Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Internet of Things

path to futuritypath to futurityE ovako je bilo koliko se ja secam, dok se jos necega secam a ne vredi mnogo verovati ni pamcenju kad su blogeri pod dejstvom opijata u pitanju.
Nikad vise nece biti kao pre je moj moto zbog koga za malo da ne dodjem na zurku: jer koliko god da obozavam zurke i da sam zagovarala ovu blog zurku jos od ranih dana ( Restak mi je svedok koji se malo opirao, malo postpone the event: cak sam imala nameru i kod sebe u stanu da je napravim jer imamo vajfaj pa mozemo i da smo on line)...pred sam odlazak postadoh malodusna; elem Boban Queeria koji je trebalo sa mnom da podje, isto poce da okleva. Ja nisam sigurna zasto, niti da su nam razlozi isti, verovatno je to kao kad citas poslednju knjigu Prusta, Pronadjeno vreme kao prvu...drugacije ces onda da citas niz prethodnih izgubljenih vremena i iluzija...No, s obzirom da ja redovno citam knjige otpozadi...dozvolila sam mojoj cerki da me obuce i pozvala a cab...
E pa da vam kazem, B92 ima bas fancy zgradu na fancy mestu i jako sam srecna sto je upravo tako: secam se kad su bili u Domu omladine u sobici i kad su ih redovno zatvarali... odmah na ulazu sretnemo Gorana Markovica s kojim se rukujemo, pa Verana i Sasu (Mirkovica).
Terasa na trecem spratu je super, pogled zamagljen, dah leden ali moze da se pusi...Cim moze meni se ne pusi...
Onda odjednom vidim gomilu faca koje poznajem, polupoznajem, prepoznajem i smusena sam...prilazi mi Dejan R i kaze da je on Dejan Restak...e pa ja sam njega zamisljala izuzetno niskog i plavog coveka sa potpuno drugacijom facom...don't ask me why...ima cool crvenu majicu parodiju Coca Cole...idemo dalje upoznajem Dejana Bizija koga prepoznajem jer je postavio fotku uz svoj bio a i lici na samog sebe iz blogova. Onda neko, sad vec dejstvuje viski, pokusava da me upozna sa Veranom, i mi se tu onako nasmejemo kao matorci jer smo prosli politicko sito i reseto proteklih godina...
Onda odjednom dve sobe i jedan hodnik postaju ispunjeni vrlo glasnim ljudima koji svi puse...i Milan Lukic ima kacket ( da se razlikuje od svog imenjaka) i razbacane misice ali ni on mi ne lici na sebe iako lici na svoju fotku...ja zapravo hocu da Zoksa provedem kroz zurku i da ga upoznam i slikam sa svim osobama kojima je blogovao blog i sve ostalo sto i sami znate da Zoks radi...i tu dok sam stajala sa Veranom prilazi jedan fini omanji lik i ja se sklonim da ne smetam i tek posle ne znam koliko vremena saznajem da je to Nune , moj Nune koji zaista potpuno lici na svoju slicicu ali je mnogo manji dok je Zoks koga sam zamisljala jako malog coveka zapravo iznad nas svih za dve glave...mislim da ima preko dva metra i sasvim ih dobro nosi s obzirom da nikad ne zna gde ide kad nije u kompu.
I onda vidim Zanu Poliakov koju znam od ranije i Jasnu Hag koju znam i bi mi lakse. I onda cujem Biljanu S iza mojih ledja, okrenem se i shvatim da sve vise kako godine prolaze ona lici na moju cerku . Kaze Biljana : vama plavusama ne treba dozvoliti da blogujete...i tada nas neko prekida te ne saznah zasto ali zato u toj guzvi ona ne shvati da je Zoks Zoks vec se naknadno vratila da upozna i to cudo...a ja nemam fotku cerke da joj pokazem jer danas majke ne nose fotke dece vec obrnuto.
I onda susret veceri: Vidojkovic i Zoks. Kazem ja Marku, to je to...inace sam ga i ja Marka tek koji minut ranije upoznala i verovatno je mislio da sam ja neka fina dama cim mi se pklonio ali sam i ja njemu odmah istom merom uzvratila. Na sta Marko prasnu u tako sponatan smeh, razdragano: do jaja this and that... i onda se vise nisu odvajali do kraja veceri kad je Marko Zoksu skocio na ledja ali kamere to nisu zablezile. Ne znam o cemu su razgovarali njih dvojica iako sam slusala, mislim da je bilo gomila muskih sovinistickih fazona te sam ja na kraju njih slikala iz donjeg rakurska da im se vide i ta jaja o kojima neprekidno jedno drugom pisu, pa i na mom blogu i kad inace nema veze nisacim. A ja kao pristalica ne cenzure sve to ne samo da tolerisem vec i gajim.
I onda sam upoznala Zoksa sa Sasom Radulovicem, jos jedan blog duel gde je Sasa takodje visok i tanak covek kao Zoks te su njih dvojica popricali na toj meni nedostupnoj visini...Sta jos , Dejan Stankovic izgleda kao Portugalac i nesto se sa mnom nije slagao po pitanju da se nismo slagali. In vino veritas. Tu ja pojurim da upoznam Bebu od lonchara za koju sam cula da je negde okolo i moram da priznam da je donekle onakva kakvu sam je zamisljala ali jednom dobrim delom i nije...I onda se pojavise vrlo kasno Ivan Marovic i njegova lepa i pametna zena kako mi je Stasa pricala (radi na edukaciji policajaca) i zena mi isprica super pricu koju vam necu ovde prenositi ali zbog takvih prica ja i pisem price. Ivan ima kacket i ne pije jer radi ali mislim da je pusio kao da je u Americi gde je zabranjeno. Hoce da rusi Busa kaze, hocu i ja...takozvani treci kandidat je na pomolu.Muzika kazu mi da je bila great ali ja stvarno jedva da sam cula svoje sagovornike. Upoznala Tanju Jakobi koja ima super ravan friz i Jelicu koja je mene prepoznala po kosi a i ja nju ( to su kose bez frizure). Milicka me je upoznala sa Mikijem iz Velikog brataJa kazem Mikiju, ne vredi ne gledam tu emisiju
On kaze, ni ja.
Na kraju smo se svi smesili i ugovarali svasta, mozda nesto i ispadne od toga. A da, Oto je stalno bio tu ali on je dvaput bio kod mene pa mi dodje kao domaci s ozbirom da sam u tesnom kontaktu sa svetskom SF scenom poslednjih godina.
I mnoge sam verovatno propustila, a i popila... da, coveka koji nam radi hardware na blogu koji se muci da sredi ovu nesrecu da mozemo jedni drugima da menjamo komentare, sto ako je neko osim Marka do sada i radio ja nisam primetila...ko zna mozda neko doteruje za mnom moje tekstove a ja to uzimam zdravo za gotovo?
Ne znam da li ce se praviti ponovo ovakav party...ali posto je virtuelno postalo realno sad je red da realno postane virtuelno, internet of thing...if you know what i mean...ja o tome slusam svaki dan...i pocinjem i da verujem da ce jednoga dana internet of things spreciti global warming, ekolosku katastrofu i ratove...i zato  i sedim i dalje nad ovim blogom sve do poslednjeg digitalnog paketa.


"Ne znam o cemu su

"Ne znam o cemu su razgovarali njih dvojica iako sam slusala, mislim da je bilo gomila muskih sovinistickih fazona"

Predlozio sam mu da se slikamo goli za Playboy.


e mi

cemo onda zene da pisemo za playboy, OK?


ha, pa meni je marko vidojkovic....

od lw

obecao kolumnu u peljboju jos pretroslog leta na party pescanika, samo se sinoc vadio tipa nemam pojam na cemu sam bio :)


jako lep putopis:)))

slusajuci Enyu - Drifting... moze malo vise takvih tema izmedju ulica i zgrada, da vidim i ja nekim drugim ocima, kako vi vidite ili kako vi znate da drugi znaju da vide?
Bas lepo vidite:)


ne znam da li se na moj

drifting odnosite ali drifting je moja rec kad pisem
ova fotka je sa terase B92 sinoc
a mogla sam da drift vazdan u tekstu
toliko stvari nisam pomenula
cekajuci da drugi nesto napisu


jasna herzu zivota mog

nastavljamo pricu o tutiiinuuu i pa na tresku a la Led Zeppelin asap

daklem,ceo Tutin tutuni sve izuzev tutuna...ok ok
da znamo samo u kom pravcu se razvijaju endemski regioni Balkanskog Podkontinenta
((-*


next time

srce lukicu, (ne rekoh kako si mnogo nezniji od slike i onog drugog lukica)
ides sa nama u tutin ili sta vec
izlazi CD u hrvatskoj nasim hocu/necu pankerima ratnim dezerterima
sicko je legenda


super kosa!

tvoja je, jasmina, really...
malo podseća na

i super je ova fotka sa "putem u budućnost"... somewhat sad. ustvari, ja se uvek ražalostim kada moram da dolazim u bgd, ne toliko što dolazim, koliko zbog činjenice da ću nekada morati da odem iz njega, a moram da odem, ne mogu da sedim u njemu, a jezivo mi nedostaje... i onda me na nekom od tih nbg-izlaznih puteva u svet kopnom uvek pogodi neopisiva seta... paradoksi osećanja. pozdrav, i planirajte neki odmor za početak jula! :)


jao srdjane

story of my life
nit sam odrasla u BGD-u
nit mogu da opstanem ovde
nit da ga napustim
a sto se janis tice i led zeppelin (robert plant)
imam njihovu kosu i njihovu muziku neprekidno
gde god da sam


leaving belgrade was never easy...

onda si super uhvatila taj momenat moje ortakinje Sete, koja stoji uvek na nekom od ovih nbg-puteva prilikom izlaska... možda nije ni slučajno da je 92-zgrada baš na jednoj od tih north-by-northwest cesti?


znas sta srdjane

Bg ima nesto od Rima, barselone i LA-a
gradova koje poznajem i gde sam zivela i gde mogu da zivim
i recimo bezobzira sto sam u milanu odrasla i imam taj akcent
ama svaki dan mi je bio naporan u Milano bene


Kod mene i moje supruge

to za Led Zeppellin Janis etc. vam je veliki plus na kvadrat.:)


i vi kod mene

oboje
u poslednja vreme jedina osoba koja je rekla da je to dobra muzika, osim naravno prezivelih iz ludih sedmadesetih je jedna devojcica od 10 godina
mada u LA-u Led Zellin narocito su institucija, kao Mozart u Becu
sviraju svuda i stalno


Moram da potvrdim

iz ličnog iskustva. Led Zeppelin slušaju moj tata i sestre od 12 i 14 godina. Ja ne mogu... Mogu, ali ne mnogo.


Janis

Meni Zepelini ne pale sijalicu mnogo, ali Dženis baš volim. Njenu verziju Bobby McGee, Piece of My Heart... da ne ređam dalje.

Vučko

EDIT: Svašta, napisao sam Dženis po engleski (Janice)... izopači čovek svoj engleski u Engleskoj :)


Tell Mama!

Ta mi je pesma favorit. Od Dzoplinke, of course. "Try Just a Little be harder", koncertna verzija( mislim da ukupno postoji 6 koncertnih verzija; ja jos uvek imam samo 4, ali znam ko ima svih 6. :)) ) "navuko" sam ja mnoge na rock, i na tako neku raznoliku vrstu muzike...


bila sam

u Austin-u u lokalu gde je janis pevala
sad pevaju neki drugi nepoznati
ja volim Move Over, me and Bobby Mc Gee
summertime
a od Led Zepplin
Since I ve been loving you, Lemon Song
ma svasta jos , oni prosto imaju moj sound i all over the place su


Led Zepplin

Stairways to Heaven rules!


Extra dosadan bend

Extra dosadan bend sastavljen od losih muzicara, sa izuzetkom bubnjara Pol Bonama. Nikad ih nisam ni najmanje vario, kako muzicki tako i vizuelno, pocev od scenskog nastupa Roberte Plant, one trbusne plesacice bujne plave kose sto stalno peva na granici klimaksa, pa do lazno misticnih omota njihovih LP ploca. O Pejdzovim beskrajno dosadnim masturbantskim rifovima da i ne pricam.


e pa Zox

vidi se da nisi zensko a i da ne volis muskarce


Well, Zox,

nadam se da ces se sloziti: u stvarima muzickog ukusa nema ustanovljenih vrednosti i apsolutnog kriterijuma. Some like it rock, some like it roll, some like it rock'n'roll.


some like it moll ;-) some

some like it moll ;-)
some like it cool!


Some like it slow, inna

Some like it slow, inna reggae stylee,

Jah Bless


Evo, odma si me pridobio za sebe:

nisam ja nista posebno lud za L.Z., ali ako treba da biram, "Stairways" cu izabrati.
A, reggae, brate, uvek...na plazi, uz dobru cervesa (Corona mas fina), u senci vesele plavuse sa velikim grudima ('scus dame! - samo citiram Fishera po zavrsetku meca sa Spaskim na Islandu), anytime!


Couldn't agree more!

osim za plav'shicu i onim sto te gleda bez ociju...


Well,

angie, there is a natural difference between us, i nasih preferenci. Ali, neka je tako, nek cveta hiljadu cvetova, rece Mao. Vive la difference!


pazi

kad sam sumnjala.


We're cool

angie, baby, we're cool...
Kaze Tenison (Idyls of the Kings, u cerkama Hesperidovim):

Out of watchings
out of wiles.
comes a bliss of
secret smiles.
All things are not
told to all.


volis rege?!

'moj svet se srusio'
:-))))
ako postoji neka mjuza koju ne mogu da slusam nikad, to je rege...ali nikad! toliko dosadna nije ni jedna wagnerova opera...


Please BOL,

lezi na ovako mesto u Decembru:

povuci neki dim iz "funny cigarete", i kazi mi da ne stoji reggae uz to...


ne

nikako
ni slucajno
ali iskreno, da lezim ovde gore, samo sum vode i ptice :-)


OK,

onda Cezaria Evora. Ili Emma Shaplin? Sta? Don't keep me in the dark BOL, plz.

(Btw, jednom davno u Sutivanu procitao ovakav komentar turistkinje: "Ljubav je bol, a Bol je na otoku Bracu". Kunem se, video rodjenim ocima u lokalnoj posti/turistickom birou).


Bol :)

Može Cezaria Evora... Mar Azul (da se uklopim u onu sliku iznad)... ili evo recimo Petit Pays :)


sharski slatka,

meni je dovoljno to mesto za mjuzu ne pravim pitanje, ti u kolibi, kako je iskustvo pokazalo, vec pustaju nesto odgovarajuce.


Ta "koliba"

se zove palapa. Ako je od neceg cvrsceg onda je cabana. Ma, i ja cu licno da pevam ako treba, samo da sam tamo!

Evo jedne kombinacije palape i cabane:

Francuska Polinezija (Bora Bora). Sum mora dovoljan.


doktore,

koja boja, pazi taj pogled-gore plavo, dole plavo, a samo cujes shhhhhhhhhhh, hladovina iskLJucivo od palmovih listova,...je l' to neko ima primedbe!?
[A to za pevanje, ovde bivsa clanica Krsmanca, sa povecim stazem pevanja po zurkama i objektima,(zavrsena muzicka skola-klavir)],no cini mi se da bi na ovom tvom mestu,
bilo kakvi takvi pokusaji bili cisto skrnavljenje.


It has become all the rage

It has become all the rage in Istanbul for nightclubs to feature young, handsome male belly dancers. They are called rakkas from the word raks, which means dance. They dress in sparkling costumes and perform nearly every night of the week. While conservatives object to male belly dancing, the practice actually has a very long history, particularly in Turkey.

by zokster, Montana News


zokster,

je li ti to nesto na moj racun, ili pak imas svoje vidjenje neophodnog programa na zadatoj plazi?


Ma, ne pravim pitanje, Zox,

samo se plasim da ce gledaoci da se podave kad popadaju u vodu od smeha na moj "belly dancing", tj. raks.


ja sam shavtila

da bi to svi muski plesali-pod obavezno=umesto gorepomenutog pevanja, a u zamenu za rege:))))


One of the most prevalent

One of the most prevalent rumors in history is also one of its most sexually taboo. Catherine the Great became Empress of Russia in 1762 at the age of forty. Ask just about anyone what they may know of Catherine the Great of Russia and they will either take on that wonderfully oblivious blank stare, or tell you she died while coupling with one of her horses.

Catherine had been married to Peter lll and history tells us that they had for all intent and purposes, a loveless marriage. Unlike the playful tendencies which most women would enjoy, according to historians, he suffered from a “physical deficiency” which disabled him from amorous acts with his wife. Accounts have pointed to his having what some have termed “an ill-fitting cap”, meaning his foreskin was far too tight and he could not get an erection. Others have said that this tightening around the head of his penis inhibited the flow of oxygen to his brain, thus explaining his behavior around the palace.

I suspect that you would have preferred a post about male bellydancing but this is the status.

Sexdoc
--------------------------------------------------------------------------------

This question has been answered by Dr. zokster, a.k.a. Sexdoc. He is not a bona fide sex therapist. He is one of three temporary financial managers at the Hackney Council. If you got nothing better to do you may check out www.zokster.com, a website devoted to online gambling and viagra.


"moj "belly dancing", tj.

"moj "belly dancing", tj. raks"


OK, angie, baby!

Raspremajuci po kuci, pronasao sam mjuz za plazu. Imam sabrana dela (Opera Omnia), na cetiri CD-a, Billy Holliday. To se slusa. Ko ne voli, ne mora da dodje.


Bas bih voleo da vidim ko je

Bas bih voleo da vidim toga ko moze da preslusa vise od nekoliko pesama Billy Hollidey zaredom a da ne padne u najdublju melanholiju.

Njene stvari sam obicno snimao po dve-tri na kraju nekakve jazz kompilacije, sve preko toga bilo mi je too much.


evo ja mogu

zox, moja miljenica
ali ja volim sve too much ili nista


"ja volim sve too much ili

"ja volim sve too much ili nista"


....

Ovo nije "too much" - ovo je doktor prepisao ne vise od jedne case dnevno.


G. Novkovicu, da li je ovo

G. Novkovicu, da li je ovo za vas "too much" ili ne?


....

Eeerrrm, I'm too busy - must go (što bi reko neko onomad :)
(a i zavisi šta doktor prepiše)


Led Zeppellin

Sad ce ovaj naslov da uleti u Google arhivu:) Pa neka uleti. Volio bih kad bi vise toga bilo na srpskom kazano o mnogim"starijim" bendovima, a ne stalno mi svracaju neki klinci pa onda tako neke stvarcice iz zivota i secanja, im copy/paste u memoriju, da eto vide da nije svet od juce. Jednom mi je svratio jedan vrlo inteligentan ( ali bas tako, vrlo ) momak da me pita Koji je "mag" uticao na moj zivot pa sam postao takav i takav da eto on mora tako da me pita? A Ja sam mu onda pustio "Friends" od Zeppellina i pitao ga: Ova pesma je cudna, veoma cudna...Zanima me da li je stvorena kao secanje na neki dogadjaj u kojem je autor bio izdan od nekog pa se podseca i obavestava kako to izbeci ili je bas suprotno...kako mu je neki prijatelj pomogao u nekoj situaciji... Odmah je izabrao ovu drugu soluciju, iako nikada nije cuo Zeppelline. Sad je prica obrnuta...nema nema pa se stvori doticni i ko od sale, sve detalje o njima...iako je mnogo mladja generacija.

Meni je muzika ogroman resurs za sve drugo. Vise sam naucio slusajuci muziku nego citajuci. Stoga toplo preporucujem:
http://en.wikipedia.org/wiki/We_Want_Miles, ako neko ovih dana zaluta u nedoumicu.
Taj album bas bas volim...Meni je recimo, vrlo erotican.

A sve pohvale sto vam sestre i otac slusaju isto, ...ja sam vec sistem pustanja prepustio supruzi, s obzirom da sam se ja njih prenaslusao....slicna stvar je i sa Mike Oldfield-om, recimo...slusao sam ga kao klinac prilicno, pa danas znam svaku pesmu napamet , a od Zeppellina, i vise nego napamet.
Kad bih video Zeppelline u Beogradu, slusao bih ih sa 27 km udaljenosti...i mislim da ne znam u koji sektor Vasione bih se transmutirao:)


pa kako da ne

meni je nekoliko pesama odredilo citav zivot
pa zar nije u tome poenta rok kulture
nisam ni sanjala da je na primer LA grad gde cu se zbog toga osecati kao kod kuce iako nikad ranije nisam ni bila niti htela da idem tamo
ali tamo je rok kultura mainstream
ja u evropi stalno moram nesto da se kocim da ne bi bila cudna smesna ekscentricna...


ne koči,

samo SHINE...
you crazy diamond...

Nobody knows where you are,
How near or how far.
Shine on you crazy diamond.
Pile on many more layers
And I'll be joining you there.
Shine on you crazy diamond.
And we'll bask in the shadow
Of yesterday's triumph,
And sail on the steel breeze.
Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!


this feels good

as first thing in this gloomy morning, thanks S


...

Oh, I get by with a little help from my friends
Mm, I get high with a little help from my friends
Mm, gonna try with a little help from my friends

...


evo tresti

mi kuca od Led Zeppelin
j....christmas carols


paaa....meni se uvek

paaa....meni se uvek izduvaju svi balonchici kada konacno upoznam one iza majka, iza kamera, iza nickova, iza namestenih slika, uglavnom Svi balonchici. to je uvek prvi utisak, sta mogu kad sam romanticna (trep)...mislim da je to generalno tako kod svih, mozda gresim ali malo, a? kul je prvih sat vremena dok se svi ne prepoznamo konacno, euforija i to...posle malo bedak...onda mi fali sledecih par dana sa ljudima da se prilagodim da su to isti oni koji su pisali Tako&Onako a sad se i Mrdaju&Dishu, akomerazumes. mene ko je video od blogera na slikama ranije kaze da sam ista kao i na tim slikama, sto mi je ok, valjda se ne pretvaram (previse ;:-) ali jeste bio za neke shok...da sam dvostruka licnost :-)))))
whatever, ne menjam se... ;:-)
u svakom slucaju, nije lose sto nisam bas sve upoznala...verovala sam u DM.a jednom, bili lepi pokloni. vise ne verujem, poklona i dalje ima ali su predvidljivi...


pa znas bebo

pricu wizard of OZ...
kazu da smo namrstene na fotkama
kako ne bi bile kad ne znamo ko stoji iza paravana i drma svet


Drugim rečima, Bebo

Don't pay attention to the man behind the curtain :)

Ovo je nije Fashion TV, nego reality TV - meni su slike super, nadam se da ste svi bar takvi u 3D verziji (da iskoristim Jasminin kompliment Dejanu S.). Baš mi je žao što nisam bio sa vama tamo.

Pozz

Vučko


ma sve ok, meni isto sve

ma sve ok, meni isto sve super. mislim da je taj 3D bio meni malo u problemu sa slikama koje imamo po biografijama blogera mozda mnogo vise nego ono sto pisu. mnoge nisam videla kad se 'mrdaju' :-) npr. restak mnogo bolje izgleda na slikama :-)))))) hahahahaha!!!!! kakav off web redakcije, hehehe!!!! sala deki, stoposto sala, nisam ni ja beba lonchar, u Tem je stvar. elem, vucko, ti si bese takodje nedge po belom svetu? sledeci put bi ti, nsarski i dr wu trebali da budete prisutni.(sorry sto offiran seke, a forsiram bate ;:-)


Ćao Bebili

Ja sam u Kolčesteru, UK - na sat vozom od Londona.

Nadam se da ću bar u protrčaju da se vidim sa Dr. Wu-om u Bgd, sad kad dođem, preklapamo se na nekoliko dana.

Inače otkako smo se preselili iz Danske slabo sam sa žurkama - do duše novogodišnja žurka firme je bila super - moraću da otkupljujem digitalne negative :P

Vučko


ah, a da li si svracao malo

ah, a da li si svracao malo do Altone (Hamburg)? parce danske u sred nemacke. grad u gradu. e londra, ne prezaljena...shmrtz...nego gledam sad na rts.u 1 (slucajno!!) kao neku klinku sa kosova i njenog ucitelja vucaraju po beogradu, ona je kao sa jos jednom klinkom sama u jednom selu na kosovu, jedina deca...i sad je vucaraju po Gradu, dodeljuju plakete, kupuju krpice, Zoo vrt...i onda - back to hell! da ne kvarim atmosferu, ovo mi je grozno. kakva najniza predizborna kampanja...fuj! kako sam besna!


Altona

Svraćao nisam - jedino ako sam vozom prošao kroz nju (ne znam da li tuda vozi) - par puta sam se vozio poslom za Frankfurt noćnim vozom, pa mislim da smo morali tu negde da prođemo - plus/minus stotinak kilometara levo-desno.

TV isključi, ako hoćeš da čuvaš mentalno zdravlje. Ja sam pisao ovde negde kako, kad hoću moju Sašku da isteram iz kože - samo joj pročitam poslednju izjavu VK sa vesti B92 - histerija garantovana :P

Vučko


ima na altoni stanica ali je

ima na altoni stanica ali je fascinantno da je to zaista mali grad u gradu! to nisam videla nigde, jer je toliko razlicit od ostalih delova hamburga! ako neko dolazi u ham obavezno mora da ode do altone.
tv je off...bolje se osecam ;-)


Hamburg

Interesantno je to da dok smo bili u Danskoj nismo išli do Hamburga porodično turistički, to je ipak relativno blizu... ali nekako smo uvek bežali na malo dalje, na avion pa onda malo dalji preskok (Amsterdam ili dalje).

Do duše... da idemo iz Danske u Hamburg da gledamo danski grad... :)

Odavde (ja sam na sat busom do Stansteda), do duše, može skoro za džabe do Hamburga Rajanom... sad gledam - nudi neke karte za GBP0.01 (he... 27 funti povratna... do Londona voz u špicu košta 38, a jeftini 16.5... bus do Stansteda je 10 u jednom pravcu)... još da ima zaludnih...

Pozz,

Vučko


Ma sve je cool, BOL,

samo kako ces da se nosis s tim batama sve sama?


pa ja cu dati sve od sebe (a

pa ja cu dati sve od sebe (a i veci bi izbor bio ;-) a sigurna sam i da ce mi pomoci jelena, vlasta i mimi...da se ne zbunim :-p


Baby

Daću i ja sve od sebe, pogotovo kada je nsarski u pitanju.
Što se nsarskog tiče mislim da je jednoglasno doneta odluka i da tu nema dileme.
Mislim i da će nas Olga podržati..?

NEGO, da pozovete malo vi nas da se sretnemo na trulom zapadu?

Imam predlog:
Blogerska žurka, 2. deo, New York ili Hamburg ili Paris ili Roma ili Lisbon ili LA ili Jerusalem ili Ljubljana...

Nešto kao izbor za mis. Mislim, svakako je dijaspora pobedila, pa bi bilo dobro da sledeći put igramo na vašem terenu.

Ili još bolje: TURNEJA!?


blogairplain!

jaaaaooo!!!!! Lisabon kod dekija, krenemo lagano sa vinom, pa onda rucak u parizu kod biljane (vino takodje) pa italijanska vecera i rimu (opet vino! ali i italijani, za posle vechere, chokoladica :-p
jutarnja kafa u NYC.ju (predlazem pink elephant kod Vujketa preko veze, koji stize u HAM bas kad sam ja u srbiji, damn!)...LA moze za dzoging posle silnog orgijanja hrana&vino (tu nas napusta ML), u san franu ostavimo pedju i drugare, letimo za Londru/Kembridz (?) kod wu.a (a sa nsarskim koga smo pokupili negde po amerikama, neznamgdejetacno?)...ja vas u londri napustam :-) a vi mozete po hamburgu sami, sta cu vam ja? :-p
...problem su funansije jer ne mozemo nikakve grupnjak karte da pazarimo jer ce nam se grupa osipati i nasipati iz mesta u mesto...ali evo, da deki organizuje onaj apple ili vec, mitros napravi dokumentarni film....eto plan!


blogair

Meni ne bi trebalo puno avio-karata - zaboravili biste me ispod Dejanovog bureta ;)

V.


meni je bilo nevidjeno kul,

i kao sto rekoh, sto smo mi neka simpaticna raspad ekipica.
u to ime - procitala vidojkovicev novi roman, koji je odlican, preporucujem drugari vrlo iskreno. aj sad.

(osim tog neprestanog kresanja, sto mu i rekoh)

plus, aj sad da javlja ko sta ima od novih profesionalnih stvari, da sirim opstu kulturu. ukoliko ima novih prof stvr, pored ovoliko utucanog vremena na blg.


ma blog je

buducnost
pojesce nam sve dosadasnje profesije uskoro
vec i jeste tamo gde je sadasnjost
a negde je vec i proslost
evo ja prva prijavljujem
ja profi zavrsavam dve knjige na dva jezika i jednu DRAMU (upomoc!!!!)
do kraja januara ili me nema
a da znas da mi blog pomaze dok to radim
jer su teme teske a ja laka


paaaa....o tome se ne

paaaa....o tome se ne prica/pise...to se radi ;:-) ali bezuspesno....


Jasmina: "Na kraju smo se

Jasmina: "Na kraju smo se svi smesili i ugovarali svasta, mozda nesto i ispadne od toga."


Zox,

kako to da ovih fotki nema u prikazanoj kolekciji sa zuraje? Jel' smo to mi "izvana" uskraceni za nesto?


Evo ekskluzivnih fotki, S

Evo ekskluzivnih fotki, S vrha nadole:

1) Dejan Restak
2) Mark Pullen
3) Oto Iltvanji
4) James Lyon


a jel to pre ili posle fajta

a jel to pre ili posle fajta na stepenicama? ili u toku...?


Bebo, sestro...

...a šta bi na stepenicama(prebrzo odosmo, trebalo je malo da gvirimo odozdo)? Je l' si saznala, reče li ti ko?! Zanima me nenormalno! A to mi je samo potvrdilo da je bila super žurka i da smo mlad kolektiv. Dakle, ako nema fajta oko ribe, a naročito na stepenicama, to je bezveze žurka ili je mator svet...Pevaj Bebo, baš me zanima...

Ja sam se već vratila u Sloveniju i moram svima da vam kažem da ste baš slatki i da mi je bilo mnogo lepo i da je najlepše bilo to što su ljudi bili skroz opušteni i neopterećeni, bez duvanja i foliranja...i svi su se tako lepo smejali i družili, kao da se poznaju sto godina...obaška što mi je bilo divno da upoznam i Jelenu, Vlastu, Milenu, Jasnu, Jasminu, Bebu i sveee...


pa to i ja kazem a tamo nas

pa to i ja kazem a tamo nas offirali da smo ozbiljne seke ;-) eh, da nas znaju....

edit: ne znam kako se fajt zavrsio, mislim da nije riba...pre je chasa. znamo aktere...da trazimo kintu neku da ne offiramo po blogu, a? fali mi za avio karton za mart :-))))


Jelice fajt

vide li!? Pa ja ne mogu da verujem da smo pobegle baš u trenutku kada su nastupali testosteroni...

Koji smo mi svi tinejdžeri!? Mislim, znala sam za sebe, pa dobro, i za Bebu, ali vi ostali ste me stvarno iznenadili... prijatno, neprijatno, prijatno, neprijatno, prijatno, neprijatno... Prijatno. :)))

I da, da ne zaboravim, Bebo, neko je rekao da smo mi ozbiljne!? Pa još i seke!?

ps
Jelice, Bebo drago em milo em toplo em blesavo em pametno em... ma divno je što smo se udružile, kako Beba kaže, slatko ali ne previše slatko.


Hebote,

ko da sam bio...a nisam, keve mi.


nisi

znali bi da jesi...al nisi (ovoga puta!).


Ja nisam mogla

spremam svoj zur. Sad sam dosla kuci pa malo citam i vidim da James Lion-a niko nije ni zvao.
Zasto?

Olga


:-?

ko kaze da nije pozvan? svi su pozvani, lista blogera...nemam pojma...dekiiiiiii!!!!!!!!! pravi zur, i ja bih na jos neki, sto pre!
ne stvarno, ako nije bio ne znaci da ga niko nije zvano, zar ne? kako si provalila da bas nije pozvan?


Pa procitaj

njegov poslednji post, drugi deo pod: Vidoviti James, tacka 5.
Drugim recima, nisam provalila nego on rek'o.

Olga


au!

:-((((
:-????
nemam pojma sta se desilo ali je ruzno...


stovane dame i gospodo

zasto se jos niko nije pozalio na cinjenicu da sam bio odsutan, odnosno da nisam bio prisutan na zurci;-)


Oibibio,

kako da znam da nisi neki od onih sa slika, kad Dejan R. i društvo čuvaju identitet gostiju? :)

V.


evo da te oslobodim sumnje vucko;-)


fotografija iz studendskih dana;-)