Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

STIGLA JE DEGENERISANA ELLEN

Rađanje Ellen DeGeneres: B92, svakog radnog dana 17.30Rađanje Ellen DeGeneres: B92, svakog radnog dana 17.30Mnoge sam ovih dana sa puno sreće i elana obavestio da na naše male ekrane dolazi lezbejska ikona Ellen DeGeneres. Svi od reda su me gledali kao da sam pao s Marsa i svi su postavili isto pitanje: Who the fuck is Ellen DeGeneres? Naravno, odmah sam zarežao na njih, proglasio ih neobaveštenima i da bi se Koštunica njima ponosio. Posle dugog razmišljanja shvatio sam da sam preterao i da umesto optuživanja, treba da se u duhu svetosavlja bacim na prosvećenje širokih narodnih masa, tako da je moja nova misija da Srbiju obavestim o liku i delu degenerisane Ellen.

Tačka 1.

Lezbejka kaluđerica: Kakva blasfemija, divnoLezbejka kaluđerica: Kakva blasfemija, divnoOni koji nisu pratili seriju Will and Grace, neka odmah pređu na tačku 2.

Kao veliki fan serije W&G i garderobe D&G, bio sam malo tužan što B92 nakon završetka sedmog serijala nije nastavila sa osmim i poslednjim. Ali moja tuga nije bila toliko velika kada sam saznao da je došla Ellen. Došla i dobrodošla. Ellen DeGeneres se pojavila u jednoj epizodi W&G, kao luda kaluđerica koja je kupila automobil od Grace da bi raznosila kolače po gradu i koja ima jaku želju da poseti zoološki vrt. Sećate se? Ako ne, i vi pređite na tačku 2. Prezime drage nam Ellen se nekoliko puta spominjalo u seriji W&G. Jednom na gej speling takmičenju, na kome je Jack učestvovao, njeno prezime je prevedeno kao degenerisano. Naravno da sam istog momenta napravio vudu lutkicu prevoditeljke i da je neizmerno patila zbog ove neoprostive greške. Ah, ko se sve ne bavi prevođenjem u ovoj zemlji. A sada da iskoristim ovaj blog za biznis. Svi oni koji žele da saznaju šta će se sve desiti u osmom serijalu W&G mogu me kontaktirati u mojoj agenciji (telefon je ispisan na dnu ekrana, cena poziva 250 dinara minut, sva zarada ide za završetak izgradnje Hrama Sv. Save). Ovom prilikom moram da se zahvalim frizerskom salonu Juca koji se pobrinuo za moju frizuru, butiku Deolche & Gibbonna koji se pobrinuo za moj autfit i sponzoru MS uz čiju pomoć sam uspeo da odgledam osmi serija W&G.

Tačka 3. (nastavite da tražite tačku 2)

Muškarci: Aaaaaaaaaaaaa, upomoć!Muškarci: Aaaaaaaaaaaaa, upomoć!Evo još informacija o dragoj mi Ellen DeGeneres. Da li ste gledali crtani film „Finding Nemo“? Ne? Smesta se gubite sa ovog bloga, jer to neoprostivi greh. Povratak će vam biti dozvoljen tek kada pogledate ovaj crtani film. Ellen je pozajmila glas ludoj-izgubljenoj ribici Dory, koja često gubi pamćenje. Dory celom crtanom filmu daje izuzetan šarm i stara se da se dobro nasmejete njenim ludostima.

Tačka 4.

Ellen DeGeneres je glumila u savršenom lezbejskom filmu „Kad bi zidovi mogli da govore 2“. Našoj publici je poznat prvi deo koji se bavi temom abortusa, dok drugi deo kroz tri vremenska perioda prati temu lezbejstva. Ellen DeGeneres i njena partnerka u filmu, Sharon Stone, žele da dobiju bebu. Ako se dobro potrudite možete nabaviti ovaj film i kod nas ili pozovite moju agenciju (kontakt informacije na dnu tačke 1)

Tačka 5.

Ellen DeGeneres i Anne Hache: Lezbejke plavuše! Nemoguće?!Ellen DeGeneres i Anne Hache: Lezbejke plavuše! Nemoguće?!Ellen DeGeneres je poznata i po svojoj ljubavnoj aferi sa glumicom Anne Hache. Dok su njih dve bile u ljubavnoj vezi, bile su u žiži interesovanja novinara i paparazzo fotografa. (ako želite hot fotografije ovog para, pozovite moju agenciju, kontakt informacije na dnu tačke 1)

Tačka 6.

Šta to prikazuje B92? U pitanju je serija „The Ellen Show“ koja je svoju premijeru imala 2001. godine. Serija nije imala veliku gledanost tako da je posle prve sezone ukinuta. Mnogo poznatija serija i uspešnija „The Friends of Mine“ snimljena je 1993. godine. Nakon prve sezone i velikog uspeha, serija je dobila novo ime „Ellen“. Epizoda serije "Ellen" pod naslovom "The Puppy Episode", u kojoj njen lik u seriji saopštava da je lezbejka, prikazana je 1997. godine i imala 42 miliona gledalaca. Ušla je u televizijsku istoriju. Godinu dana kasnije televizijska mreža ABC je odlučila da prekine seriju. Možda B92 otkupi i tu seriju jer je termin u 17.30 ipak rezervisan pederluk tj. za lezbejisanje. Mada ja iz sveg srca preporučujem Queer As Folk (ili B92 nema dovoljno hrabrosti da je emituje?!)

Tačka 2. (najzad)

Ne pratite W&G? Pa kako vas nije sramota. Da sam na vašem mestu ja bih se stideo. Da bih vam oprostio, pozovite moju agenciju. Kontakt na dnu tačke 1.

Biografija Ellen DeGeneres >>>

P. Azdejković for Universe of Queeria