Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Dejan Bizinger

Šta žene žele

Omiljena zabavaOmiljena zabavaŠta žene žele? Staro pitanje, mnogi misle da je veoma teško da se da odgovor. Pa, i nije tako teško. U ovom tekstu biće reči o principima u marketingu ka ženama.

Svrha marketinga je u ispunjavanju potreba. Zato marketari moraju da znaju odgovor na pitanje šta žene žele. Najvažnije od svega šta žene žele je sigurnost. Žele da imaju muškarca na koga mogu da se oslone; da budu sigurne u njihovu ljubav; da budu sigurne da će kupiti pravi proizvod. Morate da ih ubedite u vašu ponudu, bilo da je reč o tradicionalnom ili online biznisu. Naravno, i nas muškarce je potrebno ubediti da se nešto kupi ali daleko manje nego žene. Proces kupovine cipela je najbolji dokaz za to. Muškarci posle dva isprobana modela obično se odlučuju za kupovinu dok ženama ne predstavlja nikakav problem da obiđu sve radnje u širem centru i da isprobaju gotovo sve cipele njihovog broja.


Postanite milioneri - igrajući igru!

Kada kažem milioneri, mislim dolarski milioneri, naravno.

MoolaMoolaServis kompanije Moola koji se trenutno nalazi u private beta fazi omogućava da zaradite 10.7 miliona dolara igrajući igru protiv drugog korisnika. Kada se prijavite, dobijate 0.01$ koji je vaš početni kapital. Vaš kapital se duplira nakon svake pobede. Postoji jedna kvaka a to je da ako želite da osvojite 10.7 miliona morate da pobedite 30 puta zaredom jer ako jednom izgubite - vraćate se na 0.01$. Znači, ne postoji zagarantovana suma posle nekoliko pobeda ali je dobro što možete da prekinete sa igrom kada god želite i uzmete novac koji ste do tada zaradili.


Syndicate content