Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Goodnight Gracie!

Zbogom!Zbogom!Napokon! Posle skoro godinu dana odugovlačenja, večeras na B92 počinje prikazivanje nove sezone Vil i Grejs. U pitanju je sedma sezona sa jako puno gostujućih zvezda kao što su Dženifer Lopez, Dženet Džekson, Džef Goldblum, Luk Peri, Šeron Ston, Alan Arkin, Debi Rejnolds, Alek Boldvin, Erik Štolc... 

 

Zbog fudbalskog ludila i nerazumne gladi za političkim senzacijama, tek reprize ponedeljkom NEĆE biti. Zašto? Pa zar je to bitno. Ostaje nam samo da ponedeljkom programiramo svoje prašinom pokrivene VHS rekordere i snimamo epizodu. Ima i bolja varijanta: TORRENT.

U Americi se upravo završila i poslednja, osma sezona. Nema više. I tako još jedna od mojih omiljenih serija ode u TV istoriju. Mnogo je dobrih serija završeno, a novih nema baš nešto na vidiku. Ja se još uvek uzdam u HBO. Oni bar retko greše. Nova serija WEEDS obećava. A najavljena je i druga sezona RIMA. Ne vredi plakati za prosutim mlekom Za sve ljubitelje serije Vil I Grejs, napravljen je i poseban dokumentarac Goodnight Gracie. Možda ga i mi nekada pogledamo. I opet magična reč: TORRENT.