Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

sad ja radim ono sto sam rekla ne treba...

mesam dakle Forum i Blog, sorry, ali mi je vazno.
Forumasi su se s pravom naljutili na mene zato sto sam u svom karakteristicnom meandriranju, a kritikujuci rukovodjenje radom Skupstine i to što je Vojislav Mihajlović prećutao gadost protiv Ivane D-M, rekla "Kako je moguce da Čičino unuče bude bilo sta u skupstini", pa su ljudi pomislili da sam ja protiv Vojislava Mihajlovića samo zato sto je Dražin Unuk.
Mnogo puta sam govorila, a sada sam glupavo mislila da se to podrazumeva, da je Vojislav Mihajlovic napravio svoju političku karijeru samo na činjenici da je Čičino Unuče i ni na čemu drugom. Sećate se vremena kada je taj čovek bio gradonačelnik, jedino sto ga je za položaj preporučivalo i čime su ga predstavljali u njegovoj (sada bivšoj) partiji je da je Dražin potomak. Nikad se taj čovek nije oglasio, otvorio usta, nikada niko nije znao šta je taj čovek po struci, koje su njegove preporuke, šta misli, šta radi, ništa, ništa, Unuče je samo uvek ćutalo i smeškalo se, kao na porodičnim fotografijama, kad prišrafiš klince da stanu mirno i gledaju u ptičicu.
Naravno, nikad nisam mislila da neko treba da bude diskvalifikovan na bilo koji način, samo na osnovu porodičnih i krvnih veza, ja prva ne mogu da se namlataram rukama braneći se od krvopija zbog toga. Ali ako ti je jedina preporuka u životu to - ko ti je bio ćale, deda, pradeda i sl, onda ajde odma Unuče za kralja, veruje se da bar zna srpski. Samo još da progovori.


DodatakVeličina
Forum B92 -> Biljana Srbljanovic u Pescaniku.html.txt30.27 KB