Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Queeria

Blog arhiva - napuštene ruševine

Napušten od svihNapušten od svihKliknuo sam na link ARHIVA na novom blogu koji me je odveo na ovaj stari, od svih napušten blog. Nisam sentimentalan, ali sam se setio svih lepih i ružnih trenutaka na ovom starom programski prevaziđenom blogu. Imao sam potrebu da se od istog oprostim.

Zbogom.

Ostaju nam uspomene.

Žurka je preseljena:

http://blog.b92.net/


Molim te vladiko, osveštaj mi silikonske grudi!

Osvestana!Osvestana!Znači...no comment!

Ono malo civilnog društva u Srbiji koja se uporno suprotstavlja civilizaciji, pokušava da izgradi neki novi, vrli svet, za koji se pitam – kome?

Sve se ustežemo da ne budemo nasilni, agresivni, da na drugačiji način komuniciramo sa ostalim svetom, sa napaćenim i izmanipulisanim narodom, a onda ti taj narod pljesne takav šamar da tri dana nema oporavka.

Popovi idu i pokrštavaju sve nekršteno: čvarke, piksle, zidove, printere, majice, silikonske sise, pa i Internet stranice.

Zaustavimo Crkveno nasilje dok još možemo!!!


Ljute pederdžije: Uzdasi sa Zmijanja

Baja Mala Mindža: Hey, sucky-sucky? Only ten dollar.Baja Mala Mindža: Hey, sucky-sucky? Only ten dollar.Obiliću, Obiliću, ko nam crkve pali,

Čij’ su to, čij’ su to ludi ideali,

Plači zemljo voljena, plakaćemo svi

Oj Kosovo, oj Lazare, šta dočeka ti.

By Ljute Grmečlije

Ovaj blog posvećujem svim srpskim krajišnicima u egzilu, koje je RTS dočekao pre skoro 11 godina s pitanjem kojim dobrom domaćine, koji su sa sobom doneli svoju kulturu i običaje, i koje tolerantna Vojvodina koristi kao izgovor za sve svoje radikalske nevolje. I dok se neki spremaju za Exit, drugi za Guču, a treći i za jedno i drugo, ja se spremam za još jedno Dugino poselo.


Anonimni nacionalisti

Anonimni nacionalistiAnonimni nacionalisti

Anonimni – zato što je anonimnost apsolutno zagarantovana. Za dolazak na grupu ne treba Vam lična karta, zdravstvena knjižica, novac, ne morate da kažete svoje ime, profesiju, veroispovest... Dovoljno je da želite da prestanete da budete nacionalista, odnosno da održite trezveno stanje.

Nacionalisti zato što vas nacionalizam košta više od novca i zato što je nacionalizam uništio vaš i život vaših bližnjih.

Anonimni nacionalisti je udruženje koje funkcioniše kao grupa podrške za sve one ljude koji žele da prestanu da budu nacionalisti ili da ostanu trezveni. Rad u grupi zasniva se na toleranciji, razumevanju, empatiji, komunikaciji i deljenju. Ako to ne uspe primenjuje se princip „batina je iz raja izašla“. Princip izlečenja je jednostavan – prestajete da budete nacionalista zahvaljujući pomoći drugih koji su se otreznili pre vas, ostajete trezveni pomažući drugima da prestanu da budu nacionalisti.


KO prlja Srbiju ili Šta o homofobiji nije jasno?

Da ih nema!?Da ih nema!?Ovih dana završavamo neke važne aktivnosti u okviru kampanje „Ljubav za sve“, prve kampanje u Srbiji koja je na bilborde dovela ljude iz Srbije koji se ne stide da budu ili da podrže ono što se politčki korektno naziva „seksualne manjine“.

Elem, u susret 17.maju, Međunarodnom danu protiv homofobije, moram da iznesem neke stavove, koji su više odgovor na komentare koje smo dobijali tokom kampanje, ali i kao reakcije na brojne komentare vezane za „seksualne manjine“ koji ovih dana kruže u javnosti.


Udri brigu na veselje

Eurosong 2007Eurosong 2007I dok svi nešto kukaju što nam je naslednik krvavog vojvode i netalentovani grobar postao Predrag Marković bez brade i bez smisla za metafore i alegorije, ja trošim svoj u evrima isplaćen honorar, koji se zahvaljujući radikalima preko noći uvećao (samo nek se zna za koga će strani plaćenici da glasaju na sledećim izborima) i spremam se psihički i fizički za događaj sezone. Događaj sezone naravno nisu novi izbori, pošto ih imamo po nekoliko u jednoj sezoni, već Evrovizija.

Sutra je polufinale na kome učestvuje naša Marija Šerifović i koristim ovu priliku da vas sve pozovem na svetu evrovizijsku liturgiju, koju će služiti naša nekadašnja predstavnica Bebi Dol, za što bolji plasman naše Marije u Crkvi Vaznesenja gospodnjeg.

Takođe, koristim ovu jedinstvenu priliku da vas pozovem da nam se pridružite u gledanju finalne večeri Evrovizije 12. maja, koju organizuje Alliance Gay Night Club u saradnji sa Queeria Web Portalom. Ulaz je besplatan do 23h. Nakon toga počinje Eurosong party, muzički izbor DJ Avalon. Dođite da se družimo.


VIP Big Brother is so sophisticatly*

VIP?VIP?Stigao je dugo očekivani VIP Veliki burazer.

Blic je pre neki dan objavio da će se u kući Velikog brat pojaviti Goga Sekulić, Olja Karleuša, Dragutin Topić, Niggor, Ivan Gavrilović, Deen i Dragan Marinković Maca. Kada sam pročitao tu vest, bio sam u fazonu pa i nisu im neki poznati. Sada mi je žao što spisak iz Blica nije istinit.

U kući velikog brata pojavile su se aktuelne trećerazredne zvezde i ispušene muštikle, koje nisu bile poznate ni kada su bile na vrhuncu svoje karijere i kojima će 50 hiljada jura stvarno dobro doći (za zatezanje i ugradnju novih silikona).


Krvave ruke van mojih gaća!

Ko gleda u tuđe?Ko gleda u tuđe?

Danas umalo da padnem u nesvest!

Svi me osvešćuju: Crkva, nacionalne garde, Milovan Drecun, NVO Opstanak...

U svom tom ludilu, na putu nacionalne katarze, dok jedni mažu lice tuđom krvlju a drugi usta pune sopstvenim govnima – marihuana i pederi su najveći problem u državi!

Ubij!

Zakolji!

Da ništa ne postoji!

Nije jadna zemlja u kojoj deca-bez-svoje-Stanice-Zoo duvaju travu, već ona u kojoj su mržnja i nasilje legitimno sredstvo politčkog mišljenja!

Umesto što su protiv marihuane, bolje da se malo uduvaju pa da tripuju da je Kosovo i dalje naše – biće lakše preboleti!


Kad se paučina uhvati

Sedmogodišnja paučinaSedmogodišnja paučinaSkoro svakog jutra (čitaj tri posle podne) komšinica Ljubinka i ja ispijamo kafu, gledamo u šolju, proričemo budućnost i naravno ogovaramo bliži i dalji komšiluk. Tema današnjeg ogovaranja je komšinica Natalija sa trećeg sprata, kojoj je pre pola godine umro muž. Grehota, bio je vrlo zgodan čovek, pojeo ga anonimni alkoholizam.

- Zamisli, još se nije ni ohladio kako treba, a ona dovukla novog - reče Ljubinka ljutito i sva skandalizovana takvih nemoralom.

- Kako je bre nije sramota?! – nastavi da sikće. Još uvek nosi crninu za njim, a **** se s drugim. A znaš s kim?

- S kim sestro slatka? – upitah zainteresovano, očekujući ime nekog poznatog političara ili makar nekog biznismena.


Konkurs za posao

Kapitalizam deco draga!!!Kapitalizam deco draga!!!Svojim oralnim veštinama i velikom predanošću pisanju koju očekujemo i od naših saradnika, stvorili smo samostalno blogersko akcionarsko društvo poznato po skandalima, budalaštinama, bolesnom humoru i posvećenosti čitaocima i čitateljkama. Cilj našeg bloga je kreiranje slobodnog prostora koji bi omogućavao da svaki bloger iskaže sve svoje kvalitete i tako zajedno doprinesemo unapređenju ovog bloga.

Queeria blog raspisuje konkurs za sledeću poziciju:

69 - Blogerski asistent za obradu komentara


Kuda idu divlje svinje

Kapitalni divlji vepar.Kapitalni divlji vepar.Ustao sam rano, tako rano da zora još zacičala nije, toliko rano da pošteni neradnički svet još legao nije. Sve me je bolelo, od glave do pete, kao da sam danima orgijao (ne da znam kako to izgleda). Kako ću ja ovakav u lov na krupnu kapitalnu divljač?

Sigurno se pitate odakle meni bolesna ideja da idem u lov na krupnu kapitalnu divljač?! Kao antimilitarista, pacifista u telu i duši, prigovarač savesti, nesposoban za vojsku, nikada ne bih išao u lov, ali me je naterala velika muka.

Od moje pokojne jetrve nasledio sam lepu vikendicu u Kačulicama. Mala prizemna kuća, lepo sređena i s ukusom opremljena. Odlična za romantične vikende u divljini. Ali izigravanje prirodnosti u prirodi pored one primamljive lepe romantične strane, ima i onu odvratno blatnjavo realnu. Tu su nevaspitane veverice, siktave zmije, prljavi miševi i njihovi rođaci pacovi, navalentne buba švabe, ljigave kišne gliste, dosadne vaške i ostala nezvana gamad (Živeo beton, živeo beton). I sve ja njih tolerišem, kao što su me učili po nevladinim organizacijama, ali jednog krupnog kapitalnog divljeg vepra više ne mogu. Il’ on, il’ ja! Kačulice su male za nas dvojicu!


Mickey Mouse je peder?

Pozadinac? Ne, nikako!Pozadinac? Ne, nikako!Minnie je kao i svako jutro ustala ranije, dugo se spremala u kupatilu, jer ipak za njen besprekorni izgled potrebno je puno vremena, spremila je doručak i čekala da se njen mužić probudi. Mickey je sinoć ostalo dugo na sastanku, tako da je sebi dozvolio da spava do podne. Mickey se ovih dana mnogo nervira na poslu. Pregovori mu oduzimaju puno energije, tako da je počeo da zapostavlja Minnie, što se odražava na njihov bračni život - od izbora nisu vodili ljubav. Čim je otvorio oči i počeo da se proteže u spavaću sobu je uleteo Pluto i doneo mu jutarnje novine. Pomilovao je vernu kucu po glavi i uzeo novine. Na naslovnoj strani Qrira stojao je veliki naslov: MICKEY MOUSE JE PEDER?


Moja prva SPB

Volite svoje SPBVolite svoje SPBTrenutak kada neka muška osoba može slobodno da kaže za sebe da je postala prava muškarčina, jeste kada dobije prvu seksualno prenosivu bolest. Radostan je trenutak kada izgovorite prvu reč, kada vam izađe prvi zub, kada imate prvo noćno mokrenje, kada vam izađe prva dlačica na piši, e tako i prva seksualno prenosiva bolest treba da bude radostan trenutak i to treba svakako proslaviti s bližnjima. Poznato je da mi muškarčine volimo da se hvalimo koliku smo kilometražu prešli našim splovilima, ali dok nemamo materijalnih dokaza za tu tvrdnju niko nam neće verovati. Najbolji način da razuverite neverne Nikoliće jeste da otkopčate pantalone i prikažete dokaze. Sifilisi, triperi, kondilomi, hlamidije, bubuljice, krastice, ožiljci, ugizi itd. sve su to validni dokazi.


Oduzmite im roditeljstvo!

Lidija Vukićević: Žena pustinja!Lidija Vukićević: Žena pustinja!Nedavno sam bio na italijanskog TV gledao žučnu raspravu o gej/ istopolnom roditeljstvu. Sedimo moj dečko i ja, sa sve našom mačkom mezimicom zvanom Macy, i na celu raspravu samo konstatujemo:Majko slatka!

To ne može, to nije prirodno, to je kršenje ljudskih principa, onda svima treba dati da usvoje!!

Zna se šta je i ko je majka, šta je i ko je otac!!!.

I onda samo pomislim, hm - Lidija Vukičević, ima prava da ima decu, a ja nemam.

A sigurno bih bio bolji roditelj. Ne samo ja, već i gomila gejeva i lezbejki!


Priča za laku noć: Tomica i Vojica

Tomica i Vojica: Braća po materiTomica i Vojica: Braća po materiPored velike šume u jednoj začaranoj zemlji živeo je siromašni drvoseča Sloba sa svojim mužem Vojom. Život im je bio veoma dosadan. Po ceo dan su sekli drva u obližnjoj velikoj šumi. Jednog dana došli su na ideju da bi možda deca mogla da unesu radost i zabavu u njihove monotone živote. I tako su svako veče nakon skromne večere pokušavali da ostanu u drugom stanju. Pokušavali, pokušavali, i dokazali da se upornost isplati. Sloba je najzad ostao u drugom stanju. Posle sedam meseci teške trudnoće prevremeno rodili su se muški blizanci. Jednom dadoše ime po ocu Vojica, a drugome Tomica, jer je imao mali kao Toma Palčić.

Kako su deca rasla, ova porodica je postajala sve siromašnija i siromašnija, jer je začarana zemlja bila u krizi i pod sankcijama. Jedno veče dok su ležali u krevetu reče Sloba Voji: „Dragi, šta je to postalo od nas? Kako ćemo hraniti našu jadnu decu kada više nemamo hrane ni za sebe?“


Syndicate content