Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

sastav nove vlade*, treci nastavak ili GDE ZEKA PIJE VODICU***?

work in progress

*** treći nastavak zamorne sapunice pod nazivom "Pregovori za Vladu Srbije", sa pevanjem, pucanjem i zalupljivanjem vratima, danas donosi čak nekoliko obrta. Kao.
Predsednik, kaže, ne pristaje, premijer, kao, još manje. Evo večerašnje informacije o sastavu jedne drugačije vlade, koja nam, kažu, preti, ukoliko najveća Demokratska Stranka regiona ipak prihvati pritisak javnosti i ne pristane da nam Onaj bude ministar za Onoga. Da skratim dugačku priču, evo sastava vlade,ukoliko, kao, ovi pregovori propadnu.
KOALICIONI SPORAZUM ILI GDE ZEKA PIJE VODICU
Tomislav Nikolić, SRS, predsednik Narodne skupštine i zajednički kandidat na predsedničkim izborima
Vojislav Koštunica, DSS, predsednik Vlade
Aleksandar Vučić, SRS, ministar inostranih poslova
Dragan Jočić, DSS, ministar unutrašnjih poslova
Velimir Ilić, NS, ministar za kapitalne investicije
Jorgovanka Tabaković, SRS, ministar finansija
Lidija Vukićević, SRS, ministar kulture i informisanja
Sanda Rašković-Iviæ, DSS, ministar zdravlja
Radoš Ljušić, DSS, ministar prosvete

OSTALA VAŽNA MESTA
Rade Bulatović, DSS, direktor BIA
general Aco Tomić, DSS, načelnik VBA
Aleksandar Tijanić, DSS, direktor RTS

Pa šta kažete, drugari? Srbija, realno, i jeste tako glasala. Pa, je l se neko uplašio? Hoće li se Ljovisna udati za pokvarenog starca? Da li baš tu zeka pije vodu? Ili je možda tu pametna glavica?
Nakon osamsto i nesto komentara, nastupila je kohabitacija ludog sa zbunjenim. Zato otvaram novi blog, da bi komentari postali pregledni. Barem sledecih pola sata.
______________________________
hronologija bloga
19. mart *onako kako se večeras večera premijer Koštunica potpredsednik Dušan Petrović ekonomija Dinkić finansije Djelić policija Šutanovac kultura Bradić energetika Milosavljević A najlepše vam poklanjam za kraj: ministar pravde tužne države Srbije, čukač trafika, poverenik atentatora, poslodavac prijatelja sa falsifikovanim diplomama pravnih fakulteta D R A G A N J O Č I Ć mazeltov!

20. mart** noćas je nepoznati haker neprestano napadao i obarao ovaj blog, što i nije neki zahtevan posao, jer sistem nije dobro zaštićen, ali ipak indirektno potvrdjuje i vaznost i istinitost ovih informacija. Zahvaljujem se nepoznatom na pridavanju značaja, keep up the good work. Još samo kada bi neke novine počele i da rade svoj posao, pa da gradjanima Srbije objave sledecu informaciju:


obostrana ljubav

eto, vidis, kako sve dodje na svoje mesto. obostrana ljubav, kao Voja i Boris. A i oni su do toga dosli jednim slucajnim chatom.Ljubim te *a ti mene.


Nije vazno sto ti isprica

Nije vazno sto se ti isprica sam sa sobom,
vazno je da ti sve volis.


a jel

e to sam hteo da cujem celo vece. A , hoće li biti nepristojno da te pitam gde je prala kosu i zasto bas pre emisiju.


Da,bice nepristojno,sa

Da,bice nepristojno,sa takvim glupostima se neopterecujem.
Mogla je i sa viklerima da dodje,to mi nije bitno,bitno je sta je pricala.


Pidola, zashto se meteor

Pidola, zashto se meteor nije registrovao da bi postavio pitanje zashto savetnik preCednika izgleda tako debelo, zashto je podbuo? Jel to mora tako - chim postanesh vlast odma' se ugojish. Jao pa nekad je bio zgodan baja, shta mu se to desilo? A tek frizura? Jel se sam shishao ili mu neko pomadgao? A tek podvaljak. Zar meteor nije pokazao sexsizam?


Meteor voli Krleta,

al ne voli Biljanu. Vidiš da nam je i sam priznao.

To nije, Bebo, seksizam, to je jedna drugačija vrsta drugačijosti, ali mi nismo bigoti. Mi ćemo se boriti i za njihova prava. o))


Kras

Pa mislim, kad je vec takav esteta, kako ga Krletov fenkare nije uvredio?


Pa, Meteor pada na gabaritne!

I na Krletovu staru slavu. o))


JJBebo, Ne znam,ja sam

JJBebo,
Ne znam,ja sam mrsav. :)
Primetio sam da mu je neudobno u stolici,samo sam cekao trenutak da stolica pukne,savetnik padne na Biljaninu stranu i nenamerno je povredi,mogu ti reci da sam se uplasio,nije mi bilo sve jedno(stalno sam vikao naslanjaj se na desnu stranu covece,sta si navro na tu levu). :)


E, jes bilo smešno,

nekako je u onoj maloj narandžastoj stolici izgledao još ...puniji.o))

Trebalo je da traži promenu scenografije. Ipak je on Savetnik, morao bi da misli na dostojanstvo zemlje.


Nije smeo da sedi u sredini.

Nije smeo da sedi u sredini. Izgledao je nekako steshnjeno :) Ne znam, kao "struchnjak" za marketing morao bi da zna takve stvari.....Kako savetuje njega, kad sebi nije pomogao?


Bojim se da je stručnjak

za marketing taman isto koliko je i za savetovanje. To jest, slab.


Stvarno jeste, ako ubuduce

Stvarno jeste,
ako ubuduce Olja B. namerava da dovodi politicare u emisiju,mora malo da razmislja i o tome,svi se bore za vlast i fotelju i onda vidi,dodju u emisiju i sede u plasticnim stolicama(jeste da su u boji,jeste da su boje vesele,sve je to lepo,al nekako,nije to to).


Tačno, Pidola.

Ili bi mogla da ima dva seta scenografije: lepe velike TRONOVE za gospodu iz vlasti, i ove male fotelje veselih boja za umetnike i plebs. Čim upališ emisiju, da te odmah dojmi njihova veličina!


da,super :)

I oni sami da se dojme vecim,a i sagovornika tera da podigne glavu(tu vec psiha radi).

Mogu i na podu da sede,oni koje ja cenim ce uvek biti veci od gospode s vlasti,ma koliko im tron bio visok.


to je prirodna reakcija

Quote:
zashto savetnik preCednika izgleda tako debelo

na politicki angazman u Srbiji, svako ko dodje na neku funkciju se posle izvesnog vremena potklobuci ko sperploca. To im je od brige za narod...promeni im se metabolizam, mozak trosi sve manje energije i onda se visak talozi svuda po telu...ili negde gresim? Nije on jedini koji se "popravio", eto Dinkic, Vucic, Dacic da nabrojim samo neke


vikleri

sa takvim glupostima se neopterecujem

s tobom prekidam svaku komunikaciju zbog elementarne nepismenosti.


nije tako

kraj je uvek najbolji.A sto ti mislis da se premijer drzi za fotelju.Salon namestaja Vranic


Znaš ti dobro zašto se VK drži

... za fotelju. Mada, možda bi mu imunitet dalo i neko ministarsko mesto, što ne spusti malo durbin?

Upravo gledamo završnicu velikog projekta Udbe da se potpuno rasturi Demokratska stranka.

Ako se uskoro ne umanji snaga kohabitantskog krila i ne prevlada razumno, izvorno krilo DSa, to će se vrlo brzo desiti. Onda je to šteta za celu zemlju, a ne samo za tu stranku.


ti mene isprepada

kakva UDBA, jadan ne bio, to ne postoji. Ti mene isprepada nocas, pa jos veliki projekat, pa kohabitacija. A jel, moze za Voju Ministarstvo pravde , molim te.


Zavisi ko ...

... pita?


Vidiš Krasićka,

ovaj se uključio pre sat da nam kaže da Biljana nije oprala kosu.

A ko zna, možda je to neki stari znanac - na mnoge liči kojih više nema.

Vi'š kako Sonja Light traži da nas nagrade ako Kosovo dobije nezavisnost. Da nas pomognu finansijski, da nas možda prime u EU preko reda. Kao da bilo šta zavisi od naše tehničke ili prave vlade.

Kako je samo branila Koštunicu - nije nas on stavio na periferiju.

Eto, tu se slažem sa gospođom, ali da nas je ostavio na istoj toj periferiji i to je tačno. I ostaviće nas uz pomoć Tadića, koga Sonja L. naziva patriotom i demokratom jer se to ne isključuje.

Eny way, Biljana je bila odlična. U toj emisiji je uvek odnos 3 : 1. Kocepcija takva. Šta da se radi. Ali večeras je izgledalo kao 3 : 1 u korist Biljane.

Bravo Biljana!!!!

A gledaoci su bili mahom DS i mahom protiv kohabitacije sa DSS. Što je vrlo jasna poruka.

pozz

Jasna


Jasna, posebno me obradovao

taj odnos gledalaca koji su se javljali i govorili da su glasali za DS ali nipošto za to da im Koštunica ponovo bude premijer. To je ono što se i ovde na blogu provlači sve vreme. Alo, ljudi, ako uskoro ne umirite tu nesnosnu nezajažljivu dečurliju-kohabitante, ode dođavola sav onaj potencijal i verni glasači za koje se neko drugi sve ove godine borio i vredno radio!

Ili, što bi rekao mali Vasa iz Peščanika, zemlja će otići psima.

A jesi provalila kako se Sonja gnuša Stojkovića što joj je osudio muža, ali se ne gnuša premijera koji ga je postavio na mnogo značajnije mesto nego što ga je ovaj imao u Brozovo vreme? A kad je Biljana to prenela na principijelni plan, ona je opet vraćala na personalni, kako Stojkoviću nijednom nije pružila ruku i sl. A to što je malo falilo da ovaj ukine Specijalni sud, to mu ne zamera. Kao i hiljadu divnih stvari koje je uradio ili propustio da uradi za naše pravosuđe! I pazi sad vrhunac, ona bi ponovo popušila tog i takvog premijera zbog - opšteg dobra! Kakva bruka.

A Savetnik, ko da se probudio posle jedne veoma slane večere.;)


Ma da draga Krasićka,

sve je provaljeno. Pa seti se kako je za vreme predizborne kampanje napala Inicijativu mladih da rade prljave poslove za LDP. Ta Sonja Liht je jedno zlo postala. A možda je i bila.

Kako je Biljana ignorisala. I kako joj je vrnula za muža. Ko od njih ima ono nešto za političku izuzetnost od njih dvoje?

Pa već sam naziv NGO govori koliko su inventivni. Ko bi dao svojoj firmi takav naziv, kaži?

Savetnik je bio k'o kuvana noga.

Biljana je bila čista desetka, ma kakvi 10+.

Ja vatala beleške da mi štogođ ne promakne:)))

Lahka noć, mada sam još tu ali imam da šljakam a povremeno ću da zvirnem.

Videli kako je pust blog one studentkinje sa Kolumbije:)))

Nema ništa besplatno. Skuvali ste ribe, sve ostalo je istorija!!!!

Hag


Podrska za Biljanu

Biljana,

Ovaj blog je jedini nacin da ti se obratim i izrazim podrsku i divljenje za ono sto govoris sve ove godine, ukljucujuci i tvoj vecerasnji nastup u Utisku, koji je mogao biti i bolji :)... Nazalost, jos uvek samo govoris, a mislim da bi trebalo da preuzmes puno vecu odgovornost na sebe i svoju energiju i harizmu stavis u funkciju promotera i branioca vizije evropske Srbije... To je tvoja obaveza, kao i gomile onih lepih, obrazovanih, modernih ljudi koji se povlace pred hordama nevaspitanih glupandera koji svojim angazmanom nemaju sta da izgube i cija je osnovna prednost to sto ih od nicega nije sramota...

Ono sto nisam uspeo da kazem veceras u Utisku jer nisam uspeo da se ukljucim (a verovatno mi genski zapis Adenin-Guanin-Beckovic-Timin ne bi ni dozvolio), jeste da su Krstic i Saper zamenom svog lead vokala (Divljana za Tadica), promenili ime svoje grupe iz Idoli u Midoli. Ne zameram DS-u toliko sto je danas zauzeo poziciju Midola na politickoj sceni (i ja sam do ovih izbora uvek glasao za njih), vec sto vrlo dobro znaju da Midol ne pomaze kada dodje do amputacije... Sto je jos gore, nude nam Midol u kombinaciji sa nadrilekarima Narodnjacke koalicije, koji kao svoj vrhunski domet, pored rehabilitacije domacih, mogu da ponude jos samo angazman ruskih proroka (ne bi bilo prvi put) koji ce nam nekako omoguciti kontakt sa Lazarom...

Posto su sada u Idolima ostala upraznjena mesta odlaskom Midola, vreme je da ljudi poput tebe uzmu bubnjeve..

Pozdravljam te,

Nikola Stanickov, Novi Sad


izlupa se ti, brate

Jaooooo sto se ti , brate, izlupa, ne mogu da verujem.Podrska i divljenje, pa harizma i energija kao branioca i promotera vizije evropske Srbije, pa lepi, obrazovani, moderni ljudi...Stvarno me nerviras. Poznajem ja Biljanu bolje nego ti. Ne moze Biljana biti bubnjar, jer preferira violinu. Skroz si, brate, prolupao. Ma ne volim kad ljudi tako nastupaju. Eto.Odgovori mi , molim te, brzo.Ali, razmisli.


Brajo, ti li si?

;)


ma kakav Brajo, to sam ja.

Koji Brajo, to sam ja


...

Tako sam i mislila.


Naslov

Meteoru,

jel si ti vec pao? Na nasu planetu? Bas u Kostunicje? Ako jesi, odmah u prvu stanicu po ime i prezime...

Imena Andreja Mladenovic, Dragan Jocic, Rados Ljusic, Djordje Mamula, Aco Tomic i Rade Bulatovic su vec zauzeta, ali recimo Meteor od Kostunicja zvuci originalno...


Meteor nam pao pre sat i

Meteor nam pao pre sat i bash lupa od tolikog pada :)


Ama, ima meteor i druga imena,

nego ne smem da ih kažem, protivno je pravilima bloga.


reci ako smes

Cik reci ako smes, pa sve da ode u p.... materinu. I blog i sve ostalo. NISAM ZA VOJU


Mozda to Shaper brani

Mozda to Shaper brani podgojenog Krleta?


Tako je...

ili je Kopicl ili je LittleWolf.... Treceg nema...


jok

nista ja tebe ne razumem. Ja mislim da smo mi izgubili od Kazahstana zbog lose taktike.Zigic je namerno udario coveka da ne bi igrao protiv Portugala. Eto to ja mislim.


E, sad je konachno sve

E, sad je konachno sve jasno. Meteor je najavio svoj odkazak, je "zeka trazi svoj potochic" i kad saberemo to i shta je sve prichao te posto je ponoc proshla, ochito je A) da ce se pretvoriti u bundevu i B) da su ga pustili na revers. Kljuchar cheka ispred


Povečerje Bebo, odavno duvali.

Sad mu gase svetlo.o))


e bas ti hvala

e bas ti hvala. A ja sam mislio da makar ovde mogu naci prijatelje.


e bas ti hvala

e bas ti hvala. A ja sam mislio da makar ovde mogu naci prijatelje.


Možeš, možeš,

a što više istih poruka pustiš, to više prijatelja stekneš.

Niko ti nije javio?


ma, jok

mene to stvarno ne zanima. Nisam ja za Kostunicu, jesi li normalan. Pa ti nista nisi shvatio. Ja sam tu iz UDBE da pravim zbrku, avo raspitaj se. Volim i tebe, casna rec


Pa chim pravish zbrku, onda

Pa chim pravish zbrku, onda si za Voju :)


aha

ni pod razno. Nisam za Voju, sta ti je, ali neke stvari moraju da se slegnu. Evo, ti i ja se ne poznajemo, a volimo se.


Ko to kaze? Ja tebe ne volim.

Ko to kaze? Ja tebe ne volim.


e ja tebe volim

e ja tebe volim, ali moram da idem na spavanje. Javicu se ja opet sutra kad se naspavam. Jedan mali zeka, potocic trazio svud, gde je, kud je nestao, to njega tisti grud.Volim te sto puta.


Gde cesh sad kad je najlepse?

Gde cesh sad kad je najlepse?


moram da spavam

meni se Biljana Srbljanovic uopste ne svidja, kao ni ja njoj. Ona je kao Voja, samo malo glasnija. I ona je neobavestena. JJ Bebo, zasto ti mislis da je sad najlepse kad ja moram da spavam.Kad ti ides na spavanje, ako nije tajna.


Nije tajna - ja nikad ne

Nije tajna - ja nikad ne spavam. Gore sam objasnila zashto morash da idesh. Najlepshe je bash zato shto morash da idesh. Ima josh, ali nije za mlade ushi. Idi spavaj.


ti si ...

...vestica. E sad bas necu da idem.


Dobro ostani. Ali da znash

Dobro ostani. Ali da znash naplacujemo gledanje :)


koliko kosta

gledanje - cega. U solju od crne kafe, ili...Ma necu da ostanem, stvarno vidim da se neke stvari u Srbiji nikada ne mogu promeniti i zao mi je zbog toga. Samo nam treba neki mali povod za nova prepucavanja , za beskorisne razgovore, za podrsku ovome ili onome ili za blacenje nekoga, bilo ko da je. Imam osecaj da tonemo zbog nas samih, a ne zbog politicara, belog sveta , zavere...


meteore

Eto to je TA Srbija. Prvi zapochnesh sa vredjanjem, kao shto Biljana nije oprala kosu, pa vidi kakva je pa ono pa ovo, i kad ti neko odgovori, kad ne mozesh da nadgovorish, onda odlazish zato shto "treba neki mali povod za nova prepucavanja , za beskorisne razgovore, za podrsku ovome ili onome ili za blacenje nekoga, bilo ko da je." Dobar ti je osecaj, dechko, tonemo zbog takvih kao shto si ti. I takvih politichara kojima lepo stojish. Otvarash ih u struku. Vidi kako su se nagojili

EDIT i samo zato si se registrovao- da bi vredjao.


Vala baš, Bebo!

Vide li ti kako sad izgleda naš beogradski "glavni baja"?! Kako da ga ozbiljno shvatimo kad se tako zapustio? Dijeta, pod hitno.


nisu u...

...pravu.


Koji to "oni" nisu u pravu?

Boris i Koštunica? Jočić i Tijanić? Aco Tomić i Bulatović? Krle i Šaper?

Slažem se.


Dobro, ali posle nema plačke.

I tužakanja.


Bejbi,

vidiš da sam mu gore napisala da se ulogovo pre sat da Biljani kaže da opere kosu i da mnoglo liči na mnoge koji su ovde bili pa ih nema. Ali na to ne odgovara.

Biljana je bila čista 10 ili 3:1 ali za nju.

Hag


Jaco

videla. I ja sam primetila da se malopre ulogovao da muti, kao i njegov junak. Rekoh gore, pustili ga na revers, pa sad hita natrag. A i pretvorice se u bundevu. Proshla ponoc. Biljana je bila kao uvek odlicnha i odluchna i nasha.:) A Sonja? kukuuuu


Procitah na

forumu B92 (2. april) ovo:
"Ako uzmemo u obzir da Sonja Liht cesto sedi u Centru Modernih Vestina koji drzi Boris Tadic onda ne cude ovakva pitanja"


ma ko ne odgovara

Draga Jasna, Biljana nije bila cista desetka iz jednog prostog razloga- jer je sita i daleko od nas. Ima jos razloga.Za sve ove godine mogli smo i ti i ja nauciti da od lepe price nema nista. Kunem ti se da ce se izljubiti sa ovima koje je , kako kazes, pobedila 3:1. I nije u tome problem, nego u nama ( meni i tebi) sto bi mogli da se kuckamo do zore, a od toga nikome nece biti bolje. Ona je ispricala sta je imala, pokazala "ljutnju" na sve i svakoga, a verujem da bi sutra otisla kod bilo kog politicara u Srbiji za mesto ministra kulture, recimo. Nije to lose za kulturu, ali je lose za nas (mene i tebe) jer cemo onda samo mi da se promenimo, a ona ce ostati ista.


Priznajem da sam pogrešila.

Do malopre sam milsila da ovo trbuhozbori Milutin, Labud, Kaljujev ili u najgorem slučaju Braja. Kad ono nije, ovo je neki mnogo zao čikica.


Kras

mislish da je chikica? ili neki deran? Ili jedno ili drugo, izmedju nije. Tolkiko mu je humor forpas da ili ne zna, mald je ili ne razume, mator je.


zasto ZAO

mnogo mi je žao što nisi shvatila da nisam zao. I nisam čikica.


meteor, sve si u pravu,

ja sam djubre i lazem narod.
samo za kosu nisi. kao i obicno, usla sam u studio sa jos mokrom kosom.
pozdravljam te i pozivam da istrajes u ovakvoj vrsti kritike, ona mi mnogo pomaze i doprinosi sirenju mojih stavova.
molim te nemoj da odes sa ovog bloga i nastavi da upotrebljavas najace argumente. i opet mi ne mos nis.


Pozdrav, drugarice!

Odlično si im rekla, svima!

A u toku emisije sam dobila poruku: "Savetnik se upravo probudio posle jedne veoma slane večere." To je lepo objašnjenje.

A tebi: bravo ti ga!


kojih stavova

gledao sam pažljivo emisiju, slušao sam te i ranije, ali ja ne mogu da dokučim tvoje stavove. Molim te objasni mi, ako ikako možeš, šta bi Zoran rekao na onaj Čedin blago-blesavi pogled (i osmjeh) kada se skandira "Spasi Srbiju i ubi se, Koštunice".Gde smo mi u svemu tome, gde je pravoslavlje, gde je vera, gde je nada, gde? Ako je tvoj stav da se ježiš kada čuješ Vojino ime, onda to nije stav. Priča o prljavoj kosi je trebalo da isprovocira tvoje javljanje. I isprovocirala je, a sve ostalo nije. Koje ostalo, upitaćeš ti mene. Šta je hrabrost? Kad zec dreši gaće nad mrtvim vukom. Biljana, hajde da pomognemo ovoj zemlji, ako je volimo, a volimo je.


Pa zar je ne bi spasao? Sad

Pa zar je ne bi spasao? Sad ne bi imao ko da ucenjuje.


a Sloba

je li je spasao Sloba kad je otišao?


Jeste, spasao nas je od sebe

Jeste, spasao nas je od sebe ali ne i od bolesti koju je zapatio. Na kraju spasao je i sam sebe


Meteore

Samo da te obavestim, pre nego dodješ do atmosfere i izgoriš,da se nikako ne pronalazim u tvom sistemu vrednosti (pravoslavlje, vera,...), jer sam ateista. Samim tim, naravno...loš Srbin.
Reci, mora li dobar Srbin biti vernik, pa izgori.


Meteor

Gde je pravoslavlje, gde je vera?! Au, pa ti si baš zabrazdio! Pravoslavlja nažalost imaš gde god hoćeš- na televizijama, u pregovorima, komisijama, crnim hronikama. Ako si ti tu, ja svakako nisam u vezi sa tvojim pitanjem gde smo mi u svemu tome.


Biljana,

meteor se uključio pre sat ili dva ali to je milutin ili labud ili tako neki.

mora da ga mnogo žuljaš kad nije mogao da ostane miran. ako. tako i treba.

bila si... ma apsolutno si vodila emisiju, dala neki ton. a i gledaoci su oprali glavu tadiću i ds uopšte. super je što si bila.

pozz

jasna


draga Jasna

AVE SERBIA
Tvoje sunce nose sad na zastavama,
Ti živiš u besnom ponosu sinova;
Tvoje svetlo nebo poneli smo s nama,
I zore da zrače na putima snova.
Još si uz nas, sveta majko, koju muče;
Sve su tvoje munje, u mačeva sevu,
Sve u našoj krvi tvoje reke huče,
Svi vetri u našem osvetničkom gnevu.
Mi smo tvoje biće i tvoja sudbina,
Udarac tvog srca u svemiru. Večna,
Tvoj je udes pisan na celu tvog sina,
Na mač njegov reč ti strasna, neizrečna.
Mlekom svoje dojke nas si otrovala,
U bolu i slavi da budemo prvi;
Jer su dva blizanca što si na svet dala -
Mučenik i heroj, kap suze i krvi.
Ti si znak u nebu i svetlost u noći,
Kolevka i groblje, u odeći sunca;
Ti si gorki zavet stradanja i moći,
Jedini put koji vodi do vrhunca.
Mi smo tvoje trube pobede, i vali
Tvog ognjenog mora i sunčanih reka:
Mi smo, dobra majko, oni što su dali
Svagda kaplju krvi za kap tvoga mleka.
Jovan Dučić
.


Duchic

I to je najbolje shto si spremio za Jasnu :))))))


Bar da je udario po Barbari i Preveru,

kao legendarni Vuk D. He! Mal se nisam udavila od smeha! (Al me spasla Bobićka, nju kad vidim smeh zastaje u grlu...)


jeste

POŠTENA INTELIGENCIJA

Termin nastao poslije II Svjetskog rata. Korišćen od strane komunističke, potom i socijalističke vlasti u kontekstu označavanja ko je sve patriota i ko je sve privržen toj i takvoj vlasti koja treba da štiti interese najširih slojeva stanovništva: "radnika, seljaka i poštene inteligencije".


meteore

Poshto vidim da kukash nad Srbijom, crkvom i svim tim evo tebi stihova

"Boze, ochisti me greshnoga, jer nikakvo dobro ne uchinih pred Tobom, nego me izbavi od Zlog, i neka bude meni volja Tvoja, da neosudjeno otvorim svoja nedostojna usta i poroslavim Tvoje sveto ime, Oca i Sina i Svetoga Duha, sada i uvek u vekove vekova. Amin."

Misli o tome. Savetujem ti molitvu za jutro. Na 'shte srce


drugarska

DRUGARSKA KRITIKA

Čin kojim bi članovi SKJ na partijskom sastanku, tobože u ime Partije i progresivnih društvenih snaga, na račun jednog od njih sipali gomile optužbi, odnosno kritikovali njegovo ili njeno partijsko delovanje, privatno ponašanje i veoma često - lično mišljenje. Tokom drugarske kritike optuženi je ne samo po prvi put saznavao za svoje grehe, nego je tek tada, što je mnogo važnije, imao priliku da sazna sa kakvim je to tipovima do sada živeo i radio. Zato je drugarska kritika bila obostrano poučna.


Iz kog si filma, dete? Ipak

Iz kog si filma, dete? Ipak bi bilo bolj da si otisho da spavash. Btw, zar u Lazi josh traje shtrajk, pa nemaju nocna dezirstva?


uh

hej, kao da vidim tvoju kuhinju u kojoj je masa prljavog suđa još od jučerašnjeg ručka, a ti sediš za kompjuterom. levom rukom čačkaš nos, a kucaš desnom. s vremena na vreme se počešeš ispod levog kolena i to je to. Ti si za Lazu i to odmah. popi nešto pre spavanja, ličiš mi na drinkera u onoj bljuzgavoj, podrigujućoj fazi. Smrdiš.Gasi tu spravu, operi zube i idi u krevet.Ti pričaš o politici, o ljudima,o Srbiji. Odvratno. Takve sam sretao po ulici, nož im svetluca iz oka. Ludaro.Nikada više ni reči s tobom.


Alo, sestro? Pacijent Meteor se probudio.

Donesite sedative. Opet pušta one otrovne vetrove.


"hej, kao da vidim tvoju

"hej, kao da vidim tvoju kuhinju u kojoj je masa prljavog suđa još od jučerašnjeg ručka, a ti sediš za kompjuterom"
Jel si ti chuo za mashine za sudove? Zatim, zar nismo I rekli da sam veshtica i da ne spavam? I izgleda da u Lazi terapija nije uspela. Chistoca te ubi: te Biljani prljava kosa, te ja smrdim, te mi prljavi sudovi, te da perem zube.... Ne valja ti poso' opsesivnost je vrlo ozbiljan simptom. Analac...drago mi je da te vise ne zanimam.


A lepo sam mu rekla, Bebo

da ostaje na sopstvenu odgovornost i da posle nema igračka-plačka i tužakanje mami.

A ti, rasplaka dečka, veštice jedna. o)))


Sestro slatka, al sva ta ta

Sestro slatka, al sva ta ta opsesivnost..brrrrr ..voli urednost, verovatno pere ruke...:)


Bebo, bar si izvukla vajdicu,

obećao je da ti se više neće obraćati. To bi bilo baš lepo! Samo da se ne predomisli.o))


Kras

ja sam vrrrlo zadovoljna tom odlukom. I pravu je odluku doneo, kad malo bolje razmislim. Shta ima da se gomba sa nekim polovnjachama, veshticama, bolje mu je da se drzi svojih vrshnjakinja :))Tamo bar moze da dozivi meteorski uspeh :))


:o) Nadajmo se da si u pravu.

Mada mi nešto govori da je baš zbog izostanka tog uspeha kod dama ovako ogorčen na sve i svašta. Otud i ovo naizmenično pljuvanje pa onda izjavljivanje ljubavi pa opet pljuvanje... Tzv. slučaj.


Meteor

E vala baš, Dučić je za tebe! Nizašta bolje i nisi. Verovatno si u životu pročitao 4 pesme- po jednu od Dučića, Bećkovića, Noga i Despota Stefana Lazarevića. Laku noć!


Nego kad saam u kancelariji,

da pitam : Šta je Srbljanovićka ono rekla, kad joj je Bećkovićka odgovorila, e to nisi smela da kažeš!?

Zna li šta neko o tome ?

ps. Inače mokra kosa joj je mnogo dobro stajala, naročito onaj pramen što se izdvojio ničim izazvan preko levog oka.


Čini mi se da je Biljana pitala Krleta

da li je DS bio iznenađen izbornim rezultatima, tj. sa onih 22 posto. Mislim da je to bilo pitanje.

Ali, može BS da nam objasni sutra, ako bude htela.


REKLA JE...

Rekla je: Požurite s reklamama i neka emisija ne traje dugo, čeka me meteor. E baš si znatiželjan. Eto zašto je kosa bila mnogo važna u celoj priči. Moj Golube, moj Golube...


Da Meteore,

to je baš bilo rečeno dve sekunde pred reklame, valjda je u toj pauzi radio fen...


Meteoru, švalerčino,

pa što si onda sad na blogu? Nije valjda da se razočarala kad te je videla uživo?!


a ti?

ne, ne, ne...A zašto si ti na blogu, tražiš nešto što je ostalo nedorečeno, nešto što je Bilja propustila.


Nemoj pitanjem na pitanje,

nego lepo odgovori.


bez teksta

ostavljaš me bez teksta. Šta da ti odgovorim. Sve je jasno ko ima imalo mozga. Sve je namešteno i dogovoreno. A ti razmišljaj do jutra. Cilj razgovora u studiju je da se osećaš kao usran bez papira.Misliš li ti da je papir mnogo važan kada si usran. Ja ne mislim. Izvinjavam se svima zbog reči "usran" i... idem na spavanje. Biljanina kosa je bila sveže oprana i još neosušena. To je apsolutna istina.


Ej Kras, pa nije Biljana

Ej Kras, pa nije Biljana chedomorka :)


Ona se i ne zamajava

oko ovakvih, nego nama čisto došlo žao, pa hteli da utešimo mališu pričom, da zaboravi svoje muke... A on sve sipa neku žuč, da nam bude neprijatno. Eto, i to nam je hvala...


Pih..

Ovaj put bez zezanja.
Čitajući Vas, stvarno mi žao što sam propustio emisiju.
Biljana se mogla potruditi da nas obavesti o gostovanju..


Biljana

Dobro veče, djubre jedno sa mokrom kosom..:)
Propustio sam utisak..:(
Sudeći po rekciji nebeskog tela, bilo je zanimljivo..:)
Usudjujem se da te posavetujem..:(
Nikad ne izlazi iz kuće, mokre kose..:)

:):):):):):):)


Draga Biljana ,hvala na

Draga Biljana ,hvala na upornosti ,u vezi Zorana Stojkovica. injegovog odnosa u vezi D.Milanovica.Nije prvi put g.Beckovic ,kada se pojavi neko sa komentarom o poginulim radnicima na RTS-u, da ga prekida i omete u komentaru.
Izgleda da je za g.Beckovic tragedija na RTs zarazna bolest pa se plasi.
Nije prelazna ,ako se prikljuci mnogima, izlasku na sporedna vrata.Tada je osigurana.
Zanka


naravno biči tebi niko ne može ništa,

imaš samu sebe i to je sasvim dovoljno. čak ni ovi obožavaci ti ne trebaju. nije problem što lažeš narod, već što govoriš o stvarima o kojima ništa ne znaš. ali lepo je kada ljudsko biće u tome uživa i divno je kada je tako samouvereno i vatreno.


cirjakovicu, da li me to gospodja tuzila kod tebe,

da sam te grdila, sinoc posle emisije, dok smo cekale prevoz? a zamisli, nije te branila, rec nije rekla, dok sam te pred njom i drugima kritikovala. samo je mudro cutala i povremeno klimala glavom i gledala sto vise da zapamti. da li ce sada uslediti nova ispovest ugledne direktorke nevladinog sektora koja ne sme da se predstavi kada u jednom od tvojih zlih napisa iznosi prljave uvrede na racun drugih?
ja, cirjakovicu stanem mirne duse pred svakog, pa i pred tebe. ti i tvoji izvori, koji ne smeju da se predstave, osim kad to nije beskrajno korisno, spustaju glavu, sklanjaju pogled, kad me vide.
u tome je razlika medju nama.

ne ljuti se sto vise ne mogu da polemisem s tobom. malo si mi dosadan.


Zdravo i bravo Biljana!

Ne smem da kažem Biči, kao ovi što misle da su s tobom bliski (?!?!). A kako je Ćira dospeo među njih, vole bih da znam.

Emislija sjajna, posle duuuugog vremena. Od Olje da tražiš procenat od reklama, čoveče. Gledanost joj porasla trostruko.

Nego, nisam hteo o tome. Čitam gore tvoj odgovor Ćiri pa mi nije jasno da li si ti to na stanici srela Ćirinu gospođu, pa kad si ga gadila a ona ćutala? Čoveče, pa njemu baš nije lako.;)

I drugo, Biljana, izvini, ali nije mi drago da čujem - moram da te grdim - šta ti noću tražiš na autobuskim stanicama? Uzimaj čoveče taksi! Svakakav se ološ noću smuca gradom.

I što reče Grof, nemoj da bi više izašla iz kuće s mokrom kosom! Trebaćeš nam još.


dejvide,

gospodja je moja sagovornica od sinoc.
prevoz nije bio gradski.

a za kosu - sta je jedan facijalis, naspram ekipe sto mi greje vrat.


Hoćeš da kažeš

da gospođa Šliht nije branila svog dobrog drugara Ćiru? Pa to je zamalo ko da ga rođena žena nije branila, ko što sam ja namah i pomislio...

I drago mi je da nije GSP. A to sto ti greju vrat ovi što dahću, vidim da se ne uzbuđuješ. Bravo i svaka čast. Umore se oni posle nekog vremena pa spadnu sami.

Respect!


Dacho

Shliht :))))) persu :)))))U sridu :))))))


NAJGLEDANIJI UTISAK IKAD

"Emislija sjajna, posle duuuugog vremena. Od Olje da tražiš procenat od reklama, čoveče. Gledanost joj porasla trostruko."

Ja bih da prjavim neistinite tvrdnje na ovom blogu!

Mnoge epizode Utiska nedelje u poslednjih par meseci su bile sjajne, na primer ona od prosle nedelje. Ali to spada pod subjektivne dozivljaje.

Objektivno, prethodna emisija je bila gledanija. Kao i emisija u kojoj su gostovali Barovic, Vrzic i Batic.


Relja, ti to imaš neke

konkretne podatke? Rejtinzi već objavljeni? Kad pre?


Krasici,

Imam.

Rejtinzi svih emisija dostupni su vec sledeceg dana u prepodnevnim casovima.

Ostavio sam komentar samo zato sto me nervira kada se egzaktnim stvarima barata tako proizvoljno. Mosh misliti, utorstrucena gledanost!


Dobro, de Reljo, što se žestiš,

Koga briga, osim Olju i njenu agenciju, kolika je egzaktna gledanost? Nisam ni ja pričao ozbiljno, to je sve poradi konverzacije. ;)

Izvini što smo ti, očigledno, dirnuli u struku. Nije bila namera.


krasici, jasna, biljana ko god gde ja mogu da procitam

transkript emisije??? - ima li toga uopste?


jedan od razloga zašto fini i pristojni ljudi

ne smeju ovde da se predstave si, između ostalih, ti, način kako fino i uverljivo govoriš neistine i vređaš. protuve u ovoj zemlji smeju da se predstave, oni tebi ne smetaju, verejem da te inspirišu i da im se, na neki način, raduješ.
ako se sećaš kada sam pisao o tebi nisam imao izvore, nisi ti latinka, koliko god da si popularna. da citirama tonija džada, američkog profesora koji je pisao o liberalnim braniteljima bušove politike, ti si samo njihov "korisni idiot", verovatno jedan od najkorisnijih i najvrednijih. baš zato što si, za razliku od njih, toliko talentovana, pametna i uspešna u jednom komplikovanom poslu. znam da su tvoje namere drugačije od njihovih, znam da si iskrena, ali mislim da to nije izgovor, da ne može da te abolira od saučesništva u jednom ekstremističkom projektu kamufliranom "liberalizmom".
čak verujem da znaš ono što sam ja saznao o latinki i "liberalnoj" kliki - mnogo pre nego što sam napisao tekst na koji aludiraš i razgovarao sa bilo kojim od neimenovanih izvora - napisali bi ga i ti. znam da te ne zanima, ali da te zanima tu ti neće pomoći svi tvoji beogardski izvori, ne može se do svih istina pomoću skajpa, mejla i bloga. meni je najveći izazov ono netransparentno, skriveno u liku simpatičnih bakica (koje to nisu) i monstruma sa licem deteta, miloševićevska perverzija i zlo koji su se uvukli u njegove neprijatelje, prave razmere infekcije koja je zatrovala obe srbije.


toni dzada je poslednji put citirao dragos kalajic,

nazvavsi me korisnim idiotom nato alijanse u onom tekstu u politici, kojeg si se i sam grozio. samo da znas ciju misao nastavljas. a ta je stvar toliko opste mesto, da se moze primeniti na svakoga, na svercerku na pijaci, uglednu direktorku nevladinog sektora, alterglobalistu ili pisca, kako god da obrnes.

tvoj "posteni" izvor ne sme da kaze jasno i glasno ono sto misli, nego svoje uvrede pokvareno protura krisom, sve cuvajuci dobre odnose i sa jednom i sa drugom stranom.
pa taman i da su joj sto puta tacne informacije, a sedeci na jednoj veoma mocnoj i dobro placenoj funkciji, nistarijom je cini taj podmukli akt. meni, kao sto vidis, nije problem da jasno i glasno kazem i sta mislim i sta znam, pa po cenu da se zamerim sa pola establismenta.
tvoj izvor je pisao pismo podrske milosevicu onda kada je bombardovanje pocelo, a istovremeno bio placen od te iste "nato alijanse". ja nikada nisam bila placena za svoj iskreni angazman, niti novcem, niti stipendijom, niti funkcijom, niti obecanjima.

pusti tu pricu, cirjakovicu, to nije tvoj rat.

i lepo sam te zamolila da se zaobilazimo. ja sam idiot, a ti si koristan. valjda sam znas kome.


Ćiro, stari manipulatoru,

pusti sad Biči, ona je standardno dobra, i znam da i ti to isto misliš, nego ti nama reci kako si doživeo Krstića? Razumeš se u medije i tvoje mišljenje bi nam u tom delu bilo zabavnije.

Da li misliš da predsednik može da se osloni na ovakvog portparola? Lepo ga je sklonio u kampanji i dobio je sjajan rezultat. Što ga je sad izvukao, po tvom mišljenju?

EDIT: Ćiro, što ćutiš, drugaru moj? Nije moguće da sad plačeš, tiho jecaš bez glasa? Kad ćeš već jednom u glavi da pomiriš stvarno i moguće?


Cirjakovic se iztreznio...

...i svoje komentare pod nikom meteor dok je bio mrtav pijan konacno uoblicio, ovog puta pod svojim imenom.


Vidi Nebojša, prijatelje,

nisam ni ja baš najtrezniji već danima od kad nam svakih pola sata podmeću novi spisak vlade. Ali, drugar Ćira baš preteruje! Ja znam da je on mnogo voleo Biljanu. Ali, takav ti je on, od ljubavi do mržnje jedan mali korak. A emocija i dalje jaka, možda još i jača.

Tako je on isto voleo i Latinku, a vidi ga sad...;o)


mi sigurno nismo drugari.

verujem da je od ljubavi do mržnje veliki korak.


Nebojša, i ja sam pomislila

... sinoć da je Meteor u stvari Ćirjaković... stalno to preplitanje ljubavi i mržnje...


Krasici...

...iskreno! ne znam da li je meteor u stvari Cirjakovic ali sigurno znam da jedan lupeta pijan a drugi trezan.
Ili je obrnuto!?


ne pijem alkohol

i uvek pišem pod svojim imenom


Aaaa....

Pa ti si DeBeMeTeor.... Sad mi stvari postaju jasnije.... Ne smes samo tako da lupas pri padu, mogu da te cuju ovi njiovi....


nisam pao

nisam pao, samo letim i sve vas gledam .Volim i tebe sto puta


Bitno!!

E, DeBeMeTeoru, javi samo Djuri da blokira aerodrom pre nego sto legnes..


javicu Djuri

Za koga si ti, majke ti. Ja sam za Borisa i Voju. Volim kohabitaciju i ne mislim da tu ima necega loseg. Ringe-ringe raja, doso cika Paja...Ma ti to ne razumijes, zato sto si jednostran.Ja to gledam iz vise uglova.Prestacu da te volim ako budes lupao kao ovaj iz Novog sada.


nisi pao

Quote:
nisam pao, samo letim i sve vas gledam .Volim i tebe sto puta

nisi pao nego si pio pa zato letis, al' slabo vidis, a uz alkohol obavezno ide i ljubav.


A i ovo

?QUOTE (MM @ 2 Apr 2005, 13:25)
QUOTE (vinska musica @ 1 Apr 2005, 20:32)
MM, ziv mi ti, ajd navadi izvor citata.
Ovo mi uopste ne lici na Sonju Licht.
Mirise mi na prvoaprilsku salu.

Ja bi rekao da to lici na Sonju Liht ako pogledas sta je Liht rekla u "Utisku nedelje" pre meces dana,citiram(Olja pita Sonju zasto nije usla u zastitu Bebe):

O. Bećković: I kad se pojavi teza da nije, a i to se pojavilo, da nije slučajno da su određene nevladine organizacije, nisam videla vašu na tom spisku...

S. Liht: Nećete je ni videti.

O. Bećković: Da su određene nevladine organizacije ušle u zaštitu Bebe i da neće biti da su ga štitile ili ga štite samo zbog kako citiram - nesebične ljubavi prema ljudskim pravima, nego da ima tu još nešto, jel' vam to deluje kao nešto takođe paranoja ili ima veze sa inteligencijom?

S. Liht: Ja, iskreno rečeno, na to jednostavno nemam odgovor, ja ne znam zašto štite Bebu ili nekog drugog ili trećeg. Ja jesam zabrinuta pomalo činjenicom da jedan broj nevladinih organizacija ulazi u političku arenu na način koji baš nije primeren nevladinim organizacijama. Nemam ništa protiv da bilo koja organizacija koja se bavi zaštitom ljudskih prava, naprotiv, ne da nemam protiv nego sam za to, štiti prava svakog pojedinca gde posumnja da je bilo čije pravo ugroženo. Ja sam apsolutno za to da se to pravo štiti, ali sam malo zabrinuta kada se previše ulazi u političku bitku. Politička bitka mora da se vodi među političkim akterima, nevladine organizacije po svojoj definiciji nisu politički akteri, ne bi trebalo da budu politički akteri. Mi jesmo u jednom trenutku bili prinuđeni da to budemo, boreći se protiv autoritativnog režima Miloševića. Sada mislim da nevladine organizacije bi morale pre svega da pozivaju na odgovornost kompletnu političku scenu i sve političke aktere što slabe državu, a samim tim i društvo"

btw , evo kako je dobro da se ne brishu komentari , posebno ne naknadno posto budu objavljeni, sto je onaj smor uradio


Obrisi krajolika

Plemenski skup na kojem vracevi bajaju! Sta ce biti s kucom? Ali odmetnuti ratnici stoje na vratima i cekaju rezultat koji samo njima odgovara. Vracevima je jako toplo oko ognjista ali doslo je prolece!!!!!


Talas

Ti ljudi su zaustavljaci energije, potrosaci iste, nashe energije.
Dva sata vec razmisljam o tome kako, zasto i da li treba da ih pustimo da vladaju. Nije stvar u tome da li cemo ih pustiti da zarade josh koji milion, da zarate josh sa kim, vec u tome sto ce nam potrositi energiju. Moju i vasu.

Ja sam za to da ih ne pustimo.

Tadicu, predsednice, imas li ti energije da to uradis?

Biramo izmedju talasa na plazi, u sumrak, ili jutarnjeg Cunamija , onog sto te probudi iz sna ali je vec kasno da ustanes.


Upravo tako, Cirjakovicicu

Upravo tako, niko joj ne moze nista buduci da upravo govori ISTINU i POZNAJE STVARI, a tada je i samouverenost i vatrenost prava mera. Te tvoje fore sa stavljanjem naroda „in front”, pa to je vec toliko puta vidjeno upravo kada se stvari skrivaju, kada se stvari ne poznaju i kada stoji veliko pitanje sta je sa svescu ljudskog bica.


Utisak nedelje

Iskreni komplimenti za javno iznoshenje zdravo-razumnog stava .
Bilo je vrlo zavodljivo gledati zadriglog savetnika precednika ove drzave koji nam je uputio jasnu poruku da trebamo da bezglavo bezimo odavde . Nije mi jasna recenica , koju si mu u jednom momentu uputila " postujuci tvoj intelekt" . Ako je i kucno vaspitanje , mnogo je . Kraj me je dotukao , evropska unija i Krle na braniku otadzbine . Kontrast njegovog ushicenja povodom evolucije evropske ideje i patnje na braniku otadzbine . My ass . Divim se Vashoj volji .
Srdacan pozdrav sa severa .


Nikolay

Ok, i meni je Biljana bila neuporedivo bolja od Krstića, ali što brate ono "zadrigli"? Šta, sada mu zameraš što je zadrigao? Tvoje vređanja nemaju nikakve veze sa temom. Mogao si da budeš i malo analitičniji. Inače, u srpskom jeziku glagol trebati se ne menja po licima. Naravno, da je Biljana bila u pravu, ali zaboravljaš i da je izjavila da je dugogodišnji glasač DS-a i da je napravila jedan izlet sa glasanjem za LDP, kao i to da Tadić ima bezrezervnu podršku ljudi kakva je ona da se odbrani od frakcije zemunskog klana zvane DSS. To ti se ne sviđa pa si zaboravio, šta? Ovo važi i za onog David Icke-a, prilično su mu priprosti komentari. Način ophođenja i rečnik - radikalski 100%.


Vlado, otkud ti pogrešna ideja

...da mi je ton radikalski? Ovakav ton imam otkad znam za sebe, i to se nekad zvala beogradska zajebancija. Ili ton-sa-ćoška. Na to su, ranije, najviše padale Zagrepčanke i Splićanke, a ove naše su nas posle nekog vremena provalile. Možda si ti mlad da bi primetio razliku između Dorćola i radikala?

Nego, sad pred Uskrs, evo tebi jedan dobar, dorćolski:

Sreli se pravoslavac i katolik na pravoslavni Božić.
Pravoslavac: „Hristos se rodi!”
Katolik: „Naš sisa već dve nedelje.”

Respect!


Icke

Ok, sorry. Sada je DorČol simbol repera koji su novi dizelaši, ali ne smem ni ja da pričam mnogo- ja sam iz Zemuna:-) Evo tebi jedan Zemunski:
Zašto u Zemunu nikada ne pada sneg?
Ne sme, ugazili bi ga!


Eto vidiš, Zemunac!

Ja ti, Vlado, nisam više na Dorčolu, tako da se ne nerviram što su ga preuzeli nastićevci i dizelaši.

A pazi ovaj, ko oglas za Srbiju:

"Prodajem zemlju na klizištu, nije puno prešla."

Tako smo se nekad zajebavali. A sad ispala istina. ;)


ima i druga varijanta...

"Prodajem kuću, još malo pa u centru" :-)


E i ta ti valja!

;-)


vlado

u pravu ste biljana i ti, zaista se treba udruziti protiv firme dss-zemunski klan, ali bilo bi potrebno napasti i radikalsko telo (koje je po mom misljenju najlakse pridobiti, pod uslovom da se napadne, jel' - mislim niko ga i ne napada). mislim da se ne treba javno napraviti koalicija ds-ldp, zbog greske koju je ldp napravio oko kosova i negativnog imidza koji ldp koalicija ima zbog toga. taj negativni imidz bi mogao preci potom na ds i delom izgubiti glasacko telo.

ne volim tadica, ali mislim da radi dobar posao i polako i sigurno pobedjuje kostunicu. to je izuzetno dobar posao uradjen, gledajuci odlican izborni rezultat ds-a. tadic dobro i takticki vrlo mudro vodi ove pregovore oko vlade. oni naravno nece uspeti, ali vazno je da se vidi posle ko je kriv za neuspeh istih.

ds je trenutno jedina dobra opcija za srbiju i treba je podrzati.

slazem se da neki komentatori ldp-a koriste radikalski recnik, ali nemoj im zamerati gramaticke greske, izgleda malo malogradjanski, pa pobogu ovo je blog zar ne? pozdrav za biljku, samo tako gazdarice.....


krabbybetty

______________Tandara brocc.

__________________deda Slavoljub


budo

bas si nacitan, pobedio si


krabbybetty

Cak i ta recenica: Bas si nacitan, pobedio si, govori o petparackom stilu u polemici, kojim si navikla da se sludjujes.

Evo posle mnogih drugih, probacu i ja da ti objasnim zasto si u krivu kada kazes da je LDP izgubio glasove time sto se "zalaze" za nezavisno Kosovo.
Ni o kakvom zalaganju nije bilo reci, vec o cistoj konstataciji da je Kosovo nezavisno od 99. Nema vojske, nema policije, nema zastave, nema FK Pristina, nema RK Djakovica, nema KUD Skenderbeg iz Peci.

Poslednja prilika za nekakvo drugacije resenje (koje bi opet sadrzalo rec Nezavisnost, ali bi se odnosilo na manju teritoriju) izgubljena je atentatom na Djindjica.

LDP je privukao 5% glasaca upravo iskrenom i odgovornom pricom o svakoj bitnoj temi u Srbiji. Da je kojim slucajem LDP precutao pricu o Kosovu, ili da se vodio istim populizmom i pogresnim argumentima kojim se vodi DS, onda definitivno ne bi presao cenzus. DS je dobio glasove ne zbog price o Kosovu, vec zbog jake ekipe koja uliva poverenje> Djelic, Vlahovic, Matkovic... (To sto ih slepi vodja vodi u pogresnom smeru je posebna tema.)

Isto tako, LDP je dobio 5% ne zbog price o Kosovu, vec zbog toga sto nudi novi pristup resavanju problema. Taj novi pristup podrazumeva da je gradjanin na prvom mestu, a ne teritorija/istorija/mit/vladeta jankovic/tradicija/crkva.

Ako ne kapiras ovo, znaci ili da si zla i slepo zaljubljena u Dejana Mihajlova, sto ne verujem da je slucaj; ili da imas dobre namere, ali slabo razvijenu aparaturu.

Oprosti na iskrenosti, ali mi se ucinilo da bi ovo trebalo da znas pre nego sto pocnes sutrasnji dan.


crni budo

crni budo, bas si prost


krabbybetty,

alen je prost, buda je milic.


crni budo

sto ti rece vec neko na blogu, da se prekrstim i levom i desnom


krabbybetty,

Bilo bi divno zavrsiti ovu svakojsvrsishodnu komunikaciju time sto cete se Dracena i ti zagrliti, pa se zajedno krstiti i celivati, a zatim otici u shoping po novo ruho. Posto ste maloletne, preporucio bih da pozovete i Vladiku Tomislava Gachica. Taj ce vam pomoci u odabiru.

Nikakav krs' pechat, medjutim, nece uciniti da nestane rupa u vasoj svesti, a vezana za politicki momenat u kojem se nalazi Srbija.

Mir bozji,

b.


Krabbybetty

Samo da bude jasno: stav DS-a prema Kosovu je suštinski veoma sličan stavu LDP-a samo što ga iz populističkih razloga Ds ne saopštava, već naprotiv igra na suprotnu kartu i pušta pokvarenu ploču:Integritet i teritorijalni bla bla. Što se tiče gramatike- pa i ja sam glasao za LDP pa me to ne sprečava da poznajem gramatiku i da ne koristim olako uvrede kao što je "zadrigao".


Vlado

I'm sorry , but you have no life .


Nikolay

I to si uspeo da zaključiš iz par mojih komentara u vezi sa Biljanom i Utiskom nedelje? Potvrđuje se da nisi mnogo bistar Niolay! Još ti samo fali ono Velimirović. A što se tiče (ne)imanja života:
It's sunny day, why don't you go outside, have a few beers, get laid or something. Believe me, that would do the trick! But than again your IQ is still gonna be the same!


Biljana

sve cestitke za nastup u "utisku". Jedino si ti govorila ono sto (nadam se) vecina demokratski orijentisanih gradjana zaista misli. Ono dvoje jadnika je moralo da "pakuje" stvari u politicku elokvenciju, bez puno smisla - mora se priznati da su uvezbani :)
Ali ja kao gradjanin (koji se bas i ne razume u politiku), a koji je glasao za "onoga" a servira mi se "..." , zahvaljujuci tvojoj prici sam bolje razumela sta bi trebalo da urade i na tome ti hvala.


Par nekritičkih reči...

... na račun Vašeg učešća u emisiji "Utisak nedelje".
U potpunosti podržavam sve što ste rekli u emisiji, kao da ste dan dva ranije skenirali šta se to mota po mojoj glavi kad mislim na te zadate nam teme.
U Rumi, tamnom vilajetu gde živim, na vlasti je najprirodnija koalicija sps+srs+dss, za mene je to katastrofa ali tako bar imamo čistu situaciju, na jednu stranu oni a na drugu mi, dosta nam ne laganja i nedoslednosti, tu najpre mislim na dss, radikali i sps su ionako odavno patologija
Pozdrav, Miroslav


Evo malo Pere Lukovica

"Već treći aprilski petak uzastopno, dva mala i jedan veliki Friday, comp mi je opasno zagađen dss-virusom Zorana Ćirjakovića; nedeljno tradicionalno otpisivanje njegovim tekstovima u ćiriličnom «(K)Ninu» vrlo je identično otpušavanju kanalizacije – iz mentalne cevi kalibra 82 mm koju su Ćirjakoviću u glavu kolektivnim čekićarskim naporom ugradili tzv. predsednik Vlade Vojislav Koštunica, glavni urednik RS «(K)nina» Slobodan Reljić, polna drugarica Ljiljana Smajlović iz srboidne «Politike», Đorđe Vukadinović & Slobodan Antonić (brothers in dss-arms), Čedomir Antić (mikroklizma-istoričar), Dragoljub Žarković (glavni urednik «Vremena», erotski kolumnistički oslonac Ljiljane «Where Are My Tits» Smajlović), Sonja Liht (nekadašnja šefica Soros Fonda, danas «predsednica ugledne nevladine organizacije», kako je zlehudi Ćirjaković u svojim tekstovima besprizorno otkriva) i veličanstveni Rade Bulatović (onaj BIA lik s kojim je dr Voja The Koštunjavi ćutao satima, uživajući u zajedničkom nudizmu s elementima vojničkog budizma), čim uklonite taj koštunjavi čep na kojem piše «zrelo je» – pokuljaju fekalije, G17+ ulošci, bia-informacije, mrtve sove, brabonjci u obliku govorne mane firera Nove Srpske Fašističke Misli (frfljivi Vukadinović), Dinkićeve psycho-fobije, Labusovi zetovi i kćerke, silikonski ostaci neuspešno presađenih grudi glavne urednice «Politike» koja bi lično, opet, bombardovala Sarajevo samo da joj prsa imaju obim od bar 28 centimetara što maljavo nije moguće jer se brije tek svaki drugi dan; u izlučinama nepodnošljivo smrdljivih Ćirjakovićevih teza dna-testom se može prepoznati karakteristični dss-miomiris Umerenosti, ni levo ni desno, pravo u centar, direktno u mučenog ambasadora Maršićanina koji je pre dve godine – seća li se itko? – pod ovakvim sloganima slovio za kandidata za Predsednika Srbije, prodavajući ista muda za iste bubrege, doživeći da ga sjebe Bogoljub Karić što Bogoljubu dss-klika nikad nije oprostila. Dakle, Ćirjaković – šifra pod kojom se krije Kolektivni «(K)ninov» mozak u obliku pljeskavice – osmislio je drugi nastavak feljtona o Latinki Perović, teslićevsko-reljićevsko uveren da će se čitaoci ovog mafijaškog glasila užasnuti nad naslovnom stranom na kojoj se lik Čedomira Jovanovića pojavljuje ispod fotke Gorana Kljajevića sa sve unezverenim potpisom «Panika u stečajnom bratstvu».


sve što tu piše o meni

i tekstu koji sam napisao nije istina. znam da je ponavljanje laži efikasna strategija, ali ona time neće postati istina.


PREOKRET

Moram da kazem da me bas briga za novu vladu i za SRS i celu situaciju.Zasto? Zato sto mislim da treba gledati izvan price o glasakackim kutijama. Verujem da su sve politicke stranke u parlamentu (namerno malim slovom) umrtvljene i ne doprinose ničemu.
Šta možemo da uradimo, kao malobrojni ljudi iz male zemlje? Izgleda malo šta ali, pošto verujem da dominantnu ljudsku prirodu najbolje oličavaju oni koji nas predstavljaju u parlamentu predlažem da se na ovom blogu,i gde god možemo, oglasimo svi mi kojima je dosta onih koji rade za interesne grupe,bogataše,policiju, rejtinge, imaginarne mase birača koje trebaju da pređu cenzus, javni imidž,samopromociju i licemerje,onih koji su nacionalisti, desničari,fašisti,slobisti,zaumni monarhisti, kvazianarhisti,onih koji ne mogu da sastave vladu,onih koji gunđaju jer nisu u šemama za vladu. Iskreno,želim da se, za početak,svi koji pišemo na ovom blogu nešto i verujemo da ovoj zemlji treba iskrena i nesebična snaga, ne partija, način razmišljanja ne interesna grupa kojoj je stalo do opšteg dobra.I, da, ta snaga bi trebala da bude levičarska. Treba pokušati. Tako nešto još nismo pokušali na blogu. Ako neko želi da zna kako mislimo da to uradimo objasniću vrlo rado.
PS: Ovo pišem kratko, da vidim hoće li ova poruka naići na ikakav odjek


Uspori , prijatelju, gde gori?

Potanko nam izloži svoj plan, tu smo da pričamo i diskutujemo.

Ali obavezno formatiraj pasuse.


besmisao

Hoce li se Vlada formirati? Baš me briga. Cela politička scena je sažvakana i postavlja se pitanje šta možemo da uradimo, kao malobrojni ljudi iz male zemlje? Izgleda malo šta ali, pošto verujem da dominantnu ljudsku prirodu najbolje oličavaju oni koji nas predstavljaju u parlamentu (namerno pišem malim sllovom ) predlažem da se na ovom blogu,i gde god možemo, oglasimo svi mi kojima je dosta onih koji rade za interesne grupe,bogataše,policiju, rejtinge, imaginarne mase birača koje trebaju da pređu cenzus, javni imidž,samopromociju i licemerje,onih koji su nacionalisti, desničari,fašisti,slobisti,zaumni monarhisti, kvazianarhisti,onih koji ne mogu da sastave vladu,onih koji gunđaju jer nisu u šemama za vladu. Iskreno,želim da se, za početak,svi koji pišemo na ovom blogu nešto i verujemo da ovoj zemlji treba iskrena i nesebična snaga, ne partija, način razmišljanja ne interesna grupa kojoj je stalo do opšteg dobra.I, da, ta snaga bi trebala da bude levičarska. Treba pokušati. Tako nešto još nismo pokušali na blogu. Ako neko želi da zna kako mislimo da to uradimo objasniću vrlo rado.
PS: Ovo pišem kratko, da vidim hoće li ova poruka naići na ikakav odjek


odgovornost

http://www.voanews.com/serbian/2007-03-26-voa8.cfm
pretpostavljam da je u pitanju najnovija verzija predloga , ona koja je losija po nas od prethodne. toliko o kostunici kao premijeru. sto se tice izjave tadica, sa njom moze da obrishe usta umesto zastavom . nadam se da ce za ovo, i kostunica i tadic da odgovaraju u nekim boljim vremena (josh sam pomalo optimista da cemo ta bolja vremena za srbiju doziveti).


besmisao 2

Pokretački zvuči ono što si napisao, ali meni su takvi govori prepoznati. Slušah ih u raznim folijama od ovih što danas međusobno dele vlast i ubeđuju tzv. narod da se ne slažu jedan sa drugim, gađaju se demokratijom kao floskulom, a svi su učili od Miloševića ( fuj, otkad istog ne pomenuh!), i niko nema šta novo da uradi.Zreli smo za protektorat, hteli to ili ne. A Čeda je u pravu, jedino što se oko njega sakupilatušta i tma likova kojima me mrzi da se bavim, ne zato što sam lenja, već što su krajnje nezanimljivi. Ali zanima me tvoja ideja o opštem dobru, što da ne.


moze mala kritikica ?

Biljana,
zaista cenim tvoj profesionalni rad, znam da je cenjen i van nasih granica, delim i veci deo tvog misljenja...Ali..
Gledao sam te u emisiji Utisak nedelje. Neverovatno si nervozna, napadas g-dju Liht, a onog momenta kada ona uzme rec, namestas kosu i gledas u drugu stranu !
Veoma nepristojno i za mene razocaravajuce...
Kada neko ne misli kao ti, napadas kao osica. Dajte molim Vas malo samokontrole.


i to mora da te je toliko

i to mora da te je toliko muchilo da si reshio da se ulogujesh i da joj saspes u lice, day after


...

...i prepadneš je na smrt, naravno.


preuzeto iz Blica

Ako je suditi prema najnovijim informacijama iz Demokratske stranke i Demokratske stranke Srbije, naša zemlja će konačno dobiti vladu. Kako „Blic“ saznaje, skoro svi resori su raspodeljeni i ostalo je još samo da se postigne dogovor o Ministarstvu odbrane, koje bi, kako nam je nazvanično rečeno, ipak trebalo da pripadne DSS-u.

- I Koštunica i Tadić su napravili ustupke: Tadić tako što se odrekao Ministarstva odbrane u korist DSS-a, a Koštunica tako što je pristao da većinu ministarskih mesta dobije DS. Na taj način, u konačnoj raspodeli resora demokrate će imati jedno mesto više u vladi od zbira članova vlade DSS-NS i G17 plus - kaže naš sagovornik.
Osim Ministarstva odbrane, kamen spoticanja bio je i resor saobraćaja, koji bi bio izdvojen iz sadašnjeg Ministarstva za kapitalne investicije. Naime, Velimir Ilić, lider NS, po svaku cenu želi da bude novi ministar saobraćaja, posebno zato što je i Dragan Đilas (DS) takođe bacio oko na ovo mesto.


stranputnik

otkrite nam tajnu kako uspevate da svarite tudje misljenje za koje znate, jer ste se do sada bezbroj puta uverili , da je pogubno po srpski narod. ta g-dja liht ce koliko sutra, ako se zarati , da svoje dupe pomeri na sigurno mesto ,dok ce opet ginuti nasha deca.pogledajte ovo i zamislite se dobro, da li je bolje o tome da znamo ili o onome sto tamo neka liht misli? http://blog.b92.net/node/3814
i recite toj liht, da ako moze uplati neki dinar http://blog.b92.net/node/4973


Anti anti...

Meni ovaj B92 blog lici kao "Anti Kostunica" blog party :)
A mladu gospodjicu sam gledao u nedelju uvece i mogu da kazem da mi se smucila. Kao Cedica u suknji :)


IvanM

sto kukate ,zar niste imali nedavno parti? Da vas podsetim http://www.youtube.com/watch?v=4FEcyHihKQo


Samo da kazem

moje misljenje o S. Liht :jako lose. Na zalost, teska vremena povecavaju svoju tezinu pojavom ovakvih likova.


____________

Evo da iskoristim prednosti 444. komentara (kada Biljana ne gleda više) i potvrdim ono što mi je već izletelo na forumu. Moram izgleda da olakšam sebi dušu... Dugo se skupljalo... Dakle,
Biljana,
Volim te.
Hvala ti što postojiš.
To podrazumeva i zahvalnost svim tvojim precima koji su nam to zapravo i omogućili.
Ipak, ne manje i tebi jer treba i opstati u ovom ludilu. Nije dovoljno roditi se. Uostalom zašto bebe plaču kada dođu na svet?! Nevolje tek počinju, a samo oni sa dovoljno ljubavi i pameti opstaju u ljudskom obličju.
Dakle, volim te Biljana i nadam se da ću naći sličnu tebi da joj jednog dana poverim ključeve od svoje cardio-gajbe.
Želim ti da nikad ne prestaneš. Svako dobro.

Uh. Al' sam se otvorio. Nadam se da mi procena nije bila loša i da ću ostati neprimećen u ovim auto-subverzijama.
Eto tako.
Srećno mi.

Zaista se osećam bolje. Baš sam pametan. Istina je ipak nekad dobra.


Predsednik Tadic i sastav Vlade

Postovani Gospodine Predsednice,Tadicu
nikada nisam glasao,jer na izborima glas akademika vredi kao i glas budale. Ko preovladava u nasem narodu,moze se videti po rezultatima nasih izbora u poslednjih 15 godina. Setite se samo lakrdije sa prvim izborima, Secerovskog i njegovih cetki. Zbog Vas sam izasao na izbore i glasao za Vas. Delovali ste mi kao hrabar,pametan,obrazovan covek,koji moze da povede za sobom naciju. Od vase inauguracije i prisustva pojedinih ljudi kojima tamo nije bilo mesta pocinje da raste moja sumnja. Da li je trebalo da glasam za vas. Vasa izjava da crkva treba da se pita za sva vazna pitanja me je uvredila,a sada izjava zalosti porodici Milosevic totalno okrenula protiv vas. Porucujete da Srbija treba da se odluci izmedju demokratske i radikalne opcije. Koja ste opcija vi,Gospodine Predsednice. Dozvolicete da Srbija nije verska vec sekularna drzava ili mozda gresim.I ako crkva treba da se pita za sva vazna pitanja,znaci li to da ljudi razlicitih veroispovesti treba da se obracaju svojim verskim liderima ili ce to umesto njih da ucini Predsednik drzave, obracajuci se za misljenje beogradskom Muftiji, Nadbiskupu i Patrijarhu. Ili se pita samo Pravoslavna Crkva. A sta da radim ja i veliki broj slicnih meni,koji su ateisti i zavrsili fakultete uceci Darvinovu teoriju i prihvatili materijalisticki pogled na svet. I molim vas da se ne obracate svetu kao Predsednik svoga naroda. Ne osecam se pripadnikom naroda vec sam samo gradjanin sveta... gospodin covek sa imenom i prezimenom. I na kraju,sta Vam je trebala ova izjava saucesca za smrt coveka koji nam je unistio zivote,porodice,zemlju. Gde vi zivite? Zar ne vidite ogromne posledice ratno huskacke politike Slobodana Milosevica sa celokupnim orkestrom u kome su svirali i Akademija nauka i da ne nabrajam dalje. Mozda bi vas pogodilo pominjanje nekih vama dragih pojedinaca.Zaista ne znam da li se plasite da ne zavrsite kao Djindjic ili zaista mislite to sto govorite. Podsetio bih vas na Njegosa: "Nema posla u plaha vladara." Sta sada znaci ova nagodba sa Kostunicom. Da li su ljudi koji su glasali za demokratsku stranku zaista zeleli da Premijer Srbije ostane Kostunica? Izgleda da vam je zaista samo stalo do vaseg reitinga u javnosti.Narodu nije potrebna nebeska Srbija vec zivot dostojan coveka. Osnovna je stvar gde su pare. Napili su se krvi srpskog naroda i profitirali na njegovoj bedi. Pozdravljam Vas i zelim da budete srecni na nekom drugom poslu. Dragana Djilasa pitam, gde je onaj Dragan Djilas sa terazijske cesme.... ili je zapravo sve kao u pesmi: za ideale ginu budale.... Neka vam je sretno sa Vasim istomisljenicima iz Akademije nauka i radikalima i SPS-om , da ne nabrajam i one iz DSS kao i iz Vase partije... Zaista nemam vise nikoga za koga bih glasao....Nema Duska Radovica, Zorana Radmilovica, Davorina Popovica, a i meni nije bas najbolje posle.Neka su blagosloveni putevi Vasi i pomenite me u molitvama Vasijem.... ovo sam se malo nasalio...ja sam ipak rock&roll generacija...Nobody is perfect – I’m nobody….


__________?

Evo krenula neka inicijativa na forumu pa ako ima zainteresovanih ustupam autorska prava za logo. Hehehe =p
http://forum.b92.net/index.php?act=Attach&type=post&id=35032


Jeste videli Kako dobro izgleda Biljana

ja nisam imao pojma do utiska da neka devojka iz kulture moze da ima sve , pamet i lepotu, bas mi se svidela !


Apokalipsa je vec tu...

...pa sam cak i ja dosla na blog. Vecheras sam izashla prestravljena iz Atelja. Predstava "Hitler i Hitler" izazvala je SMEH u publici upravo na onim mestima gde ludak Hitler i ludaci koji rade za njega (berberin, kuvar i sl) izgovaraju najgrozomornije replike kao: rat je higijena, intelektualci su za sapun, Jevreji su za dva... I ne samo shto su se smejali, nego su i aplaudirali na tim mestima. Okrenem se da vidim ko se to tako dobro zabavlja i shvatim da se sem 5-6 namrstenih faca, u koje spada i moja, svi ostali - srednjovechne gospodje, biznismeni, zaljubljeni parovi - super zezaju. Na izlazu chujem dvadestogodishnjaka koji kaze - produkcija i nije neka, ali je pricha super! I sad se vi, draga Biljana i dragi blogeri, uzalud muchite blogirajuchi, kao i ja sa vama, jer kakva vlada treba narodu koji saoseca sa misljenjem fashista u jeku II svetskog rata? DSS+SRS+SPS-ovska, nazalost.


ma stalno se pitam kako izaci ....

Postovana Biljana,

Pozdrav iz BELOG SVETA (sve moguce kvalifikacije koje idu/ili ce ici uz moj sadasnji status zelim u startu da zaboravim).

Zelim da Vam od srca zahvalim zato sto postojite (o mudima velikim kao kalemljene breskve necu ni da govorim; izvinjavam se na retorici, ali nema boljeg objasnjenja narodski receno) i sto se rasprava na malo visem nivou od dnevno-politicke retorike kojekakvih gedzovana obucenih u skupa odela jos uvek vodi u Srbiji.

Ipak, hteo bih da postavim jedno pitanje, ali do njega cu polako doci.

Posto sam ipak u ovom BELOM SVETU, a imam majku u Srbiji, koristim sve prednosti Interneta i Skype-a kako bi ona (skoro 70 godina stara) mogla sina i da vidi i da cuje. Znate kako je, samohrana majka, penzionerka ....

Veza izmedju BELOG SVETA i ZDRAVOG RAZUMA u Srbiji su mi upravo B92 i BLOG. Kada slusam mamu, vidim da se retorika RTS-a iz devedesetih uvukla duboko pod kosti, kao onaj severni vetar. Jos uvek su nam drugi krivi za sve (nasta pokusavam da je razuverim, ali avaj, avaj!). Kao dobru argumentaciju vidim nekoliko blogova ovde, cisto kao podsticaj na zdravorazumsko razmisljanje i najzad donoshenje zaista sopstvenog suda o nekim stvrima u zivotu.

E onda mi dodje ideja da bi i ona, moja majka, mogla mozda da pocne sa upotrebom svog racunara za nesto drugo osim za cavrljanjem sa sinom, vec i da se malo vise informise o nekim stvarima, da cuje i drugu stranu istine ili jos necije mishljenje. Tu naprasno njeno "znanje" opcenja sa racunarima naglo prestaje ili "sve" postaje toliko komplikovano, da vise zelje i nema. A "jedna je majka" (citat iz vica o Perici).

Da se vratim na pocetak, interesuje me kako izaci na kraj sa cinjenicom da ovu konstruktivnu diskusiju ovde na blogovima vode samosvesni ljudi sa svojim (ali zaista svojim, ovakvim ili onakvim) misljenjem, a da vecinu birackog tela cine "instruisani" RTS-om i PINK-om.

Kako ovu diskusiju prosiriti na zaista sire mase i potaci ih na razmishljanje? Lepo je to sto se ovde intelektualci vecinom nadmecu u retorici i sto se slazu/ili ne slazu sa necijim misljenjem, ali to na kraju nema dovoljnu tezinu, posto nisu dovoljno brojni.

Opet dolazimo u situaciju da "svi sve znaju" a onda dozvoljavamo da nam uvek 30% birackog tela konstantno glasa za neprogresivne stranke (ma demokrate, nemojte misliti da ovim pojmom niste obuhvaceni ponasajuci se tako kako se sada ponasate).

Mislite o tome ....

Hteo bih jos jednu stvar da vas pitam Biljana, mozete li da otvorite raspravu oko filma GRBAVICA, koga sam veceras video po prvi put. Smatram da je jako dobar, mada prilicno jednostran (sto sam i bio spreman da oprostim zbog specificnosti teme i lokacije). Ali (ma znate da uvek postoji to ALI) onda pogledah dodatni materijal o filmu i intervjue sa glumcima i rediteljkom. I bih u najmanju ruku zgranut cinjenicom da osoba (rediteljka) koja se predstavljala kao apsolutni objektivni narator vrsi takvu generalizaciju Srbije. Nisam od onih sa opsesivnim misljenjem o Srbima kao o necemu najpametnijem sto hoda po kugli zemaljskoj (daleko od toga, ma pogledajte gde smo sada a gde je svet), ali isto tako ne dozvoljavam da neko zloupotrebljava silovane zene, kao i autoritet i kredibilitet Mirjane Karanovic za politicke potrebe i snove o BiH u SFRJ granicama.

Da zasucem rukave, uzmem hiruski skalpel i polako do cinjenica.

Prvo, ne treba zaboraviti cinjenicu da bas tu Esmu (glavni lik u filmu) igra Mirjana Karanovic (opet te kalemljene breskve), koja svesno igra ulogu koja nasu zemlju ne predstavlja bas u lepom svetlu (iako sama Karanovicka nema cega da se stidi) i time kao da pruza ruku u znak zelje za pomirenjem.

Drugo, rediteljka vrlo vesto zavarava strane novinare (koji su radili intervju) pricom kako je namerno realnu sliku iz ruralnih prenela ugradske okvire (ma sa kojim pravom, ako je toliko objektivna?) kako bi bila bliza auditorijumu. Kao neko ko je nekoliko godina proveo ziveci u njenom rodnom Sarajevu i ko je imao priliku da upozna i Sarajevo (kao gradsku sredinu) i okolinu (kao ruralnu, gotovo srednjovekovnu sredinu), znam tacno na koju je kartu igrala rediteljka. Ako mislite da bi dobila Zlatnog medveda na Berlinalu prikazujuci bulidze po bosanskim gudurama, grdno se varate. I nemci su poceli da shvataju u kom grmu lezi zec, ma samo pogledajte danasnje izdanje Der Spiegel-a! Vrlo vesto nema sta.

Trece, komentarisuci muziku zvanu "turbofolk", rediteljka "otkriva" kako je ona zapravo instrument srpske ratne masinerije. A zaboravlja da je taj "melos" uglavnom dosao iz Bosne i sa juga Srbije gde je turski uticaj najjaci. Ma samo poslusajte te Cece i Mire Skoric, prakticno "obradjena" verzija hitova sa Al-Dzazire! A zaboravlja ko bejahu Lepa Lukic i Merima Njegomir. Nisam neki ljubitelj narodne muzike, ali ipak umem da pravim razliku.

Cetvrto, vrlo direktno je rekla sta joj je zelja, a to je da nema Republike Srpske. Mozda nije najbolje resenje (ma ja sam za svet bez granica uopste) ali je izgleda bilo jedino resenje u tom trenutku.

Peto, uz sav "objektivni" pristup tematici, nekako je zaboravila da malo bolje odradi lik "ratnog komandanta" koji se pojavljuje kao lik koga voze u onom Audi-ju A6. Taj isti lik (odnosno oni koje on predstavlja) je radio isto unutar Sarajeva kao i oni sto su to radili van njega, a za to su filmom direktno optuzeni. Ako vec upire prstom na "njih", treba da to uradi posteno na obe strane.

Nemojte me pogresno shvatiti, ali kada to neko od mojih prijatelja ovde (u BELOM SVETU) pogleda i ako nema nekoga da im to malko pojasni, naravno da se dobija grozna slika o nama. A mi se sami (kao ni rediteljka zastupajuci samo jednu stranu price) nismo prvo pogledali u ogledalo.

Mislim da je ipak jedina, gotovo najobjektivnija prica ipak ona iz filma LEPA SELA LEPO GORE. No, to je moje licno misljenje i zadrzavam ga za sebe.

Mozemo li prodiskutovati malo vise o ovome? Bilo bi super kada bi u pricu mogle da se ukljuce i Biljana Karanovic, a boga mi, i rediteljka filma. Da se lepo proceslja svaciji prljav ves, ma koliko neprijatan bio. Mogli bi je podsetiti npr na Dobrovoljacku ulicu (masakr nad vojnicima koji su bili u dogovorenom povlacenju iz Sarajeva), ili npr. na iscenirano granatiranje ljudi u redu za hleb, ili Markale. Secate se onih naknadnih izvestaja UN?

Treba jasno staviti do znanja i rediteljki i stvetu da je ono u sto se desilo tamo bio cist gradjanski rat u koji smo svi mi, manje ili vise bili uglibljeni do lakata, neko svojom ignorantskom politikom i tzv "tihim otporom", a neko aktivnim ucescem.

Licno sam misljenja da je najveci problem na ovim prostorima nizak nivo obrazovanja i nedostatka minimuma mudrosti sta je dobro za ovu zemlju (u ovom momentu mislim na SFRJ razmere) a sta ne. Zar je trebalo sve ovo da vidimo sta ne valja?

Pozdrav i nastavite dalje, mozda drugim sredstvima. Resenje vidim u prosvecivanju naroda, a ne u intelektualnoj onaniji ovde.

:o)


i ovaj se vodi kao uspeshni MESHETAR

sto njega, "bre" ne prozivaju cesce?

Biljana, dodajte ga na vasu listu onih oko kojih treba da se zapitamo.

Molim vas, o njemu se ne govori dovoljno koliko je "zasluzio"!


Biljana

da li se osecash nekako prevareno ili izigrano ?
Jel si razocarana ? Ili si ovako nesto i ocekivala kada vec znash "sa kim imash posla" ?


leg

ne znam za vreme cije vladavine je uhapsen legija?gde je bila kriticka svest kad je taj legija palio diskoteke ?da li je to u evropskim zemljama normalno ,sta je sa ljudima koji su bili uhapseni za otmice?a potom isetali iz zatvora,dali je i to za vreme jocica?dali je za vreme jocica general bio lukic,general radosavljevic,pukovnik legija?ili su oni bili na polozajima za vreme proevropske demokratske srbije?


@ bonacobg

Nisi baš naročito bistar zar ne?
Ma nema veze...
Opusti se.
=)
Inače u ovoj našoj zemljici praksa stavljanja pojasa za vreme vožnje nije sprovodiva čak i nakon onakvog neverovatnog uspeha te iste vlasti o kojoj pričaš...
A šta očekuješ da se desi sa 'strukturama iz senke' koje u kontinuitetu postoje decenijama, a devedesetih su pucali od snage, šta očekuješ?
Ne da ne može 'preko noći' nego je pitanje da li uopšte i može. Eto toliko smo truli.
Inače ako si zaboravio Đinđić je platio glavom od istih tih čovekolikih koje je morao da upotrebi ne bi li nam makar jednu bedu skinuo sa vrata.


re

vazno je da si ti bistar, i najlakse je govoriti to nije moglo tada da se uradi i pravdati ljude koji su ti simkpaticni,samo hocu da kazem bez obzira koje na vlasti treba biti objektivan ,kod nasu srbiji ljudi brane one za koje su glasali iako grese a druge kritikuju cak i kad nesto dobro urade.


izvini

rekao si dali uopste moze?pa kako je moglo posle 12 marta,kako je moglo da ti ljudi budu sada u zatvoru?ili si ti bistar pa vidis da oni sada nisu u zatvoru vec da je to neka namestaljka,


hehehe

i bonacobg je neobavesten.nego, bonacobg ,evo neshto za tvoju dushu:
http://www.youtube.com/watch?v=biQmLe0pI_0


neobavesten

ne lozim se na te filmove, ako neko stane na celo drzave onda mora da bude sposoban ne da logicki ispravlja greske vec logicki da ih sprecava.ti ljudi su dve godine setali ulicama i neki su im isli u posete,ako nisi mogao da ih rasformiras onda se povuci ili zatrazi pomoc od nekog,pitao sam kako u jednoj zemjlji neko ko je oteo nekog a pritom deportovan od strane drzave moze da izadje iz zatvora?da je to uradjeno za vreme milosevica iskreno reci kako bi to okarakterisao?


bonacobg

pa ja pomislila da cesh pre razumeti ako vidish slicice. neki ljudi tako mogu jedino da kapiraju ( znash ono, nartaj mu). no , ti si neograniceno glup. sorry ali je tako.


glup

da pametnim ljudima argumenti su glup si aonda primena sile,reci mi koje i kako razoruzao te iste ljude na tim slicicama?koje te ljude stavio u zatvor?jesi li komentarisala te iste ljude kad su isli u kulu da ljube zastavu?ja neverujem da je uvek neko drugi kriv i mislim da je to moglo da se resi da je se htelo a ne da se sa tim ljudima igra mali fudbal,ti sad dajes opravdanje kao i milosevic vidi nato to je sila sta smo mi mogli.


bonacobg

dobre bre covece, umesh li ti da kosristish internet? ako te odgovori zaista zanimaju , mozesh ih pronaci na netu. ali pre toga rasteraj mrak u svojoj glavi.


ne

ne hteo sam da cujem odgovor od tebe posto je tebi svetlost u glavi,nemozes ni na konkretno pitanje da odgovoris


bonacobg

mrzi me , stvarno me mrzi vishe da odgovaram na takva pitanja ,jer odgovor mozesh pronaci svuda ,gde god se okrenesh . pogledaj susdstvo, policiju ,vojsku , medije, prosvetu, crkvu. nego, bojim se da ti ne mozesh racionalno da rasudjejesh , zbog toga je objasnjavanje tebi cist gubitak vremena.sorry


o

klasican odgovor ,prvo nazivas nekog glupim to je glavni argument ako se sa nekim ne slazes,a onda kad nemas odgovor kazes mrzi me,nije savrseno u zemlji,ali sam te pitao konkretno kako su razoruzali tu jedinicu,i kako se sad tom legiji sudi.zar je bitno koje to uradio i cija vlast ako je uradjeno.


o

klasican odgovor ,prvo nazivas nekog glupim to je glavni argument ako se sa nekim ne slazes,a onda kad nemas odgovor kazes mrzi me,nije savrseno u zemlji,ali sam te pitao konkretno kako su razoruzali tu jedinicu,i kako se sad tom legiji sudi.zar je bitno koje to uradio i cija vlast ako je uradjeno.


o

klasican odgovor ,prvo nazivas nekog glupim to je glavni argument ako se sa nekim ne slazes,a onda kad nemas odgovor kazes mrzi me,nije savrseno u zemlji,ali sam te pitao konkretno kako su razoruzali tu jedinicu,i kako se sad tom legiji sudi.zar je bitno koje to uradio i cija vlast ako je uradjeno.


o

klasican odgovor ,prvo nazivas nekog glupim to je glavni argument ako se sa nekim ne slazes,a onda kad nemas odgovor kazes mrzi me,nije savrseno u zemlji,ali sam te pitao konkretno kako su razoruzali tu jedinicu,i kako se sad tom legiji sudi.zar je bitno koje to uradio i cija vlast ako je uradjeno.


o

klasican odgovor ,prvo nazivas nekog glupim to je glavni argument ako se sa nekim ne slazes,a onda kad nemas odgovor kazes mrzi me,nije savrseno u zemlji,ali sam te pitao konkretno kako su razoruzali tu jedinicu,i kako se sad tom legiji sudi.zar je bitno koje to uradio i cija vlast ako je uradjeno.


Bonacobg

Ako se javljate iz Hrvatske, onda mogu delimicno razumeti sto ste toliko neupuceni u desavanja u Srbiji. Vama ocigledno nije jasno ni ko je bio Milosevic , ni u kakvom nam je stanju zemlju ostavio , ni ko je bio predsednik SR Jugoslavije posle pada Milosevica, ni ko je Krga , ni ko je Rade Markovic, ni ko je Aca Tomic, ni ko je Bulatovic , ni ko je Legija, ni ko je Stojkovic, ni ko je Jocic...No, sigurna sam da ste culi za Peru Lukovica.
Odgovorite Vi meni kako je Djindjic moga da razoruza JSO kada je predsednik Jugoslavije tada bio Kostunica. Pa i pticice na grani znaju ciju podrsku je JSO uvek imao. Pa pogledajte samo sta je izjavio Legija po "hapsenju". Predao se dobrovoljno jer jedino veruje Kostunici. A onda, na suđenju optuženima za ubistvo premijera Srbije , zandarmerija u majicama rasformirane JSO, i nikom nista.


svaka cast

koliko znam jedinica za specijalne operacije je bila pod nadleznoscu republike srbije a ne predsednika jugoslavije,ministar policije dusan mihajlovic,nacelnik bia petrovic ispod njih je bila ta famozna jedinica a ne pod nadleznoscu predsednika jugoslavije.izvini na fakultetu su me ucili da do saznanja se dolazi obradom svih podataka cak i kad ona se ne slazu sa mojim nekim stavovima i mojim zeljama.sto se tice majici mogu da ih nose koliko hoce kad je on vec osudjen na 40 godina.drugo zivim u beogradu i bio sam na svim demonstracijama,i na demonstracijama kad je preuzet stb i kad je vuk otisao u bd i kad nas nije bilo mnogo.ali ako sam se borio protiv neceg ne zelim da zamenim istim,i cesto u demokratama prepoznajem stare sps ovce koji su isto tako branili svoja uverenja,govoreci nije sloba mogao njega su pritisklai ako nije mogao ,moze da podnese ostavku i kaze ja nemogu.a pera lukovic covek koji bi voleo da bude policajac tajni agent koji oristi ulicne zargone mi je fuj


bonacobg

e, vidish , zaboravio si db i radeta markovica. samo josh odgovori zbog cega je kostunica dao podrsku JSO , kada je policija htela da intervenise. i evo citaj
http://www.nezavisne.com/revija/tekst060205-01.php


i

izvini kad je policija htela da intervenise,i sad cu te pitati u tvom stilu dali si ti devojko normalna ,razlikujes li nadleznosti savezne i republicke vlade,po onom tvom tekstu djindjic nije imao uticaj na dusana mihajlovica?djindjic nije mogao nikog da zaposli u policiji tako tamo pise,pa kako je njegov telohranitelj zaposlen koji je imao dosije za prodaju narkotika?i taj rade markovic je smenjen kad je uspostavljena republicka vlada,rade markovic je bio sef legiji,rade je smenjen ali legija nije,nije ni lukic ni radosavljevic koji se ne nalazi u zemlji a koji je smenjen kada je premijer postao kostunica.ne branim nikog,ali vidim da sve te osobe se nalaze u zatvoru ili su u bekstvu,niko od njih kao od 2000 ne seta po gradu pali diskoteke.


bonacobg

ah , mislite da bi legija smeo da seta napolju ? pa on se i predao zbog toga shto mu je sigurnije da bude u zatvoru Tom monstrumu je dozvoljeno da koristi mobilni u zatvoru, a u sudnici da se ponasha kao kabadahija. Mada, ko zna, s obzirom da i Milanovica vidjaju kako seta gradom , nije nemoguce da recimo, Legija boravi u kuci Cece Raznatovic, makar za vikend. Posto se slabo informisete , evo josh malo teksta http://www.vreme.com/cms/view.php?id=405129. Evo josh jednog , pa poreknite nesto ako mozete . http://www.cedajovanovic.com/code/navigate.php?Id=452 . Toliko o tome ko seta slobodno ulicama Beograda.
I da zavrsim , recite mi koliko je nashih vojnika nastradalo u kasarnama pod sumnjivim okolnostima od kada je Kostunica premijer ,a koliko u periodu dok je Djindjic bio premijer?Recite mi, dokle se stiglo sa sudjenjem optuzenima za ubistvo Zorana Djindjica i zbog cega se toliko odugovlaci? Pardon , ne morate meni odgovoriti, nego pokusajte da odgovorite sebi na ova pitanja,mozda cete konacno progledati. Daj Boze!


kasarna

bio sam u vojsci,u vojsci ima mnogo regrutovanih koji su emotivno nezreli,kod mene je jednom vojniku zabranjeno da nosi oruzje jer se smatralo da moze nesto da uradi.takodje mnogi nemogu da izdrze sluzenje roka i vrse samoubistva.treba da budes u vojsci pa da shvatis neke stvari,a sto se tice legije rekao sam da je on setao ulicama i palio diskoteke za vreme djindjica a sad je u zatvoru,sto se tice milanovica u zatvoru postoje odeljenja,svrha kazne je resocijalizacija odnosno prevaspitanje tako da se osobe stimulisu da prelaze iz zatvorenog u poluotvorenog i na kraju u otvoreno odeljenje taj njihov prelazak zavisi od njihovog vladanja u zatvoru i to su propisi i pravila,svaki zatvorenik ima pravo u otvorenom odeljenju na vikend,uskraiti to nebi bilo pravedno,iako su oni vrsili nedela imaju neka odredjena prava jer mi smo demokratska zemlja.zatoje i ukinuta smrtna kazna jer cilj kazne je prevaspitanje i prevencija za moguce pocinioce.kriticka svest treba da postoji da drustvo bude bolje a ne da se brane stranke i nihovi postupci iako nisu bili dobri.djindjic je govorio ne trazi izgovor vec resenje,pitao sam tebe zasto je posle svega ta jedinica rasformirana a ne pre.samo to.secas li se demonstracija za vreme premijera djindjica odbrane llukica od haga?a za to ponasanje u sudnici je udaljen iz iste,i ceka ga jos jedna robija,ali ti bi ocigledno volela da to nije tako jer ne podrzavas da je covek uhapsen vec jednom osudjen nego pricas o telefonima u celiji a ne o glavnoj i najvaznijoj stvari dobio je 40 godina i tacka.


ah bonacobg

lepo ste mi objasnili kako to funkcionishe u vojsci , josh ako mozete samo ovo da mi objasnite:
http://blog.b92.net/node/3814
sudjenje legiji je cista farsa.to izbacivanje iz sudnice je samo nacin da se odlozi sudjenje. rekoh vam ,legija se sigurnije oseca u nasem zatvoru ,nego na slobodi http://www.vreme.com/cms/view.php?id=381755. no , navela sam vam primer milanovica koji osudjen sheta ulicama beograda.pretpostavljam da ima i obezbedjenje, ali ne da bi nas obezbedili od njega ,vec da bi njega obezbedili od nas.


vasic

super divi se tom vasicu,zasto taj vasic nije te texstove dao cedi pa ceda djindjicu da vide sa kim sede?i odgovori mi po stoti put te pitam zasto neko koje optuzen i deportovan iz strane zemlje pusten iz zatvora po tebi je to ok,a farsa je kad nekog osude na 40 godina,imas li ti imalo logike.a ubistva lukovica i spasojevica?ni to nije bila farsa tada ministarstvo policije nije vodio jocic.nadam se da ces mi ovog puta odgovoriti oko pustanja iz zatvora kidnapera.ili mi posalji bar texst vasicev koji daje objasnjenje zasto su oni pusteni,volim njegove price tipa duca zuca dicicemo ga i tako te ulicne fore.


mrzi

znam da te mrzi ali reci mi vec drugi put te pitam kako neko ko je uhpsen za otmicu izadje iz zatvora da te podsetim ministar pravde vladan batic,ministar policije dusan mihajlovic,premijer zoran djindjic.nadam se da te nece toliko mrzeti.


bonacobg

hajde reci ko te konkretno zanima, pa cu ti odmah reci razloge . usput, reci mi ko je miru markovic skinuo sa poternice interpola.i odgovori mi,da li su ono bila u pitanju samoubistva u vojsci? nesto si preskocio odgovor. drugo, reci mi sta ko je dopustio legiji da poseduje mobilni telefon u zatvoru, a sudi mu se za njteze zlocine. covece, pa ti si stvarno imbecil. ti bre nemash pojma da su dos cinili i covic, mihajlovic , kostunic, micunovic a pitash se zbog cega je djindjic pristao na takvu koaliciju? pa paramecijumu, zbog toga sto je to bio jedini nacin da svrgne milosevica sa trona. ej bre , ne dozvoljavam ti da djindjica trpash u isti kosh sa kriminalcima i ovima sto su sada na vlasti. idi bre nabij glavu u klozetsku solju i pusti vodu! mozda cesh se konacno otrezniti.


bravo

ni jednom te nisam pitao zasto je djindjic pristao na koaliciju niti sam to pomenuo,a pitao sam te za spasojevica kako je izasao iz zatvora posle deportovanja iz francuske,a za te ljude u vojsci mi je zao a ona slika onog decka je cinimi se da je bio prebijen od staresina tako se bar pricalo i grozno je da neko ne odovara za to.a drugo ti mnogo vredjas a sigurno nazivas radikale agresivcima a ti prva se tako i izrazavas a veroovatno i ponasas.pitacu te po hiljaditi put dali su tebi vazne neke nebitne stvari ,tipa dali neko koristi mob u zatvoru ili je taj covek u istom ,dali se secas koliko je vuk draskovic molio da se on uhapsi,ali nije bio je tada gospodin legija.da sad sam se setio kad sam rekao zasto vasic nije dao text cedi mislio sam tu na legiju pa kad su imali te informacije sto ga nisu uhapsili,da legija nije u zatvoru mogla bi reci pa nisu mogli znas iza njega stoji ovaj onaj ali on je ipak u zatvoru tako da se sve moze kad se hoce:)i nemoj da se tako uzrujavas i vredjas radi na sebi vise, ako drzava ne valja pa budi ti uspesna u svom poslu veruj mi bices pozitivnija i neces svemu traziti mane jer nepostoji nista savrseno.


bonacobg

evo citaj
http://www.b92.net/specijal/jedinica/3_epizoda.php

kazem ti, svaki put kad spomenesh zorana djindjica u negativnom kontekstu , ja cu biti drska i bezobrazna. zoran djindjic je uspeo bez kapi prolivene krvi da smeni milosevica sa vlasti. zoran djindjic je nashu zemlju ponovo uveo u svetsku zajednicu. zoran djindjic je milosevica poslao u hag . dok je zoran djindjic bio premijer , nijedan vojnik na odsluzenju vojnog roka , nije bio mucen i streljan. i ne lazi da si bio na demonstracijama. u stvari, moguce je ali samo kao pandur ili posmatrac sa strane.


haha

nemam snage vise , u zivotu ne stvaram idole ,politicare posmatram kao sluzbenike,a ti si od onih koji kace slike i kunu se u svoje vladare,sta je bilo kad je otisao milosevic u hag bilo nam je extra bolje.a za demonstracije nema razloga da se pravdam.opet mi saljes te price o legiji a zaboravljas cinjenicu da je njegov sef markovic smenjen a on nije,i po milijarditi put posto za sve imas objasnjenje kako je spasojevic izasao iz zatvora kad smo bili demokratska zemlja koja je usla u sve institucije.ako mi nedas objasnjenje necu vise odgovarati.


bonacobg,

pa da ste ti i tebi slicni, dali punu podrsku zoranu djindjicu ,a ne kostunici, bilo bi nam ekstra bolje. sta si ocekivao,da u kriminalnoj i korumpiranoj drzavi kakvu nam je ostavio milosevic, odmah poteknu med i mleko? izvini, spasojevic je uhapsen jer je ucestvovao u kidnapovanju miskovica , i pusten je , a bagzi je pusten posle pokusaja atentata na premijera kod limesa . cudno je da ti ovo drugo nije vishe zasmetalo nego ono prvo. mislim, hebe mi se i za miskovica i za spasojevica. legija je posluzio da se milosevic posalje u hag. nastavak znash . pobuna jso-a , podrska kostunice jso-u , ubistvo gavrilovica,izlazak dss iz vlade, ubistvo djindjica, sablja, pismo kostunice aci tomicu, legija najvishe veruje kostunici i td i td. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2003&mm=01&dd=24&nav_category=&nav_id=81927&order=hrono&version=standard&style=headlines


zasmeta mi kad bilo koji

zasmeta mi kad bilo koji kriminalac se pusti iz zatvora,tebi ocigledno ne,rekla si jebe ti se,tako razmislja borac za demokratiju,zato sto je pusten spasojevic pusten je i bagzi to je ta politika.i zivi i dalje u proslosti ikritikuj i svaku sitnicu.necu ti vise odgovarati za sve su krivi drugi ,rekla si med i mleko nisu mogli da poteku vidis kako si imala razumevanja i razna objasnjenja isto tako sada pronadji objasnjenja i opravdamja.


bonacobg-legalista ,

reci mi iskreno, kako si uspeo da prezivish pustanje na slobodu kriminalaca koji su uhapseni u toku sablje? ma, pre bih rekla da si bio presrecan jer eto, ukazala ti se ponovo shansa da slushah pojanje nashe kukavice ,cece raznatovic, uzivo. inace, bash kako je pusten bagzi, tako je pusten i spasojevic iz zatvora , dobro si to primetio. eto, djindjic je nalozio njihovo pustanje, jer mu je i onako dozlagrdilo da zivi medju tupavim i nezahvalnim srbima, pa ko veli, neka mu skrate muke tamo neke barabe.da li si sada zadovoljan mojim odgovorom?


ceca

Zoran Đinđić se takođe počešao, ali u intervjuu njujorškom "Tajmsu": izjavio je kako mu je njegov prijatelj Arkan poverio kako mu je Mira Marković "nudila i novac" da bi sa svojom gardom razjurio demonstracije tokom zimskog protesta 1996-1997. Osim toga, Đinđić tvrdi da ga je pokojnik upozorio da mu rade o glavi, pa se zato i uklonio u Crnu Goru za vreme bombardovanja.
milos vasic vreme


ceca

Zoran Đinđić se takođe počešao, ali u intervjuu njujorškom "Tajmsu": izjavio je kako mu je njegov prijatelj Arkan poverio kako mu je Mira Marković "nudila i novac" da bi sa svojom gardom razjurio demonstracije tokom zimskog protesta 1996-1997. Osim toga, Đinđić tvrdi da ga je pokojnik upozorio da mu rade o glavi, pa se zato i uklonio u Crnu Goru za vreme bombardovanja.
milos vasic vreme


ceca

Zoran Đinđić se takođe počešao, ali u intervjuu njujorškom "Tajmsu": izjavio je kako mu je njegov prijatelj Arkan poverio kako mu je Mira Marković "nudila i novac" da bi sa svojom gardom razjurio demonstracije tokom zimskog protesta 1996-1997. Osim toga, Đinđić tvrdi da ga je pokojnik upozorio da mu rade o glavi, pa se zato i uklonio u Crnu Goru za vreme bombardovanja.
milos vasic vreme


bonacobg

ok, ne mogu vishe odgovarati na tvoje idiotarije. dosta sam bila humana.


pandur

za vreme demonstracija sam bio 4 godina gimnazije aposle student:)


Mila (Masovic), ako neko

Mila (Masovic), ako neko voli crni humor, ne znači automatski da je fašista.


Mila (Masovic), ako neko

Takođe, ako se neko zove Oskar Šmit i zamenom teza relativizuje realne i dobro poznate bolesti društva, ne znači automatski da je fašista. =) Hehe


MRKELA JE LOSHE PENETRIRAO

ALO


Sumnjivo

Pa ne mislite valjda da ce Kostunica napraviti koaliciju sa radikalima.Ne znam zasto potpadate pod uticaj mnenja koje tendenciozno podsticu odredjeni krugovi i to zarad svojih interesa a ne zato sto se zaista plase da ce se to dogoditi.To je valjda jasno i onome ko se ne interesuje mnogo za politiku a kamo li onom ko se interesuje.Nije da branim sada nekoga ali takva koalicija zaista mislim da je nemoguca.Ne mislite valjda zaista da bi Kostunica to uradio?Pa i on se borio protiv tih radikala a takodje mislim da covek ima u sebi demokratskog potencijala.Tako da mislim da nema razliga za strah i zeleo bih da vam porucim u tom smislu da mozete mirno da spavate.Ali cini mi se da znate vi to isto kao i ja ali se samo pravite da ne znate jer imate verovatno neke ciljeve i interese a koji su to ciljevi i interesi to vi najbolje znate.Ali evidentno je da oni postoje i da su licne prirode a ne patriotske i rodoljubive.


Nekompetentna

Biljana S. je nekopmetentna za sve teme o kojima govori. Svi njeni javni nastupi su praznoglavi i neoriginalni, po jednom te istom sablonu. Ona jednostavno nema sta pametno da kaze. Ako neko ne veruje u gornju konstataciju neka se samo priseti njene prve/verovatno jedine serije na televiziji i kakva je to klinacka gnjavaza bila. To je bilo nesto najgore sto se ikada emitovalo na televiziji. Njen jedini svetli trenuci u javnom zivotu bili su njeni nastupi na 3K u izvrsnoj mladoj voditeljskoj ekipi, gde se isticala sa najlepsim licem.


Internet Bastilja

Ova jadna animacija je jadnija od svih jadnih manipulacija kojima se RTS nekada sluzila. Kao kad bih postovao animaciju krupnog kadra Cedomira Jovanovica i svih onih sa kojima je vreme provodio. Kao kada bih ukadrirao Djindjica i sve protuve kojima se okruzio! /uostalom, on nas je svesrdno pozivao da glasamo za Kostunicu... bez komentara/
Od nedavno gospodjo, drzite se scenarija i dramaturgije, to je nesto u cemu ste neprikosnoveni, ostalo Vas kompromituje. Ne stav koji branite, vec kome /ne ciji!/ stav branite.


newhornet

propustio si da spomenesh zeljku.
vrati se na forum b92 , ne zagadjuj ovaj prostor


& KVARTAL &

http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/lesbian.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/erotic.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/boob.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/dick.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/pornstar.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/indian.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/teens.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/latin.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/ass.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/dating.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/young.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/xxx.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/webcams.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/masturbation.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/lesbians.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/blowjob.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/cock.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/hardcore.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/anal.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/porno.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/cartoons.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/handjob.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/ejaculation.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/fisting.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/hot.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/bdsm.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/stories.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/nude.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/love.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/milf.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/men.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/bisexual.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/nipple.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/boobs.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/fetish.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/hentai.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/mature.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/video.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/girls.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/bbw.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/movies.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/blowjobs.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/fucking.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/tits.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/milfs.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/asses.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/voyeur.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/teen.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/porn.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/sex.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/penis.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/sexy.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/hairy.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/blow.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/naked.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/sluts.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/butt.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/adult.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/cocks.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/fuck.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/nudes.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/shaved.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/gay.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/swinger.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/pussy.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/cum.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/girl.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/movie.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/celeb.html
http://www-users.itlabs.umn.edu/~hipp0024/nph-proxy.cgi/1/http/xxxvideossite.com/users/asian.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/lesbian.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/pornstar.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/milfs.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/young.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/teen.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/girls.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/bdsm.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/ass.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/hentai.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/hot.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/milf.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/bisexual.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/handjob.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/blow.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/interracial.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/blowjobs.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/webcams.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/fuck.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/uniforms.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/penis.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/cum.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/butt.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/naked.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/pussy.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/adult.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/asses.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/boob.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/hardcore.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/masturbation.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/voyeur.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/celeb.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/transsexual.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/erotic.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/fetish.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/amateur.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/mature.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/ejaculation.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/sluts.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/indian.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/boobs.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/movies.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/dating.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/teens.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/nudes.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/porno.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/swinger.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/sexy.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/cock.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/babes.html
http://vorlon.case.edu/~axb119/upload/sex.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/fuck.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/porno.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/naked.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/asian.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/fetish.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/pussy.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/swinger.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/anal.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/milfs.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/bisexual.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/sexy.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/cum.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/blowjob.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/fisting.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/blowjobs.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/xxx.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/gay.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/dating.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/hentai.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/cheerleaders.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/asses.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/nipple.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/teen.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/handjob.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/milf.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/lesbian.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/nudes.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/ass.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/penis.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/babes.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/hot.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/blow.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/boobs.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/girls.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/love.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/boob.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/movie.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/erotic.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/lesbians.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/amateur.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/sex.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/webcams.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/hardcore.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/pornstar.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/tits.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/shaved.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/indian.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/mature.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/bdsm.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/BethanySchlachter/uploads/1/butt.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/fuck.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/hardcore.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/nipple.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/cum.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/fetish.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/shaved.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/video.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/milfs.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/teens.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/ejaculation.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/penis.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/latin.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/tits.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/xxx.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/webcams.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/lesbian.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/boob.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/butt.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/porn.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/blowjobs.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/bbw.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/sex.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/anal.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/amateur.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/cartoons.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/asian.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/naked.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/pornstar.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/bisexual.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/porno.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/voyeur.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/transsexual.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/pussy.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/hot.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/blowjob.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/masturbation.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/boobs.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/sluts.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/sexy.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/adult.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/fucking.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/celeb.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/dating.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/milf.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/hairy.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/stories.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/indian.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/young.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/nude.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/MelissaNoyd/uploads/21/interracial.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/boob.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/pornstar.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/boobs.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/fetish.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/teen.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/naked.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/interracial.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/porn.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/anal.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/hentai.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/masturbation.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/dick.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/lesbians.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/nudes.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/transsexual.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/babes.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/celeb.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/hardcore.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/adult.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/girls.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/cartoons.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/cock.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/milfs.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/blowjob.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/love.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/blow.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/amateur.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/video.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/fuck.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/fucking.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/young.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/cheerleaders.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/xxx.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/uniforms.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/indian.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/ass.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/gay.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/men.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/pussy.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/teens.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/nude.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/hot.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/nipple.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/movie.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/porno.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/asses.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/cocks.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/dating.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/tits.html
http://coweb.georgefox.edu:8080/LorrainePatch/uploads/4/swinger.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/masturbation.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/fetish.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/blow.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/amateur.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/xxx.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/transsexual.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/men.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/penis.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/sex.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/teens.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/tits.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/love.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/voyeur.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/cum.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/blowjobs.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/sexy.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/ass.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/babes.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/asian.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/nudes.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/asses.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/movie.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/anal.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/hot.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/indian.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/bisexual.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/naked.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/handjob.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/porn.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/blowjob.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/fisting.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/boob.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/interracial.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/lesbians.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/hairy.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/stories.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/erotic.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/boobs.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/movies.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/mature.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/gay.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/porno.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/dick.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/sluts.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/uniforms.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/video.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/girl.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/butt.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/nipple.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/girls.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/hentai.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/hardcore.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/celeb.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/webcams.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/nude.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/latin.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/milf.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/fuck.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/cartoons.html
http://camel1.umbi.umd.edu/vmatch/tmp_img/5632K1k768/tol/pussy.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/milfs.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/teen.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/butt.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/nude.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/handjob.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/fuck.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/cum.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/video.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/boobs.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/stories.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/ass.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/tits.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/blowjobs.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/sexy.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/girl.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/uniforms.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/pornstar.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/asian.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/teens.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/bbw.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/celeb.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/pussy.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/cheerleaders.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/adult.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/cock.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/shaved.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/amateur.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/blowjob.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/boob.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/masturbation.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/dick.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/fisting.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/asses.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/hairy.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/transsexual.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/bdsm.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/hentai.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/sex.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/mature.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/fetish.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/anal.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/cocks.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/webcams.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/voyeur.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/gay.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/sluts.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/hot.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/men.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/lesbians.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/bisexual.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/porno.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/xxx.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/babes.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/lesbian.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/love.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/girls.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/blow.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/fucking.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/indian.html
http://camel1.umbi.umd.edu/blast/TmpGifs/pol/cartoons.html