Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Feedback

FeedbackFeedbackVodim ovaj blog vec tri meseca, pa k'o velim, da rekapituliram. Trebalo mi je neko vreme da se uhodam, pisao sam o svemu i svacemu, nekad bih ub'o pravu temu (kao na primer Liban), nekad bih pisao nesto potpuno bez veze s mozgom (kao na primer ono o apstinenciji). Jednom recju, bio sam poprilicno nekonzistentan.

Tokom ova tri meseca pozicionirao sam se na oko hiljadu hitova i par desetina komentara, sto znaci da moj blog posecuje oko 10% posetilaca B92 bloga, mala grupa, ali odabrana. Komentari su bili super, hvala svima, da sad posebno ne izdvajam. Nisam ni nesto bas brisao, nije bilo potrebe, sve u svemu, potpuno sam zadovoljan. I zato sam resio da nesto promenim.

Elem, ideja mi je da u narednih par meseci pisem o nekim zanimljivim ljudima na koje sam naleteo u poslednjih par godina. O nekima sam vec pisao, kao na primer o Negroponteu i Dijamandisu, pa mi se cini da je to bilo zanimljivo. Ali da ja sad ne bih pretpostavljao, recite i vi koju. Napisite kako vam se cini ta ideja i uopste kako vam se cini sve ovo, sta biste zeleli da procitate i tako to.

P.S. Ima nekoliko ljudi kojima dugujem mejlove. Izvinjavam se i zahvaljujem na strpljenju, za par dana sve ce biti izaslano, znate kako je, frka panika.

P.P.S. Takodje za koji dan bice postavljen sajt vezan za godisnjicu obelezavanja protesta, o cemu smo vec pricali ranije.