Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

15 minuta

i tako. Odradih svojih 15 minuta užasa. Nisam te sreće da doživim Vorhovih 15 minuta slave, ali me je zato Dante obradovao. idealno loše 2idealno loše 2
Ušće sam na svu sreću pratio preko malih ekrana TV prijemnika. Mislim da sam bio na licu mesta, verovatno bih se bacio sa onog spomenika Večne vatre. Btw.gde nestade vatra? Nisu platili račun za gas?

Mislim da je krajnje vreme da se definicija pakla sa sedam krugova malo modernizuje. Ono sinoć je sigurno krug 3A. Gde baš da se uključim na pesmu gde neke klonirane ONE kao đuskaju , a ona kao peva, a iza nje disko kugla! Kuglu joj neću oprostiti! Šta bre Ona misli, da je Madona? Možda, ali u Žitorađi. Negde između šaša i svinjca.

Mila majko, pa zar se Ono zaista nekom dopada? Ako je ono ženski model lepote, jadni naši muškarci. Nije ni čudo da smo osuđeni na odumiranje. Jer one "idealno loše, obe" teško mogu decu da doje. Mogu da doje jedino pubertetlije koje ne znaju ništa drugo osim za Kukavicu, Žuto Pile i ostale životinjke.

Ono sinoć je bio samo VRLO loš DRAG QUEEN SHOW. Ono je zaista loša imitacija žene. To u sebi nema ni trunke ženstvenosti. Ni dok hoda, ni dok peva, a posebno dok govori. A tek one "idealno loše, obe"! Mislim da taj model ugrađuju samo grčki travestiti. I to samo oni koji nastupaju po noćnim barovima.

Bar se obrijala ispod pazuha, obzirom koliko je dizala ruke u vazduh. Izgleda da nije imala dovoljno farbe za kosu, pa su joj koreni ostali crni. Najžalosnije je što sam nekoliko klonova već mogao da sretnem po gradu! Žalosto je koliki ONA ima uticaj na mlade devojčice. Pošto su sve sada nedofarbane, pune silikona, još samo da pronađu svog ratnog zločinca. A Srbija ih bar ima. I to na slobodi.

A kako se To kreće po bini je fascinantno. Mislim da je došla vozačica kamiona koja se sprema za promenu pola, bila bi ženstvenija. To je osećaj za scenski pokret ostavilo na klaviru, na Dedinju, u Zabranjenom gradu. A tek govor između pesama, sa tim baršunastim glasom muškarca koji je na hormonskoj terapiji. Samo je to trebalo slušati. "Idemo dalje... idemo... hvala lepo, hvala najlepše..." Strašno me je podsetilo na jednu seosku svadbu na koju sam morao da odem, ne svojom voljom. Ali su se bar ljudi na svadbi bolje zabavljali. Pevačica je bila vrhunska.

A tek ono "ceco mi te volimo", pa odgovor "Volim i ja vas". Lepo ja kažem da se krug zatvorio. Deca su otišla na mesto zločina svojih roditelja. I ništa nisu naučila.

Moje drugo uključivanje u koncert, i poslednji bio je u trenutku nekog patetičnog govora tipa "Vi ste mi sve, da nije vas"... i ostalo, pa onda SUZE. Zaista imam neshvatljiv talenat da vidim sve što ne treba. Mogao sam i bez tih suza. Sve u svemu osim nje, u zatvor odmah i sa scenografom i pogotovo sa garderoberom. Ili kako se to danas popularno kaže STILISTOM. koji bre stil? One krpe koje su visile sa naslaga silikona. Šteta što nije bilo odjavne špice sa koncerta jer bi taj spisak sa imenima sasvim dobrodošao nekom Sudu. makar ii onom Poslednjem.

Bože, tih 15 minuta...Koliko će mi vremena trebati da sve to potisnem? To mi ostaje kao jedini odbrambeni mehanizam koji kod mene funkcioniše.

When I'm good I'm very good, but when I'm bad I'm better.