Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Senator

"Cekajte me!""Cekajte me!"Junajtedov let iz Vasingtona za Boston naravno kasni, sto nije dobar znak. Prosli put kad sam leteo iz Denvera za Aspen, isto je kasnio, prvo pola sata, pa sat, pa dva, tri, cetiri, pa su ga na kraju otkazali, pa smo se celu noc vozili kolima do Aspena.

E sad je Junajted najavio da ce avion kasniti sat vremena, ali da let nece biti otkazan. Nista, sedimo i cekamo. Posle sat vremena, stvarno, stjuardesa se oglasava i najavljuje da krece ukrcavanje. Mi stanemo u red, ona pridje pultu, nesto kao kuca, mi cekamo, ona digne glavu i...

"Oh my God!", viknu stjuardesa, razrogaci oci i protrca pored nas na kraj reda. Mi se svi okrenemo, kao "sta joj bi!?" kad na kraju reda - senator Dzon Keri! Leti covek za Boston! Ona mu pritrca sva ushicena i zadihana, pa senatore ovo, pa senatore ono... sto rece neko: "Nikad nisam video da neko iz Junajteda trci ovoliko brzo."

Tip pored mene me upita: "Do you know this guy?"

Ja kao da budem duhovit: "I know his opponent."

Kad dobacuje neki matori iza: "We all know him."

U bre, ovi ocigledno ne vole Busa.

Uglavnom udjosmo mi u avion, udje Keri u avion, poletesmo, svi se nesto smejulje, osim Kerija, on se ne smeje, a ja pocinjem da tripujem da je avion kasnio da bi senator stigao na njega. Zasto meni ovako nesto pada na pamet?