Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Web sajtu immo.search.ch dodeljena "Master of Swiss Web 2006" nagrada

Pobednik immo.search.ch je search engine tj. alat za pretragu nekretnina (stanova, kuća, turističkih objekata, biroa i zemljišta za prodaju i iznajmljivanje) na teritoriji Švajcarske. Rezultati pretrage se prikazuju u matričnom obliku kao i na geografskoj karti Švajcarske pri čemu korisnik može da bira izmedju putne i vazdušne karte. Isto kao i u slučaju prošlogodišnjeg pobednika, brata map.search.ch, implementacija se zasniva na AJAX tehnici (kriterijumi kao što su mesto, broj soba i cena mogu se uneti na različite načine pri čemu se lista rezultata dinamički osvežava) i agregaciji različitih izvora podataka, a rezultat je dostupan u formi RSS feedova, PDF-a i E-mail-a.

Sajt je trenutno dostupan u nemačkoj i francuskoj verziji ali jednostavan i intuitivan interfejs omogućavaju korišćenje i onima kojima su ti jezici strani. Upravo je odličan usability sajt-a doprineo dobijanju glavne nagrade uključujući i znak kvaliteta. U svakom slučaju, sajt koji zaslužuje pažnju i pruža motivaciju našim informatičarima.

Ostali dobitnici u pojedinačnim kategorijama su: www.lovelife.ch (Creation), www.hilti.ch (Business Efficiency), www.lovelife.ch (Online Marketing), www.sunrise-7seconds.ch (Online & Mobile Campaigns), www.meteoschweiz.ch (Public Affairs), http://immo.search.ch (Technology Innovation), www.dcswiss.ch/de/produkte/default.htm (Technology Quality) i www.hilti.ch (Usability). Ukupno 32 projekta su dobila oznaku «Best of Swiss Web-Gütesiegel 2006» kao oznaku kvaliteta.

Više informacija na: http://www.bestofswissweb.ch/de/award_archive_2006.asp