Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

ovo teroristicko brisanje komentara je u stvari genijalna stvar

Taman kad sam pomislila da sama sve obrisem, pa da pljunemo i pocnemo ponovo, neko se potrudio umesto mene. Odlicna prilika da svi malo oladimo, svecano se zaklinjem da se vise necu svadjati. Barem ne na ovom mestu. Prljava je to navika, bolest zavisnosti, a u svetu hemije ima mnogo boljeg dzanka.
Samo da kazem, za one neobicne slucajeve koji iz nekog meni mutnog razloga zele i dalje da citaju to sto ovde pise, ajde da se dogovorimo da svi koji imaju komentar NA TEMU i dalje kace svoje postove, a oni koji imaju komentar NA MENE, odu na forum, pa tamo otvore love/hate topic i prazne se na tom mestu.

To je legitimna stvar, ja to isto radim: citam na primer, nekim, bizarnim razlogom, intervju Dragoslava Mihajlovica, star deset godina, pa bih sada da ovde ukucam nekoliko hiljada slovnih znakova srdzbe, sta sve mislim i osecam o akademiku koji svoju poetiku tumaci na akademski nacin ( npr. "Ja sam jedan od kilavih Radovana, mrsoja i pipavaca u literaturi" NIN, 1996.), a srpsku politiku antologijskim mislima ("Tito je bio gori od Hitlera" isto),
a onda vidim da imam mnogo komentara na tog coveka licno, a da me njegova politicka paranoja i strahotna mrznja za okolinu, zapravo ostavlja bez reci. Pa da ne bih krenula o kilavom Radovanu LICNO, da li je ovakav ili onakav, bolje da ne promasujem TEMU. Jer kilavog ne poznajem (sto me svakako ne sprecava da imam, meni sasvim jasnu, sliku ove tuzne licnosti).
BTW, ima li neko da prati tu svadju u SANU u jezickom odeljenju? Zna li neko sta je pravi razlog i u cemu je stvar? Od kada taj raskol medju patuljcima?