Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

VELIKA BLAMAŽA KVIZA ŽELITE LI DA POSTANETE MILIONER?

 logo kvizalogo kvizaKoji naš poznati slikar je u svom opusu imao "plavu", "crvenu", "sivu" i "vizantijsku" fazu: 

a)      Sava Šumanović

b)      Petar Dobrović

c)      Jovan Bjelić

d)      Petar Konjović 

Pitanje koje ste upravo pročitali Ivan Zeljković voditelj (i voditelj kvizavoditelj kvizaproducent) kviza Želite li da postanete milioner? u večerašnjoj emisiji postavio je takmičaru Ivanu Brankoviću iz Vršca u trenutku kada se zaustavio na sumi od 150.000 dinara. Odgovor takmičara bio je Petar Dobrović nakon čega je ovaj Vrščanin završio svoje učešće u kvizu.

Suština priče je u tome da takmičar nije pogrešio pošto nijedan od ponuđenih odgovora zapravo nije tačan: Sava Šumanović, Petar Dobrović i Jovan Bjelić u svojim opusima nisu imali navedene faze – dok slikar Petar Konjović jednostavno ne postoji!

Petar KonjovićPetar Konjović

Petar Konjović (1883 ─ 1970) bio је čuveni kompozitor klasične muzike. Član SANU i predsednik njenog Muzikološkog instituta. Između ostalog, autor opera Ženidba Miloševa, Knez od Zete, Koštana i Otadžbina... 

 

 

Umetnik čiju je biografiju Ivan Zeljković nakon ispadanja takmičara tako ponosno pročitao je, dakako

Milan KonjovićMilan KonjovićMilan Konjović (1898 ─ 1993) takođe član SANU, i ─ to bi u Milioneru svakako morali znati ─ jedan od naših najpoznatijih slikara. Pored članstva u SANU jedina dodirna tačka ova dva naša velika umetnika je grad Sombor ─ Milan je u njemu rođen i preminuo, a od 1966. godine u Somboru postoji i Galerija Milan Konjović (www.konjovic.co.yu). Petar pak u Somboru pohađa Srpsku učiteljsku školu i u vreme pred I Svetski rat u njemu kratko i živi... Ovi biografski podaci svakako ne mogu biti dovoljno opravdanje ljudima koji uređuju i vode Milionera za navedenu grešku koja se ne pravi čak ni na testovima opšteg znanja (informisanosti).

Na ovaj način obmanut je takmičar koji bi ─ ako bi kojim slučajem podneo tužbu ─ nesumnjivo dokazao da je zbog ove greške onemogućen da osvoji glavnu premiju kviza od 5.000.000 dinara.

Dakle, možda i dobijemo prvog "Milionera". 

p.s.

mene, ako se sete za Dan bezbednosti...sete...


kad cujem milioner

a ja ovog

dzu

ovaj je stvarno baja:)
a u italijanskoj verziji milionera zena je stigla do 16.000 eura, i na sledece pitanje odgovorila netacno, ne secam se vise sta je bilo, uglavnom, posle godinu dana i gomile pisma i zalbi, autori milionera su zakljucili da je njen odgovor ustvari bio tacan i onda se ta zena ove godine ponovo pojavila u milioneru i nastavila da odgovara za 35.000 eura. nije daleko otisla, ali ipak..


pravicno resenje.

pravicno resenje.

postoji li negde sajt kviza???


al STVARNO...

koliko ja znam sajt kviza ne postoji (i sam tražio)
dok na sajtu b92 (tv program) imate sledeću najavu:

Od ove sezone ‘’Milioner’’ je atraktivniji i zanimljiviji nego ikada. Osim nagrade koja sada iznosi 5 000 000 dinara u kvizu će doći do još nekih iznenadjenja kao što su nove igre za gledaoce i...

→ ako se po jutru dan poznaje...
biće STVARNO zanimljivo...


trazio sam pravilnik

trazio sam pravilnik kviza(nisam nasao) i gledao malo zakon. moj zakljucak je isti(kako je neko pre mene napisao), a to je da takmicar treba da nastavi gde je stao


ponovljeno

.


ha, ha, ha, ha, ha....

ovo je stvarno bilo wow....:)))


no coment

no coment


Pa stvaaaarno!

Na sta to lici?
Evo Olgin kviz, opisite mi u dve recenice : na sta to lici?

Olga


Na ovo:

Nebojša,

ja sam se čudio da to niko nije primetio, pogotovu neko od publike na snimanju MILIONERA ...

to je stvarno fascinantno, pa bre samo teški čobani i šabani nisu čuli za slikara MILANA KONJOVIĆA.

ja mislim da im je neko to pitanje podvalio, jer neverovatno je da tu grešku niko nije primetio, ja sam posle nekoliko sekundi skapirao, da je u pitanju trik pitanje, ili neka permutacija sa IMENIMA.

ispostavilo se da je teški previd u pitanju.


gubitak kredibiliteta

a sve se vrtelo oko istorije umetnosti - prethodno u istoj emisiji voditelj je imao gaf oko toga jesu li istorija umetnosti i grafički dizajn isto - no, to je možda (nekom) bilo i simpatično...

ali ovo... ipak... mislim sssttvaaarrrnno...

baš me interesuje šta će od svega ispasti na kraju


kako šta?

ništa. kod nas nikad ništa ne ispadne.


predlazem

pokajnicki izlet do Sombora :)


izlet do sombora

baš ste blagi...


mozda

shvate kakvu su gresku ucinili!


greška?

kakvu grešku - ne razumem?
molim objašnjenje...


to je bila parodija:

zamishljeno putovanje(izuchavanje) organizatora kviza koji bi se upoznali sa tematikom pre nego sto je unakaze....


e sad razumem + hvala na

e sad razumem
+ hvala na objašnjenju


Ima toga jos u kvizovima!

Za pocetak, "TV slagalica". Oni, cini mi se, u proseku imaju barem po jednu gresku ove vrste nedeljno; poslednja je bila u vezi pitanja o glasu Plasida Dominga (pre par dana). Takmicar je odgovorio da je Domingo bariton, voditeljka je rekla da to nije tacno, vec da je ovaj operski pevac tenor. Evo linka. (obratiti paznju na Meksiko Siti 1957.) Dakle, ovo pitanje moze da ima dva tacna odgovora- tenor i bariton.

Sto se "Milionera tice", ovo je zaista krupan propust i velika blamaza za novi ciklus. Nadam se da ce Ivan Zeljkovic, kao voditelj i Ivan Zeljkovic iz Advantage d.o.o., kao vlasnika licence za ovaj kviz, naci nacina da, na radost ogromnog TV auditorijuma, isprave ovu gresku.
Nadam se, ukoliko takmicar iz Vrsca dobije priliku da nastavi takmicenje, da nece odgovarati na pitanje tipa:
- Kako se zvao casopis o filmu, koji su uredjivali studenti koji su kasnije postali poznati reziseri francuskog novog talasa (Trifo, Sabrol et.al.)?

Ubedjen sam da urednistva "Milionera" sirom sveta imaju jos ovakvih "oprostajnih" pitanja za takmicare. Uostalom, i ovaj kviz je igra, i to za odrasle. Sta reci, kad je u HTV Milijunasu "nadigran" i famozni Mirko Miocic (XIII vek - ostrvo Brac- ko je vladao?). Lepo rece voditelj jednog drugog beogradskog kviza, u sali:
-Od sad se zovemo "Kviz- ne damo pare" (istini za volju, ovde je problem bio, prevashodno, u, blago receno, neznanju takmicara).

U svakom slucaju, zabava je dobra, samo da se ova greska ispravi. I da se, eventualno, ne pojave "trik-trik" pitanja, koja imaju 2 tacna odgovora :))


Bilo je i pitanje u "Pitanja

Bilo je i pitanje u "Pitanja za Sampiona":

U kojem filmu Hemfri Bogart izgovara: "Play it again, Sam".

Tacan odgovor bi naravno bio: u nijednom
Ali nivo neznanja zirija i takmicara je bio u ravni pa je rekao "Kazablanka".


Play it again, Sam

zaista nikada Hemfri Bogart nije izgovorio


Play it again, Sam

Тачан одговор би био: ''Ни у једном'', otherwise unchanged.


Znaci ne bi ga priznao da si

Znaci ne bi ga priznao da si ziri? :)


Otherwise unchanged

подразумева да у свему осталом подржавам све што сте написали, осим мале шале на рачун граматике (у ниједном - ни у једном).


Ја се увек шокирам ,

када видим како људи одговарају на питања у БРЗИМ ПРСТИМА...

прошлог ПОНЕДЕЉКА у Милионеру једно од питања за БРЗЕ прсте је гласило овако: набројте стаклене предмете по величини, почев од најмањег!

А) Лупа

Б) Компјутерски монитор

Ц) Шпијунка на вратима

Д) Шофершајбна аутомобила

Људи, не знам да ли је то неко гледао, али од од десетак тамичара њих само ЧЕТВОРО је одговорило тачно на ово питање.

ја сам остао у шоку, како бре ти лудаци уопште доћу до тога да буду у МИЛИОНЕРУ и одговарају на разна питања, а поготову оваква, где би и послењи идиот знао одговор, али не и први кандидати за квиз *ЖЕЛИТЕ ли да постанете МИЛИОНЕР!?

знам сви би то волели, али како, кад су такве незналице и слепци чак нису сигурни, да ли је већа ШОФЕРШАЛБНА на ауту ,или ШПИЈУНКА на вратима.

Милутин Млађеновић


Milutine, dobro, vidim da se

Milutine,
dobro, vidim da se nervirate, ali s ovim "ludaci" ste ipak "malo" preterali...


Добро Небојша,

претерао сам, нису лудаци, бећ тешке незналице.

ипак су лудаци за њих комлимент, у праву си.


Milutine, dao si dobar primer

Prilikom sastavljanja ovog pitanja, ocigledno, nisu vodili racuna o tome da spijunka na vratima moze da bude veca od lupe- u slucaju da se radi o spijunki na vratima u starim, predratnim zgradama, u poredjenju sa, npr, malom dzepnom (sklopivom) lupom. Evo jos jedne prilike da takmicari u "brzom prstu", eventualno, uloze prigovor :)


Komentari na sajtu B92

Tamo možete videti dosta komentara čitalaca tj. gledalaca da nisu oduševljeni Zeljkovićem kao voditeljem. Čovek je jako površan i jednoličan. Nema afirmativnosti i uvek se vadi na iste fore. Nije mi jasno kako je B92 sebi dozvolio luksuz da postavi tog čoveka za voditelja. Priznajem da nisam pogledao niti jednu celu emisiju Milionera od kad se ponovo emituje. Samo novi voditelj može da povrati moje poverenje.

Posle ove kardinalne greške, Bedevedesetdvojka mora debelo da porazmisli o svemu, a oštećenom igraču želim poštenu odštetu!


two in 1

biće da Zeljković sam sebe prodaje u paketu sa Milionerom, tako da su veze, kanda, neraskidive (znate ono, platiš jedan, dobiješ dva). Da je užasan voditelj, to stoji, fazoni su mu ispod svakog kriterijuma, kao i sve ostalo... ali ništa zato, gledamo Tarika (i uživamo)


samo da pitam, ne pratim pa

samo da pitam, ne pratim pa ne znam: je l' zeljkovic i dalje ima one odvratne pramenove na glavi?


ne znam

videla sam ga samo na reklami za kviz, a nisam htela vreme da trosim dalje... čak još ne znam ni koja je četvrta pomoć koja je uvedena.

pozivam nekog drugog da nam opiše sadašnje stanje pramenova ovog seljačeta


E sad

Quote:
Da je užasan voditelj, to stoji, fazoni su mu ispod svakog kriterijuma, kao i sve ostalo... ali ništa zato, gledamo Tarika (i uživamo)

ako postoji ista gluplje od srpskog milionera to je hrvatski milioner i njegov voditelj.
I ko ima nameru da iole prati hrvatskog milionera mora prvo da zavrsi kurs novokomponovanog hrvatskog jezika i istorije...


ima

elemenata novokomponovanog hrvatskog a ne toliko, ali njegov voditelj je neprevaziđen.

Svakako to je stvar ukusa i smisla za humor...


Misliš na ono "Koje

Misliš na ono "Koje životinje brekću?"...


Meni je Tarik uobražen,

nadmen i povremeno prilično bezobrazan. A bio mi je omiljen lik. Pa kad sam to shvatila, prestala sam da gledam Milionera i na HRTu.


Ako je Tarik Filipovic

najbolje sto hrvatska TV scena moze ponuditi za voditelja najgledanijeg kviza, onda se hvatam za glavu i bjezim... Isto tako i za Zelenovica...

U nekim drugim zemljama "Milijunasa" vode najvece voditeljske face (vidi dolje pod "Günther Jauch" npr.).

P.S. Potpuno se slazem za nadmenost i uobrazenost Tarikovu. Plus, drze ga za najpozeljnijeg hrvatskog nezenju. Jojojoj!!!


Dunjice, potpisujem za Tarika.

Čuj, neženja. Neće se tu niko leba najesti, meni se čini... o))) Samo, na kog Zelenovića misliš? Ovaj "naš" voditelj se zove Zeljković, jel na njega misliš?


Uf, lapsus lingue, Krasici

Hvala na ispravci. Mislila sam na Ivana Zeljkovica, naravno. Moze biti da mi se Zelenovic omakao, zbog jednog od komentatora ovdje na blogu.

Zamisli, kada sam prosli puta srela moju romanticnu sestricnu u Hrvatskoj, opisuje mi ona nekog, kao, super frajera. I da bi sve to potvrdila, kaze da je onako zgodan i sve super kao Tarik. meni sve bilo jasno, samo sam zakolutala ocima od siline njezinih emocija ;-)


hehehe, "od siline emocija..."

Da, mi smo žene čudo. To šta sve mi uspemo da u-projektujemo u nekog muškarca, pa još ako je relativno naočit i nosi naočare - pa to je za uz gusle,a? Zato su padovi prilikom sesreta sa realnošću tako surovi & bolni.;) Sve iz ličnog iskustva, veruj mi. Ali, zato život i jeste zanimljiv i divan, jer ti ništa nije zagarantovano... o))

Lep pozdrav!


lapsus calami,

de gustibus non est disputandum


I to sto kazes...



ha,ha,ha...

..zelenovic voditelj kviza!?...:):):)


Ja bih onda taj kviz...

... gledala redovno! Bio bi bar duhovit...o)))


bio

bi to Face the Music kviz, chini mi se;-)


Hej, Sun Ra je odličan.

A mnogi su mi pričali o toj TV emisiji "Night Music", da je bila nešto posebno... Ne znam da li i dalje ide na nekoj američkoj TV mreži.


sun ra...

... je vrh, a night music je bila sjajna emisija, a poshto zadnjih nekoliko godina nemam TV, ne znam da li josh ide na nekoj mrezhi;-)


VRH! A evo šta ja slušam

... ovih dana. Crazy

Samo što ja na CDu slušam izvedbu Willie Nelsona i Johnny Casha, ali toga nema na cevki...ili ne umem da nađem.

PS. I obrati pažnju koliko je Viliju narasla KOSA, čoveče!


ih...

će se frljamo? :)
ja ovo


Oh, gospođo Džu,

you know your music, don't you? o))) Baš-baš! Morala sam da uvećam da ih sve overim... I Stiven Stils je tamo, bre!

A moj muž (znaš čoveka, paljevina za muziku) na dvd-iju već danima vrti film Last Waltz (nisam ni znala da je taj dokumentarac režirao Martin Skorseze, uči se stalno, draga Džu!), pa onda na ripit idu delovi kad se pojavljuje Jang, pa Džoni Mičel, i ostala bratija, al kad se pojavi Dilan onda mora da bude potpuna tišina u kući. I tako već danima, draga... o))


da ti pravo kažem

kod nas je slično, samo ovde jadna moja familija. kad metem na ripit, ne skidam.


:) Pozdravi...

... familiju. ;)


fala takođe

:)


Gde si Dzu?

Sta ima novo?

Pozdrav
BM


biljana

ništa novo dear, sve staro i poderano. osim nas ofkors. ;)
ljbt


Krasici i KZZ

Dobro jutro i vama. Gde me nadjoste. Chuj: Sun Ra, Crazy ... Volim vas.


Zelenoviću dragi, voditelju naš!

Ti već ovde dobio i svoju emisiju, pa ti vidi šta ćeš s njom!

I, gud moning, vi lav ju tu. ;))


emisiju, nego sta,

i to ne makarkaku ;-)


zelenovicu,

iako sam (dole) vec izrazila (nekad tajnu) zelju da (ja sama) vodim kviz (Milioner), te se (zelje) odricem (ne bez muke) u tvoju (korist).


Draga Biljana,

hvala na ponudi ali teshko bih ja sa ciframa. Milioner? Ako je suditi po mestu koju imam na Blogu mozda: Zelite Li Da Postanete Milicioner (makar muzichki). Od srca, a kako drugachije, najveci pozdrav: WALK TALL BIG SISTER.


Crazy

Pretpostavljam da imas onda i ceo album "VH1 Storytellers"
To je bas sve za preporuku.
Uhvatio sam snimak koncerta samo jednom na TV ali nisam uspeo da nadjem vide.


U praznoj se glavi vetar

U praznoj se glavi vetar nastani
i koti sarene vetrice


ahhaha

:)
okej:)


Mis'im stvaaarno

Mis'im stvaaarno


E da,

Zeljkovic je stvarno ocajan kao voditelj. Ima tako neke seljacke fazone, provali pa se sam sebi smeje, ucesnike maltretira, ne da im da razmisle, odmah pocne nesto da 'filozofira' (mozda mora tako da ne osvoje kintu, sta znam), pravi se pametan a nije, stvarno je totalni promasaj, daviii... ali sto neko rece, verovatno ide u paketu. E lik je vlasnik, ili direktor, sta li, producentske kuce koja je kupila licencu za milionera, pa kako je on stigo dotle, zaradio od voditeljskog posla na BK???


Zeljković

Može li neki drugi voditelj da bude ,a ne taj famozni Zeljković ?Mnogo je krut i sirov za taj posao. Mogli smo naći i nekog mladog glumca ili bar neka audicija da je bila za voditelja tog kviza.


e nije los zeljkovic. nije

e nije los zeljkovic. nije imao nikakav gaf do sada a i prilicno je opusten sa svim takmicarima


☺ ☺ ◙‼

☺ ☺ ◙‼


prezime ?

E, da, ako ima neko iz Vršca tj. ako ima neko ko zna čoveka koji se takmičio u kvizu molio bih da pošalje njegovo ime tj. prezime.
Glupo mi je da stoji ono: Ivan (?).

unapred hvala
n.m.


Dodatno pitanje...

Ovo sa pogrešno ponuđenim imenom slikara Milana Konjovića mi je delovalo kao potpuna zafrkancija, mada je daleko od toga.

A u stvari čovek bi trebao da ih tuži. Pa makar da se "poništi" emisija... Ipak, čisto sumnjam da će dobiti odštetu...


ivan..

..branković. Osudjen sam na doživotno pamćenje teških trivijalnosti :)


Reanimatore, hvala lepo +

Reanimatore,

hvala lepo + što se pamćenja tiče : kapa dole!
Možda te konsultujem još koji put!

pozdrav
N.M.


Ne mogu se iskupiti

time sto ce dozvoliti takmicaru da nastavi na mestu gde je stao
Prosto, uslovi u kojima bi covek ponovo odgovarao na pitanja ne bi bili isti. Covek bi bio pod neverovatnim pritiskom a i pitanja ne bi bila ista kao ona spremljena za tu emisiju.
Covek treba da ih tuzi i da im uzme velike pare. Na ovaj nacin bi nase "producentske" kuce i "televizije" naucile da ovaj biznis koji donosi ogromne pare nije sala i da sa ljudima ne mogu poigravati. Valjda bi odgovorni u tim kucama shvatili da tim poslom ne moze da se bavi svaki nepismeni ili poluobrazovani voditelj.


čisto sumnjam...

druže,

upravo iz tog razloga sam i postavio ovaj blog!
E sad hoće li tako i biti... čisto sumnjam... mada... možda...ipak,...


Sreca da ne gledam te ambiciozne kvizove

...te tako i tu vrstu edukacije preskacem!!!
Ali greska je strasna..u svakom smislu!
poz
BKC


otpozrdav

BKC,
otpozdrav!
n.m.


Günther Jauch

U Njemackoj, priznajem, "Milijunasa" gledam prevashodno zbog voditelja kviza Günthera Jaucha. Tarik Filipovic (hrvatski "Milijunas") je za njega pocetnik, po mom misljenju, a Ivan Zeljkovic mala beba. Istina, Jauch se kao voditelj istoga kviza visestruko obogatio u odnosu na najuspjesnije ucesnike, postao najbolje placena TV licnost u Njemackoj.

Evo za zabavu isjecak iz jedne emisije, gdje su ucesnici bile poznate njemacke javne licnosti. Ovdje na pitanja odgovara Horst Schlämmer(alias poznati komicar Hape Kerkeling).
http://www.youtube.com/watch?v=FYUWOtCi9AI


Sinoc se nasmejah

1) ivanu/milanu/petru, ali posto takmicar ocigledno nije znao odgovore ni na mnogo jednostavnija pitanja dzaba mu tuzbe, samo ce da se istrosi s advokatima, da je znao pogodio bi. nema tu sta da se nagadja ili znas ili ne znas.

2) dzabe se nadas: ko se koga jos setio na dan bezbednosti, leba ti? :-)

3) Koristim ovu priliku da se ponudim producentima da im sastavljam pitanja. Mnogo sam erudita a jos pritom cestit. Ponude primam radnim danom, u radno vreme. Navali narode.


ČE

ne zvuči loše, Čestiti Erudita. :))


to je reciklaza

radnici, seljaci i POSTENA INTELIGENCIJA.


ja sam postena inteligencija,

i mnogo bih volela da i ja sastavljam pitanja.
Mada bih ja volela i da vodim Milionera, sta cu kad sam trasherka.


A voditelj

the Weakest linka? To je fenomenalno. Voditelj samo samara i vredja. To je pravi trash.
Da li to ima u Srbiji? Ako bude bilo, odmah se kandidujem da vodim, kapiram da imam dara: "Magarce, mars kuci!" "Sto si se ti, neznalice, uopste kandidovao?" itd. itd isl.


normalno da ima

to jest bilo je. a za to mesto bih i ja konkurisala, mnogo pre nego za milijunaševo.


Britanska voditeljka

Anne Robinson im je svima ipak mama-veštica :)


Chupacabra,

cini mi se da je ona vise imala imidz surove naci-uciteljice; Berlin cca 1937. Znas, onaj malo islednicki, Stajnbreherovski, nastup. ("Pitam se: gde su granice tvog neznanja?")


Šarski,

htedoh da kažem da su na njenu mustru pravljeni ostali - ona je unela "pravu sebe", a ostale su birali ili su se prilagođavali :)

Plus, čini mi se da su uglavnom stavljali mlađe po drugim zemljama, tako da i po tome može da im bude mama ;)

V.


Da, to je tacno.

Ja druge nisam gledao (pa ni ovu nisam previse), ali ako im je ona rodonacelnik, onda otprilike znam kako ovi mladji izgledaju. U tom smislu im je mama, verujem.


Anne Robinson

je prava ikona koncepta "karike koja nedostaje" i u tom smislu sam njen postovalac.


ne dam vrucu stolicu

Vas Zeka


Ivanovo prezime

je Brankovic


hvala ◘ hvala !

hvala ◘ hvala !


Nebojsa sta je sa MILANOM

Nebojsa sta je sa MILANOM Konjovicem?


Umro čovek niksone,

u devedeset i nekoj godini, šta ćeš živ čovek na kraju umre.


pa rodjen je 1898 ako ne

pa rodjen je 1898 ako ne gresim, svako bi pretpostavio da je umro, nego me zanima da li on moze da se uklopi u tacan odgovor...


Negde tamo

1992. jedna mlada novinarka otisla da napravi intervju sa Konjovicem - on je tada imao 94. godine. Covek priseban, duhovit i sve, i ova novinarka kaze: "Gospodine Konjovicu, posle ovog razgovora prosto mi je neverovatno da imate 94. godine - ja vam nikad toliko ne bi dala". A Konjovic joj rece: "Pa, sta bih ja s tobom, cerko, i kad bi mi dala?!". Genije.


niksone, pa tačan odgovor

niksone,
pa tačan odgovor je, dakle, upravo milan konjović
(mislio sam da je to iz teksta sasvim jasno)...
no dobro, sad se valjda razumemo...
poz.
n.m.


Ne razumem pitanje

Ne razumem pitanje - u kom smislu "šta je s MILANOM Konjovićem" ?!


Ivan Zeljković i društvo iz Milionera

po starom (oprobanom) običaju ponašaće se u skladu s oprobanom strategijom naše političke kvazi-elite koja se, u osnovi, svodi na to da je kad napraviš neku glupost ili se izblamiraš najbolje da se primiriš, ćutiš i čekaš da se
sve zaboravi...
ovde bar senzacija nikad dosta: pričaće se (blogovaće se) dan-dva → posle će na red doći nešto novo a ovo tvoje će se zaboraviti kao da nikad (ništa) nije (ni) bilo...
i tako redom...
i tako dalje...
i tako uvek...
i tako to...
i tako...
i to...
i...
...
..
.