Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

RAZVOJNI PUT JEDNE UDAVAČE

Pepeljuga: A bila je gola i bosa...Pepeljuga: A bila je gola i bosa...
Sestre i saveznice, Pepeljugo, Snežana i Trnova Ružice,

Pišem vam ovo pismo i plačem po tastaturi. Grešan sam što vam odavno nisam pisao, ima već 20 godina, ali znam da ćete u svom srcu naći da mi oprostite i pomognete. Želim vas obavestiti o velikoj nepravdi. Nepravdi tako velikoj da se rečima teško može opisati, ali ću ipak pokušati.

He with braća: Perice moja mericeHe with braća: Perice moja mericeNaučile ste me najvažnijoj stvari u životu, da nije bitno da se udam iz ljubavi, već da se udam za princa (prestolonaslednika). Sve sam učinio da ostvarim taj životni cilj. Sav novac koji sam mukotrpno zaradio trošio sam na plastične operacije i skupu garderobu. Učio sam engleski, grčki i novosrpski (kraljevsku verziju), da bi sa lakoča moga da konfersiram sa svoj muš, svekriva and svekrv. Platio sam falsifikovanje krštenice, kao dokaz da kroz moje vene teče mastilo plava krv. Dobrovoljnim prilozima pomagao sam kampanju da Srbija postane monarhija. Postao gej aktivista i borio se da se legalizuju gej brakova. Svaki put kada se organizuje kraljevski bal pojavio bih se u najlepšoj haljini i dostojanstveno se ponašao, kao što priliči budućoj kraljici. Off course I’m already a queen, but I want to be a real Queen.

Ali sve je bilo uzalud. Oh, suzice brojanice, prekinite da mi kvarite šminku. Niti je Srbija postala monarhija niti su gej brakovi legalizovani. Ali moje srce je doživelo najveći slom jer u njemu ima mesta samo za mlađanog Pitera, koji je kada smo se upoznavali rekao: „Frlo mi je draga, što upoznati sam fas.„ Bila je to ljubav na prvi pogled.

Uprkos velikoj ljubavi, odustao sam od tog plana, jer u Srbiji prava kraljevska porodica su ustvari the Karići. Opet sam bio na početku svog razvojnog puta. Učlanio sam se u PSS, dao prilog za BK fondaciju, upisao se na BK univerzitet, sa 064 prešao na 063... I opet se sve izjalovilo. Koštunice kako možeš mirno da spavaš, a meni si život upropastio. Taman ga je šutnula Jelena Karleuša i tešio sam ga mesecima, sve za džabe. Kraljevska porodica je sa svojim zlatom napustila Srbiju kao onomad Karađorđevići, a ja ostao da tugujem i oplakujem svoju sudbinu. Eh, da se za zelen bor uhvatim i on bi se zelen osušio (narodnih umotvorina nikad na odmet, to je sada trandy).

Spustio sam svoje kriterijume i odlučio da moj budući muž ne mora da bude plemenitog roda, dovoljno je da bude bogat. Ali ko je bogat danas u zemlji Srbiji? Sportisti, mafijaši, političari. Pa možda se tu i može nešto zanimljivo pronaći. Čujem da Velja ima sina za ženidbu. To i ne bi bilo tako loše, sigurno bi dobili jednu lokomotivu iz Švedske kao svadbeni poklon.

I tako drage moje sestre, lako je vama, vi ste se udale za vaše prinčeve i živite srećno do kraja života, dok se meni bliži trideseta a još se udao nisam. Ako imate neki savet, preporuku ili neku dobru priliku, don’t hesitate to write me.

Yours truly,

P. Azdejković for State of Queeria