Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

SRPSKE JAHAČICE APOKALIPSE: ko su (zaista) strane plaćenice?

Iste šiške isti moral! A?Iste šiške isti moral! A?Baš je postalo dosadno to neprestano pljuvanje po Nataši Kandić, Biljani Srbljanović, Sonji Biserko, Biljani Kovačević Vučo i Ženama u crnom! Već više od petnaest godina na tapetu su jedne te iste žene. Zar to nije dovoljan znak da tu nešto škripi? Nisu one ni strane plaćenice, ni Soroševe službenice, ni nevladine kokoške (kako ih je nazvao impotentni Crnčević), već su dovoljno jake i hrabre da izađu i kažu istinu Srbiji u oči. A upravo se iza nevinih trepavica Srbije, kriju zavidne oči ustreptalih jahačica Apokalipse, onih koje mole Boga da nam se dešava ružno pa da njima bude lepo. Svetlana Petrušić, Ljiljana Bulatović, Ljiljana Habjanović Đurović, Milijana Baletić su samo neke od njih!!!

One deluju sa više strana i na više polja. Miljenice su nacionalističke studentarije i Akademije nauka, plaćenice Srpske pravoslavne crkve i sumnjivih, nezavisnih izdavačkih kuća, obožavane same među sobom i pristutne jer Srbija neprestano tone u sve dublji fundamentalizam! Samo na prvi pogled mile i nevine, ove promoćurne žene uz pomoć moćne sponzorske mašinerije Srbiju vraćaju unazad jer to nekome ide u korist. I za to su dobro plaćene!

Ljiljana Habjanović Đurović – Ova naizgled fina i mirna, bogougodna spisateljica, može se nazvati pionirkom srbijanskog fundamentalizma. Tokom devetesetih, mogli smo čekajući u redu za šećer da čitamo divne, ispovedne Ljiljine Ljilja na GolgotiLjilja na Golgotiromane finansirane od strane Mire Marković i u sprezi sa onovremenim moćnicima, štampanim u hiljadama primeraka. Sećam se jedne večere na kojoj se zadesila i Habjanovićka i njenih priča o skromnom sinu kome daje dnevno po 200 maraka, a on je još i uštedeo i kupio skije!!! Sećam se i jedne njene svađe sa nekom prijateljicom u jednom BGD pasažu. Nimalo skroma: od usamljenog devojčurka i ženske patnje napravila je brend i poručila: Zaboravite Sex and City, posvetite se Sv.Petki! U svojim književnim zanosima, Ljiljana je išla linijom od sopstvene keve do Sv.Petke. Napomena: To što piše Ljiljana NIJE žensko pismo! U zadnjoj knjizi objavila je ličnu spiku sa Bogorodicom (sic!).Dovoljno dokaza da je zaglibila duboko.

Ljiljana Bulatović –Najvatrenija zagovornica nevinosti ratnih zločinaca i autorka knjige Zavet majke Radovanove!. Prevalila je veliki put od KPJ do Odbora za istinu o Radovanu Karadžiću. Čuvena je po rečenici: Znam, zato što znam, zato što sam pročitala! Šta: Sabor, Svet, Kalajiča, Čavoškog? Napisala je knjigu sama sebi, ali je ostavila i fascinatno delo kao i desetak knjiga naci-klerikalnog sadržaja. Najblistaviji momenat doživela je na tribini 17.maja 2005. kada je tražeći istinu za Srbe i malo više empatije sveta, rekla da bi muslimanska mezarja trebalo premestiti jer su na plodnoj zemlji koja može da se obrađuje! Iako joj je životna maksima Više volim svoje greške, nego tuđe diktate, teško da će svojim stavom išta da promeni. U korist Srba, naravno!

Svetlana Petrušić- Teška srca moram da priznam da je Petrušićka moja omiljena nacionalistkinja! Ne zato što sam pobornik njene idelogije, već zbog njenog nacionalističkog porno izgleda. Ova samoljubiva srbijanska heroina, na svakoj strani svoje web prezentacije www.svetlanapetrusic.co.yu, Patriotske silikonske usne: Svetlana PetrušićPatriotske silikonske usne: Svetlana Petrušić ima po neku/nekoliko svojih fotki: kožne pantalone, crveni ruž i blond hair – dokazana fetišistička kostimografija! Osim po knjigama (na čijim se koricama opet nalazi Ona), poznata je po trčanju scenom Sava centra u želji da zabrani film Grbavica. Osnovala je radio stanicu Glas Srpkinje koji radi pod sloganom: Ko ne čuje Glas Srpkinje slušaće Natašu Kandić! By the way, ova se stanica ima slab domet! Intervjuisala je niz poznatih ličnosti poput: Dževdada Ameda, vođe Kurda, Radovana Karadžića i vladike Artemija. Nikako ne voli Žene u crnom, nevladine organizacije i Mirjanu Karanović. Napisala je Obraćanje srpskom narodu, u želji da ostane da živi među sunarodnicima.

 

Lidija Vukičević- retko (ne)talentovana glumica, ostala upamćena po reklami za čarape Udarnik! Posle serije Bolji život, iskoristila je priliku, udala se za Mrkelu i kao zbog toga napustila svet glume. Neki kažu da su pravi razlog njeni glumački kvaliteti. No, dobro, neka zlobnici naklapaju. U javnosti se dugo šuškalo o tome hoće li se udati ili neće za Nebojšu Pavkovića, pa je sve to ostalo misterija. Možda da pitamo Pahomija? U želji da ostane vidljiva Lokne patritizma:čedna i skromna Lida!Lokne patritizma:čedna i skromna Lida!u javnosti, tužila je Svet zbog klevete.U slobodno vreme sa Ksenijom Zečević izvodi performanse za spas Srbije i Kosova (do Tokija). Ove godine je bila hostesa na dodeljivalju nagrade za životno delo Šešelju, Karađžiću i posthumno Kalajiću.Jedna je od najpoznatijih i najaktivnijih članica SRS, mada se šuška da je Gordana Pop Lazić ne voli jer Lidija ima jaču kosu od nje. Jedna je retkih desničarki koja kaže da su pederi divni! Bar oni koji su njeni prijatelji.

Milijana Baletić i Biljana Đurđević Stojković – ove dve nacionalističkoKrišna:Opasnost po Srbe?Krišna:Opasnost po Srbe? militantne heroine delovale su u jednom trenutku istovemeno. Milijana se trudila da pokaže kako su Srbi nevini, pa je u tu svrhu oblačila unifomu i verala se po tenkovima. Kada je njena propaganda počela da se ruši, u pomoć je došla Biljana Đurđević, dama koja voli šešire i ne voli sekte! U odbranu pravoslavlja napisala je mali milion knjiga o sektama, broju 666, zaveri šengenskih viza, zastrašujućoj rok muzici kao i o nakaznosti Majkla Džeksona. Milijana danas vodi talk show na TV Most, gde tokom emisije priča više od svih gostiju zajedno, dok se Biljana sporadično pojavljije u časopisima Vojska i Odbrana.

Dakle da kratko zakljućimo: srpske jahačice Apokalipse su među nama! Nema razloga za paniku, one su u vezi sa Bogom, a poznato je samo da Bog čuva Srbe! Iskulirajmo, uz njih nema napredka, nema savremenih poroka, nema vrbovanja, nema stranaca, bićemo divna, rustična, tradicionalna Srbijica!!!

 

Za State of Queeria : Boban Stojanovic