anarhitekta

Pametni se glupiraju, a glupi se prave pametni...
 
Rođen 1976. Još nije umro. Kad će, ne znamo (kao ni Đekna). Klasični (post)moderni palamuder koji se interesuje za sve i svašta, od muzičkog softvera, preko opsjednutosti stripovima i filmovima, do pisanja kolumni i hacktivizma, kao i search engine optimisation posla. Uglavnom,u rijetkim trenucima lucidnosti, više od svega toga voli dobar punk rock izvaljen na ležaljku dok pijucka pivce.

Voli da govori o sebi u trećem licu, jer ga to strašno zabavlja kod Radomira (ili to bijaše Antić?)i zna na šta govor u trećem licu referira, ali mu je ipak strašno zanimljiv. Lijep je, pametan i naravno ' skroman. O svojoj skromnosti, Anarhitekta bi mogao da vam priča danima, eto koliko je velika njegova skromnost.

Voli 'leba bez motike. Voli da čita Sclavija. Misli da je JJ Ambrams jedan šarlatan, ali genijalni šarlatan. Reže se na Johna Lydona i misli da je potcijenjen mnogo. Shodno tome, oduševljen je i Davidom Bowiem. Idol mu je Mat Cutts iz Google kompanije, voleo bi kad bi zaradio makar četvrtinu koju ne Mat već zaradio. Od toga bi polovinu dao da može da uđe u mozak Alana Moorea.

Voli i da palamudi, kao što vidite....

anarhitekta

anarhitekta
Datum rоđenja:  08.01.1976 Pol:  Muški Član od:  09.03.2010 VIP izbora:  0 RSS RSS Feed