mogu oni četnike da izjednačavaju sa antifašistima i partizanima koliko hoće, ali su za mene bili i ostali zločinci i izdajnici. i ne izvinjavam se nikome zbog mog stava. samo zbog pevanja te pesme, nikola je morao biti izbačen iz kuće istog sekunda, onako pijanog, u gaćama, da se ostavi negde u šumi, pa neka se tamo druži sa svojim četnicima.


Potpuno se slazem !! Trebalo

Potpuno se slazem !! Trebalo ga je odmah izbaciti napolje (dicnog Zecu) jer su u pitanju ozbiljne stvari a ne neki stos..Tu su pukli kao organizacija sto se mene tice (mislim VB).


Vidim,lepo ste naucili...

...tu Titovu istoriju.Ono,partizani su heroji,a cetnici su izdajnici i ubice krvavih ociju.Mnogo ste gledali Bulajiceve filmove...Mislim da ste malo pobrkali stvari,za vreme 2.sv.rata na teritoriji tadasnje Kraljevine je vodjen i gradjanski rat,pored ovog protiv Hitlera.To je ovde valjda tradicionalno,volimo da ratujemo izmedju sebe.E,tu niko nije bio cist,ni partizani ni cetnici,svako je koristio svoju priliku za osvetu.Ima ljudi kojima su partizani pobili familiju i pretke,a ima ih i kojima su to ucinili cetnici...


benefactor

titova ili ne, četnici jesu bili zločinci. ti si mnogo učio istoriju kod vuka draškovića.ili gledali onaj kriminalni film nož.
jedino ste u pravu da je osim borbe protiv okupatora vođen i građanski rat.
ja nigde ne podržavam partizane, ali oni jesu bili antifašisti. takođe verujem da su i oni činili teške ratne zločine.
šta da se radi, istoriju pišu pobednici.


uaaaaa nikola

dragi moji muskarci...nikola je sramota za sav vas rod.
ne secam se da sam u svom dosadasnjem zivotu videla ''tusta i tma'' nekulture icga sve ne, u jednoj licnosti..
ako se on uopste moze nazvati licnoscu.


Kod mene ne...

U mom sistemu vrednosti ljudi kakav je Edin ne prolaze.
Sa jedne strane inteligentan, komunikativan, interesantan, neko sa kim verovatno nije dosadno, a sa druge strane pati od kompleksa vise vrednosti, egocentrik, sklon preuvelicavanju, koristoljubiv..
Iako Nikoli zameram puno toga, u ovom duelu apsolutno ima prednost.


Ja bih odmah na početku

Ja bih odmah na početku jednu digresiju: stvarno mi nije jasno šta na ovim blogovima rade ljudi koje BB uopšte ne zanima? Aman ljudi - kada vidite jedan ovakav blog preskočite i idite dalje, nema svrhe gubiti vreme ovde sa nama nesrećnicima.

Sada da se vratim na temu - Nikola ili Edin. Meni je Nikola takodje od samog početka antipatičan. Moram da citiram par pretodnih komentara, da ne bih ponavljala:

Quote:
...netalentovane glumce sa neuglednom spoljasnoscu - ova kombinacija je fatalna!

a zatim i:
Quote:
Nikola je da prostis, covek koji ume da zajebava samo slabijeg od sebe i to tek kad ima podrsku u gomili za svojim ledjima. Kad je sam i kad pametno oceni da ga gomila nece podrzati, podvuce rep i pobegne u cosak.

Edin ima jednu manu a to je da jeste sujetan, ali to mu je i jednina ozbiljnija zamerka. Uostalom, niko nije savršen. Nikola ima jednu vrlinu, a to mu je i jedina vrlina, a to je da jeste oštrouman, da ne kažem inteligentan. U tom smislu, nije teško zaključiti da moja dva glasa idu Nikoli, a ovom prilikom bih zamolila i sve ljude koji obično ne glasaju da naprave izuzetak - samo ovog puta - i glasaju protiv Nikole. 40 dindži košta, ali će zadovoljstvo biti veliko kada bude izbačen, I promise:)


nije jednu bas...

malo bosanac smara dosadan je, ali je izbor bio ko je gori obojica su bez veze ovaj prost malo ovaj teski smarac i zaov ono kao vili ceo svet sve budale mogli su obojica zajedno:)))))...


Da se razumemo

nije moje misljenje da je Nikola najpametnij tamo, to je misljenje Edina.

Ja mislimda niko tamo nije nesto pametan pa cak ni favorit Ivan koji se zakuca u cose i kulira sam, a posle ko general posle bitke deli savete ko je kakav.

Dakle da se ponovim Nikolaje najpametniji tamo nije moj stav niti moje misljenje vec Edinovo :)

Nikola zajebva slabije od sebe, istina a ko je pak jaci tamo od njega pa da zajebava toga?

Savo i Marko su u kuci bili degeni prolaznici i na njegovom mestu ja prvi nebih na njih obratio paznju, jer se paznja obraca na jake ljude nikako na slabe sto ova dvojica definitivno jesu...

Uzgred ja nisam Nikolin veliki fan samo mislim da je bolji coek od Edina.

Banalan primer za to je glasanje tj nominovanje, Nikola konstantno nominuje matorce jer im tamo nije mesto i u nedostatku matorih nominuje autisticnog genija.Koji ga verovatno nervira zbog zida oko sebe...

Edini od pesmice ne propusta da nominuje Nikolu i to pravde ovim onim a vamo prica i druzi se sa istim.

Da bar lepo kaze Nikola je seljak pevo je pesmu koja me je povredila ja bi danas ovde pisao tekst u kome bi branio Edina no ovako jbg...

Rece coek Edin, Nikola molim te da mi se ne obracas vise nikada pa i to pogazi i proprica sa Nikolom.

Mene licno nervira nedoslednost u stavu, ako sam nesto rekao iza toga ima da stojim, ili pak priznam zajebosam se kriv sam...Ovaj to neradi, nista.

Ziveo sami i ja u Engleskoj i od tog njihovog humora nisam bas video puno no hajde da pristanem na to da su Englezi duhoviti,i da je Edin duhovit covek zbog savetovanja Ivana i turskog groblja, no nikako ne mogu pristati na to da je Edin duhovitiji od Nikole, svakako kulturniji, svakako uzdrzaniji ali nikako duhovitiji. Mislim nema sada smisla da nabrajam Nikoline cesto nevesele provaleno no opet svakako ih je bilo vise uspesnih no kod Edina.

A da, Edin je najhrabriji, i to po sopstvenom priznanju,opet.

Mislim dali jak, stabilan covek, covek koji je siguran ima potrebu da se dokazuje.Nema, e pa Edi ima i bas zbog toga sto sve to Edin nije a tvrdi da jeste Edi napolje.

Uzgred Adisa, velis ti Nikola je sramota muskog roda, pa sto jes jes, nije covek reprezentativni primer no nisam siguran da bi ti volela da te tvoj deckic voli tako sto te koristi kao sto Edin koristi svoju devojku ili Maju.Mislim biraj kojojo je gore od te dve...


Zaboravih par

reci o Jadranki.

Kako se to Nikola izivljava nad nesrecnom zenom.

Tako sto je spavao u zenskoj sobi?

Izvinte jel mu to bio prvi put.Nije.

Jel to Jadranki prvi put da je musko trebalo da spava u istoj sobi.Nije.

Gospodji ne smeta da uzme 100 000 eura ali boze moj smeta joj cinjenica sto Nikola ima alatku i pored svih tih cura ce da je pokazuje bas njoj Jadranki :)

Mislim ljude ajde bre nemoj da se zajebavamo, Jadrankin i Nikolin sukob je sukob koji je realno nastao iz ogranicenosti i prostosti Jadranke.

Nikola je mogao ispasti dzentlmen i objasniti nesrecnici neke stvari no on je izabrao da se zeza sa njom jer je i ona izbrala da izigrava cednu postenu i finu zenu a u stvari takvoj zeni je mesto kod dece, na svom poslu, kod svoje kuce, nikako u velikom bratu...


Ne treba zaboraviti da je

Ne treba zaboraviti da je Jadranka u VB stigla "direkt" iz drugog reality show-a, "Menjam ženu"... mislim, šta reći...


NAVALI NARODE

NOVA TURA PRLJAVOG VESA,AJMO OVDE ZUTE GACE,DA VIDIMO KO JE CACKAO NOS,REKLA-KAZALA PO SNIZENOJ CENI,UZIVO KROZ KLJUCAONICU- COVEK NA WC SOLJI CITA NOVI SVET,CARAPE NOSENE TRI DANA,SPECIJALNO SNIMAK BRACNOG PARA KOJI SE SPREMA ZA SPAVANJE ''...GGGHHHH PLJUC DRAGA MOLIM TE NEMOJ VISE DA UZIMAS KALADONT,UZMI AKVAFRESH.-HOCU DRAGI SUTRA IDEM U NABAVKU,NEGO KUD UZE OVAJ BRUSHALTER SKROZ ME NAZULJA...'',I KAO PONUDA DANA SKRIVENA KAMERA U ISPOVEDAONICI U KATOLICKOJ CRKVI(saznajte kako je zena pomislila lose svojoj komsinici a ono se stvarno desilo,pa ovoj bilo krivo) I ZAPAMTITE GDE GOD KRENULI STA GOD RADILI DEBELA SVASTIKA VAS GLEDA


vlasta

gde si vlasto? gde je taj bermet, majku mu. :-)


anketa 3

borba je vrlo neizvesna. to pokazuje i sledeca anketa sa foruma veliki brat:

Edin 1002 (52.2%)
Nikola 917 (47.8%)

Ukupno glasova: 1919


Hint:

Ko je gledao 'Bice skoro propast sveta' Aleksandra Petrovica,
nek se seti Joske (Mija Aleksic),
i ne treba mu posebno objasnjavati mentalni sklop Nikole Djurovica - Zece...


x-2

Vreme je da "Osasuna" izgubi na svom terenu!


Ne mogu da verujem !

Ne mogu da verujem da to smeće još nije završilo !!


jaaaaa.....mislila ti

jaaaaa.....mislila ti montiras ;:-)


Pozdrav svima, pa da krenem redom da odgovaram :)

Zato sto place kao neka zena.

Gornja izjava mi je bila upravo smesna jer sam shvatio da ce je zene ili devojke shvatiti kao sto si je ti Jubicice shvatila... Nazalost.

Nije mi cilj bio da vredjam zene vec sam se salio na konto Edina koji se izdaje za stabilnog decka a na prvi pritisak se rasplace kao slaba osoba.

Javno se izvinjavam svima zenama :)

Draga Jasmina nikako nisam imao za cilj da kazem kao picka jer da sam to mislio ja bi to i rekao.Iskreno nemislim da je Edi p..a mislim da je beskicmenjak koji je pride karakterno los covek.

Zatim nisam obozavalac Nikole, prosto iako se sada vec ponavljam mislim da je Nikola bolji.

U pravu si Jasmina moja izjava jeste kretenska mislim na deo sto si doso ovde kad si znao da si najebao, no to je moj stav.

Ja znam da tamo meni kao Srbinu nebi bilo mesta, nekazem da mi trebamo biti kao oni ali nemam potrebe da ljubim nekoga ko mi se ne svidja.

Sto se tice dresa Jasmina ako je to toliki problem a ti onda lepo glasaj za Edina i uzivaj u dresu Bosanske reprezentacije ja ne mogu.Nisam trazio automatsku nominaciju za Edina ali jesam ocekivao da se ne lozi sa tom pricom.Taj dres za mene jeste provokacija.

Jeste palo mi je na pamet da navucem neku devojku ali nikada nisam zloupotrebio njeno poverenje.Molim te da nestavljas mene u takav kos sa Edinom.Hvala ;)

Uzgred Jasmina sreco draga nisam ja rekao da je Edin gad, rekao sam da je ljigica koja se kurci a nema sa cim.To je sustina.

Gospodine Gefiltefish :)ja sam Srbin a to da li sam iz Bosne, Hrvatske ili Srbije nema veze.

To sto su tu pesmu pevali brdjani pristacu na vasu kvalifikaciju nikako ne cini pesmu fasistickom, nacionalistickom, ratnohuskackom, pa cak ni patriotskom.

Predlazem da je preslusate dragi Gefiltefishu :) pa da se onda javite te da nastavimo diskusiju na istu temu.

Edin je jadan pun trauma od Srba pa je zato dosao u Beograd, ajte molim vas, nemojte da se zajebavamo.Oprostite na racniku, omace mi se.

Nikola je izjavio glupost pijan te je nisam uzeo u obzir kao sto nisam uzeo Edinovo obracanje Aleksandri a mislim da je islo nesto tipa pusi ga pusi ga u istom stanju...

Meni je zasmetao dres, u pravu ste to je glupost, no recite mi prijatelju kada ste videli srpski dres na obn ili nekoj drugoj televiziji iz Bosne.Niste, nikada.A zasto?

Uzgred sto se tice lose energije nividim sto je vasa energija bolja od moje,ali mi je drago sto je tu jer ce te smanjiti moje negativno delovanje :)Srdacan pozdrav.

Dragi Srđane

to sto vam smetaju cetnicke pesme pozdravljam i ja, jer i meni smetaju iste ali u ovoj pesmi nema nista lose, meni smeta kada je nesto lose.To ponavljam nije fasisticka pesma.Sto se tice stradanja familije od strane cetnika je licni problem i mislim da je ideja komentara tu malo promasena te se na nju necu osvrtati.Ja se izvinjavam samu tom kontekstu da neko ovde ne skapira moje stavove kao zajebanciju ;)

Malkice ti je radikalno resenje za vaspitavanje Nikole tj izbacivanje, ostavljanje istoga u sred sume, no dobro to vise govori o tvom opredeljenju kako resavas tj prilazis problemima...Ja mislim da bi to bilo pogresno i lose.

Mnogo je bolje sto se Nikola vratio u kucu a on i Edin danas makako se to vama svidjalo jesu prijatelji.To je vrednosti i tako se pravilno resavaju sukobi moji dragi drugari.

Gefiltefish opet vi sa nekim promasenim idejama,no dobro i to je vase pravu, i vama mogu reci kao i Srdjanu da je to greska koja vas cini radikalom :) mislim na radikalna resenja po pitanju vaspitanja Nikole.

Pozdrav svima do nekog novog susreta ....


vojo

vidim da ste vrlo ozbiljno prišli problemu, što ja veoma poštujem.
nisam jedino siguran da plaču samo slabe osobe. da li je (ne)plakanje odraz slabosti ili jačine neke osobe? ja mislim da je veoma hrabro pokazati svoja osećanja. ja lično nisam ljubitelj osoba koji sve to jako potiskuju. da li ste vi voji nekada zaplakali? i naravno da se ne slažem sa tezom da plaču samo žene.
j anigde nisam rekao da je pesma fašistička, ali je dovoljno što se u njoj spominju četnici da ta pesma izaziva neprijatna osećanja. to je tako. i kada te neko lepo zamoli da nešto ne radiš, zato što se loše oseća, mislim da je krajnje civilizacijski da to i učiniš. kada bi meni smetala neka pesma npr. riblje čorbe jer mi budi neprijatna osećanja, i kada bih vas zamolio da je ne pevate, da li bi to uradili?
inače kad imam problem, ja pokušam da ga rešim. neki put rešenje nije baš najlepše ali je jedini moguće. znaš kako se kaže - ljutom travom na ljutu ranu. nisu ni sva rešenja uvek prijatna.


Deste bre

Izbacimo Edina jednog loseg coveka koji je nevidjeno zlopamtilo.Uzgred kazes da te pesma koju je pevao Nikola nervira jer se pominju u njoj saradnici okupatora,a nemozes da shvatis kako nekog nervira jedan obican dres sa ljiljanima.Kao sto je neko propatio pod tom pesmom tako je neko imao neprijatne asocijacije zbog ljiljana.


Deste bre

Kazes da Nikola nije trebao da peva pesmu jer se u njoj pominju cetnici,i da ta pesma izaziva neprijatna osecanja.Sve je to tacno,ali moras priznati da kako je ta pesma povredila Edina tako su dres i posebno ljiljani povredili mnoge ljude,a slozices se da je Edin kada je obukao dres sa ljiljanima znao da oni izazivaju neprijatna osecanja kod jednog dela publike u Srbiji.I na kraju izbacimo Edina jer je los covek i veliko zlopamtilo.


Ima i tu nesto

Nije poenta u plakanju kao takvom, meni nije frkada zaplacemako mi se placeali brate mili on zaplace zato sto mu neko kaze nesto sto mu se ne svidja.Ej covece kada bi svaki normalni covek zaplakao kada cuje nesto sto mu se nesvidja plakao bi poceo dan.

Opet ponavljam izraz place ko zene, nije stvar da vredjam zene,vec prosto iznosim stav da je edin slab covek...

Izraz place ko zena je nespretan i vec sam se izvinuo zenama, koje to vredja.

Ne slazem se sa tobomda jedovoljno cuti cetnici i automatski stvoriti neprijatna osecanja, isto kao sto nije u redu kada u inostranstvu kazes Srbin a neko te diskvalifikuje zbog Slobe...

U pravu si Nikola jeste mogao da prestane da pevusi istu, kada ga je ovaj zamolio no to je sada vec pitanje ega, jer ako mi nesto smeta a vecina u tome uziva manje ili vise(ostatak je pevao istu sa Nikolom) ja cu otici odatle ako nemogu da istrpim ili cu istrpeti.

Necu da placem ko Edin i dizem to na nacionalni nivo jer to nije bila Nikolina namera.

Dalje da li bi ja prestao da pevam ako bi tebe vredjala pesma, verovatno bi jer mi to kultura nalaze ali ako bi ja pevao a tvoj razlog bio kretenski iskulirao bi te i nastavio jer nebi pristao da se povinujem necem cemu ne vidim smisao.

Resenje ti je radikalno a iskreno mislim da za njim ovde nije bilo potrebe, hocu dati kazem da koristis topa da ubijes komarca a za tim nema potrebe, dovoljna je i obicna krpa zadovesti Nikolu u red.

Uzgred odosmo suvise u odnose sirine, vratimo se temi a ona je Nikola ili Edina? I zasto?


Dragi i postovani Vojo!

Dragi i postovani Vojo! Prvo ja nisam gospodin Gefiltefish nego gospodjica Gefiltefish (hvala Bogu) drugo meni je zasmetalo to sto ste "Srbenda" a ne odakle ste , a sretala sam bas dosta ljudi slicnih vama sa slicnim idejama koji su iz Bosne i imali su taj bad vibe koji mi smeta ali to je vec moj problem - pa sad moram da kazem to nije bilo u redu sa moje strane i izvinjavam se . Cetnicke pesme ja dozivljavam kao nesto jako lose i asociraju me na fasizam,ubijanje...pogotovo sto su postale simbol ratova devedesetih i razumem Edinovu frustraciju zbog istih...
Dobro sve sve ali priznajte da je ipak cetnik izgubio nocas !!!
Srdacan pozdrav Vojo !


Gospodjice

izvinite napogresnom oslovljavanju, nije bilo namerno.

Nisam Srbenda, ta rec ima neke ruzne implikacije, ja sam Srbin.Iz bosne samporeklom i tamoimam mnogo familije ali sam pola zivota proveo u Beogradu...

Bad vibe???Jesi me iskreno nasmejala ovim.Ja sam jako pozitivan covek i ljudi koji me malo upoznaju obicno mi govore suprotno, no dobro nisam ja tema bloga.

Izvinjenje primljeno.

Razemes Edinovu frustraciju, razumi i Nikolinu zelju da peva, nije mu bila namera da vredja.To je bila moja poenta.

Rado bih vam priznao da je cetnik izgubio nocas ali ja tako stvarno i pored najbolje volje nemogu doziveti Nikolu.

Pozdrav i kao znak dobre volje mogu da vam priznamda je Nikola izgubio, nikako CETNIK...


O.K Vojo sve ste mi

O.K Vojo sve ste mi simpaticniji -izvinite i na ovom "Srbenda" ...A sto se Nikole tice pevali su mu na izlasku iz kuce tu "pesmu" ona ima simbolicno znacenje morate priznati a i ta tri prsta ...Pozdrav


:)

Priznajem.Pozdrav


...

E pa ove nedelje nije tako lak posao kao do sada. Mislim, prethodnih nedelja su izletale osobe koje nisu imale alternativu, samo je bilo pitanje redosleda (Marko, Prasica, Sava, iako je samovoljno izasao).
Edin je osoba koja preeeevise filozofira. Ja razumem da vecinu stvari treba obrazloziti, ali ga on pretera. Kad dodje vreme za nominacije place mi se kad vidim njega da ulazi u ispovedaonicu :0). Drugi razlog sto me nervira je to njegovo hocu- necu da izadjem. I 'ajde da je rekao jednom, pa se predomislio, ali on je u ispovedaonici potvrdio da mu je definitivna odluka da izadje, pa opet ostao.
Nikola je zasluzio da izleti odavno. I izleteo je jednom, ali ga glupi potez Emotion-a vratio nazad. I taman zaboravim sto me onoliko nervira kad on opet napravi neku glupost koja me podseti i tako u krug. Meni je hit nedelje bio kada ga je VB pitao za objasnjenje njegovog stava da Ivan nije dzentlmen jer je nominovao zene, a on je takodje nominovao Jadranku: "Jadranka nije dama, ona je matora zena"???? E pa majstore u ime moje majke, i xy "matorih zena" iz mog okruzenja koje su 8765 put vece dame nego sto si ih ti i video ja ti kazem "NAPOLJE KAMENJARU"!!!


kamenjar

Naljutio si se majstore sto je Nikola rekao za Jadranku da nije dama pa reci mi ti molim te dali smatras Jadranku damom.Ona svoju cerku nudi dijaboli Ivanu kada izadje iz kuce,mislim zaista je za tvoju mamu uvreda da je poredis sa dijabolom Jadrankom.


...

U principu sve zene oko nas zasluzuju postovanje, tako da nije stvar u tome da li je nudila svoju cerku nekome (i koliko je to ozbiljno receno) ili ko je ona. Ja postujem i moju baku sa sela koja je daleko od opisa "dame". A ako cemo da poredimo onda bi trebali da poredimo Enu (koju je nominovao Ivan) i Jadranku (koju je nominovao Nikola). E ako je Ena dama onda sam ja ulicni klosar.
I ja se na njega nisam naljutio uopste, ne mislis valjda da neko k'o on moze da me naljuti.


hm

Mislim da netreba da zaboravis da Ena ima 20godina.Seti se kako si razmisljao i ponasao se sa 20god.Dok dijabola Jadranka ima sigurno duplo vise od Ene.


...

Ma razumem ja sta hoces da kazes, ali ja ipak mislim da treba imati postovanja prema svakome, pa iako ga ne volis. Nikoli se ne svidja sto je Jadranka tamo (ni meni licno, nemoj da mislis da je branim), ali ne vidim razloga da je vredja.


nisam u pravu ?

primetio sam da vecina ucesnika u Velikom Bratu ima "bosanski" naglasak...
znam ja da se njih puno doselilo i fino snashlo ovde...
al bash da ih je tol'ko ? ..


moj sumare

polako kliziš ka fašističkim izjavama. deliš ljude po nacionalnoj pripadnosti. pripazi se, na klizavom si terenu...


N OUT!

Iako mi je Nikola zanimljiviji, voleo bih da on ispadne. Edin je stvarno smor, i ubija svojim pričama. ALi za Nikolu se opredeljujem samo zbog njegovih fanova.
Kad otvorim onaj forum VB-a i vidim komentare tipa "Ajmo, svi Srbi da sačuvamo Nikolu!", pa onda "izbacimo Bosanca", "muslimančina out" i tome slično, povraća mi se.
Nacionalizmu nikad kraja. Mi deo Evrope nikada nećemo biti. I nije ni čudo što nas pljuju svuda u svetu, kad su ljudi u ovoj jebenoj zemlji nacionalisti, rasisti... bar 60% ljudi, ako ne i više. I moram da kažem da me je blam što živim sa takvim ljudima ne u istoj zemlji, nego na istoj planeti.

edit: a još gore je to što se ovde radi o usranom TV šou.


A gde ti procita

sve ovo sto napisa...

Ja ne glasam protiv Edina zato sto je muslimancina kako ga neko oslovi glasam protiv istog jer je losiji od Nikole.

Nisam nacionalista i nikada to necu biti,a da se ponosim sto sam Srbin ponosim se.

Znas pored Slobe i Tesla je Srbin, ako je tebi Sloba jaci lik i vise utice na tebe od njega a ti se brate mili lepo onda stidi, otidji u inostranstvo i uzmi tudje drzavljanstvo.Srecno ti bilo.

Moja zemlja nije jebena a ti ovde druze treba da pises za i protiv Nikole odnosno Edina a nikako da iznosis svoje komplekse po pitanju osecanja pripadnosti naciji.

Uzgred samo za tebe ponovicu zasto Nikola veceras pobedjuje Edina.

1.karakter

Nikola ga poseduje za razliku od Edina, iako ne puno vise a ono ipak i ta mrvica je dovoljna

2.Pamet

Po sopstvenom priznanju Edija Nikola je pametniji, ja kada mislim da je neko takav kazem svaka cast i boljemprepustimmesto

3.Poverenje
Nikola nije zloupotrebio nicije poverenje na nacin na koji je Edin zloupotrebio i iskoristio Majino poverenje, da nekazem naivnost...

4.Stav prema zivotu
Za razliku od Edina Nikola je rekao ja necu da radim kretenski zadatak makar me VB izbacio dok Edin VB zove i oslovljava sa bigi...

5.Plakanje
Edin place nakon dve reci koje su mu upucene a da pri tome sve vreme izigrava stabilnu svesnu sigurnu osobu.Takva osoba nece zaplakati ako cuje nesto stomu se svidja.

6.Primitivizam
Nikola je siroviji,primitivniji,od Edina ali isto tako i posteniji.

7.Smaranje
Obadvojica znaju da smore no ipak Nikola zna da sa vremena na vreme izbaci originalan stos dok Edin zna da prica dva tri dana i kaze nebo je plavo...

Rezime

Koliko god citao vase postove ja nevidim zasto je Edin bolji izbor od Nikole i zato moj glas ide da Edin ispadne.
Ako neko ima neki dobar razlog da mi objasni suprotno sada je vreme jer polako ali sigurno vreme istice a mislim da je Nikola zbog svega gore nabrojanog u prednosti.


vojo

Ja u tom postu nisam pljuvao tebe, ne znam ni sta si pisao, nisam ni citao, a kao sto sam i sam rekao vise gotivim Nikolu.
Pljuvao sam ljude koji bi da izbace Edina iz razloga sto nije Srbin, vec Bosanac i zato sto je musliman.

Niti govorim o Tesli, niti govorim o Slobi, govorim o nekim ljudima koji danas zive u Srbiji. I niti sam rekao da me je blam sto sam Srbin-Crnogorac, blam me je sto delim zemlju sa gore navedenim (mislim na nacionaliste). A da zbog takvih uzimam drugo drzavljanstvo, nikada.

edit...malo preterah


Dobro ako je tako

greska je moja.

Mislim da me nije sramota ljudi koji su sramota sami sebi i nikom vise, eventualno svojim roditeljima.

Glupost je reci da se stidim biti Srbin zbog par idiota koji ne vladaju osnovama opste kulture.

Uzgred hoces li da mi kazes kako u ostalim drzavama ne postoje nacionalisti?

Izvini zasto je neki amer patriota a neko ko voli Srbiju nacionalista...

Nebi trebao da pljujes nikoga prosto pokusaj da das kvalitativne razloge zasto je jedan bolji od drugoga...

Drago mi je sto ipak neces drugo drzavljanstvo jer sam stekao utisak da jedva cekas da ti ga ponude.

I za kraj nebi trebalo da ti na misljenje utice to ko podrzava jednog ili drugog, po meni na tebe treba da uticu njih dvojic i njihovi postupci a tu nazalost mislim da ni ti ni ostali ako sagledate realno necete naci puno nedoumica..

Pozdrav


eh

srđane..
da li si se nadao ovakvim komentarima?
ja ne. ostade mi grozan neki osećaj nakon pročitanog.
izgubih volju za tipkanjem.
bah.
:(


Slažem se. I ja sam po malo

Slažem se. I ja sam po malo deprimirana nakon čitanja svih komentara. Napisala sam već dva, i nemam snage da ponovo agitujem u korist Edina. Moram da priznam da mi je ovo prvi put kako osećam neku vrstu treme pred ovo subotnje izbacivanje. Da ne kažem – kao tokom iščekivanja rezultata izbora. Da ne kažem – više mi je bitno ko će večeras izaći nego ko će na kraju odneti 100.000 jura. Mislim, gotovo je izvesno da će to biti Ivan. Ali večeras – mislim da će rezultat glasanja mnogo toga reći o svima nama. I ne bih volela da se razočaram u ljude ovde. Govorila sam sebi da ne treba previše da se unosim u ovaj BB show, da ne treba previše lično i emotivno da sve to shvatam, ali ne vredi. Ne znam, meni je super to što Edin plače, i što ga nije blam da pokaže slabost. Super mi je i to što filozofira. Super mi je što sa enutzijazmom ispoljava podršku reprezentaciji za koju navija. Super mi je i to što menja svoj stav i što ponekad iskoristi neku priliku. U stvarnom životu ne postoje super heroji! Svi smo mi ljudi sa manama i vrlinama, ne možemo uvek biti svaršeni, a teško da možemo i uvek biti dosledni. Medju osobinama koje najviše cenim kod ljudi je sposobnost empatije, i način na koji se ophode prema drugima. Cenim kada neko hoće da pomogne drugom, kada je fer i kada ne pokazuje želju da povredi. Kada nije agresivan, sebičan, samoživ, bezobrazan, uvredljiv. Kada ume da da iskren kompliment čak i kada mu je teško. Kada padne, i potom ponovo ustane. Kada ne gubi nadu...
Za kraj bih samo još jednom zamolila sve one koji ne glasaju da naprave izuzetak ovog puta – i izbace Nikolu. Ovog puta je ipak važno.


Deste bre

Objasni mi molimte zasto ti je toliko bitno da ispadne Nikola,dali zbog toga sto je posle javnih nominovanja bio toliko zao da nije hteo ni dobro jutro da kaze ostalim ukucanima.Izbacimo zlopamtilo i coveka bez svojeg ja,izbacimo Edina.


Nemas snage, cisto sumnjam jer ovaj post izgled kao sjajno

agitovanje ;)

pravo da ti kazem mislim da si ti jedina koja je ovde agitovala pored mene.Jeste da smo na suprotnim stranama ali dobro tako to vec ide.

Da krenem sa odgovorom na tvoje post, posto jace je od mene.

Meni je super kada covek place ali nikako kada suze koristi u svrhu manipulacije i sazaljenja.To Edin radi suzama.

Filosofija je super ali potrebno joj je dati malo vrednost i sustine... To Edin ne radi.Zato je ne mogu shvatati kao njegov kvalitet vec kao manu da ne kazem davljenje.

Super bi mi bila cinjenica oko reprezentacije za koju navija, da se na ovim prostorima nije desilo ono sto se desilo.

Priznaces da je malkice neukusno, setati se u dresu na kome su ljiljani jer to neke majke,oceve, bracu,sestre, decu boli.

Isto ovo bi rekao za nekog Srbina koji bi radio obrnutu stvar.Kul je sto kupuje svoj narod setnjom u dresu Bih ali ako njih kupuje tako mene tako jako odbija.

Samo glup covek ne menja misljenje rece Dostojevski i mislim da je bio apsolutno u pravu, no izaci pred kamere vise puta i reci JA ODLAZIM, a zatim izaci pred pojedine ukucane i reci njima JA ODLAZIM, a onda ostati u VB za mene je previse ljigavo, bez karakterno i kukavicki.

Pa cak je i nesrecni Sava imao za toliko karaktera.

Ne postoje super heroji ali postoje ljudi od reci,od karaktera, od stava, nije meni problem sto ga Edi nema vec sto forsira pricu da ga ima.

U pravu si Nikola jeste povredio Jadranku, i to ga cini losim covekom ali isto tako i Edin je povredio Maju, sa tom razlikom sto je Jadranka prva pocela a Nikola odgovorio(sto nije opravdanje) dok je Edin navukao Maju a onda je sutnuo.

Empatija je divna osobina i ja je jako cenim nego neznam kada si je videla i gde kod Edina.

To sto Edin ne gubi nadu ne bih da komentarisem jer bi bio previse sarkastican a to ipak nije poenta.

Za kraj bih samo još jednom zamolio sve one koji ne glasaju da naprave izuzetak ovog puta – i izbace Edina. Ovog puta je ipak važno.

Sori na kradji nisam mogao da odolim.Mislim sjajna je izjava za nekoga ko ne agituje.


Ja ne mogu da verujem da je

Ja ne mogu da verujem da je ona prosta i primitivna žena ovako dugo preživela u kući. Hoću da vas upozorim na ozbiljnost situacije. Ušla je u finale i sada je sve moguće. Ne dozvolimo da pobedi jer sto posto glasa za radikale.


Izjavila je

da je jako sretna zato što su devojke konačno shvatile da ne treba da studiraju, jer im to nije potrebno, nego da se udaju i da rađaju decu.

A i ja luda pa blesava a malo i priglupa pa slušam šta ona govori.


Strašno glupa žena. Voleo

Strašno glupa žena. Voleo bih da Nikola ostane u kući samo da bi je nervirao.


Ode.. :)

Ode.. :)


nikola

nije edin meni toliko drag koliko mi je nikola mrzak. kad već moram da biram, to sigurno neće biti nikola.
u svakom slučaju AKCIJA USPELA. nikola je izbačen iz kuće velikog brata.
Čestitam svim učesnicima bloga, na kojoj god strani bili...
VIDIMO SE U FINALU!


U porazu

treba biti velik taman toliko koliko si velik u pobedi...

Jako mi je zao sto je Nikola izgubio, no valjda je tako moralo biti.

Cestitam svim Edinovim zagovornicima na pobedi.

A u finalu,pa vidimo se, naravno bice to garant opet na suprotnim stranama no tako je zanimljivije. :)

JOS JEDNOM CESTITAM VAM.


Is that so?

Jbt, pocecu da mislim da blogeri na ovom sajtu otvataju teme na temu mase, a lagano skacu sa teme na temu(od
kako to Titanik da potone, i da ga Cameron uhvati sa
savremenim glumcima, do toga da kao u Sopranovima napravi
intimnu ordinaciju sa nadpisom na vratima :
ovde se prica samo o namazanim janicarima i lijenjim
junacima.
Srdjane, ako ste toliko doajeni nove discipline:
1. juris na Forbes-ovu listu
2. Napravite neko lako stivo poput Koelja ili Brauna,
a meni za ideju... cestitke na razotkrivanju!!!

P.S. Prestanite, uskoro ce da se ukljuce iz dijaspore,
hack-ova ce sajt(ovaj,vrhunski), i ostavice potpis Crna Ruka,neznajuci da je Apis gadjao po simpatijama, a ne po religiji!

Breaking News: Nikola has left the building, and
his oponent Edin, who heard the cheering in Republic of Srpska, near Srebrenica...


Srđane,

kasnim, kasnim, znam...ali, nije do mene. Crko mi PC..##$%/&(&%&$$!#!&*
Dobro, iovako sam tijekom vikenda bila na nekim partejima, malo sam više čitala i bilo mi je super. Drhtanje ruku sredila sam čašom bermeta :-()


vlasta

napokon... već sam se zabrinuo :-)
ipak je ns daleko, magla.... bermet....mmmmm


who's the fuckin'

next, mislim da bi debela bosanka mogla, mada i ona druga debele ne znas ko je glupji mada i matora je zrela malo smara da slusas matoru zenu kako psuje lupeta svasta...:)


Nego, gospoja

vidim da vi ide ovo pogađanje, pa da pogledate i meni budućnost mal'...ak'može...i, gospoja...al'da ne žurite..obavite vi šta ste imali, to sa kuću što imate, pa ondak, natenane. čula sam da primate u naturi, pa ak'može, vino, da donesem?
evo šta me zanima: dal'da izbacim iz kuću prvo stariju ili mlađu snajku? i kako da uteram dug od državu? i imal'šanse ikake da oteram Đuru? Mator mi je, niš' ne radi, ni oko stoke, ni oko mene...eto, to samo gospoja...ako može...

Dobro veče mr Mitrovich und his blogers...and
Welcome to Madagascar!!


vlasta

evo i mene sa svežim informacijama:
dragana vodi, ivan na drugom mestu. za sada. tek je počelo...
odoh da napišem neki blog, dok još vidim na oči...


Nemoguce!

Kako to Dragana vodi? I s koliko razlike? Telefone u ruke 0780 11 2201 IVAN.


Vlasto,

a vi vec na madagascaru????

pa sto se ne javiste ranije, ako ste vec imali neki shtek za potrositi, pa da zajedno skoknemo na Madeiru!!!! tu se pije dooooobar porto! d. stankovic bi nam dao neke useful hints...

a i sezona je muljanja, mogle smo ponuditi lepe nam nogice da malo gaze. grozdje, mislim ;-)))

aj sad ozbiljno
=======================
Srdjane,

tvoj je blog, moz da radis sta hoces! aj napisi onako crvenim debelim slovima da ti je bas drago sto je nikola ispao. sve mi se cini, bice ti lakse, zbog cinjenice da dragana vodi :))))

i ako moze obrazlozenje - sto ti je favorit ivan, a ne, recimo, edin? jedna mala compare&contrast analizica (pleonazam znam)


Mon Mimi

Madagascar mi je postao omiljena destinacija od kada sam videla istoimeni crtaći. Nepovratno sam se zaljubila u sve likove, a naročito u malog kralja lemura sa divnim akcentom, koji meni zvuči kao indijski..."Welcome to Madagascar". Srce malo. Pošto zalutale životinje iz NY (zebra, nilska konjica,lav) domaćim lemurima izgledaju ogromne, kralj ih je nazvao "New York Giants"...:-)) Divan crtani o sudaru različitih kultura.

A ne znam ko vodi? Gde vi to uopšte proveravate?


mimi

JAKO MI JE DRAGO ŠTO JE ISPAO NIKOLA!
jel dovoljno jasno i glasno... :-)
nova informacija je da je Ivan prešao na prvo mesto :-))
za ostalo možemo posle nove godine...


sad ionako ivan vodi...

pa zato nisi bold & red, a? ;))

al jos mi ne rece zasto bas ivan, a ne edin?

oooops, tek sad vidim, posle NG...


mimi

ne znam ti ja sve tajne tehnologije pisanja u boji... a i crvena mi ovih dana na blogu bas presela...


mozemo da se menjamo!

ja tebi odam tajne alhemije pisanja (meni sve sto ima veze s recima/ortografijom oduvek islo od ruke!)

a ti meni KAKO DA KACIM SLIKEEEEEE?????!!!!!!

PS linkove sam nekako uspela da provalim ;-)