Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Ko je ubio Anu Nikol Smit?

Ikona pop kultureIkona pop kultureJuče je u 39. godini života preminula bivša zečica, model, udovica milijardera, zvezda rialiti programa, ali i zvezda uopšte Ana Nikol Smit.

Ana je pronađena mrtva u hotelskoj sobi na Floridi. U trenutku smrti sa njom je bio i njen suprug koji je izjavio da je Ana od sinoć imama veoma visoku temperaturu. Ostaje još da se tačno utvrdi uzrok smrti.

Ana bila je jedna od zvezda koje su veće od života. Nju je teško gledati, ali još teže je bilo ne gledati je! Plenila je svojom lepotom i svojim ludilom. Dve osobe u jednom telu; a to je često teško pratiti, kao i njen život, prepun obrta.

Ono što je fasciniralo kod Ane bila je njena borba za život, borba protiv svih, borba protiv kilograma, borba protiv sistema i advokata, borba sa samom sobom. Anaje prava pop-ikona savremene kulture. Poznata zbog svog privatnog života i svoje telesne težine. Mnogo zanimljivija od svoje koleginice Paris "poznate zato što je poznata" Hilton.

Nova MMNova MMKombinacija njene lepote i ranjivosti bio je jedan od kvaliteta koji su je povezivali s Merilin Monro. Sličnosti su očigledne ali su razlike ogromne. Dok je Merilin bila umetnica, koja je kod publike uspevala da pobudi strast i saosećanje, Ana to nije uspevala. Zajednički im je bio put od potpune anonimnosti do svetske slave i to je američka priča: uporna borba protiv siromaštva, maloletničke trudnoće, lošeg porodičnog života. Ana Nikol Smit je istrajavala tamo gde bi drugi nestali od poniženja i srama.

Sve je to Anu činilo vrlo patetičnom za gledanje, ali takođe i vrlo zanimljivom za gledanje.

Dok je bila mala i zvala se Viki Lin Hogan, svima je govorila da je ona sledeća Merilin Monro. Prvi put se udala sa 17 godina, za kuvara iz restorana gde je radila. Već sledeće godine dobila je sina. Vrlo brzo se razvela i preselila u Hjuston. Pošto nije imala dovoljno novca da izdržava sebe i sina, odlučila je da postane "egzotična igračica" i jednom noćnom klubu.

ZečicaZečicaNjena karijera je naglo uznapredovala 1992. godine kada je Hju Hefner izabrao Anu Nikol Smit da bude na naslovnoj strani martovskog izdanja Plejboja. Ubrzo je postala najomiljeniji Plejboj model sa svojim "MM" izgledom. Slikala se gola pod imenom Viki Smit. Zamenjuje supermodel Klaudiju Šifer u kampanji za džins, ali sada je Ana više igra na svoju sličnost sa još jednom zvezdom starog Holivuda - Džejn Mejnsfild. Čak se jednom slikala naga za Plejboj u čuvenom stanu Džejn Mejnsfild na Beverli Hilsu.

Njujork magazin iskoristio je ove fotografije za svoju naslovnu stranu 22. avgusta 1994. godine pod nazivom "White Trash Nation". Par meseci kasnije tužila je časopis za nanošenje štete njenom ugledu i tražila je odštetu od pet miliona dolara.

ENSENSOktobra 1991., Ana upoznaje milijardera Džej Hauarda Maršala u jednom noćnom klubu u Hjustonu i započinju vezu. Tri godine kasnije, sa svojih 26 godina udaje se za Maršala koji je tada imao 89. godina. Tada su krenuli tračevi da se udala samo zbog para. Ona je uvek trvdila da ga je veoma volela i da joj godine nisu važne. Za ABC je izjavila da se sa Maršalom upoznala u jednom "klubu za gospodu". Tada Maršal nije imao volje za životom, ali kada ju je ugledao, javilla mu se iskra u očima i tražio je da igra samo za njega.

Trinaest meseci kasnije, Maršal umire. Već u sledećih nekoliko nedelja započine decenijska bitka za nasledstvo vredno preko milijardu i po dolara. U igru su uključena i dva Maršalova sina iz prvog braka. Ova suđenja godinama su punila žutu štampu. Presude su se smenjivale i u korist i protiv Ane. Suđenja su je koštala kako novca tako i zdravlja.

Godine 2006. objavljuje bankrot. Problem s nasledstvom bio je to što je njen pokojni muž njoj usmeno obećao polovinu svog bogatstva. U celu aferu upleli su se sudovi iz Teksasa i Kalifornije kao i Vrhovni sud SAD-a. Posle jako puno zapleta, prošle godine u maju, Vrhovni sud je jednoglasano presudio u u korist Ane Nikol Smit. Mesec dana kasnije, jedan od Maršalovih sinova umire u 67. godini, a njegova udovica preuzima nasledstvo.

Ana Nikol nije imala neku filmsku karijeru. Imala je par filmskih izleta od kojih su najpoznatiji filmovi „Naked gun 33 1/3“, „To the Limit“ i „Skyscraper“. Kritika je te uloge, naravno, dočekala na nož.

Zbog svega što joj se događalo oko suđenja, nabacila je jako puno kilograma, počela je da se ponaša jako čudno na javnim mestima i postala predmet sprdnje svuda gde god da se pojavi. Međutim sve to joj je donelo i ulogu u rialiti-šou programu nazvan Ana Nikol Šou. Premijera je bila spektakularna i dostigla je neverovatnu gledanost. Naravno da su je kritičari opet sasekli, pa je i gledanost počela da opada. Međutim serija je postala kultna. Šou je prekinut zbog "umetničkih neslaganja". Posle televizije se opet vratila filmu, pa je čak snimila i film sa Džon Travoltom i Umom Turman, gde je glumila sebe u filmu „Be Cool“ (2005.) Pojavila se i u spotu Brajana Ferija "Will you still love me tomorrow".

MTVMTVAna je izazivala veliku pažnju i skandal gde god se pojavljivala, neki put zbog toga kako se ponašala, a neki put zbog onoga što je govorila. Kod Konana O’Brajana je rekla da dijetu drži jedući prženu piletinu, na dodeli MTV nagrada (2004) je vikala "Da li vam se sviđa moje telo?", na dodeli australijskih MTV nagrada, otkrila je svoje gole grudi prekrivene samo MTV znakom...

Ana je takođe bila veliki borac za prava životinja i aktivistkinja PETA-e. Snimila je reklamu "najbolje su plavuše bez krzna". I uspela je da skine 36 kilograma i da se vrati u staru formu.

Juna prošle godine, objavila je na svom veb-sajtu da je u drugom stanju. Odmah su počela nagađanja oko toga ko je otac deteta. Čak se javio njen bivši dečko koji je najavio tužbu za starateljstvo. Septembra 2006. rodila je ćerku Danijelin Houp Maršal Štern, a kao otac na je potpisan njen dugogodišnji advokat Hauard K. Štern.

Bivši dečko je od suda zatražio da se utvdi očinstvo. Pošto je Ana umrla juče, tražio je da se uzorak DNK uzme sa tela preminule Ane. Sud je odredio datum do 21. februara da se završi DNK analiza za utvrđivanje očinstva.

Sin Ane Nikol Smit, Danijel je umro 10. septembra prošle godine u bolnici na Bahamima, gde je došao da poseti majku koja je bila na porođaju. Utvrđeno je da je Danijel umro od fatalne kombinacije lekova. Poslednje fotografije En i njenog sina u bolnici prodate su za 650.000 dolara.

R.I.P.R.I.P.Ana je odlučila da ostane na Bahamima i da se ne vraća u Ameriku. Krajem septembra venčala sa svojim dugogodišnjim advokatom na Bahamima, ali ne postoje zvanična dokumenta o venčanju. Slike sa venčanja prodate su za milon dolara.

Postavlja se pitanje: Ko je ili šta je ubilo Anu Nikol Smit?


zena se zove ana

a ne en.


brook

ispravljeno. glupa greška u koracima.


ma, np ;)

posto je ovde udarna vest na svim vestima jos od juce, moras da znas sve i da neces ;)


Ana Nikol Smit

umrla od smrtonosnog koktela koji ja ushpricala u svoju venu-kako javljaju Holandskie novine. Znachi nije ubistvo nego samoubistvo, ako je verovati shtampi.


Na wikipediji na clanku o

Na wikipediji na clanku o njenom momku i advokatu Hauardu Sternu stoji na kraju recenica:
"He won't get away with her murder as he did for the murder of her son".


na zalost

i vrlo verovatan scenario.


ja, ipak mislim da je batler

ja, ipak mislim da je batler ubica


kad kruze price/tracevi o

kad kruze price/tracevi o 'takvim' licnostima - sva ta jurnjava za slavom, bogatstvom, zivot - pozornica, uvek mislim negativno o njma. ali, kad umru, bude mi zao... mislim o njima kao o zrtvama. sad, da li su oni sami krivi ili drustvo, diskutabilno je - skroz stoji tvoje pitanje na kraju.


pa onda veruj

trust fundovima. vidim ja da imam puno da učim.


ma pitaj mene

sta god ne znas....ja cu da te naucim.


Ucinak u borbi protiv anoreksicnih "lepotica"

Bila je najdeblja "Playmate of the Year" do sada.


Jel´ ima neka slika iz tog

Jel´ ima neka slika iz tog vremena? Pa da vidimo. Ove "savrsene" sve na isti kalup.


Necu moci da spavam veceras,

Necu moci da spavam veceras, ugusicu se suzama, umrla je jedna sisata plavusa.


a sta da nije bila sisata

ili plavusa? onda bi ti bilo vise ili manje zao?


a sta da je bila crnka bez

a sta da je bila crnka bez sisa onda je drugacije. Kad neko umre u 39. godini je malo prerano regardless od velicine sisa i boje kose, itd zar ne.


Poenta nije u tome koje je

Poenta nije u tome koje je boje njena kosa, vec u tome da je to jos samo jedna smrt. Treba da je zalim zato sto je poznata?


s

ko ovde uopšte priča o žaljenju? ovo je jedna od onih životnih priča - metafora. a i bila je veoma zanimljiva osoba.


Metafora - za sta?

Metafora - za sta?


Pa,

za wasted life. "And it seems to me you lived your life
Like a candle in the wind" - J. Elton


niko nije rekao da treba da

niko nije rekao da treba da je zalis - poenta je u pitanju na kraju txt-a

edit:
eto, pretekao si me, srdjane... a bas sam hteo da ispadnem pametan u drustvu!


kafica

KJG, tako ti je to. uvek se nako nađe prozvanim da prokomentariše o smislu. šta da radimo? Pustiš i čekaš da prođe.


kafica2

to je ono [to bi prost narod rekao sinhronicitet :-))


a, ne kaze se tako? gde ja

a, ne kaze se tako? gde ja zivim... :D


another one bites the dust...

ko da je i bitno.

kolko videh, najveci uspeh joj je sto se slikala gola za plejboj i bogato se udala. ni prva ni poslednja


...

Uzimajuci u obzir americki sistem vrednosti, tezak zivot pa bogata udaja i na kraju "tragicna" smrt pod sumnjivim okolnostima (dodaj sumnjivog muza, mrtvog sina i tek novorodjenu kcerku), vidim da ce Anna Nicole Smith postati simbol, mozda i uzor. Vec vidim buduci senzacionalizam kao i za Marilyn Monroe.


da, mogu

da zamislim da će za 30 godina naci njene, nikad obavljene, radove iz string teorije, originalna rešenja u vezi inženjerije tankih filmova, fizike lavine, slike, umetničke instalacije, kompozicije, dnevničke zapise, eseje o Kjerkegoru, filmove koji su bili u bunkeru. Ne bi me iznenadilo ni kad bi se ispostavilo da je sve vreme zapravo bila ljubavnica George W, kao i jedan od ključnih kreatora američke spoljne politike od 2000-2006 (zato je i morala da umre- znala je previše o 'iračkoj Tajni').

Jedan život a toliko tajni...


ko ne zna

kaliforniju i tu ekipu jos i da poveruje u tajnost te misije na planeti zemlja.
kad smo vec kod tih i takvih stvari pre dve veceri na radiju abc sam cula da u beogradu (srbija) se porodila zena pre dva meseca u nekoj bolnoci(nepoznata).nece da joj daju bebu zato sto nije platila bolnicke troskove.da li je to moguce?


bronx

na žalost moguće je. hteo sam da pišem o tome, ali na sreću čuli su priču i neki ljudi koji imaju moć. dete je sada sa majkom.


Cvijus,

molim te reci mi nesto o americkom sistemu vrijednosti, jer mi se iz posta ucinilo da Amerikanci, a prije svega Amerikanke, imaju neki šupač.. sistem vrijednosti. Ili se varam?


Dunjice,

ne varas se nikako. Sa mnogim Amerikancima, i Amerikankama, sa kojima sam pricao imaju sistem vrednosti kao onaj sto se prikazuje na MTV-u (Cribs, itd). Mada cast izusecima, ne bih bas generalizovao.


Cvijus,

to su teske rijeci sto govoris. Generalizacije mi jos nisu omilile. Ja takve srecem samo po medijima, jer im se daje prostor.

One Amere koje osobno poznajem, a nije ih malo, nemaju AMA BAS NISTA zajednicko s ovima sto njeguju upitni sistem vrijednosti.

Znas, kada netko promatra nase zemlje na Balkanu onako sa strane, s televizije i iz novina, ili pri kratkom boravku, ima puno pravo da o nasim sistemima vrijednosti prica jos gore nego sto ti rece za Amere. Iz te perspektive smo u drustvu najgoreg svjetskog sljama.

Ali i ti i ja znamo da niti su svi isti, s istim vrijednostima, i, sto je jos vaznije, da takva slika nije istinita.


zverilla

moždatebi nije bitno. da li ti je palo na pamet da je nekome bitno?


Prilično zanimljiva osoba.

Zaista, postoji nešto u svim tim samouništavajućim zvezdicama i zvezdama što pleni pažnju.


Prilično zanimljiva osoba.

Zaista, postoji nešto u svim tim samouništavajućim zvezdicama i zvezdama što pleni pažnju.


Prilično zanimljiva osoba.

Zaista, postoji nešto u svim tim samouništavajućim zvezdicama i zvezdama što pleni pažnju.


a zasto

napisa komentar triput triput triput?
;)


Ubila se nesrecnica leteci

okacena o balon od sapunice.
...mnogi su duvali da joj to omoguce, ukljucujuci i zrtvu licno.
Ako cemo o detaljima:
kazu (na prostom engleskom)- pronadjena u sobi kazina na Floridi od strane njenog tjelohranitelja. Ova verzija ostavlja obilje varijanti za nagadjanje, kako i ko.
Bila je poznata, po tome sto je poznata - kazu.


Opet trol

Ali moram! Gos'n Srdjane, upravo sam cuo da se Manjez otvorio, pa rekoh da prenesem neproverenu informaciju! :-)) I izvin'te na trolu.


kad smo got trola...

obrati paznju na Koliko je osudjen skot...

Quote:
Monah osuđen zbog pedofilije
9. februar 2007. | 14:54 | Izvor: Beta
Novi Sad -- Jovan Mišić, bivši starešina manastira Hopovo na Fruškoj gori, osuđen na godinu dana zatvora zbog bluda nad maloletnicima.

Opštinski sud u Novom Sadu je danas saopštio da je javnost bila isključena iz postupka zbog zaštite prava maloletnih lica.

Monah Ilarion, što je Mišićevo duhovno ime, oktobra 2006. proglašen je krivim za tri krivična dela nedozvoljene polne radnje i osuđen na jedinstvenu kaznu od 10 meseci zatvora. Po žalbi zastupnika oštećenih maloletnika, sud je krajem decembra 2006. godine preinačio presudu i Mišića osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od godinu dana.

Monah Ilarion je još 2001. godine priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Novom Sadu zbog optužbi za pedofiliju. U tada podnetom optužnom predlogu izrečena je sumnja da je on "u nameri da zadovolji svoje polne prohteve iskoristio lakomislenost maloletnih dečaka", i potkupljujući ih, naveo na bludne radnje.

U optužnom predlogu su imena deset dečaka od sedam do 11 godina koji su bili Ilarionove žrtve u Dvorskoj bašti u Sremskim Karlovcima.

Mišić je nakon pritvora napustio Hopovo i, kako su tada javljali mediji, sa sobom "poneo" i veći deo manastirske imovine, uključujući i dva zvona.

Po navodima medija, on je potom bio u manastiru Mileševa, a zatim su organi gonjenja "izgubili" njegov trag, da bi ga pronašli u manastiru Svete Trojice pored Pljevalja u Crnoj Gori.

Nakon toga, vladika slavonski Sava privremeno je postavio Ilariona da se brine o manastiru Orahovica na Papuku u Hrvatskoj, odakle su ga proterale hrvatske vlasti, pošto je dvoje orahovačkih đaka prijavilo monaha da je masturbirao kod osnovne škole.


bebo!!!

pretvori li mi se blog u raspravu o pedofiliji ima lično da dođem i ofarbam te u zeleno :-)


Šta tu ima da

se raspravlja- psa treba prvo kastrirati pa ubiti.


kap. F

tu si apsolutno u pravu. Ne treba zaboraviti i Pahomija i čika Jovu.


sr

pa kod tebe sam i okacila jer si se 'bavio tim pitanjem' onomad...bilo mi gnusno na koliko je osudjen.
ps. u zeleno? hm...onda sa djoganijem da idem na Mars? ;;;-)))


:-(

Uzasno :-(((.


Ilarion The Masturbator

srke izvini zbog trolovanja,aj džast kent help majself pa
nadovezivanje na bebili...btw,ane se sećamo s početka devedesetih, kada je maznula tog osamdesetdevetogodišnjaka koji ju je na kraju balade zahebao za pare...raspraviće oni to.imaće puno slobodnog vremena Tamo (On the Place-High Above)
inače... the dark side of the trol
inače2...ovo je baš dopadljivo i najlepši deo:
dvoje orahovačkih đaka prijavilo monaha da je masturbirao kod osnovne škole.


crvene cipele ;-)

secam se pocetkom devedesetih, moja drugarica J je radila u jednom od kazina u NS.u kao krupije a njena dobra drugarica (u ovom textu M) u istom, ali samo na black jack.u.
so, M jednog dana uzme od J njene ultrasexy crvene cipele (slicne kao ove na slici) i ode na posao. jednog momenta pojavljuje se dedica od cca. 80 godinica, sav nasmejan, drhturav, dobrica, fini&smeran, naravno pun para...ona sve oko njega (ko deka joj!), pa da li hoce da popije nesto, da li mu je udobno, pa sve u tom fazonu (ona 21.nu u to vreme sve u mini.haljini, inace bila, o.p.a.s.n.a. riba!), on kao sve mu je potaman, sve shtima...ali...ako bi ona nesto mogla da mu ucini, on bi je Bogato nagradio :-)

...da svaki dan po sat vremena seta Gola ali u Tim cipelama po njegovoj kuci...
:-))))))))

ZIVELI!!!!!!!


Crvene cipele

su čudo. Jel ti to nama dislretno signaliziraš šta da ti kupimo ra rođendan :-)
inače ima jedan zanimljiv film Majkla Pauela Crvene cipele
http://www.youtube.com/watch?v=8r-rGybwuLM

a i Kejt Buš ima pesmu pod istim nazivom
http://www.youtube.com/watch?v=PCCeM4K8p_Y

Treba ovu temu još razraditi


rodja mi prosao

jos u oktobru ali mislim da bi mogle da mi se slazu uz boju kose (koja ce uskoro da zameni ovu plavu ;-)
ali prica je prava, nije zezanje.
ps. a imam jedne letnje crvene lakovane papuce...takve su da mi je drugarica jednom rekla da kad smo u gradu zajedno ona moze i gola da stoji pored mene, svi gledaju u crvene papuce :-)))))


bebo!!!

pa pozajmi devojci papuče da se ne prehladi.


Josh

samo reci da ti je rodjendan 12-og oktobra, pa da sledeci slavimo zajedno:-)))


kezezoze

i to u Manježu!


Manjezh

podaleko..mislio sam na Blogu - virtuelno..mada ko zna, mozhda bude i u Manjezhu:-)))


nije 12.



4.tog. mada bi mogli svi da ovde slavimo i blogovske rodjendane...ko se kad 'registrovao' :-))))
evo jos malo cipeliska...


BoL, ajde, iskreno - koliko

BoL, ajde, iskreno - koliko imas cipelica? ;)


nedovoljno :-)))))


koja zena ce reci da ima dovoljno cipela?!


moram priznati da mi je kod

moram priznati da mi je kod tebe to simpaticno ;) ali generalno, bas, i ne razumem toliku potrebu. ja moje starke giljam i ha haj. cak me drugarica zeza da su videle sveta :))


ajde da ne bude samo za

ajde da ne bude samo za seke, malo i za bate...one koji vole ;-)

ps. necu vise, promis!


Yellow Brickroad

Amerika je diwna zemlja. Sve je veca i veca Bajka, sa sve manje i manje uloga, ali da se ponadamo da ce se i oni setiti Regeneracije:)

Ne bih o tome. Ceo ovaj Blog je fantastican. Za doticnu, nikad pre, nisam cuo, jer se ne setam tim svetom:) niti me ta publikacija zanima, ali tebi Srdjane CESTITAM, od srca, na ovakvom poznavanju materije. ( secam se ja Leni R. iako nisam citao sve tvoje postove )
O svemu tome sto si nam napisao o Ani ETC. Smit, nemam sta da kazem. Bizarno u najmanju ruku, ali tako je to u vecini slicnih prica, u Americi posebno.

No od svega ovog, ti si mi posebno zanimljiv. Da, ti. Dovoljno da kazem: necu preleteti tvoje textove - ostaces mi u secanju po izrazu - zapamticu ime i prezime - pazicu ako te nekad negde sretnem da naletim na rudu i izlanem kakvu budalastinu o materiji koju poznajes izuzetno dobro. To bi trebalo da ti znaci:)

Bicu slobodan da te pitam: Imas li neki fetish jer se po mom vidjenju i dojmu "hvatas" za osobe, licnosti i forme, koje su prilicno Fetishisticke? Kad ljudi usavrse svoju omamljenost Fetshem, oni su tvorci stila. Nadam se da to znas.

I da dodam...
Red Shoes:) u Carobnjaku Iz Oza daje moc onome ko ih nosi da ostvaruje svoje snove tacno onako kako ih zamislja.
N'est pas?

:))))


e pa mirko

sad sam stvarno ostao bez teksta.
duga je priča za blog to oko mog interesovanja za ljude poput Ane. Uvek su mi bili dragi ljudi koji su izopšteni iz društva, koji traže negde svoje mesto ali su uvek i iznova žigosani zbog svoje specifičnosti. Valjda tu ima i projekcije, da ne dajem sebi preveliki značaj. Uvek se to iz opšteg može prebaciti u lično, iz makro u mikro svet.
Sve to nekako krene u detinjstvu. A i ta moja prokleta osobina da uvek moram da budem đavolji advokat. Odličan primer je Leni. Što je više napadaju, ja je jače branim. A da je bila jedna i jedinstvena - JESTE.
A što se tiče fetiša konkretno - jebeš čoveka koji nema neki fetiš. ja ih imam dosta.


Vodzo!

ako je to tačno, onda imaš muštuluk. Jedno piće uz klopu u Manježu. (može i više pića). E ovo ja zovem VEST DANA


Provericu

Because it's too good to be true! :-) Ma davitelj me ne bi lagao! Drzim fige da je informacija tacna! :-)
P.S. Ma sta ja imam... Vi imate mustuluk uz par pica, itd., samo da radi! :)


manjez ponovi radi?

Vodzo, ako je Vladeta u Manezu, onda radi! :)


:-(

Pa kako, ovaj zasto, what .h.. did I do now? Ja volem Manjez zbog mlogo lepih trenutaka koje sam tamo proveo sa svojim drugarima, eto to je. Za srce me ujelo kada ga zatvorise, znaci treba da brisem na blog Gosn' Stankovica o nostalgiji, a da ni nisam iz Beograda izasao, ali sta sada? Izvinite, begam!


Vodzo

Sa Manjezom nema zezanja :) On je tema za svaki blog. Ko ne razume Manjezz ne razume Beograd !


Radi!

Provereno, pala jedna seekela voda juce. :-))))


vodzo!

ima da padne više od kisele!


u bre

meni nesto tuzno...ozbiljno...


a 2 minutni

video zapis na kome se vidi kako joj daju vestacko disanje,i posle iznose iz hotela vec je prodat za 500 hiljada dolara.Potencijalnim kupcima snimak je pokazan vec sat vremena posle smrti.Bolesno.


da l' je moguce

ja zaista ne razumijem ovakve postove. ova vijest se vec dva dana ne skida kao da je najvaznija stvar na svijetu. sta je ta zena uradila za svog zivota? ofarbala se, stavila silikone i bila top sponzorusa? dajmo malo medijskog prostora ljudima koji to zasluzuju i NESTO RADE


Pazi...

nemoguće je da se "porodila u Septembru 2007." ako još nismo ni u Martu 2007. a žena je juče umrla, u Februaru 2007. Kapiraš?

RIP.


evo, klasican primer

evo, klasican primer stavljanja posta, samo da bi nesto napisao...


hvala kume

ispravio. jel sad sve ok?


Naravno da je ok

...i greške su OK, ali me baš zanimalo kako će reagovati blogeri kad se na takvu minornu grešku reaguje pomalo nekonvencionalno, šeretski, podlo. Vodi li nas blogovanje ka uniformnosti u zahtevanju da suština dominira, a da minorne tehnikalije poput tačnih informacija ostanu u drugom planu? Autorski blog nije open-source portal.. da jeste, možda bi dobronamerni mogli da zaštite suštinu brzom intervencijom - samo obraćanje autoru da izvrši intervenciju usporava proces dvostruko. Opit, takoreći. Neklasičan primer, svakako. ;)

Nije bilo zle namere.


kume djole

svaka primedba je dobrodošla kada je dobronamerna. Ja inače loše kucam i često pravim slovne greške, ali i gramatičke. trudim se koliko mogu. ali kad se nešto radi na brzinu, greške su verovatne. ja sam više za suštinu nego za formu.
mada i forma mora da se zadovolji...
u svakom slučaju hvala


za ljubitelje ane

mozda ovaj clanak moze da doprinese o fenomenu anne nicole.

http://www.cbsnews.com/stories/2007/02/09/ap/entertainment/mainD8N5S1000.shtml


Ikona pop kulture???

Nije ona (bila) nikakva ikona.


a, zrtva? ako jeste, onda je

a, zrtva? ako jeste, onda je i ikona...


In memoriam Anna Nicolic Kovacevic

Evo pokojnice na delu powered with Brian Ferry http://www.youtube.com/watch?v=KLm-Eg69DBo
Uf izgledala je zgodno Predpostavljam da je bila mnogo nezgodnog karaktera svesna svoje lepote


Bila je strasna riba...

Platinasta i sisata kazu neki... Pa sta?
Pride, za 39 godina prozivela ono sto mnogi nece za ceo zivot.
Da nije po necemu bila specificna ne bi se izdvojila iz gomile "platinastih i sisatih".
RIP Ana.


ana f

samo da te pozdravim. uskoro će i oskari.
a pre toga, šta misliš ko će dobiti zlatnog medveda? tek da se zagrejemo pred oskara.


Pozdrav i tebi Srdjane

Radujem se oskaru, spremam grickalice i sokice i kampujem ispred televizora.
Sto se tice medveda, moram da priznam da sam slabo upoznata sa programom i konkurencijom tako da ne bih da lupam. Ali, dok smo snimali filmic pre mesec dana, Miki Manojlovic mi je pricao o filmu Irina Palm i jedva cekam da ga vidim. Bas me je zainteresovao i eto, zbog Mikija i teme navijacu za njega, iako ga nisam odgledala :)...
Da li si imao prilike da ga vidis... Volela bih da cujem tvoj komentar.


E, da, jos nesto

resih da svoje prognoze za oskara bacim na jedan tiketcic, onako za sitnu lovu al cisto da bude jos zanimljivije. :)


da se vratimo na temu

advokat je sto posto... nisam znala da su se i vencali u medjuvremenu... ali to samo potvrdjuje da je imao motiv... nije morao bas da je ubije ali dovoljno je da je tolerisao njene "drug habits"... nije bas da pratim njen slucaj ali sam slucajno uhvatila na TV jedan njen intervjuu... ona je bila u psiholoskom stanju raspada licnosti, i ocigledno joj je trebala pomoc, tuzno je sto to TV eksploatise... enivej... toliko o tome


evo malo lokalno

Moja gajba je na nekih 10 milja istocno od hotela (mesta dogadjaja), pa evo malo lokalnih vesti:
Srdjan je u pravu, bilo vam interesantno ili ne, ali ona je u svakom slucaju licnost koja je bila pracena u medijima i tek ce izgleda biti (veceras glavna vest kako i gde i sa kim ce odrastati njena kcerka). Inace ispred hotela je parkirano 39 televizijskih satelitskih kombija (toliko lokalana televizija veceras izborja), a novinare i fotografe vise niko ne broji.
Advokat definitivno sumnjiv, navodno hitna pomoc se pozvala, tek posto su njega locirali i rekli mu da je u besvesnom stanju.On se jos nije oglasio iako je jos uvek ovde, jos nije otisao na Bahame, mada se nezna ko u medjuvremenu vodi racuna o detetu.
Navodno Anina majka i sestra su vec sletele na Bahame i trazice starateljstvo nad detetom (inace sa Anom nisu pricale zadnjih deset godina).
Tu se jos pojavio neki Grof koji tvrdi da je dete njegovo, pa pacijent fotograf iz Kalifornije koji se vec sudi sa Anom oko DNA testa, jos je tu i njen zivotni saputnik (sumnjivi) advokat koji je upisan kao otac deteta.........
Sve u svemu o ovome ce tek da se pise, pa ko voli neka cita..
Ovo me malo podseca na euforiju posle Versacijevog ubistva, kada na Ocean Drvie nisi mogao da priviris od televizijskih ekipa i novinara.......
A taman se zavrsi Super Bowl, pa pomislih da ce manje da se desava.....
P.s.
Nije da tracam, ali ovo mi dodje inspirativno da napisem, posto sam veceras nekim gostima prevodila sve ovo na srpski, pa mi nekako sveze u glavi........


Okolo naokolo

dobordošla! i hvala ti na izveštaju. ovde mediji nisu zainteresovani za ovaj slučaj iz milion razloga. imamo mo neke svoje probleme (koji traju već godinama doduše).
meni je njen lažni muž-advokat veoma sumnjiv. tipujem na njega.
molim te ako ima nekoh novih detalja, da nam se javiš EKSKLUZIVNO sa lica mesta.
Pozdrav još jednom


there is a little bit of

there is a little bit of good smut from when she was younger

sadly she was as tooled throughout her life as monroe.. as drugged up too

her managers are offering time for sale to touch her boobs over the next week. they will also be filming and intend to shop the footage to fox and e network


g. z

ala se ovde neko pravi englez :-)


Bahama mama

Ko je Dadilja Anine kcerke ?
Majka Ministra za imigracione poslove Bahama!
Stanovnici Bahama su porilicno otrovani, pardon ljuti na Ministra koji je Ani i njenoj porodici u vrlo kratkom roku urucio boravisne papire koji se poprilicno dugo cekaju.
Naravno Ministar je sve to posteno odradio, ali je pitanje za koju platu radi njegova majka ?

Takodje mestni nisu imali pojma da je Ana ostavila bebu na ostrvu, dok se provodi po susednom Miamiju, sve dok nisu culi vest na televiziji posle njene smrti.(Zbunjeni kako im je to promaklo, posto se u "njihovom selu" sve zna).
Zbog citavog neslaganja sa mestanima, Ana je navodno razmisljala da preseli les pokojnog sina sa Bahama, a sada se spominje mogucnost da bude sahranjena pored njega.

Pojavio se cetvrti "Otac" deteta. Po izjavi Anine polusestre to je pokojni muz, teksaski bilioner Marsal. Navodno Ana je upotrebila njegovu zamrznutu spermu za vestacku oplodnju !!!!

Zasto bas Ana? Amerikanci to zovu "IT" faktor, nesto sa cime si rodjen, a razdvaja poznate ljude od "ostalih".
Kada vidis Aninu fotografiju nemoras da znas ko je ona, ali sigurno ti je jasno da je zbog necega poznata.


okolo

i saga se nastavlja...
bice ovo za solidan film bar na Halmarku, ili neku mini seriju.
Bob Fosi (jedan od onih ljudi genija), svojevremeno je snimio film STAR 80 http://imdb.com/title/tt0086355/ o Doroti Straten, koja je takodje bila Plejboj zecica, i koju je ubio njen muz.


kako sejes tako i zanjes

Sto je jako interesantno sin jos je 2006 umro od mesavine metadona i jos nekih lekova,ne znam koliko se potresla ali iste godine je stupila u novi brak,toliko od njene tuge,jos bila smrtno zaljubljena u milijardera od 90 godina,e pa sestro mnogo si htela vise nego sto ti treba,i pored tolikog bogatstva dozvoliti da se sin kao poslednji klosar puca tabletama,majka isto...to je samo posledica primitivnosti i bede trenutno maskirane stecenim bogatstvom-ima jedna srpska narodna izreka"nasla se vila u cem nije bila" ili ti budi ono sto jesi,curu je jednostavno zivot progutao.


Anu Nikol Smit

(javnu licnost) je ubila Ana Nikol Smit (privatni pakao).


nsarski

mislim da je i americko drustvo imalo dosta uticaja.


Svakako,

ono je stvorilo javnu licnost Anu Nikol Smit (zrtvu privatne Ane Nikol Smit).


oh, for god's fuck**g sake

opet amerika kriva!!!!!!!!!!


U stvari, ne mogu da se setim:

Ann Nicole, Merylin Monroe, Elvis, James Dean, Jimmy Henrdix, Janis Joplin, John Belushi... ovi ljudi su Norvezani, ako se dobro secam?


USA! USA! USA!

"While the storm clouds gather far across the sea,
Let us swear allegiance to a land that's free,
Let us all be grateful for a land so fair,
As we raise our voices in a solemn prayer. "

God Bless America,
Land that I love.
Stand beside her, and guide her
Thru the night with a light from above.
From the mountains, to the prairies,
To the oceans, white with foam
God bless America, My home sweet home.


Tezak posao

ova Amerika.


kapetane,

plovi


Uff,

sto je ovo dobro! Ako imate jos ovak'ih tamo, da stanem ja u red za kartichku, a?


naravno,

it IS the land of the free (and rich).


richness is your enemy !

Amerika - broj 1


E sad udaras

ceznju! Odo' ja da cistim palubu...


treba ti


mm, da

da, now you're talking (ovo je lepse od brodica). E, a sta joj je ovo u ustima? Metafora?


pa jel treba

da ti crtam?


E tek mi sad

nista nije jasno. Brookily moja, a za koga ti, u stvari, navijas? Za Zvezdu?


aha, zvezdu


Brookily,

mi, izgleda, nismo gledali isti Breakfast at Tiffany...


WHAT- the land of the free ...

... who ever told you that is your ENEMY !


USA! USA! USA!

Let us swear allegiance to a land that's free,
Let us all be grateful for a land so fair,
As we raise our voices in a solemn prayer


know your enemy

ratm


srce,

nesanica ili pogresna strana okeana?


brook babe,

prvo da ti odgovorim na prethodno pitanje- stvari se bash ne mogu tako uopshtavati- eto ti si americhanka, pa nisi glupa;)

shto se insomnie tiche- night time is the right time- to ukiida pojam nesanice, brook babe- coney island baby- znash tu stvar
ps. uostalom- zashto "pogreshna strana oceana"? znach li to da si ti na njoj ?


The culture of excess

produces excess.


alo

kakvi norvezani bre.kakve to veze ime.john belushi albanskog porekla?


grrrrrrrrr!!!

Znaci,najgori ste!Em ste me naterali da se registrujem,em da sazaljevam jadnu Anu koja se lavovski borila celog zivota(onako kako je jedino umela),em cu sada da sanjam cipelarnik Imelde Markos,da cekam da jednog dana imam isti i da molim leto da brze dodje da bih obula svoje crvene sandalice.Pa kad 3 puta lupim petama!!!Muskarci,vi imate svoj fudbal,nama kupite "samo jos jedne" cipelice!!!


Zabranjeno!

Dobrodošla! Ovo najgori shvaticu kao komliment :-)


jeste da ofkors

Da,da,najgori od svu decu u selo!!Jaoj,sta sada da radim da bih zasluzila jedne sandalice na poklon?Imate jos 5 dana i 3 meseca do mog big 30 rodjendana da sakupljate dobrovoljne priloge. ;)


zabranjeno

eto za pocetak mozemo da organizujemo zurku na blogu...


lepota

visoke stike ? Uvek sam bila impresionara cinjenicom da zelimo da se nataknemo na "visoku stiklu". Koliko ima veze stikla sa erotikom tj. muskim polnim organom (posto su velicine i debljine razlicite, a bogami i moda se menja od godine do godine)?


food for thought

Vidis,o tome nisam tako razmisljala.Ma ja samo volim da mi noge izgledaju bolje,a tu mi stikle zavrsavaju veliki deo posla,a i genetika pomaze!Doduse,to ne vazi za one sirotice koje hodaju kamilasto u njima!


A i za jadnu mene koja sa

A i za jadnu mene koja sa prosecnih 173 cm nisam te srece da bar jednom u 5 godina nadjem momka pored kog mogu da se uzverem bar na desetku!!!Esteta sam,sta da radim,pa lomim noge u ravnim cizmama,pa ponekad patim i od strasne upale misica prouzrokovane gore pomenutim cizmicama!


kraj pauze

Uh,ovaj voditeljski posao je bas gadan!Priblizava se kraj pauze,pa,dragi moji,drago mi je sto sam vam se pridruzila(a samo sam htela da procitam sportske vesti!).Do skorog kuckanja!
p.s. Pocnite sa merkanjem sandalica :)