Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Brend

Otpor ante portasOtpor ante portasSrbija je bljak brend, to svi misle osim nas. Sutra ce se gledaoci raznih televizija sirom sveta podsetiti sta je Srbija radila pre 11 godina u Srebrenici. Ali ne i gledaoci Arte televizije - oni ce sutra videti jednu drugu Srbiju, koja je postala uzor i nada Ukrajincima, Libancima i mnogim drugim narodima zaglavljenim u diktaturi.

11. jula u 20:40 na Arte televiziji bice prikazan dokumentarni film "Révolutions, mode d’emploi" (Revolucija, uputstvo za upotrebu) u okviru emisije "Les révolutions aux portes du Kremlin" (to valjda znaci Revolucija pred vratima Kremlja).

Poslednjih godina Srbija izvozi ratne zlocince i nenasilne revolucije. Ja sam za nenasilne revolucije.

Lista je vec pozamasna: Kmara iz Gruzije, Mjaft iz Albanije, Pora iz Ukrajine, Nabad Al Horriye iz Libana... Najnovija reinkarnacija Otpora je Huvaru na Maldivima.

Ako zelite da procitate kako Maldivi uce od Srbije kliknite ovde. Do sada smo imali underground resistance, na Maldivima imacemo prvi underwater resistance.

P.S. Zamolio bih one koji hvataju Arte, razumeju francuski i odluce se da gledaju film, da bace par redaka u komentare - interesuje me kako je uradjen. Hvala.