Skip navigation.

Labris

Banka hrane

 
Srbija 2020

Oružjem zvec, zveckaju

Radikalska budućnostRadikalska budućnostZovu nas radikali
idemo na, na-polje
oružjem zvec, zvec-kaju
uzbuđeni Srbi trebaju

(izvinjavam se Crvenoj jabuci na kontaminaciji njihovih stihova)

Na balu vampira u Centru „Sava“ prošlog vikenda, nažalost najjača opoziciona stranka u Srbiji poručila je da ideja o „Velikoj Srbiji“ nije mrtva već samo čeka da oni dođu na vlast kako bi je sproveli. Prevod za one koji ne razumeju radikalski dijalekt srpskog jezika: „Kada mi, srpski radikali dođemo na vlast, spremte se spremte četnici da opet koljemo zarđalim kašikama. Grehota je da ona kurva Karla del Ponte ostane bez posla, jer se mi radikali borimo protiv nezaposlenosti“.

Radikali mrzedu RacuRadikali mrzedu RacuRečeno je i to da će novi spoljnopolitički kurs Srbije podrazumevati i konačni obračun sa Vatikanom: „Tada će se Srbija suprotstaviti ovoj opasnosti koja se zove Vatikan. Kada u većini građana Srbije sazri uverenje da je srpskom narodu i te kako potrebna „Velika Srbija“, da srpski narod mora da prihvati ideologiju „Velike Srbije““ . Prevod za one koji ne razumeju radikalski dijalekt srpskog jezika: „Braćo Srbi, ima da pljujemo pod prozor onom Hitlerčiću koji se naziva Papom, sve dok se ne udavi. Naši najbolji stručnjaci i doktori trenutno rade na projektu kako povećati lučenje pljuvačke kod srpskih radikala, ali trenutno imaju poteškoća jer umesto da pljuju oni povraćaju. Zbog toga tražimo od naših prijatelja iz Rusije i Iraka finansijsku pomoć da ovaj naučni projekat privedemo kraju. Srbi, a naročito srpski radikali su poznati da imaju velike karađoke i zato nam je potreban veći manevarski prostor. Trenutno zbog skučenog prostora često se međusobno sudaramo i natačinjemo. Samo iz tih razloga, srpski radikali predlažu „Veliku Srbiju““.

Radikalska šljivaRadikalska šljivaU strahu da svi hoće da „nas“ unište, radikali kažu: "Kroz celu srpsku istoriju pokušavaju da nas unište, pokušavaju da nas stave pod jednu šljivu, ali zahvaljujući Vojislavu Šešelju i ideologiji srpskog nacionalizma, ja sam siguran da će kad-tad ta šljiva biti na granicama Karlovac-Karlobag-Ogulin-Virovitica. Živela Velika Srbija! Živeo Vojislav Šešelj." Prevod za one koji ne razumeju radikalski dijalekt srpskog jezika: „Braćo, ljubomorni su na nas, ne mogu očima da nas gledaju, samo iz razloga što se na jedan XXL kondom u svetu u Srbiji se proda sto. A i taj jedan je kupio Srbin iz dijaspore. Srpski radikali su došli na ideju, u ovo vreme kada prirodnih resursa ima sve manje, da od srpskih šljiva pravimo srpsku naftu. Zbog toga braćo žele da nas unište, da nam poseku sve šljive. Ne damo naše šljive. Živela šljiva, naša šljiva, srpska šljiva! (U sali se začu lavež i groktanje)“.

Predrag M. Azdejković

www.queeria.com