Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Jazoon: much more than just a conference

From 24 to 28 June 2007, Jazoon, the European industry conference on Java technology, is set to take place in Zurich. Jazoon'07 brings together experts and professional users of Java and open source technologies from all over Europe. Featuring a comprehensive range of topics, renowned speakers, a varied program of social and cultural events, parallel exhibition with integrated career platform and optimal logistics, Jazoon'07 provides young professionals and established specialists with a unique live experience of the field that is unequalled, even in the age of the Internet.

The Jazoon program committee, an experienced group of experts, conducts peer reviews and selects the most relevant topics and most renowned speakers, and compiles a conference program that covers the most varied aspects of the use of Java and open source technologies.

CU @ Jazoon. :)

Jazoon blog: http://blog.jazoon.com/

 


konferencije

Niko ni da zucne. :)

Ne znam da li je u pitanju usko stručna tema ili zaboravismo koliko je važno sresti se i razmeniti iskustva sa ljudima koji se bave istim poslom.

Pre mesec dana sam bio u Den Bosh-u na konferenciji posvećenoj open source CMS-u Joomla!. Naročito mi je prijao workshop sa temom "Web servisi i Joomla!" koji je držao Laurens Vandeput, holanđanin, čiji je projekat J!Explorer Google ovoga leta sponzorisao u okviru akcije Summer of Code 2006.

Nakon ovakvih susreta čovek drugačije/bolje/lakše sagledava sopstveni rad.


schkovichu :)

U pravu si, verovatno je tema suvise strucna a takodje, konferencija i tekst najave su na engleskom. U svakom slucaju, hvala na komentaru a mozda nas posetis i na Jazoon-u. :)


..

A mozda niko vishe ne koristi Java programming language :)

@makili: Mogu li da pitam ako nije tajna nesto vishe o vashem prisustvu na konferenciji. Organizator ili..? Posto sam i ja u Cirihu mozda i svratim.


java

ne bih da vas uvredim zorane ali vi niste programer? :)
@malkica: uh, rado bih dosao u cirih. na zalost java mi nije bliska a razlozi za posetu cirihu su licne prirode. :)
pa sta ako je na engleskom? koliko primecujem nekoliki autori pisu iskljucivo na engleskom, citani su a i sasma pristojna kolicina komentara na engleskom je tu.


Zorane

Firma u kojoj ja radim je jedan od partnera i organizatora, a Java će biti samo jedna tema pored npr. AJAX-a i ostalih software architecture tema. Pogledaj: http://jazoon.com/en/conference/topics.html

Članovi JUGS-a (Java user group Switzerland) dobijaju dobar popust: http://blog.jazoon.com/2007/01/16/how-to-register-as-jug-member-jug-leader-or-java-champion-for-jazoon07/

U svakom slučaju Jazoon će biti jedna od većih konferencija u Cirihu i Švajcarskoj uopšte. :)


hvala

@makili: Hvala puno. Videcu da svratim ako budem imao vremena (i prostora u firmi). U firmi za koju radim orijentisani smo ka Microsoft.Net-u :) ali vise znanja o novim resenjima nikada nije na odmet.

@schkovich: Ono je bilo samo malo ironicno.:) Inace, radim kao Software Architect u jednoj firmi u cirihu tako da.. mozda i uspem da skontam nesto oko programiranja:)

Zoran


Ako nije

tajna, u kojoj firmi radis (@maja)?

Vidimo se na Jazoon-u :)


Re: Ako nije

Zuxon: naravno da nije tajna, ja radim za Netcetera AG u Cirihu. www.netcetera.ch

A ti? :)

CU @ Jazoon


A ja

youngculture
http://youngculture.ch/

Nazalost ne u Cirihu, vec u officu u Nisu :)

CU