Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Lepotica protiv Prostaka

Veliki brat sa poznatimaVeliki brat sa poznatimaOvo je jedan detinjasti blog. Molim one koji su "upućeni" u demokratske tokove, one koje zgražavaju nad televizijskim programima tipa Veliki brat, kao i one koji nisu "detinjasti", da ne zalaze na ovaj blog.

Svaki njihov ulazak smatraće se povredom privatne teritorije i takav prestup će biti strogo sankcionisan.

Ovo je jedna poučna priča, priča za one koji misle da je Veliki brat jedan skandalozan treš šou bez ikakvog smisla.

 

U nedelju 28. januara u 21 čas i 22 minuta, u Velikoj Britaniji je pobedila pravda, ona poetska, ona građanska, ali i ljudska. U završnici Velikog brata sa poznatima, pobedila Indijka Šilpa Šeti (Shilpa Shetty). Ova pobeda će ući u istoriju televizije, ali i u istoriju pobede pristojnosti nad nasiljem.

Vratimo se na početak.

Petu godinu za redom, britanska televizija Kanal 4, organizovala je "spin-off" serije Veliki Brat pod nazivom "Celebrity Big Brother". Taj šou se razlikuje od klasičnog Velikog brata zato što u njemu učestvuju tzv. poznate ličnosti. Oni takođe žive u kući Velikog brata bez kontakta sa spoljnim svetom. Poslednjih godina, producentii nude novac za učešće u ovom programu. Na poznatima je da li će novac uzeti ili ga pokloniti u dobrotvorne svrhe.

Posednja sezona Velikog brata s poznatima počela je 3. januara 2007. godine. Ova sezona trajala je 28 dana. Gledanost je bila neverovatna, preko osam miliona gledalaca. Kuća Velikog brata ugostila je 14 poznatih osoba među kojima su:

- Džeremaja Džekson, brat Majkla i Dženet Džekson. Džeremaja je vicešampion Velikog brata.
- Danijela Lojd, bivša Mis Velike Britanije kojoj je oduzeta titula pošto se slikala za Plejboj, dakle učesnica u skandalu.
Moj favorit - Ken RaselMoj favorit - Ken Rasel- Ken Rasel, kontroverzni filmski reditelj i ujedno najstariji stanar u istoriji, sa svojih 79 godina, njegovo preglasno hrkanje izluđivalo je stanare. Petog dana izašao je dobrovoljno iz kuće.
- Džo Omira, članica pop grupe "S klub". Bavi se uzgojem kučića. Učesnica u skandalu.
- Leo Sajer, pevač iz sedamdesetih. Prve večeri bio je prinuđen da deli krevet sa Doni Turetom koji inače spava nag. U jednom trenutku se zavetovao na ćutanje, što je druge izluđivalo. Desetog dana, pošto je Veliki brat odbio da mu dostavi čisti donji veš, Doni je metlom razbio ogledalo i pobegao kroz vrata za slučaj opasnosti. Kasnije je otkriveno da svoje donje rublje nije video u koferu. Do ovog trenutka, on je vodio prema svim anketama.
- Šilpa Šeti, glumica iz Indije, AIDS i PETA aktivistkinja. Žrtva skandala.
- Kerol Maloun, novinarka Sadej mirora. Otkrila je da ona ima 52 godine, a ne 47 kako je do tada tvrdila.
- Doni Turet, pevač pank rok benda "Towers of London". U kuću je ušao u pijanom stanju. Stalno je kršio pravila Velikog brata jer su mu iz kofera konfiskovali veliku količinu alkohola. Pobegao je iz kuće popevši se preko ograde uz pomoć Iana Vatkinsa.
- Ian H. Vatkins, glumac i bivši član grupe Steps. Priznao je da je gej britanskom časopisu San, istog dana kada je ulazio u kuću Velikog brata.
- Kleo Rokos, brazilska glumica. U kuću je ušla kako bi pomogla oko kuvanja i spremanja.
- Dirk Benedikt, američki glumac, iz originalne postave serije Galaktika. Imao je vrlo originalan ulazak u kuću, u replici vozila i muziku iz serije A tim.
- Džejd Gudi, učesnica trećeg serijala Velikog brata. Učesnica skandala. Posle izlaska iz kuće, producenti su odlučili da ne organizuju uobičajeni intervju pred publikom.
- Džek Tvid, dečko Džejd Tvidi. Model i učesnik skandala. Dosta je vremena provodio u kući sa bivšom Mis Velike Britanije koja mu je u pijanom stanju rekla da ga voli.
- Džeki Baden. Majka Džejd Gudi. Učesnica skandala. Osmog dana izbačena iz kuće, bez cipela, kroz ispovedaonicu, bez mogućnosti da se oprosti sa drugima. Nije bilo publike da je dočeka.

Ovu sezonu Velikog brata obeležio je i nesvakidašnji skandal, bar što se britanske televizije tiče.

PobednicaPobednicaNaime, jedna od stanarki Šilpa Šeti bila je verbalno napadnuta od drugih stanara na rasnoj osnovi. Jedna od uvreda koje su joj upućene bila je da je ona "pseto koje mora da odjebe kući".

U uvredama su prednjačili Džejs Gudi sa dečkom i majkom. Indijska glumica bila je podvrgnuta pravom verbalnom teroru. Rečeno je da je "smrdljiva i da će svojim prljavim rukama da zaprlja hranu", da je "p….tina", posprdno su je oslovljavali sa "princezo", da može "jezikom da opere toalet", "da ne vole da Indijka sprema hranu jer ko zna gde su njene kuke bile", zatim da je "drkadžija" i "glupa ko k…".

Velike optužbe na račun Velikog brata stizale su sa svih strana, kako od gledalaca tako i od medija. Kontrolor medija u Velikoj Britaniji primio je preko 50.000 pritužbi, što je veoma neuobičajeno jer je prosečna količina pritužbi oko 3.000. Pokrenuta je i peticija koji je potpisalo 30.000 ljudi. Kanal 4 je ovaj skandal opisao "rivalitet među devojkama", ali su kasnije priznali da je nesumnjivo bilo sukoba kultura između Indijke i Britanki.

Povodom ovog skandala, u Britaniji je objavljeno preko 300 članaka, 1.200 članaka na engleskom širom sveta, preko 4.000 članaka da drugim jezicima i preko 22.000 blogova na internetu.

Bivši predsednik Kanala 4 je tražio ukidanje programa, što je, naravno, bilo nemoguće jer je Veliki brat program koji zarađuje najviše novca (sedam posto od 800 milona funti samo od reklama). Jedan od većih sponzora Velikog brata se povukao, ali to nije uticalo previše na krajnji dobitak.

ProstakušaProstakušaNajviše štete je pretipela učesnica skandala Džejd kojoj je povučen njen parfem iz lanca prodavnica, ukitnuto je planirano štampanje njene autobiografije i prekinut je ugovor vredan nekoliko stotina hiljada funti sa Living TV-om.

Ova tema je postala zanimljiva i za britanske političare. Toni Bler je odbio da komentariše jer ne gleda Velikog brata, ali osuđuje rasizam u bilo kojoj formi. Gradonačelnik Londona je osudio rasizam ali i producente Velikog brata da tendenciozno puštaju samo rasističke komentare učesnika.

Ovakav izliv nasilja i rasizma nije ostao neprimećen van granica Velike Britanije. Vrlo brzo su u Indiiji organizovane demonstracije potiv rasizma. Vlada Indije saopštila je da će doneti "određene mere ukoliko je to potrebno", Turistička organizacija je uputila poziv učesnicama skandala da posete Indiju o njihovom trošku i time poboljšaju svoje zdravstveno stanje.

Šilpa nije podnela prijavu protiv učesnica skandala za nasilje i rasizam u Velikom bratu, ali insistira da policija istraži da li je bilo ili nije "rasne mržnje" koje je kažnjivo po Javnom zakonu iz 1986.

Šetijeva je kasnije povukla svoje tvrdnje o rasizmu, rekavši da ona misli da nije bilo rasističkih izjava za vreme rasprave sa stanarkama. Ono što Šilpa ne zna a to je da je većina uvreda izrečena iza njenih leđa, bez njenog prisustva.

Ovaj skandal pokazuje da čak i u savremenim i uređenim društvima postoje tabu teme.

LepoticaLepoticaVelika Britanija bila je zatečena ovakvim izlivom nasilja i rasizma. Kasnijom analizom i razgovorima sa građanima Velike Britanije poreklom iz Indije došlo se do zaključka da je ovakva vrsta rasizma svakodnevna stvar. Oni su se navikli na to i više ne obraćaju previše pažnje.

Pogrdni izrazi su postali deo svakodnevnog govora a imitacija indijskog naglaska redovna šala. Jedan ovakav šou-progam uspeo je da pokrene jednu tako osetljivu temu, da postane deo svakodnevnog razgovora, a samo gledaoci su u sebi našli dovoljno snage i poštenja i glasali su da indijska glumica postane pobednik Velikog brata.

To je jedan velika pobeda pristojnosti nad nasiljem.


Kakvo poznavanje materije

ti si bas fan Velikog Brata:)??? Ili si mu pozajmio glas?:)
Procitacu nekoliko puta. Potpuni sam laik za date informacije.
Izgleda ti nedostaje serija?:)


mirko k

nisam ja toliki fan koliko je neki mrze. (oni najglasniji su je i najviše pratili).
Meni je ova konkretna priča zanimljiva zbog više stvari. A i Ken Rasel je stari lisac. Da li znaš da je bio konkurisao u našem ministarstvu za film o Nikoli Tesli? Naravno da su ga odbili.


vidis

nisam naklonjen seriji ali je ne mrzim. Tacnije, postujem slobodan izbor svakoga i volim, zaista volim pravo na razlicitost. Medjutim tvoji pristupi temi i tvoja naklonost temi i tvoj nacin shvatanja, opisivanja, objasnjavanja, e to mi se bas dopada. Nisam znao za Rasela ali me ne cudi. Mozda nije covek znao da treba prvo da ispodmicuje pola ministarstava?!


Pa Srdjane,

epilog je nesto slican nasem VB!?

Zar ne,

I kod nas je u VB, na kraju ipak pobedila pristojnost i uzdrzanost,

Jedan od ludaka i ucesnika VB je tvrdio da je tamo dosao da se zeza, da se sali, da uziva, da pusi ko Turcin, da psuje ko kocijas,

I ne samo to, on je za takvo ponasanje ocekivao cak da dobije 100. hiljada evra!Mislim, lud covek nacisto,

a na kraju kada su ga dva puta gledaoci izbacili van kuce, vristao je da je sve to namesteno,,,

poznata je njegova primedba ispostavilo se ukupnom pobedniku, da se gnusa njegove izjave da on VB dozivljava kao vojsku,

a on bitanga je mislio da VB moze da dozivljava kao relaksaciju, bez nikakvih nelagoda i obaveza, slobodu svega i svacega, valjda je ocekivao da ga VB pusta vikendom da ode do Ulcinja,,,


milton

možda to pokazuje da se ipak ne razlikujemo baš toliko od te demokratske evrope. Prostaka ima svuda, samo ih treba na vreme detektovati i izolovati.


Da Mitrovicu,

svako drustvo i zemlja imaju odredjeni broj normalne i kulturne javnosti, to jest gradjana,

problem u Srbiji je taj, sto su mnogo agresivniji i brojniji oni bahati, bezobzirni i pokvareni,

kod nas se lako predaju normalni nenormalnima,

kao rezultat toga imamo ovo sto imamo, a imamo najgoru kulturu zivljena u ovom delu evrope,,,

gotovo na svim poljima zivota,


Nisu Bahati toliko brojniji

nego su Pristojni stidljivi u svojim zahtevima, a drzavni aparat ih ne podrzava jer ga isti Bahati i vode


Bas tako Miloje,

samo ima jedno pitanje,

ko bira i glasa te i takve na vlasti vec decenijama,


Sigurno

da se ne razlikujemo mnogo, velika raazlikaa ipak jeste u tome sto kod nas nema mnogo sigurnih instumenata da se takvi odstrane ili edukuju u pravcu koji je pre svega bolji za njih a da ne pricam za drustvo uposte.


Veliki brat je ...

...jedan skandalozan treš šou bez ikakvog smisla!

Dragomir


dp

drago mi je da ste to podelili sa nama.


sm

bilo mi je zadovoljstvo


dp

zadovoljstvo je obostrano, ali nemojte drugi put.


zasto?

bas lepo caskamo

kao da smo u kuci Velikog brata pa prekracujemo vreme
sve u nadi da cemo izaci sa 100.000 necega da kupimo ocu novu protezu

dok nam ne popuste zivci od te besmislene aktivnosti pa krenemo u svadju

a gomila nema pametnijeg posla nego da nas posmatra
dok se to gubljenje vremena i energije (ucesnika i gledalaca) opravdava kao socioloski eksperiment i "ucenje socijalne inteligencije"

nemojte molim vas

sustina je u pola miliona evra koje je organizator domaceg BB uzeo samo na SMS-u


dp

svako bira suštinu koja mu odgovara.


Dragomire Petrovicu...

... ovo je smisao Velikog Brata.


ivane m

uvek kažeš pravu stvar sa toliko malo reči :-)


postalo je poznato

Citirala i voditeljka u 'Veliki brat-veliki mozak'


Jeste Dragomire,

ali on je socijoloski dosta poucan,,,

VB je do kostiju ogolio i kazao nam , kako TV-ekran može da od obicnog i anonimnog drvosece i paora maltene bez skole, zapravo napravi popularnu javnu licnost, koja vec mesec dana cak vodi jednu emisiju na radiu B'92,

a da ne govorim da je uspeo i da snimi nekoliko reklama koje se emituju na mnogim tv-kucama,,,

garantujem da bi rukovodstvo ove kuce dalo Blog tom coveku oberucke danas,

a da je taj isti tip dosao u B-92 pre prikazivanja VB i rekao da zeli da vodi neku emisiju na radiu, ljudi iz tv-B-92 bi zvali obezbedjenje da tog ludaka izbace napolje,,,


milton

endi vorhol na delu! a svi su ga gledali čudno kada je pričao i 15 minuta slave.


Dobro si se setio

endija Srdjane, cudni su putevi te slave,,,


milton

endi kao način života. veliki vizionar.


ma, dace mu

ma, dace mu, cim nauci da pise


nije to samo TV ekran

Quote:
VB je do kostiju ogolio i kazao nam , kako TV-ekran može da od obicnog i anonimnog drvosece i paora maltene bez skole, zapravo napravi popularnu javnu licnost, koja vec mesec dana cak vodi jednu emisiju na radiu B'92,

To je ogromna medijska masinerija iza, bio je pokriven sa svih strana i u stampi i na netu. Prosto neizbezno.


"Veliki brat jeste jedan

"Veliki brat jeste jedan skandalozan treš šou bez ikakvog smisla za njegove konzumente."
Za producente naravno sve ima itekakvog smisla).
Tvoja prica je poucna, ali ne zato sto je rijec o Velikom Bratu, vec sto je pomenuta manifestacija rasizma posledica njegove prisutnosti u svim segmentima (engleskog/zapadnoevropskog) drustva.
Tradicionalno imigrantske drzave, prije svega Kanada, ucinile su mnogo na suzbijanju i sankcionisanju pojava rasizma, kao i na uspjesnoj integraciji svojih imigranata.
I pored toga rasizam je i dalje prisutan u ovim drustvima.
Borba protiv rasizma zahtjeva veliku energiju i velike novce. Ljudska glupost je nemjerljiva i ima je svugdje i u ogromnim kolicinama. Zapadnoevropske zemlje kaskaju za Kanadom, Australijom i Amerikom. Oni su davno otvorili svoje kapije i omogucili strancima da pronadju posao, cineci pri tom vrlo malo da ti ljudi pored posla u ovim drzavama pronadju svoj novim dom.
Zemlje u kojima je nivo imigracije mali, kao sto su istocnoevropska drustva, Srbija medju njima, sa opstom globalizacijom, tek ce da se suoce s ovakvim problemima. Prirodno, ova drustva su zatvorenija od zapadnih, ksenofobija, rasna netrpeljivost, konzervativizam, mrznja prema drugacijem ovdje su duboko ukorijenjeni.

Dakle, nas, prosjecan Srbin glasa za Indijku u VB, ali gleda da kupi stan sto dalje od Romskog naselja i strasno ga brine sve veci broj Kineza u Srbiji iako bas i ne zna da objasni zasto je to tako...


Zasto lepimo etikete ?

Zar nije jednostavnije reci bitne stvari, npr:
umesto: "Veliki brat jeste jedan skandalozan treš šou bez ikakvog smisla za njegove konzumente."
Ne svidja mi se Veliki Brat, i ne ugrozava me to sto se drugima svidja.
ili
umesto
"Dakle, nas, prosjecan Srbin glasa za Indijku u VB, ali gleda da kupi stan sto dalje od Romskog naselja i strasno ga brine sve veci broj Kineza u Srbiji iako bas i ne zna da objasni zasto je to tako..."
Glasala bih i ja za Indijku ako bi mi se svidela kao covek,
kupila bih stan sto dalje od Romskog naselja (prljavo i galama) , sto ne znaci da mi Rom ne bi mogao biti prijatelj, a sto se Kineza tice stvar je jasna - dosta mi bre otcepljivanja...


ti ne bi bila 'nikakva'

ti ne bi bila 'nikakva' ucesnica vb-a!
sto zesce, to bolje...

Quote:
... a sto se Kineza tice stvar je jasna - dosta mi bre otcepljivanja...

¿Qué?


ma vidim i ja da mi lezi ta

ma vidim i ja da mi ne lezi ta karijera u VB

...a sto se Kineza tice...ima ih sve vise i vise, a kod nas otcepljivanje u modi vec poduuugo


s7+

koliko vidim i ksenofobija...


daj, nije valjda da stvarno

daj, nije valjda da stvarno tako rezonujes?!?!?!
vidis koji si komentar sad izazvala kod kolege ispod? onaj sto kapira visoku tarabu kao resenje?!


MA NEMAM NISTA PROTIV KINEZA :)

Niste me uopste shvatili, kinezi su bili sala, bas (ocigledno neuspela) parodija na ksenofobiju !

Ja volim ovu malu pricu :

"Kada je beli covek dosao na novi kontinent, tamo je zatekao crvenog coveka i zeleci odmah da ga pokori, uzeo stap i u pesku nacretao jedan mali krug i rekao "ovo je ono sto zna crveni covek", zatim je oko tog kruga nacrtao veliki krug i rekao: " a ovo je ono sto zna beli covek" (kao dovoljan razlog da ga potlaci).
A onda je crveni uzeo stap pokazao na zemlju van krugova i rekao: a ovo je ono sto ne zna ni beli ni crveni covek"

E, gde bi nam kraj bio kad bismo svi prosto bili LJudi


Ne samo da mi se ne svidja,

Ne samo da mi se ne svidja, vec me itekako ugrozava.
Kod nas, u drustvu unistenih vrijednosti takvi programi ne da postaju 'main stream' vec je to i jedino sto mozete gledati na televiziji. Generacije odrastaju na turbo folku, juznoamerickim sapunicama i tuznim izdanjima preslikanih 'reality' projekata sa Zapada tipa VB. Vjerovatno ste i vi pripadnik te generacije.
I nikog za to nije briga.
E pa mene jeste.
1984. pred samu Olimpijadu u Sarajevu, javio se problem za gradske vlasti. Jedno od vecih romskih naselja, nalazilo se u neposrednoj blizini sportskog centra Skenderija. Problem je rijesen tako sto je oko naselja podignuta visoka drvena ograda, tako da izvana, s ulice niko nije mogao da vidi unutra (prljavo), mozda samo da cuje (galama). 'Problem solved'.
A sto se Kineza tice i toga sto ste rekli u svom odgovoru, tu je "bre" i meni stvar apsolutno jasna.


Ako sam vas dobro razumela,

Ako sam vas dobro razumela, vama bi vise odgovaralo da VB zmuri

Ali on ne zmuri nego gleda a to sto gleda je realnost

Druga stvar je ako se vama ta realnost ne svidja, ne svidja se ni meni, a ni mnogim drugima koji su svojim glasanjem dali jasnu poruku sta nam se to ne svidja - pa stoga za razliku od sapunica, turbo-folka i ostalih drustvenih taloga , VB je makar ovako poslao poruku onima koji bi da budu "in"


bilo je svega...

ali meni je super koncepcija velikog brata, jer oni NIKAD ne gube. ni u kojoj situaciji. tamo su svi punoletni, therefore individualna krivica ucesnika. cak da neko izvrsi samoubistvo ili ubistvo tamo... jedino ako bi ih ukinuli. ali onda je ta odluka diskutabilna.


impresivna

reakcija Britanaca.

Nisu dzabe napravili najvecu imperiju u istoriji sveta. Jos od ranih dana su znali da je rasizam ne samo nemoralan, nego i monumentalno glup, jer ne donosi apsolutno nista dobro!

Britannia rules the waves! (u ovom slucaju waves zdravog razuma).


E, to !

Rasisti su monumentalno glupi!!!
Cist idiotizam....to je kao kad ne bi ste znali da krastavac nije jedino povrce.


vidi sad! kako krastavac

vidi sad! kako krastavac nije jedino povrce?! ;)))


Krastavac povrce?

ja sam 'prostakusu' u svom

ja sam 'prostakusu' u svom izvornom plavom izdanju gledala u londonu, sve sa prasecom roza trenerkom. prvo sam pratila tog leta, a kasnije otisla opet pa gledala kako su je izbacili. te godine je pobedila mnogo lepa seka! gledala sam samo finalno vece.
mislim da bese 75.000£...


to tako

valjda mora biti. kao neka mitska prica. prostaci i divljaci divljaju, ali na kraju pravda trijumfuje. sve je arhetipski. tako su ljudi oduvek pisali price, narodne, umetnicke, tako danas kreiraju big brother.


dejane

gde bi mi danas bili da nije bajki. neki su rasli bez istih, pa vidi u kakve su se drkadžije pretvorili.


a iz koje si ti bajke?

a iz koje si ti bajke? Evo, kod mene je to ocigledno!
Nego nesto nisam shvatila naravoucenije: "Budi pristojan i lep ( ukratko : budi dobar) i nagrada ti ne gine!"
Iz koje je to bajke? Pepeljuga i zlobne sestre ili Lepotica i zver(i)
BTW, ova koju ti nazivas "prostakusa" ( zla sestra) neodoljivo poseca na Maju Gojkovic iz mladjih dana


3p

vidis, o tome nisam razmisljao! recimo Gospodar prstevova (ako se to moze nazvati bajkom), a od ovih klasicnih.... razmislicu


Petar Pan ti nekako pristaje

Petar Pan ti nekako pristaje od klasicnih
BTW, indijka je glumila u Zenama fudbalera.
Poverenu ulogu "poludele kucke" vise je nego dobro odigrala:)


siniša

nemas pojima koliko si u pravu :-)

inače amber je glumila druga glumica, Laila Rouass


hehehhe znam, znam:)

hehehhe
znam, znam:)


Hm!

Hm! Jel` moze Letopisi Narnije?


I ne samo priče Deki...

Oduvek su pili vino...o)
Zamisli arhetipskog junaka sa pivom u ruci..


dk

...i pola šarcu davali. mi smo oduvek bili narod koji je gajio posebna osećanja prema životinjama. sa ljudima nam netšo slabo ide :-)


Vidi se, Drago...

... da nisi čitao Kalevalu.

Drago Kovacevic wrote:
Zamisli arhetipskog junaka sa pivom u ruci.
Cela dvadeseta runa je posvećena pivu:

Finally the beer was ready,
Beverage of noble heroes,
Stored away in casks and barrels,
There to rest awhile in silence,
In the cellars of the Northland,
In the copper-banded vessels,
In the magic oaken hogsheads,
Plugs and faucets made of copper.

itakodaljeitakobliže...


oni stvarno

nisu imali izbora. ja volim pivo, al nije romanticno.


Nisam ...

...ali mislim isto..


A sad deder dadni i blog o

A sad deder dadni i blog o gej Velikom bratu :))
Eh, kakav li će biti naš domaći Poznati brat!!!
Ja sam se već spremio da gledam po ceo dan... čak uvodim i brzi internet :P

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


queeria

nema ga još. doduše ima teen big btother, što mu valjda izađe na isto.
što se domaćeg celebrity tiče. biće zanimljivo ko će ući. zamisli jelenu karleušu u 9 izjutra, kad se probudi... ne treba ti veća šolja kafe bez šećera


Pa, kako kažu tabloidi,

Pa, kako kažu tabloidi, Jeca nam je trudna... kako će trudna kod brata?!
Ne znam, ne znam...
Ma, jedva čekam... to će biti veoma zabavno :))

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


queeria

živi bili pa videli. na koga ti tipuješ?


lucija mislila

da je karleusa transeksualac. jedva sam je uverio da nije.


dejane

daj uveri i mene. i ja to svima pričam. doduše i meni poverovali :-)


Bez Jece ništa...

Jeca je moj apsolutni favorit :))
Može i Nenad Jezdić... pošto je seksi slatkiš :))

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


queeria!

imam hit za tebe:
http://www.youtube.com/watch?v=_qf0puHJ-KM

kada ćemo mi biti na tom stupnju društvenog razvoja


Srđane dragi, ja se

Srđane dragi, ja se rasplakah :((

Predrag M. Azdejković
www.queeria.com


queeria

klikni tek link da vidiš titanik 2!! sve će suza suzu da stiže.


ja kapiram da bi

najbolji veliki brat bio sa penzosima.
nadzak babe i nadzak dede - neki zastavnik u penziji. to bi bilo bolje od koride. :-)


dejane

samo se i zajebavaj, ali takav jedan pobedio u poljskoj!
možda jedan politički Big Brother. recimo nosioci lista.


А зна ли се

које ће "величине" овде код нас учествовати?

п.с.
Ова Индијка је прелепа. Ко зна шта је ту било по среди :)


titanik 2

moram da podelim sa vama moje oduševljenej! Titanik 2 :-)

http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4


Wow!

Фантастично :)
Добро су убацили сцене из других филмова :)


oh my god! ... jel sad da

oh
my
god!
...
jel sad da ocekujemo da ce i volta diznija da odmrznu?!


meni ovi bre...

nisu poznati, sem ken rasela, ali dal' je zbog filmske pasije... ovo vise lici na ex celebrity ili kvazi celebrity vb, ili sam ja neupucen, uzas kad cujem ovu rec podsetime...fuj, mada kosu ovi likovi pojma nemam, zamislite nas celebrity, koga bi videli...


srki,

ako imas prilike procitaj knjigu ben elton-a, "dead famous", radi se o ubistvu u kuci velikog brata, odlicna parodija...


...

indijka je prelepa, a engleskinja je klasicna "riba vulgaris", uopste nije cudo da nije mogla da je podnese.

mislim da ljudi generalno tesko podnose lepotu, da stano teze da je uniste.


Cekaj, a to

sto je Jeremija bele kontestankinje zvao 'white trash' nije rasizam?


neki od blogova vrve i gorim

neki od blogova vrve i gorim kvalifikacijama


blogovi

carstvo nemorala, :-#.


uzas promiskuiteta:)

uzas promiskuiteta:)


verujem

na reč.


Srđane,

mora da si načuo kada će i kod nas zaživeti VB sa poznatima. Pošto znamo da na učešće neće pristati izuzetno gadljiva intelektualna elita, preostaju, manje-više, oni koje ne želim da gledam ni umontirane. Mada, tko zna?


Inace, Silpa Seti ce biti

Inace, Silpa Seti ce biti voditeljka novog reality showa u kome ce se takmicari nadmetati za priliku da igraju kriket za Leicestershire.


Kakva prilika!

To nikako ne treba propustiti!


legbreak

vrlo zanimljivo!


Jade

Ne znam da li je neko napisao, Jade je otisla na "rehab to overcome stress and depression".