Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Hajde vrata zapali, dođi pa me razvali!*

Samo Karađorđe Srbiju spasava!Samo Karađorđe Srbiju spasava!Nisam od onih blogera koji daju gomilu komentara na svoje tekstove, ali to ne znači da ne čitam tuđe. Jednom sam činjenicom opčinjen i ne mogu da joj se otmem (kao što ni Desanka nije mogla da se otme impresijama o travi i brzim vozovima), a to je da muški polni organ i gejevi još uvek skreću pažnju!!! Zato smatram adekvatnim da u ovom blogu još malo produbimo ove teme.I da, neka ovo ne čitaju fundamentalno pravoslavni, akademici, desničari, konzervativci, osobe sa slabim srcem, kao i vladika Pahomije!Ovo je priča o muškom ponosu – Karađorđu!

Odmah na početku da razjasnimo: nije lako biti vlasnik penisa!

Neverovatna društvena moć koju dobiješ kada se rodiš sa visuljkom među nožicama, nestaje onog trenutka kada familiji saopštiš: Ja sam gej!Ova izjava nema toliko veze sa sramotom koliko sa zbunjenošću: Šta muškarac može da radi u krevetu sa drugim muškarcem!? Kako u ovom tekstu treba da govorim o »onoj stvari«, a da bih izbegao grozni medicinski izraz – penis - , kao i one narodske ( da mi ne zamere puritanci), dotičnu stvar nazvaću Karađorđe. Nalazim je sasvim adekvatnom s obzirom na to da u srpskom jeziku reči kara i đorđe (iz milošte đoka), predstavljaju sinonime za muško spolovilo. Karađorđević 1Karađorđević 1Opsesija ovim komadom mesa poprima zabrinjavajuće razmere. Milioni muškaraca nezadovoljni su veličinom, obimom, izgledom svog Karađorđa. Neki ne vole ni stranu u koju se krivi. Neki ne mogu da se pomire sa činjenicom da im Karađorđe ne dodiruje pupak. Nekima je Karađorđe pravi kosovski junak: neobuzdan i nikada duhovno ne pada! Ali, šta da se radi, svaki je Karađorđe priča za sebe! Odmah da razjasnimo: veličina, debljina i izgled su važni!

PEDERSKE LAŽI U VEZI KARAĐORĐA

1. Nije mi važno koliki mu je!Ovo je najgnusnija pederska laž koju možete da čujete! Pre bih poverovao pederu da kaže da ga Kavali ne čini srećnim, nego da mi kaže da mu nije bitna veličina. Sad, treba ovo i razumeti: nije svaki dan, Badnji dan. Ne nalazi se svakog dana Karađorđe za ponos. Takođe, gomila gejeva u jurnjavi da nađu slatkog + fancy + bogatog vlasnika gajbe na Dorćolu propusti gomilu dobrih prilika među radničkom klasom. Svima je Karađorđe urezan u dušu i fantazije, svi smo mi pomalo jahači apokaliptično velikog Karađorđa.

2.Ako je ovako zgodan, sigurno ima velikog Karađorđa!

Karađorđević 2Karađorđević 2Ovo je istovremeno i laž i zabluda. Moje iskustvo pokazuje da što je bogatiji, lepši i zgodniji, to je veća verovatnoća da mi je mali. Još je veća verovatnoća da će takav tip maximalno da smara - on veruje je marka i nije ga lako smuvati. No, ako mu diskretno nabaciš da si vlasnik uzornog komada Karađorđa, smaračina će biti svedena na razumnu meru. Većina onih koji izgledaju kao iz Vogue Uomo ili Man’s Healt-a slabi su u akciji. Ili gledaju svoje mišiće i pale se sami na sebe, ili samo legnu i misle da ti treba sve da odradiš jer on je dovoljno dobar da se oko njega slomiš. Fuj! Moja je poruka uvek bila: Lepi, vidimo se sad i verovatno nikad više želim da te po nečemu upamtim. Kada već nemam ništa od toga što on ima kabrio porše+ full koža + klima + dva rubina (kako kaže narodna pesnikinja Tina Ivanović), daj bar poštenog Karađorđa.

3.Ja bih da se malo družimo!

Ovo je laž onih gejeva kojima je Karađorđe ispod Kineskog proseka. Vrlo brzo sam stekao iskustvo da ovakve treba izbegavati. Na kraju šta ima da subotom ujutru bazam po Beogradu, kada ćemo jutro, kako god okreneš, da završimo zajedno u krevetu. Zato želim da sebe poštedim nepotrebnih priča i informacija, pre nego li shvatim da nema ničeg ni od vatanja, ni od orala, ni od svega drugog. Tako mi je jedan pričao kako njegova keva krade menije po restoranima, drugi me je smarao pričom protiv feminizma, jedan je menjao sočiva dva sata (što je bila ubedljivo najdosadnija stvar koja me zadesila). Zato podržavam sve one koji vam na chatu prvo postave pitanje o veličini Karađorđa, svaka čast na odlučnosti. Sve se kad tad svede samo na pomenutog gospodina.
Takođe, nema nikakvog smisla pobijati činjenicu da je Karađorđe važan. Ogroman broj gejeva se samo jednom vidi sa svojim partnerom, pa se celo druženje svede na sex i impresije oko njega. Bar 80% tih impresija se svede na Karađorđa. A šta bi pa drugo da pamtiš!?

HETERO LAŽI U VEZI KARAĐORĐA

1. Ja sam Alfa mužjak!

Ovo divno opravdanje čujem od onih koji su šatro hetero. Oni kao vole da ih neko malo ovo-ono, ali ne zato što vole to sa muškarcima, već zato što su Alfa mužjaci. Taj mi izraz nije nikada bio jasan, što to predstavlja? Da li su mu spermići veliki kao neonke, šta...? Ovi, Alfa mužjaci su posebno zabavna kategorija: mogu sa tipom da se povataju na poslu, u javnom WC-u, negde u mraku, na slavi, mogu da urade to sa kumom, najboljim drugom, vojni dani su puni ovakvih iskustava, ali zato kada doću kući glume prave bogougodne mužiće i tatice. To je extra zabavno! Ali, OK...da ne lajem previše.

2.Mene muškarci nikada nisu privlačili! 

E, ova konstatacija smara ! Bio sam dovoljno puta u društvu hetero muškaraca, koji posle trećeg piva počnu priče o tome koliki je kome bio u vojsci, pa kako crnci razbijaju, pa ko od slavnih ima kolikog Karađorđa, pa kako gledaju sportiste kojima se na slow motion-u fino vidi kako Karađorđe leti sa jedne na drugu stranu...Pa se ja pitam: Koja je to razlika između mene i njih? Čini mi se da imamo previše istih interesovanja.

3. Boli me Karađorđe!

Karađorđević 4Karađorđević 4Ko o čemu baba o uštipcima! Ko o čemu, vojska o skraćenju!Ko o čemu, kurva o poštenju!Ko o čemu – heterići o Karađorđu!

Ne vade ga iz usta. Boli me K, povuci me za K, stavim ti K, da Bog da te tri K razvalila, svrbi me K....i tako u nedogled provlači se naš junak Karađorđe kroz sočni jezik srpskih muškaraca. Sve se prave Toše (ali ne Proeski) da o njemu ne misle i da ih ne opseda, a ovamo...hm...kako bi njih nagrdila balkanska proročica Kleopatra.

Karađorđe je, ipak, divna stvar.Ako upoznaš Mr. Pravog, onda imaš dovoljno vremena da sa njegovim Karađorđem uživaš i istražuješ.O, kako sam ja srećan što imam jednog takvog!Mogu da vidim kako Karađorđe raste!Mogu da poljubim Karađorđa!Mogu da pričam sa KarađorđemMogu da osetim Karađorđa svuda u sebiMogu da sa Karađorđem usnim snom slatkimMogu da suočim Karađorđa sa drugim srpskim junacimaSa jednim Karađorđem sam gledao Kosovski boj noć pre bombardovanja.Ma, Karađorđe je super!!!Svet je falocentričan. To je odavno dokazana teorija: sve se vrti oko kite! Kažu da svako nosi svoj krst, ja bih na to dodao da ako ste muškarac morate da nosite i teret svog Karađorđa. A to nije lako, koliki god da je on!!!

Za FredomOfQueeriaSpeech: Boban SHvala:

Lepoj Breni za Mače moje (reči su malo promenile mesta, ali Ok je)
Vesni Zmijanac na: Ori Mile, al duboko!
Alki Vujici na: Mali, hajde ne budali!
Stotinama Beograđana što su mi otvorili oči da razlikujem kvantitet od kvaliteta.
Majci što me rodila.
Mom dečku, na slobodi da još sa nekim podelim svoju intimu &
Katarini na predivnom pasulju sa slaninom koji je spremila juče!