Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

KROV NAD GLAVOM

Krov nad glavom: Kuco, pusti me unutra!Krov nad glavom: Kuco, pusti me unutra!Da li imate sreću da živite kod roditelja? Ako da, odlično, možete se učlaniti u klub luzera „beskućnika“. Bez obzira što imate neki krov nad glavom (prokišnjavao ili ne), sebe slobodno možete smatrati beskućnikom. Nemojte me pogrešno razumeti, nipošto vas ne omalovažavam, jer spadam u tu istu luzersku grupu. Ako nemate ni automobil, e onda ste skroz obrali papriku (ono, obrao bostan uopšte ne razumem niti mi se dopada, zato sam se odlučio za papriku). Pošto više ne mogu da trpim da mi status beskućnika uništava život, naročito onaj bedni seksualni koji se životom ne može ni nazvati, odlučio sam da učinim nešto povodom toga.

Evo naša, najbolja, najpametnija, najefikasnija, naj, naj, naj Vlada svih vremena do kraja sledeće godine izgradiće četiri hiljade novih stanova (moram malo da im se čmarim, možda se i ogrebem za neku garsonjeru) namenjenih zaposlenima u državnoj upravi i javnim službama (e jebi ga, opet sam izvisio), za koje je izdvojeno

145 miliona eura.

Pa dobro, nemam nikakav problem da novac od poreza, koji i ja plaćam, ide za izgradnju ovih stanova, jer se solidarišem sa svim policajcima, vojnicima, sudijama, lekarima i prosvetnim radnicima. Ne može se više živeti od mita i korupcije (ukinuo čika Dinkić) i zato baš kubure i treba im pomoći. A vas koji radite u privatnim fabrikama, firmama, kancelarijama, televizijama, nevladinim organizacijama i ostalim nedržavnim i nejavnim službama, ko vas šiša, vi ionako imate para da podignete stambeni kredit i plaćate visoke kamate. Mada moram priznati da mi je nekako drago što su se uprkos raznoraznim kritikama vratila divna Titova vremena gde su se stanovi delili šakom i kapom i opet će rođaci direktora dobiti po dvadeset stanova u centru grada.

Pošto od države nema vajde, a problem i dalje stoji, pokušavam da pronađem drugačiji izlaz iz ove situacije. Mislim super je živeti sa roditeljima, nije da nije. Daju ti jedeš, operu ti prljavu garderobu i naravno posle ispeglaju, srede ti sobu, sve je to lepo i krasno, ali... Malo je trulo dovesti nepoznatu osobu na gajbu i reći matorcima, ovo je moj one night stand kome sam zaboravio ime, bićemo malo glasniji, imajte razumevanja. Mislim završiš kroz prozor sa sve razumevanjem i one night standom kome se u tom trenutku setiš imena. Naravno, dok padate pokušajte da prvo padne one night stand a vi preko njega, da vam ublaži pad. Odlučio sam da se udam, muško, žensko, nije bitno, u ovim kriznim vremenima ne mogu sebi da dozvolim da biram. Važno je da ima svoju gajbu. Manju od 50 kvadrata ne uzimam u razmatranje.

Gde najbrže naći „ljubav svog života“ nego u oglasima. Razgledam ja tako ponudu i svi nešto reklamiraju Karađorđa (o kome je Boban već pisao), a niko ne spominje stambenu situaciju. Ovo će biti teže nego što sam zamišljao. Naiđem ja tako na jedan „poslovni“ oglas postavljen na jednom peder sajtu za "ženidbu" od strane N.N. lica:

Konkurs, momak, muško, 36 godina, sređen, stabilan, iskren, privržen, diskretan kada to okolnosti nalažu, dobrog izgleda, ponašanja, vaspitanja raspisuje konkurs za upražnjeno mesto:

M O M A K , D E Č K O , P A R T N E R

Uslovi:

- Starosti do 40g.

- Regulisana vojna obaveza.

- Zdravstveno stanje - perfektno. (potrebno doneti na uvid izveštaj lekara kao i nereaktivne rezultate na HIV, Hepatitis A, B, C, D, E, F, G, H......, picajzle, triper i ostale infektivne, kožno-venerične bolesti).

- Fizički izgled, pristojan, svako u kući ima ogledalo i najbolje zna kako izgleda.

- Stav i ponašanje koje odlikuju mušku osobu, obavezni.

- Diskretna osoba.

- Nepušač

- Antialkoholičar

- Nije ovisnik ni posetilac kladionica, kockarnica i sličnih mesta.

- Ne konzumira opojna sredstva, lekove i drogu.

- U porodici nije imao samoubice, lečene zavisnike, ludake, nasledne bolesti.

- Dokazan u društvu, siguran u sebe, bez kompleksa, dokazivanja i laganja.

- Iskusan u krevetu (najmanje 11 partnera do sada).

- Oralni seks konzumira rado, versatile pozicija.

- Polni organ ne veći od 18cm

- Ne depilira telo.

- Ne čupa obrve.

- Ne nosi torbicu preko dva ramena.

- Ne nosi garderobu koja "vrišti" na pet kilometara.

- Stambeno obezbeđen (ili poseduje Ugovor o iznajmljivanju nekretnine na period od minimum 2 godine).

- Situiran (stalno zaposlenje, redovni prihodi, dokaz-izvod iz banke poslednjih 24 meseca).

- Poseduje motorno vozilo, registrovano i ispravno (poželjno mlađe od 6 godina ukoliko nije domaće, ukoliko je domaće - nova vozila starosti do 2 godine).

- Da nije oženjen, da nije u vezi, nema decu.

- Nema emotivno "otvorene" odnose sa svim svojim bivšim momcima.

- Normalan u glavi ali zaista normalan!

- Voli da putuje, ima mogućnosti za to i ne plaši se aviona.

I ja imam isti takav: Nije nešto ali je moj!I ja imam isti takav: Nije nešto ali je moj!- Voli da priča, gleda filmove, sluša muziku.

- Ima strpljenja i upornosti da završi započeto.

- Veruje da ljubav između dva muškarca postoji.

- Veruje da je veza moguća jedino ako je monogamna.

E jebi ga, i ovaj traži stambeno obezbeđenog, o ostalim uslovima neću ni da razmišljam jer... Skroz sam propao.

Ne znam kako da rešim ovaj problem, ostajem mi samo mogućnost da prodam bubreg i od toga kupim neki stančić. Do tada, dok ne smislim šta mi je činiti, imam svoj kišobran od 100 dinara koji sam kupio u prolazu kod Zelenog Venca i to je jedino moje vlasništvo koje ću imati nad glavom.

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com