Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

DOSIJE QUEERIA

The Q filesThe Q filesUz pomoć prijatelja iz BIA, došao sam u posed tajnog dosijea Queeria i moja patriotska dužnost je da o sadržaju istog obavestim široku pravoslavnu, srbsku, patriotsku javnost. Tako mi Bog pomogao i svi sveci, moram da raskrinkam ovu satanističku, stranopaćeničku kliku, koja je ubačena u našu zemlju od strane CIA, kao humanitarna pomoć kojoj je istekao rok upotrebe, da uništi srbsku mladež. Znam da će me taj posao koštati živaca, energije, možda čak i života, ali sam spreman da sve rizikujem jer to moj narod od mene i očekuje. Kao poznati borac protiv svetskih sila i sila mraka, stručnjak za raskrinkavanje svetskih zavera protiv našeg naroda, moram da kažem da je ovoga puta neprijatelj veoma jak i njegove akcije su nepredvidive. Možda će mi biti čak potrebna pomoć mojih prijatelja, super heroja, Dobrice Beardlessića i Matije Wienkovića.

Vođe ove mračne organizacije Boban Haltanović i Beforedrag M. Azdejković (ovo M. znači monstrum) upoznali su se na Svetog Nikolu 2000. godine u kazneno popravnom domu, gde su obojica poslati zbog letenja na metli iznad Beograda gde su nudili sendviče i osveženje Nato zlikovcima koji su nas bombardovali. Zbog nesmotrenosti čuvara, njih dvojica su smešteni u istu ćeliju u kojoj su, dok su svi pošteni delikventi spavali, smišljali svoje gnusne planove. Novac za svoju prvu akciju skupili su davajući seksualne usluge ostalim zatvorenicima i čuvarima. Pošto je poznato da srbski muškarci ne pristaju na takvu odvratnost (to je osobina samo nižih rasa sa trulog zapada), smislili su gnusan marketinški plan, obmanjujući klijentelu da sav zarađeni novac ide u humanitarne svrhe i za obnovu Hrama Svetog Save. Procenjuje se da su u kratkom vremenskom periodu zaradili više od milion maraka i nakon što su potplatili sudiju da ih oslobodi optužbe, sav novac su potrošili na skupu garderobu stranih kreatora s kojima dele bolesnu strast prema istom polu.

Kako piše u dosijeu, novac od zločinačke nemačke fondacije Ficken House uložili su u projekat „Mlado srbsko meso za Evropu“. Mlade, naivne srbske muškarce mamili su oglasima o slavi i bogatstvu u svetskim modnim metropolama, gde bi radili kao super modeli za poznate svetske firme, a završili bi u niskobudžetnim gej pornićima. Poznato je da srbska muškost priznata u svetu, tako da su ovi pornići bili veoma traženi, tako da je ova zločinačka banda zaradila ogromne količine para. Postoje indicije da nisu čak ni plaćali PDV.

Ali svakako ovo nije ni prvi ni poslednji zločin koji je ova banda učinila. Ako ih na vreme ne zaustavimo posledice će biti nesagledive. Kako saznajem iz dobro obaveštenih krugova, ova banda je uspela da se infiltrira u sve pore državne vlasti. Trenutno planiraju registraciju svoje partije i pregovaraju sa jednim poslanikom vladajuće koalicije (za koga se odavno sumnja da je njihov) o prelasku, koji će čak i istetovirati ime ovog zločinačkog udruženja na grudima. Takođe, pripremaju otvaranje svoje televizije pod nazivom TV Lisica, preko koje će da truju srbski narod dok mu ne isperu mozak. Zamislite taj bezobrazluk, čak su i meni ponudili emisiju na njihovoj televiziji. Ali nisam ja šaka zobi da je pozoba svaka Vrana.

Vrana Blackčević for State of Queeria