Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Festa do Brasil

Festa do BrasilFesta do BrasilNemci su opčinjeni Brazilom. Svi smo opčinjeni Brazilom. Jedna od navijačkih baza je Frankfurt. Video bim na vodi, visok 100 metara. Juče je na RTL-u ceo dan posvećen Brazilu. Kao da niko drugi nije igrao. Reportaže iz samog Brazila, priče o školama fudbala, kako su počeli njihovi velemajstori.

Navijači, bez reči. Ta samba je ludilo. Ulazi pod kožu odmah. Kad ih vidiš kako plešu, zastaje dah. Na licima beskrajni osmesi. Lepota života. Nakon što su kengurima povadili iz torbe sve što su imali, napravili su karneval u Minhenu. Jedan od gostiju na improvizovanoj sceni je i Kajzer Franc. Hiljade karioka, iza njih još toliko drugih sa svojim zastavama, srećni zato što su tu.BrasileiraBrasileira

Odjavna špica fantastična. Brazilski veterani (grlili Žila Rimea još pre 36 godina) snimili pesmu koja je svetski hit. Žuti sakoi, žute pantalone, crne košulje, elegancija pedesetih. Plešu oko svojih mikrofona i bacaju čini. Pleše Kajzer. Plesaćemo i mi. Početkom jula. U Diamondu. Karta 10 evra. Treba nekom? Zakupićemo ceo klub, samo javite!